Sziasztok!
Judit, Barbi: Hát jó mérges lettem, amikor láttam, hogy ingyen is lehetett volna UH-ra vinni Szabit.
Ki vagyok akadva, hogy a Salamon mániája a Budai Gyerekkh.
A picivel a szemészetre is oda akart küldeni, és beutalóért el kellett volna ugrani hozzá a rendelőbe. Még jó, hogy volt annyi eszem, hogy felhívtam az Örsöt és ott megkérdeztem, hogy kell-e beutaló, persze nem, így oda jelentkeztem be ahhoz a szimpi dokinénihez, akinél múltkor Levivel voltunk
Nagyon édik a fiúk és Veronika gyönyörű nagylány!
Krisz: Kösz előre is a meghívást, jó lenne már talizni veletek, múltkor is olyan jól sikerült. Bár két gyerekkel még nem utaztam a trolival, de majd valahogy megoldom! Nekünk viszont csak a csüt. vagy a péntek jó, mert hétfőn és kedden Levi kint van anyuéknál, szerdán du. pedig angolon. Természetesen, ha a többségnek e közül a 3 nap közül jó valamelyik, akkor majd átszervezem a dolgot, vagy megyek csak a picurral!
Sajnálom anyósodat, sajnos mi is átéltük ezt, szorítok, hogy Ti szerencsésebbek legyetek....
Gabi: Gratula a kislányhoz! Bár nem akarlak lelombozni, de Levinél nekünk is megmutatta a 20. héten a Gyarmati, hogy "itt a kisajka és itt a nagyajka"....
Ovi: Nekem is a barátnőm dicséri az Emmát, oda jár a nagyobb lánya (Hanna) a vegyes csop.ba. Igen én is hallottam már, hogy a hozzáértők javasolják a vegyes csoportot. A kicsiket húzzák a nagyok, a nagyok pedig megtanulják, hogy vigyázzanak a kicsikre pl. Egyébként nekem is szimpibb, mert ott zártabb és árnyékosabb a kert, ill. az Újvidéken van egy transzformátor ház, ami benyúlik a kertbe és nem hiszem, hogy nagyon jót tesz az onnan jövő sugárzás/mágneses tér vagy mi, de ezt Te jobban tudod
A Salamonnak nekem is szimpi a természetes dolgok iránti szeretete, de azt én sem birom, hogy leszúr, mer imádom a tejterméket és sajna Szabi kipöttyözödött tőle (legalább is szerinte attól, de ő minden problémát a tejtermékekre fog)
Viszont a lehellete....
Dóri: Képzeld egyik nap pakolásztam a ruháimat és találtam még egy zöld pulcsit, ami tőled van. Bocsánat. Ha megyünk a találkára és ti is jöttök, akkor viszem. Addig még szétnézek, mert lehet, hogy még maradt itt valami
Annamari: Boldog szülinapot a fiúknak így utólag is! Nagyon jók a képek! Hol csináltattátok azt a szuper tortát?
Rólunk:
Eldicsekszem, hogy Levente múlt szerda óta önállóan alszik el
Ez úgy zajlik, hogy a meseolvasás után befekszik az ágyba, betakarom, puszit adok neki, megfogom a kezét, aztán kb. 2 perc múlva mondom Neki, hogy mostmár megyek, met szabi nyöszörög és megnézem, vagy mert dolgom van és megkérem, hogy aludjon szépen. Ő mondja, hogy jó alszik és kimegyek. Kb. 10 perc után benézek rá és gyönyörűen alszik. Volt olyan is, hogy miután kijöttem még pár percig hallottam, hogy magyaráz, vagy az ajtónál matat, de nem jött ki, és amikor visszamentem ránézni, akkor már bent volt az ágyban betakarrózva és durmolt. Annyira örülök!
Aztán magamra is büszke vagyok, vasárnap életemben először mentem el a Tescoba kocsival (1 éve van jogsim), ill. aznap sütöttem muffint, ami szuperul sikerült. És elkezdtem a francia nyelvet átismételni, mert szeretném folytatni a tanulást. Remélem nem hagy el a lelkesedésem
Egyébként jól vagyunk, a fiúk édesek, Szabi egyre többet van fent, sajnos többet sír is, mint eddig általában a hasa miatt. Néha megijedek, hogy lehet, hogy kevés a tejem, pedig most jelentkeztem tejadónak, már csak a vérvételre kellene elmennem, hogy kezdhessem a tejadást. Elkezdtem inni a tejserkentő teát, most figyelem, hogy növekszik-e a mennyiség, ha igen akkor megyek csak
a vérvételre.
Na röviden ennyi.
Készültök már a Télapóra/ Karácsonyra? Mi már csináltunk sógyurma
hóembereket, várjuk, hogy kiszáradjon és akkor jöhet a festés!
Puszi
Timi