Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom ti is korán keltetek ma :D Marci is fönt volt már 7-kor...
A hétvégén nálunk csak havaseső esett. Én azt remélem, hogy karácsonykor lesz hó! Olyan jó lenne! Habár mi utazunk, úgyhogy túl sok azért ne essen...

Marci szombaton volt nyafi, mert ha én is és a párom is itthon vagyunk, és próbálunk csinálni valamit (főzés, takarítás), akkor nem viseli el, hogy nem vele foglalkozunk, és rosszaságokat talál ki. Rendbe raktuk a babakocsikat is, és lefóliázva elraktuk.
Tegnap ő is nagyot aludt délután. Az ilyen időjárás nem sok mindenre jó...

Szilbee! Húha akkor holnap szülni fogsz? :D

Nóri! Tényleg hihetetlen, hogy már a 2. szülinapra készülünk! Olyan gyorsan telik az idő, főleg mostanában. Marci kinő a babakorból :( De az a jó, hogy olyan kis bújós, lehet szeretgetni.

Cegléden mit csináltok délután?
judit_79

16:30-ra megyek... aztán gondolom 6-7 órára csak hazaérünk.
Majd írok, hogy mi volt! 8)
szilbee

Hú, Szilbee! De kíváncsi vagyok! :lol:

Judit! A telefonomat akarom szervízbe vinni, mert decemberig még garis. És azért Ceglédre, mert ennek a cégnek ott van legközelebb boltja :? . Az a baja, hogy ha új számot hívok, vagy sikertelen hívásom van, nem mutatja meg a hívót a híváslistán. Csak azt, hogy volt 1 sikertelen hívásom. Most beszéltem a sráccal, vonattal egyszerűbb menni. Meg amúgy is óránként megy vonat. Jó kis élmény lesz Lilcsinek!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Képzeljétek,tegnap a corában voltunk ezer egymillió ember,és hát a kisfiam azzal játszott hogy lehúzta a zokniát és azt rágcsállta :D :D :oops: ,szóval már a végén hol apa nézte a gyereket folyamatosan hol én mert elég égő volt hogy a gyerek csupasztalpal kalimpálózik a hordózóba :D :D ,így gyorsan be is fejeztük a vásárlást,mert már a végén nem győztük a zoknit visszaadni neki :D :D

Kép

Kép
katlina

Megkaptuk az első liberos ajándékunkat!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Katlina!
:lol: Aranyos lehet Robika zoknicibálás közepette!
Levente is csinált ilyet. Próbáltatok már térdzoknit vagy harisnyát ráadni esetleg, ilyen kiruccanásokkor?

Nóri!
Húúú biztos nagyon fogja Lilcsi élvezni a vonatozást!!! :D

Mongi?
Cleo?
Mano?
Vali?
Ducimami?
Zsú?
szilbee

Szilbee! Leltározol? :lol: Helyes.... ezt hiányoltam a másik topikba is :cry:

Katlina! Remélem, a többi ajándékot is simán megkapjátok! Én a textilkönyvnél feladtam….kissé sok lett volna már a telefonszámla, amennyit reklamálnom kellett :? .
Kár, hogy a Pampersnek már vége van a játékának :cry: !

A térdzokni jó ötlet, vagy esetleg kocsicipő (bár Lilcsi azt is lekapkodta, meg kidobálta, kirugdosta a nagy kocsiból, nem győztem visszasétálni érte :lol: ).

Hát ma mi van a postákon, meg az OTPben :shock: ? Az OTPben egymást taposták az emberek. Nem is álltam sorba, gondoltam, most befizetem a postán azt az 1 csekket. De a postán is rengetegen voltak! Átballagtam a tanulópostára, ott már sorbaálltam….muszáj volt, még majd kiküldik rám a végrehajtót, mert nem fizetem be időben a kocsitörlésztést… :evil:

Megvettem a vonatjegyet is, ha felébred Lilcsi csak megyünk!
:lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, nem is írtam…tegnap sós-pörkölt földimogyorót evett a kiscsaj! Szabad ezt? Vagyis hülye kérdés, mert az ugye engem nem érdekel. :oops: Szóval ez az a mogyoró, vagy a másik, ami allergiás reakciót válthat ki? Mert nem volt tőle semmi baja! Olyan ügyesen rágta, mint egy kis mókuska.
Meg a mogyikrémtől sincsen baja. Csak a kíváncsiság miatt kérdem.
:lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri, jó vonatozást, Lilcsi biztos élvezni fogja!! Marci is oda meg vissza van a vonatokért... Imádja a gőzmozdonyos mesét is.

Katlina! Aranyos lehetett Robika, csak meg ne fázzon zokni nélkül :)
A Liberóval hogyan lehet ajándékot kapni? Mert már egy jó ideje azt használunk.
Tavaly gyűjtöttük a Pamperses vonalkódokat, és beváltottuk egy csigára, de nagyon bunkó módon állt hozzá a futárcég a dolgokhoz, meg az ügyintézők is. Én is vagy nyolcszor betelefonáltam, hogy már új címünk van (akkor költöztünk ide), mégis kivitték a régire.... Szóval egy csomó idő múlva kaptuk meg.

De pamperst már nem is használunk egy jó ideje, mert egyre vékonyabbra csinálják, és totál átázik benne a gyerek.
A legjobb lenne ha már rászokna a bilire, mert borzastzó milyen drága a pelenka.

Ma zenés játszócsoportban voltunk (itt a szandai műv.házban), nagyon klassz volt, Marci is élvezte, persze jól felpörgött. Ő volt a legelevenebb baba :) A többi anyuka is jót mosolygott, hogy milyen cserfes.
judit_79

ÓÓÓÓ Petrit kihagytam! :oops:

Petri??

Nóri!
Lehet ennie már ilyen idősen mogyit. Én úgy tudom, hogy egy éves kor körül allergizál.Persze ez nem biztos...
Levente is imádja egyébként. :lol:
szilbee

Helló mindenki :D

Nóri
Jó Thomasozást :lol:
Lehet ám képet is feltenni. A vonalzóknál van olyan hogy avart, képfeltöltés, no oda kell először és akkor majd a vonalzó készítésnél alul kiadja a képet.

Nekünk minden liberós játék megjött! Igaz jó sokat kellett várni rá de megérte. Timi egyik nagy kedvence a liberós nyuszibáb :D

Timi órája végérvényesen elromlott. Ma reggel 6-kor kelt(ünk) :x A hétvégén is fél 7-kor. Hol vannak a régi szép 8 órai ébredések....
De ennek a koránkelésnek is vannak előnyei. Ma már megfőztem, port töröltem, porszívóztam, felmostam, postán is voltunk. :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

mogyorót én még nem mertem adni, fulladás miatt 8) és az én "kisokosomban'' az van írva hogy olajos magvak egészben 2 éves kortól, földimogyi 3éves kortól. :?

Judit
Marcikának már csak a báb lenne jó a többi ajándékot kinőtte (szerintem). AZt hiszem én regisztráltam a liberós oldalon és onnan küldtek valamit hogy most postázzam a figurákat...
Mi a pampersől maradtunk le, mert csak nemrég tértünk át rá.
Olyan furi mi a liberóról váltottunk a pampersre. Pont azért mert vékonyabb és nincs akkora csomag a lába között.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tegnap gyúrtam hógolyót Timinek. Először nem akarta megfogni :lol: :lol: Aztán meg mondta hogy hideg és vizes :lol: :lol: eldobtuk és rátapostunk :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Aranyos lehetett!!!

judit!
A libero oldalról lehet kérni de ki is lehet nyomtatni a liberoklubtagsági papírt,elküldöd nagysokára reagálnak és utána küldöd el a peluról a figurákat,és rá 2hónapra megkapod az ajándékot,vagyis nálunk így működött!

Van harisnyánk,de idáig a zokniát sem húzta le,de ez tegnap nagyon tetszett neki,szerintem élvezte ahogy húzuk vissza a zoknit!!!!
Aszta mennyi játék van a corában hihetetlen hogy nem is tudok választani a sok játék közül!!!!!

Jó ez a vonalzó,én is csinálok!!!!

Ja és képzeljétek apától névnapomra kaptam egy nyomtatót,olyan régóta szeretnék :D :D

Kép

Kép
katlina

Húúú a mogyoróról jut eszembe, hogy gesztenyét kéne már sütni!!! Levente még eddig csak püré formában kapott... kíváncsi vagyok, hogy mit szólna a hagyományos verzióhoz...
szilbee

Sziasztok!

Hát én lemaradtam a listáról, de azért még mindig be-benézek, elolvaslak benneteket, és írok pár sort :roll:

Pampers-höz csak annyit, hogy a mi tavaly decemberben elküldött vonalkódjainkért az ajándékot 2 hete kaptuk meg 8)

Vonatozás: nálunk imádják a csajok, egész nyáron vonatoztunk, azzal jártunk 1-1 napos kiruccanásokra a lányokkal. Vagyis velem jöttek, néha 1-1 barátnő is betársult. Persze mi könnyen vagyunk, mert ingyé van. Kingával még anno feljártunk Pestre úszni 3 hónapos korától kezdve. Eleinte még autóztunk, azután már vonatoztunk egész 4 éves koráig.

Múltkori Tesco-s élményem javítására, tegnap szintén sikerült belefutnom egy pénztáros csajsziba. Na ő sem semmi volt, de most pozitív értelemben. Az akciós dolgok közül sikerült egy olyat kiválasztanom, amin ismét nem volt vonalkód. De mivel vettem egy szerintem ugyanolyat csak más színben (kiderült mégsem ugyanolyan volt csak majdnem), vittem nyugodtam a pénztárhoz, hogy két egyforma, majd csak nem lesz belőle gond. Nem is lett. Amin meglepődtem, hogy a pénztáros nem a majdnemugyanolyan árát húta le újra (99,-Ft), hanem a már előtte olcsóbb kategóriába tartozót kérte vissza (49,-Ft), mondván, ha már nincs rajta a vonalkód legyen mégolcsóbb :lol: :lol:
(Azért nem semmi egy cheroky gyerekbugyit 1000,-Ft-ért árulni, talán a 99,-Ft valamivel reálisabb az én megközelítésemben)

Imádom az ilyen hölgyket :lol:

Judit
jlevay

Judit!
Bocsi... Meg attól is akit még lehagytam... biztos vannak még egy páran... :oops: :oops:

Tündi?
Lizocska?

... stb. Hál"stennek annyian vagytok! Csak hát nem írogattok... persze csemete / csemeték mellett nem eccerű... de azért jó lenne ha pár hetente azért mindeki bejelentkezne, hogy van. :)

Bizti én is el leszek veszve, ha Dávid megszületik... :?
szilbee

Ja a mogyoróról jut eszembe, hogy nekünk a háziorvos külön javasolta, hogy diót és mogyorót is adjunk a gyerkőcnek a cékla, vöröshúsok, szeder, áfonya, málna, eper....stb. mellet is még vérszegénységre. Mert hogy van bőven vas Levente vérében, de nem tud hasznosulni, így lényegében látens vérszegénysége van.
szilbee

Petri! Pamperssel én is úgy vagyok, mint te! A Liberót azért nem csíptem, mert ha ráadtam Lilcsire, már eleve úgy nézett ki, mint a Pampers, ha teli van pisivel :? .

Játékot nekem gyorsan kihozták, kb. 2 hónap után. Én a formaevőt kértem. Még mindig gyűlytögetem a kódokat, de nem hiszem, hogy azok jók lesznek még valamire :cry: .

Szilbee! Sült gesztenye? Nyamm!! De régen ettem már! Az én gyerekkoromban még árultak az utcán ilyenkor télen…vagyis télen.

Jó lehetett Timi a hóval! Itt nem esett annyi, hogy gyúrni lehessen.
Akkor én is fogok új vonalzót csinálni! Köszi Petri a tippet!

Tegnap megtaláltuk a nyári kalpagot, amit akkor nem volt hajlandó felvenni. Most meg páváskodott benne…
:roll:
Kép

No, megyünk, készülünk...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri
De jó ez a kép :D
Nálunk se esett túl sok hó, csak az autókon maradt meg egy kicsi abból gyúrtam golyót. Már alig várom hogy elővehessük a szánkót.
Alapból utálom a hideget de most hiányzik a hó biztos azért mert tavaly nem volt.

Pénteken elvitték innen a lakótelepről az 1001 éves hintákat. Remélem tavasszal hoznak helyette valami fajinat, lehetőleg csúzdásat :roll:

sültgesztenye
Tavaly vettem egyszer a cora előtt is. Na az ehetetlen volt meg volt égve szinte az egész ami meg nem az pedig kőkemény volt.

Jlevay
Én is vettem akciós tescós zoknikat. 899 helyett 149 volt. Eszembe is jutottál.

Másfél órát hagyott a csajom pihenni. Nem vitte túlzásba a délutáni alvást se. Most bámulja a kisvakondot és nassol közben, mint a nagyok :oops: de legalább hagy gépezni :D :oops:
Újabban alig akar kimozdulni itthonról :shock: szerintem csak az öltözködés miatt de olyan cirkuszokat tud vágni mire kijutunk a lakásból. Ha már becsuktuk kívülről az ajtót onnantól semmi gond csak az oda vezető út döcög egy csöppet.

nem igaz kiszórta a nasit :x most porszívóztam :evil:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Szilbee: azonnal írj, ha hazaértetek!!!!!
Gyönyörűk a vonalzók!!!
Cleo: Bele sem merek gondolni, mekkora lesz, ha végighordom. :shock: :shock: És mekkora lenne, ha I-es lepényem lenne????

Voltam terhesgondozáson, azon túl, hogy 11-re végeztem, tűrhető volt. Mivel 1,5 kilót híztam csak 4 hét alatt, ezért ha majdnem meg lettem dicsérve. De a diéta - amit nem is tarok - marad továbbra is. A kiskönyvi bejegyzés szintjén.

Délután apás szüléses tájékoztatón, szülőszoba viziten voltunk a kórházban. Háááát...azt éreztem, hogy jó hogy még van hátra vagy 4-5-6 hét....Jó volna, ha léteznének külön szobák az apásszüléshez, ahol nyugalom és csend van, amíg én nem ordítok, de bizti csak sokat akarok.....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

tarok=tartok

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Kész van az új vonalzóm...viszont így nem maradt hely a hülyeségeknek.... :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee!zonnal írj, mizujs?!! :?: :!: :?: :!:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szóval betűzöm.....A.Z.O.N.N.A.L. írj mizujs!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

HaliGali!

Most értünk haza! Anyósomat hazavittük, azért tudok csak most írni!

No!
1 ujjnyira vagyok tágulva. NST-n minden ok. Péntek reggelre lettem kiírva császárra, ha addig nem indul be a szülés magától. :wink: Szóval a 100. oldalt még úgy tűnik megérem! :lol:
Ádám kicsit csalódott, mert ő már holnap szüleszteni akart! :lol:

Köszönet a szurkolásért!

Szép Álmokat Mindekinek!
szilbee

Ja a 100. oldal a másik topikra vonatkozik... :oops: itt már ugye a 200-ra gyúrunk.. :wink: :lol:
szilbee

szilbee!
Az nem baj ügye ha nem hozzuk össze Dávid megszületéséig? :D :oops: :D :oops:

Nóri!
Jó a vonalzó,Lilcsinek hogy tetszett a vonat?
És a sógyurmatappancsokat hogy csináltad hogy ilyen tartós lett????

Kép

Kép
katlina

Katlina! :lol:

Ja egyébként tök frankók a vonalzók!! 8) :D
szilbee

No, akkor megyek lefeküdni, meg volt az esti híradó, Szilbee! :lol:

A 200.hoz ínhüvelygyulladás is járna.... :shock:

Katlina! Priviben ment a sókerámia!

Vonatozás nagyon tetszett Lilcsinek, majd kicsinyítek képeket és teszek fel...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

MEgvagyunk...köszi a hiányolást. :D

Szilvi.Ez aztán a hír!!!!Szóval nov 16-i lesz a kissrác :)

Amúgy mi is be vagyunk havazva ünnepekből,és ajándék után futkosás miatt nem jövök olyan gyakran.itt van a csajszim névnap,Apa szülinap,Dédi névnap+szülinap -és ez mind a köv 1,5hétben... :roll:
Ráadásul holnap Apa viszi a kocsit is,úgyhogy lehet buszozni :evil: :evil: -szegény gyerekek ilyenkor úgy ki vannak ütve-annyit kell gyalogolni a megállóig :x -és ha még esni is fog :evil:

Nagyon klassz a Lilcsi kép+vonalzo
És a Robika vonalzó is tuti!!!!!! :)

Jaimee.No para.szerintem mindenki tojik a szülőszoba látogatás után-hogy mi is lesz ha élesben odakerül.én is ugyanígy éreztem,csak ráadásul mi Zsoltinál a 38.hét után mentünk "felkészítésre"-úgyhogy alig volt időm feldolgozni :lol:
Most már én is nagyon kivi vagyok,hogy mekkora lesz ez a Réka csajszi :D

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

No, kicsinyítettem képeket…

Kapaszkodik a kicsike...
Kép
Valami kopjafánál vagyunk
Kép
Itt már nekibátorodott, alig tudtam elkapni
Kép

Amúgy nem csodálom, hogy vonalakat, vonatokat akarnak megszüntetni! Oda kb. 10en, visszafelé 5en ültünk egy kocsiban :shock: . Kész röhej ezért áramot pocsékolni! És még ugye azt sem lehet, hogy kevesebb kocsival indítani, mert az áram ugyanannyi 2nek is, mint 5nek. És ez nem is kis vonal….

Cleo! Szép is a nagy család! :lol: De bizti jó buli lesz! És miket veszel?

Jaimee! Mónikához volt szerencsém :lol: ! Nagyon rendes csajszi!!! 2x voltam nála (hozzá irányított Balogh, mikor a 7.-re kellett mennem nst-re), de tündér kis kedves nő! Nekem ő mutatta meg a szülőszobát, igaz, csak úgy a kádas szoba ajtajából (ott nst-zett) mutizott meg mindent, mert ugye egyedül szülőknek nincs ez a körbevezetés (mai napig nem értem, miért? :? ). De mikor ott voltam élesben, baromira nem érdekelt, hogy hol szülök… :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri, ez a kép Lilcsiről tündéri! Én is letöltöttem a napokban a képkeretezős programot újból :) Ki kell használni a 15 napot!

Petri, nálatok hó esett? :shock:
Nálunk a Thomas a nagy kedvenc. Marci reggel rögtön azt akarja nézni. Nem bánom, mert én addig megkávézok meg magamhoz térek. Ő szeret kukoricapelyhet enni közben (natúre), de már volt, hogy mikor nem kellett, beletiporta a szőnyegbe. Hát nem dícsértem meg érte.

Katlina: én is mindig úgy vagyok vele,hogy annyi jó játék van, legszívesebben mindent megvennék Marcinak :)

Szilbee! Akkor még péntekig izgulhatunk!!! Én már biztos tűkön ülnék a helyedben!

Pelusban meg úgy látszik ízlések és pofonok :) Nálunk a libero bizonyult a legnagyobb teherbíró képességűnek, és nem találtam vastagnak. Nem mondom, hogy órákig benne akarom hagyni a gyereket, de 2-3 órát azért bírjon ki. Meg persze az éjszakát. Volt már olyan, másfajta pelussal, hogy játszóterezés után még bementünk a Corába, és addigra átázott Marci gatyója. Mikor a pénztárhoz értünk, közölte is a pénztáros nénivel, hogy "átáztam"... :D

Mindenkinek nagyon tuti a vonalzója!!

Jó éjt!
judit_79

Na közben Nóri feltette a képeket! Milyen hosszú már a haja a Lilcsinek. Úgy látom, egész kultúrált vonaton utaztatok. Ez 2. osztály?
Amikor nagy ritkán vonaton utazom, akkor az általában koszos, zsúfolt, szóval ellentmond annak amit írtál...
Az árakkal meg iszonyatosan elszálltak, nem csoda, hogy mindenki kocsival akar járni mindenhová.
judit_79

Elin.

Sziszinek már megvannak a cuccok.mágneses rajzolótábla,fodros fariszoknya (oviban mindíg szoknyában van,na meg itthon is),porszívó.Kicsit filózok,hogy mindent megkapjon-e,mert a mamáék és dédi is köszönti...és lesz annyi játék ...és mindjárt itt a Télapo is :wink:
A dédi parfümöt kap+vettem egy mellényt neki,de még pezsgőspoharat akarok nézni.
Férjecskémmel gondban vagyok,de nagyon...most lesz 30éves-csak kerek számocska és ötlet 0áthúzva.oké torta...és még?????segítsééééééééég.

Nagyon jók a vonatos képek,még szerencse,hogy az elit vonatot fogtátok ki.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Apa elment az anyukájáékhoz, 6-kor, így fenn csicsergek.

Elin, szép vonatot fogtatok ki, tényleg vannak olyanok, ami szó szerint hányinger. És pénteken, vasárnap ne utazz vele, mert fel sem bírsz szállni, annyian jönnek-mennek Pestre...
Látom Lilcsi élvezte :lol: Tök vagány a kis csaj :lol:

Na, én a játékokkal már ellenkező nézetben vagyok. Annyi van, hogy nem lehet lépni tőle a szobában, már a föld is végig van vele. A legrosszabb az, hogy csak addig érdekes míg megkapja. Most éppen le is van tiltva a játékvételről, mert nem látom értelmét. Télapóra, karácsonyra persze kap azért valamit. Nem is tudom mit csinálok a tavasszal, amikor át lesz rendezve a szobája, hogy beférjen az íróasztal...

Cleo, mikor mentek a városba? Nincs autóm, és busszal megyek postára, meg hirdetést feladni... Mondjuk fogalmam sincs mikor megy a 2-es busz, még addig ki kell derítenem.

Férjednek ajándék: Egy szép óra? Vagy a könyveket szereti? Az Alexandrában rengeteg szép könyv van.

Évi és
Kép
csongianya

Nóri!
Látszik, hogy Licsi tényleg nagyon élvezte a dolgot.
Te menet közben hogy tudtad rávenni, hogy ülve maradjon?
Mi ezt a vonatot csak "Zsuzsi vonatnak" vagy "Gombos vonatnak hívjuk"... A hatvani vonalom ugyanis 80 %-ban ilyen közlekedik.

Cleo!
Nincs ötletem. Én mindig gondban vagyok, mikor Ádámnak kéne meglepit vennem.
Mondjuk legutóbb asztali naptárt csináltattam neki tavaji Leventés képekből, mert ugye hivatalnok... de párod ugye nem ülőmunkát végez (ha jól tudom, ugye?)... szóval nem tudom mi lenne jó neki.. :oops:
szilbee

Jóóóóó Regggggelt! :D :D :D

Nóri!
Köszi!!!!

Apának még én sem tudom hogy mit vegyek!

Nameg nálunk olyan "kis"család van,hogy most hétvégén szülinap+névnap ünneplés,utána Mikulás 7csomagot jelent,anyósom névnapja,apukám névnapja,és karácsony,szóval mire megveszek mindenkinek mindent teljesen megutálok minden ünnepet!nameg a pénztárcám is elvékonyodik,sőtt nem is marad benne semmi :?

Kép

Kép
katlina

Szép Napot!

Juhéj ma fél 8-kor keltem :D Igaz fél 6-kor kiabáltak nekem hogy anya, anya. Átmentem hozzá kapott cicit és vissza szunyáltunk. Hajnalban apja csörömpölésére ébred(ünk) :evil:

Ma meg mehetek a biztosítóhoz. Annyira utálok ilyen helyekre menni. Csaba kért meg hogy járjak már utána nem e olcsóbb a kötelező a hungáriánál. Tőlem mindíg olyanakot kérdeznek hogy telefonos segítséget kell kérnem. :oops:

Olyan nagylány már Lilcsi is :D

Szilvi
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee! Sok boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
mongi

Szilbee! Boldog névnapot!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee, én is nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Katlina, be ne menj a biztosítóhoz! Számold ki itt a neten, meg is kötheted, ha valahol olcsóbb!!! És általában ha a neten kötöd, olcsóbbra jön ki, mintha bemész!
Csak a forgalmi legyen a kezed ügyében, mert van egy-két kérdés, amihez szükséges.

www.nestrisk.hu

Évi és
Kép
csongianya

Nagyon aranyosak vagytok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket! :D
szilbee

Szilbee!! Én is sok-sok boldog névnapot kívánok!
Kép
judit_79

Mi 9-kor keltünk, de Marci nagyon rosszul aludt az éjszaka. Fönn volt éjfél körül többször, sírdogált, de nem tudtuk megállapítani, mi baja volt. Hajnalban is többször felsírt, aztán visszaaludt, de én is mindig fölébredtem. Lehet, hogy ilyenkor már jön neki a legbelső foga? Mert tényleg nem látok más okot, és mostanában sose ébredt fel éjszaka.
Megpróbálom megnézni, de nagyon nem szereti, ha a szájában turkálok....

Az én páromnak meg a múlt héten volt a szülinapja. Tőlem annak a filmnek a zenéjét kapta, amit először néztünk meg együtt. Örült neki :) Viszont neten rendeltem, és mikor kihozta a futár, ő vette át, mert én pont nem voltam itthon :oops: De szerencsére nem bontotta ki.... Szóval remek volt az időzítés...
judit_79

Ja, most látom, Petri, a biztosítós dolgot neked szántam :oops:

Évi és
Kép
csongianya

Hali!

Tavaj én is neten keresztül mentem át másik biztosítóhoz, és arra is járt kedvezmény, meg még arra is, hogy a lakásbiztosításunk is náluk van. Szóval érdemes kalkulálni! És semmi miatt nem kellett bemennem a biztosítóhoz, a kötvényt is kiküldték aláírni.

A vonatokkal kifogtam akkor, úgy látszik :lol: … bár 2 éve, mikor Pestre mentem a Sote-re, 3x is, ha jól emlékszem, akkor is szép vonatokkal mentünk.

Judit! Lilcsi haját szívem szerint levágnám! Ilyenkor sapi alá úgysem kötök neki copfit, így meg csak lóg a nyakába, meg akadok bele mindig, mindennel.
Tegnap már írtam, csak elszállt, mégegyszer meg nem volt már erőm leírni…el tudom neked küldeni a PhotoFrameShow korlátlan verzióját, meg egy csomó keretet is :lol: ! Csak kéne hozzá egy freemailes postafiókod! Ez egy korábbi verzió, nem az, amit most a netről lehet letölteni, és ehhez van szériaszámom is….

Szilbee! Nem vettem rá sehogy Lilcsit, hogy üljön le! Nem is akartam! Ez nem arról szólt :lol: :oops: . Mikor visszafelé jöttünk, akkor etettem, akkor rá-rá kellett szólni, hogy míg eszik, ne szaladgáljon, de amúgy szabadon jöhetett-mehetett-eshetett :lol: .

Ma kozmetikusnál voltunk, van szemöldököm megint…ilyenkor olyan jól érzem magam!

Holnap délelőtt megint megyünk játszócsoportba! Hajni! Olvasol? Nem jöttök el?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok,és már nem csak olvasó üzemmódban! Visszament apa! :cry: :cry:

Szilbee!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS NEKED!

Szóval 16-án lesz a nagy nap? Nem izgulsz? Én biztos nagyon izgultam volna ha így pontosan tudom az időpontot mikor szülök!
Egyébként olyan aranyos vagy ,hogy hiányoltál! Amikor tudtam mindíg olvastalak benneteket!
De mostmár fogok jönni rendszeresen megint,legalábbis megpróbálok!

Elin!

Jók lettek a képek Lilcsiről,ja és megnéztük a videókat is nagyon jók! :D
A játszcsoportot meg majd akkor megdumcsizzuk!

Lányok jók az új vonalzók,lehet,hogy én is csinálok majd újakat!

Pelenka téma: Én a Pampers-re esküszök,lehet hogy vékony de rengeteget magába szív!Már gondoltam rá,hogy egyik reggel lemérem hány kilós a pelus,( 1kg simán) de még nem jutottam odáig! :)

Cleo!

Sikerül képet nagyítani a gyerkőcökről??

Na most megyek!
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Elin!

Nekem is elküldhetnéd azt a PhotoFrameShow korlátlan verzióját,és a kereteket is!Ha nem túl nagy kérés?

doman.hajnalka@freemail.hu

Játszócsoprt holnap délelőtt nem rossz ötlet,pontosan mikor mentek?
Vendég

Olyan 9-10 között megyünk...

Akkor elkezdem feltölteni a progit, majd küldöm...kicsit időigényes...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?