Sziasztok!
Hát én lemaradtam a listáról, de azért még mindig be-benézek, elolvaslak benneteket, és írok pár sort
Pampers-höz csak annyit, hogy a mi tavaly decemberben elküldött vonalkódjainkért az ajándékot 2 hete kaptuk meg
Vonatozás: nálunk imádják a csajok, egész nyáron vonatoztunk, azzal jártunk 1-1 napos kiruccanásokra a lányokkal. Vagyis velem jöttek, néha 1-1 barátnő is betársult. Persze mi könnyen vagyunk, mert ingyé van. Kingával még anno feljártunk Pestre úszni 3 hónapos korától kezdve. Eleinte még autóztunk, azután már vonatoztunk egész 4 éves koráig.
Múltkori Tesco-s élményem javítására, tegnap szintén sikerült belefutnom egy pénztáros csajsziba. Na ő sem semmi volt, de most pozitív értelemben. Az akciós dolgok közül sikerült egy olyat kiválasztanom, amin ismét nem volt vonalkód. De mivel vettem egy szerintem ugyanolyat csak más színben (kiderült mégsem ugyanolyan volt csak majdnem), vittem nyugodtam a pénztárhoz, hogy két egyforma, majd csak nem lesz belőle gond. Nem is lett. Amin meglepődtem, hogy a pénztáros nem a majdnemugyanolyan árát húta le újra (99,-Ft), hanem a már előtte olcsóbb kategóriába tartozót kérte vissza (49,-Ft), mondván, ha már nincs rajta a vonalkód legyen mégolcsóbb
(Azért nem semmi egy cheroky gyerekbugyit 1000,-Ft-ért árulni, talán a 99,-Ft valamivel reálisabb az én megközelítésemben)
Imádom az ilyen hölgyket
Judit