Szia
Mára kész vagyok. Szörnyű napom volt eddig
Fannit ma levittem a dokihoz reggel. Ő nem látott semmi gyanúsat, tanácstalan volt, hogy mi lehet a baj. A hasa nem kemény, eszik rendesen, alszik rendesen, nem nyügös. De mondta, hogy most már ne hagyjuk igy hétvégére, mert nem akarja hogy az ügyeleten kössünk ki, ezért menjünk be a Madarász utcai kórházba a sebészetre, és nézessük meg ott is.
Bementünk, hát ott megkakiltatták Fannit... (már bocsika). Valami hosszú eszközzel "felnyult" neki a doki és addig forgatta benne még Fanni végül kakilt. Közben magyarázott nekem , hogy mi lehet a baj. Valami olyasmit mondott, hogy szűkebb Fanni végbele (vagy nyilása???) és ki kell tágitani. Ezt minden nap a kisujjammal végezzem neki.... (tényleg bocsika), és majd egyszercsak fog majd tudni magától kakilni. Közben Fanni végig sirt, én próbáltam lefogni és nyugtatgatni. A végén megkérdeztem a dokit, amikor Fanni végre megnyugodott, hogy akkor mondja már el pontosan mi is a gond, és hogy mit tegyek. Erre fel azt mondta: "csak nem gondolja anyuka, hogy mégegyszer el fogom mondani??? már elmondtam, és ne csinálja ezt velem..." Na itt már elbőgtem magam. Mondtam neki, hogy a felét nem hallottam Fanni sirásától a másik felét meg azért nem mert nem tudtam rendesen oda koncentrálni, miközben szadizák a gyerekemet. Most tudnék figyelni... Na akkor 2 mondatban elmondta újra, és még meg mertem kérdezni, hogy a többi módszer (kamilla tea, édesköménytea, kúpozás...) akkor nem is használ? Erre megint: "már ezt is elmondtam...". Na ekkor már szó szerint bőgtem, és egyáltalán nem emlékszem mikor mondhatta el... Kijöttünk Fannival és nagyon gyorsan kimenekültünk onnan.
Csak sajnos most megint nem vagyok előrébb. hogy fog nekem Fanni megint kakilni? Már tiszta ideg vagyok. És egyvalamit nem értek. Az utobbi 2-3 hétben van ez a probléma, eddig nem volt, Eddig nem volt szűk neki? Ha eddig tudott magától, akkor most hogy hogy nem? De ezt már meg sem mertem kérdezni tőle. Ja, és mikor hazajöttünk, Fanni itthon jól összefo....ta még magát. Tehát akkor mégis megy magától vagy ez annak volt még az utó hatása?
A saját gyerekorvosunk meg szabadságon van, az se tudom kihez forduljak. Keresnem kéne egy gyereksebészt, aki még egyszer megnézni, és pontosan elmondja nekem, hogy mi a baj, és mi a teendő. Hétfői projektem ez lesz.
Apa nevében köszönjük a köszöntést. Szegény ma teljesen el van hanyagolva. Most átjöttem Fannival anyuékhoz, itt lesz vacsi meg tortázás, apa majd jön 6-ra addig alszik, mert éjszakás volt és a doki miatt délelőtt nem tudott aludni.
Sav: én is nagyon szenvedtem tőle. Nekem a Rennie bevált. Kétnaponta mentem érte a gyógyszertárba, és szinte folyamatosan szedtem, de elmulasztotta a rossz érzést. Próbáltad már?
Én sajnos nem irtam fel mikor mozdult meg először Fanni, igy nem tudom, hogy a plussz 5 hónapos elmélet igaz-e
Sőt kb. egy hét volt, mire rájöttem, hogy az a bugyborékolás a hasamban, az Fanni mozgása
Meg hát tudtommal az se mindegy hogy hol van megtapadva a ..... placenta??? jól emlékszem? mert akinek nem jó helyen az később érzi a mozgásokat.
Remélem neked sokkal de sokkal jobb napod van!!!