Jó reggelt lányok!
Tapi!
Ezzel én is így vagyok! Az ismerőseim közül akivel erről a témáról beszélgetünk, teljesen más a problémájuk! Általában női gondjaik vannak, persze erről is eltudunk dumálni, de szar mikor szóbakerül a babásodás, mert azzal jönnek, hogy nálad nincs gond a teherbeeséssel! Ilyenkor nyelek egy nagyot, hisz senki nem tudja, hogy mi a helyzet a kiskatonákkal! Így nem kapnak teljes képet és nem értik, hogy miért is szenvedek annyira! És amikor jönnek, hogy nem-e akarunk kistesót a tökinek, mindig azt mondom, hogy félek a terhességtől és még nem tettem túl magam az angyalkáimon! Ez persze részben igaz is, de nem ezért nem jön a kistesó!
Bumi!
Őszintén megmondom,rohadtul félek és kicsi esélyt is látok rá! És nem a negától félek, hanem a pozitívtól! Annyira erős mensim volt és olyan fájdalmas, félek, ha mégis terhes voltam közben, valami baj van! Végiggondoltam ezerszer, ha nem mérnék hőt, eszembe se jutna, hogy esetleg babás lehetek! De lehet, hogy pár nap múlva csinálok egyet, ha nem múlik hányinger! Most ráfogom arra, hogy anyu féle bajom van!
Reni!
Azért remélem jó volt a buli! Hmmm, mi már ezer éve nem voltunk buliba! Nem azért, mert nem lenne hova mennünk, hanem, mert az agyam mindig otthon van! Ha otthon vagyok mindig mennék, ha meg máshol csak is haza kivánkozom a gyerekhez! Hülye érzés!
Görbe: