Szép reggelt!
Hűha, én sem tudok mindenre mán reagálni, annyit írtatok!
Bál csak most pénteken lesz, ez a munkahelyem alapítványi bálja lesz, nem egy nagy volumenű dolog... De annyira épp elég, hogy 2 órára kiruccanjunk apjukkal a 4 fal közül!
Tanulókutyus: ez egy "interaktív" kutya, ha megnyomsz rajta v.mit, akkor mondókákat énekel, színeket mond, testrészeket, dalolászik, meg ha be van kapcsolva, néha megszólal, hogy "ölelj meg!", meg nevet egy sort, de nagyon szép hangon, aranyos, a gyerekek nagyon szokták szeretni!!
Innye, Katlina, neked is van tetkód? Én is osztom BBJ álláspontját: jó is lenne, de mi lesz majd, ha öreg leszek? Anno beszéltük a férjemmel, ha meglesznek a gyerekek, majd csináltatunk mindketten. Neki a maori tetkók tetszenek, én meg nem tom...
Vizsgázók! Majd eredménykről számoljatok be!
Körmök. télleg esztétikus tud lenni a műköröm, nem köll annak 10 cm-esnek lennie, nekem is volt (esküvő, eljegyzés), de olyan nyűg 2 hetente járni vele összereszelésre, aztán töltésre. Pedig nekem is kacska gyenge körmeim vannak, oan jól mutat, de télleg húzós az ára!!!
Ditke, szopis tanácsot, ötletet én nem tok adni... Talán télleg az van, amit Szilbee írt.
Leti, Máté hogy van????
Katlina, elmúlt a nyűgös időszak?
Lernne egy kérdésem: elkezdeném Szabit megismeretni az új ízekkel (eddig almát kapott csak), de még nem akarok szopit kiváltani főzlékkel, pürével, stb-vel. Csak hogy szokja az új ízeket, és halmazállapotokat. Akkor 2 szopi közt, vagy közvetlen szopi előtt kínáljam meg az újdonságokkal? Mert ezt is, azt is olvastam már...
Köszike!
Szilbee! DÁVID??? Még mindig fainul érz magát odabent????