Sziasztok!
Üdv Niki, mesélj majd egy kicsit magatokról.
BBj, hát ilyen sajna előfordul, hogy rájönnek, az ovi rendszeres, nem csak néha megyünk és jól érezzük magunkat! Fog ez még változni, de azért próbálj majd egy kicsit következetes lenni, mert ha többször hazaviszed amikor nem akar maradni, akkor fifikás lesz, és folyamatosan eljátsza veled. Leti hogy van?
Ditke, na, ne gondold, hogy én irigylem magam a felújításért... Utálom az összes velejáróját, de tényleg rossz állapotban van a lakás, és már alig várom, hogy szép és új legyen
Ja, szopival kapcsolatban annyit akartam kérdezni, hogy használtok esetleg cumit? Cumisüveget? Mert az is bekavarhat néha a babáknál.
Dorka, én igazából a védőnéni véleményén vagyok (bár tudom, hogy mindenki másként csinálja). Ha nem szopit, tápit akarsz felváltani a hozzátáplálással, akkor szerintem várhatsz még egy hónapot, vagy ha már úgy látod, nem elég neki a tejcsi.
Arra készülj fel, minél többet adsz neki "szilárd" kaját, annál kevésbé fogja igényelni a tejcsit.
Ja, nagyon szép "kis" pocid volt
Gesztenye? Na, ehhez nem tudok mit szólni.
De egyébként hmmm, így ebéd előtt igen jól hangzik azzal a kis meggyel Fanna
Jaimee, nekem nem volt szülőszoba bejárás, úgyhogy nagyon gondolokodni sem tudtam rajta előre...
Szóval még mindig azok a függönyök vannak...? Hát találhatnának már valami emberibb megoldást.
Aranyér miatt nem irigyellek, nekem is volt pár hónapja. Nem tudom terhesség alatt mivel lehet kenni, talán kérdezd meg a gyógyszertárba.
Babakocsival én is így voltam anno, tologattam, próbálgattam, nézegettem...
Bocs, kápos a fejem, még vissza kell olvasnom...Most megyek ebéldelni.