Cas
Törés-zúzás: nálam is kezdődik - tegnap tányér, ma leettem magam, az abroszt, lehet, hogy ez még csak a kezdet...
Érzések: tényleg nagyon össze vagyok zavarodva...olyan fura, hogy azt hittem, hogy "tülkön ülök" majd a várakozástól, s valahogy mindig mondom Marcusnak, hogy maradjon még....ma felhúztam az ágyneműt az ágyán, s néztem....néztem...néztem...de mintha nem is velem történne
...a másik pillanatban pedig annyira várom, hogy itt szuszogjon a karjaimban
Nagyon jót nevettem (hangosan) azon, ahogy a férjed nem tudna egyik szekrényből a másikba pakolni...az én párom biztos, hogy lázasan tiltakozna, hogy ő bizony megoldaná, de én sem bíznám rá. Ezért is parázom non stop, mert tudom, hogy csak az van megcsinálva bizti jól, amit én készítek el/elő
Hangyás együttérzéseket köszönöm!!! Már tényleg nem tudom, hgoy mi jöhet még....ma mentem 10 percenként figyelni, hál Istennek semmi...s mivel ma a két vas, s a két lájtos kávé ellenére egész nap sz_rvirág voltam, ezért a hangyász keresése elmaradt, holnap doki, így majd szerdán...remélem, hogy időben elriasztottuk őket (hogy dögölne meg mind, tegnap olvastam egy netes szájton
, hogy minden emberre 1 millió!!!
példány jut)
Hamarosan lesz fénykép is a szobáról, s rólam, de még a páromnak meg kell gyógyítani a gépet, mert ma valami nem stimmelt vele
Nyafi - férjed
brrrrrr, csúnya-ronda bácsi
biztos, hogy neki is rossz napja volt (na persze én is besértődnék, csak így kivülről minden más
), s azért reagált így
Edith - már te is szenvedsz, látom
nekem az alvással nincs gondom..néha bejátszik a pisijárat, s ennyi
Úgy látszik a szervezetem (valamiért) nagyon ki akarja magát pihenni előre
ajajjjj, lehet, hogy rosszat kéne sejtenem...na majd pár hét múlva meglátjuk.
Tényleg: kérdés: valaki vett szundi macit?? Olyat, amit már három órával a szülés után a babó mellé kell tenni, s a méh hangját utánozza, így nyugtatja
Mi beruháztunk (bár nagyon nem volt olcsó), s most be is készítettem a szülésre indulós csomagba, de a macit nem viszem, csak a szerkezetet (külön lehet venni)....nem tudom, hogy mit szólnak majd hozzá a kórházban
Tapasztalatok?? Hallomások ezügyben???
Kia - hááát már bármi is történhet, tuképpen többünkkel, egyre izgibb
Ügyesen haladtatok!! Na, ahogy olvasom a te párod nem az a típus, aki úgy fogja meg a munkát, hogy más is hozzáférjen
Egy kicsit irigy-irigy
de azért nem cserélném el az én Pató Pálosomat semmi pénzért, a maga módján csinálná ő, csak nem az én tempómban, illetve elképzeléseim szerint
Titti - szerinem is messze a jövő hét csütörtök!! Nem az ilyesztgetés miatt, de tényleg nem baj, ha feleslegesen mész dokihoz!!! Elindulni nem túl jó, mert teli vagy félelemmel, de hidd el az a megnyugvás, amit akkor érzel, amikor kijössz a jó hírekkel, hogy minden ok, na az mindennel felér!! Azért írom, mert mikor nekem volt ilyen-olyan foltom a betétemen, akkor tök hülyén éreztem magam, hogy megyek "kuncsorogni" időpont nélkül, s mit fog majd mondani, de végül mindenképpen megérte!!
Egér -
brrrrr, nem is tudom, hogy melyik a rosszabb.....ettől is hisztisztem/hisztizek attól is azt tenném
Réka - Te nagyon ügyi vagy!!!! Én sem voltam soha tehetség semmilyen kreativ kézimukában...egyszer akartam anyumnak kötni (meg is csináltam) névnapjára+karácsonyra (Éva), de nagyon gáz lett...még jó, hogy tél volt, s a téli kabát alatt hordta hősiesen egy darabib, aztán az üzletben (fodrász) átöltözött köppenybe, s haza ugyanez...én meg örültem, mint macska a farkának, hogy anyunak hogy tetszik (persze, csak késöbb valotta ezen történetet be)...s kötöttem egyet apunak is....no, az meg akkora lett, hogy még a 120 kg-os nagyimra is óriási volt
szóval itt be is fejeztem mindennemű alkotási kényszeremet, s nagyon tudom irigyelni azokat az embereket, akik erre képesek...van kézügyességük, s legfőképpen türelmük, mert nekem az sincs
na megint OFF voltam egy kicsit - bocsika!!!!
Kukát lehet, hogy veszünk majd, ha tényleg büdi lesz a szobában...de eleinte még úgysem olyan büdi..vagy nem jól emlékszem
Kriszti - zajlanak az események nálatok!! Nem hiszem, hogy sok időd van gondolkodni!!! Nem tudok tanácsot adni, használhatót legalábbis, de szerintem sem kell félni a csaszitól. Ez manapság egy rutinműtét, s kb annyi a kockázata (szerintem), mint egy normál hüvelyi szülésnek....a dokik mondják ugyan, "hogy mégis csak egy hasi műtét", de szerintem nekik ez meg sem kottyan. Bízz a dokidban, s gondolj arra, hogy sokkal több lenne a kockázat egy normál szülésnél a te esetedben!!!
Nekem volt méhen kívüli terhességem, van már 16 éve egy vízszintes csík a pocim alján, és semmiben sem zavar (már 15 éve azt mondták róla, hogy "trágár" munka, de akkor életmentő volt a vágás funkciója, gondolom nem a szépségre figyeltek
)
Na jó sok lettem mára is....bocsika
Jó éjt!