Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildi

Gyönyörűek a képek a kiscsajodról!!!Milyen nagy már :).
Gyere gyakrabban :).

Kriszti

Dorottya baba is nagyon éééédes :).Várjuk az élménybeszámolót :).
Örülök,h jobban vagy :).

Tontica

nyugi,ezt csak perpill érzed így :).Amint "jó" lesz mindenki,máris happy leszel.készülj fel,hogy lesz pár iylen napod :roll:...na tudom,ezzel nem segítettem sokat :?....
DE: Amint időd engedi,olvasgass a testvérféltékenységről.Ha gondolod,akor gyűjtök neked infokat,hogy csak olvasnod kelljen...
Másik,amivel érdemes tisztában lenni,hogy Rate életkorában még nem igazán értik a késleltetést.Ezt tanulni kell nekik,amihez nekik is sok-sok önfegyelemre és türelemre van szükség,na meg persze neked is.
Amit még tehetsz,hogy ilyenkor eltereled a figyelmét(nyugi,nrmális,ha nem vagy rá képes és ideges leszel,ez a fáradtságtól van...nem megy mindig senkinek sem!!!).De ha nem vagy éppen idegbeteg(bocs :D),akkor próbáld meg ilyenkor,hogy hozza oda a könyvét mutassa meg a nagyinak ezt vagy azt,vagy tegye mellétek és meséltek addig belőle.vagy hozza a kedvenc autóit és mondjátok el közben,melyik milyen színű,milyen részei vannak,gyakoroljátok,melyik kisebb,melyik nagyobb stb-Rengeteg olyan dolog van,aminél csak agyilag kell ott lenned,de ő meg érzi,hogy éppen rá van figyelve és "mellesleg" éppen etetsz...

anyapoc

Ja,és még valami Tonti!

DE?,GEN,BÍRNI FOGOD!

Gondolj arra,hogy ez a pillanatnyi állapot és máskor meg miylen jó!!!!Csak túl kell élni!

anyapoc

Szezso koszi a billentyuzetet, majd hasznalni fogom :lol: , amugy nagyon jo erzes hogy ide kiirhatom magambol, sokat segit!

Kriszti gyonyoruseges Dorottya baba es annyira szep hogy: eletunk nagy ajandeka! :D Hat, Neked se lehet most konnyu a ket kicsivel egyedul, irjal majd, nagyon varom! Ja, Rate is osszefirkalta ma a falat. :evil: :cry: :cry: :cry:

Anyapoc: koszi, nagyon probalkozom, nagyon igyekszem de egyre tavolabb erzem magam Ratetol, ez nagyon szornyu erzes, mostanaban csak haragot erzek es azt veszem eszre magamon hogy azt varom menjem mar suliba. Dolgozom az ugyon es biztosan atveszeljuk majd ezt a nehez idoszakot, tudom Neki is nagyon nehez, legalabb annyira mint nekem. Tudom igazad van es etetes kozben Vele is foglalkoznom kell csak mondom eloszor magamat kell osszeszednem es kicsit megnyugodnom (es aludni sem artana) sosem gondoltam volna hogy igy tudok haragudni a fiamra pedig csak egy kisgyerek, nem tehet rola. :cry:
Megkoszonnem ha kuldenel errol a temarol infot, ja, es tudtok valahol gyerekpszichologust a neten akitol kerdezhetnek?

BIldi: tobbszor megprobaltam de nem nyitja meg a kepeket, egyet sem tudtam megnezni nem tudom miert. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi, nem Szezso hanem Snufi, de hulye vagyok!!! Ezer boccs!!!! :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: :twisted:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

OKr nagyon szép DOROTTYA BABA!

TONTI KITARTÁS! KÖSZI, DE NEM MEGYEK KI ÉRTE! FEÉLESLEGES PÉNZKIDOBÁS LENNE
:wink:
Vendég

Sziasztok!

Tontica

http://www.pszichopraxis.hu/online.html
http://www.pszichoterapia.tenyek-tevhit ... csadas.htm

A többiről küldök privit,ha tudod,nyomtasd ki és bmikor tudod olvasni. :)
Az biztosan jót tenne,ha tudnál aludni.Ismerem a helyzetet,sajnos,én is hasonlókat éreztem,amikor Bulcsú nem aludt pár hónaposan ,csak cicin...én is sokszor csak haragot éreztem.De amint kipihentem magam,azonnal másként láttam a világot :).Nagyon rossz érzés az embernek,de fáradtan tényleg nehéz türelmesnek lenni.
Amíg a nagyid itt van,jó lenne,ha nap közben is pihennél,mondjuk amikor rate is alszik...Persze ,tudom,ez nem olyan egyszerű...
Hát tényleg kitartás,eljönnek "azok a boldog szép napok" :),és azgész csak egy rossz álom lesz :wink:!

Boni

Akartam írni az előzőben,de elfoglalt Tonticával való törődésem :wink:,hogy sajnálom és nagyon-nagyon erős nő vagy!!!!
Nagyon-nagyon remélem,hogy a következőben tényleg sikerrel jártok!!!

Pusztok!

anyapoc

Köszike mindenkinek!! Kép

Tontica
Én is hasonlóképp vagyok,bár nálunk ez már tesó születése előtt elkezdődött.Most meg féltékenység ezerrel...TÚLÉLJÜK!!!!!A gyerekorvosunk szt egy hónap piszok kemény lesz. :shock: :x

KépKép

KépKép
okr

[quote="anyapoc"]
írta:
anyapocBoni

Akartam írni az előzőben,de elfoglalt Tonticával való törődésem :wink:,hogy sajnálom és nagyon-nagyon erős nő vagy!!!!
Nagyon-nagyon remélem,hogy a következőben tényleg sikerrel jártok!!!

Pusztok!

Köszike! bár néha ugye nem nagyon érzem! :lol: de már sokan mondták.... :?:
Vendég

Íródik a szüléstörim :D ,jó hosszú lesz,előre szólok! :oops: :P

Hát csajok,pakolgattam a kismama ruháimat,és olyan szomorú lettem. :cry: Soha többé nem kellenek már....pedig én nagyon szeretek kismama lenni!!! :!: :!: Belegondoltam,hogy 8 hét megszakítással 13 hónapig voltam terhes..megszoktam!Mindig volt vki a pocakban,most meg üres. :( :? Tudom,hogy a hormonok ürülnek,az fő gondom,de a depi az depi! :roll: Majd csak túléljük vhogy.

Ada már ment ma oviba,nagy örömmel.Csak még nem tudjuk hogyan kerül haza :shock: :x apa sokáig dolgozik,én meg Dorottyával még nem mehetek ki.Na,de majdcsak lesz vhogy. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Okr édes vagy!

Fel a fejjel! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tudom nem nagyon járok erre de azért olvaslak benneteket!

Okr nagyon édes a lányod gratula :) Aranyos vagy a kismami rucikkal :)

Nekünk sajnos a második inszem sem sikerült ... hátha majd a 3.
kokusz

Sziasztok!

Tontica, nagyon sajnálom, hogy nálatok ilyen szinten tombol a testvérféltékenység. Én mióta írtam, hogy fel-felébred éjszakánként azóta megszünt és szépen alszik egész éjszaka. Hidd el nem te csinálsz rosszul valamit, én is nagyon sokszor éreztem/érzem azt amit te. Pl. soha nem gondoltam volna hogy ilyen hangosan tudok kiabálni :wink:
Ahogy nőnek a picik, velük is napról-napra könnyebb lesz. Adrienn pl. már nem sír hanem kiabál ha kajás, amúgy meg ha nem alszik dumál, nagyon ügyesen elvan egyedül a csörgőivel.

Kriszti, Dorottya nagyon szép. Én is nagyon sajnálom a kismamaságot, bár én nyáron nagyon kínódtam a melegtől és minél hamarabb szabadultam volna már a pocaktól, pár hét múlva már hiányzott. És hacsak nem szakad ránk a nemzeti bank, vagy a lottó ötös, nem hiszem hogy leszek még kismama :cry: Pedig most úgy szeretnék 1 kisfiút :)

Hétvégén volt Réka névnapja vettünk neki téli bakancsot, amit tegnap már használhatott is a hóesésben. A szánkózás elmaradt, mert mire hazaértünk átváltott esőre és elmosta a havat. Ahogy hallom azért lehet, hogy a héten lesz még alkalma szánkózni.

Kép
Kép
robcsi03

Hello!

Olyan jol kialudtam magam tegnap meg ma, hurra! Ja, es Rate suliba van es mindket baba alszik, el se hiszem, happy vagyok! :lol: Jaj, el ne kiabaljam! :roll:

Boniko: na jo, nem adnam oda egyiket se orokbe de johetnel bebiszitterkedni :wink: :D elkelne a segitseg Te meg gyakorolhatnal! :lol: Es tenyleg szuper, eros, vidam, optimista csajszi vagy es en nagyon tisztellek ezert, meglatod meg lesz az eredmenye es nemsokara Te is panaszkodsz majd nekunk hogy nem hagy/nak a baba/k aludni. :lol:

Anyapoc: nagyon koszonom a sok infot, elolvastam, nagyon erdekes. Sok-sok turelem ez a lenyeg! Megfogadtam a tanacsod es sokat aludtam tegnap de. is es ma de. is. :D
Hogy volt Bulcsuval, csak cicin aludt el? Meddig szoptattal? Nekem mar nincs tejem de Alex megis kepes szopni ejjel, nem ertem mi tesztik Neki benne amikor nem jon belole csak par csopp. :roll:

OKriszti: az elso honap piszok nehez?! :shock: Mi mar majd ket honaposak vagyunk es meg mindig piszok nehez. :evil: :lol: De nem akarlak am elkeseriteni!!!
Miert ne lehetnel meg egyszer terhes? Soha ne mond hogy soha, ha ugy erzed szeretnel meg babat ne add fol az almodat!!! Oszinten mondom, en ugy erzem hulyet kapnak ha megint terhes lennek, most erzem ugy hogy nem kell tobb gyerek! Addig szulj amig Te is ezt nem erzed!!! :wink: Kivancsi vagyok a szulestortenetedre, remelem nem volt nagyon rossz a kitolas!!!

Kokusz: :cry: a fene!!! :cry: Ne add fol!!!

Robcsi: edes vagy! Remenyt adtal hogy egyszer lesz ez majd jobb is! :D Sikongatos, vigyorgos, egyedul dumalos idoszakot nagyon, nagyon varom mar! :D

"soha nem gondoltam volna hogy ilyen hangosan tudok kiabálni!
En meg sosem gondoltam volna hogy ilyen gonosz tudok lenni a fiamhoz. :cry:
Hajra kisfiu, ahhoz nem penz kell /bar az sem art/ hanem egy anya, egy apa es sok-sok szeretet.
Hoeses! :shock: Irigy, irigy, itt meg mindig 25 fok van. :roll:

Csajok, Alex elromlott, Anna megjavult. Anna 9-kor, 3-kor es 8-kor kelt enni, Alex meg 9-kor, 11-kor, 3-kor, 6-kor es 9-kor. :evil: Pedig O a nagyobb es O eszik tobbet de valoszinu hasfajos lett mert mar kaja kozben tekereg es sokat sir.

Mennek kell, puszi!

KépKép
KépKép
tontica

Robcsi
Hát ha nyerünk a lotton,akkor mi is bevállalunk még egyet! :D :D
Rékának utólagosan is boldog névnapot!!!! Kép

Tontica
Monjuk nektek biztosan nehezebb,így hogy 3 gyerkőc van :wink: Bár az esti fürdetés nálunk is horror.Főleg ha apa dolgozik,és egyedül vagyok velük.Jól jönne olyankor egy dadus! :roll:
A kitolás szörnyű volt,már most elmondom. :x Jól be is repedtem,és azt hittem a fájdalomról,hogy kb derékig,de 2 cm körülivel "megúsztam" :wink:

Kokusz
Jaj,de sajnálom! :( :( :( A 3 jó szám,sikerülknie KELL!!!Drukkolok++++++++++++++++++++

Boniko
Hajrá,mindjárt p.é!!!! :lol:

KépKép

KépKép
okr

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, köszönjük a köszöntést! Elolvastam a szüléstörténetet, nagyon ügyesek voltatok mindketten.

Tontica, nagyon irigylem a 25 fokot. Adrienn nagyon nem komálja a bundazsákot, de hát kénytelen lesz szegényke hozzászokni. Baromi rossz, mert ha babakocsival, ha autóval megyünk el valahová ő rögtön bealszik, a kocsiban nekivetkőztetni, ha odaértünk vissza, a boltban (vagy ahová megyünk) megint ki. Jobb lenne, ha már kifelé mennénk a télből.

Tegnap Réka megkezdte Adrienn hozzátáplálását :evil: Tic-tac cukorkával. Persze apjuk 1 méterrel arrébb nem vette észre. Jövök be a konyhából, Adrienn benn a pihiszékében, Réka rajta "fekszik". Kicsi nyüszköl, odanézek jobban, hát látom, hogy Réka éppen próbálja a cukrot visszatenni a szájába, ő meg szegényke tiltakozott ellene. Kiakasztó tud lenni, és ha nem üvölt vele az ember, hogy pakoljon el (vagy csináljon meg valamit) akkor szépen mondhatom neki egész nap a magamét, magasról leszarja. Csak azt nem tudom miért jobb neki ha ordítok vele :roll:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Boni

De,de,az vagy Te :wink:!Persze sovány vígasz :?...

Kokusz

Hát kevés,hogy sajnálom,de akkor bízzunk ismét.Új ciklus,új remények :).

Kriszti

Jó volt olvasni a történetet,szl Dorottya babár jól meg kellett nógatni :wink:!De írtam,ügyik voltatok,hogy másodikára csúszott :D!
Miért horror a fürdetés?Ordít a kisebbik kisasszony? :roll: Nálunk Bulcsú nem komázta sokáig a fürcsit,de Villő érdekes módon igen...

Tontica

Igen,Bulcsúnak nagyon bejött a cici :D!Olyan 3-4 hónpos korától 5,5 hónapos koráig csak cicin aludt el és aludt vissza.Így én tk alig aludtam,mert ahogy nagynehezen visszaaludt,mire én is elkumtam volna,megint nyöszörgött.és nappal,hacsak nem vittem sétálni,akkor kétszer max fél órát volt képes szundizni.Így egyre fáradtabb lett és nyügösebb,csak nyávogott egész nap :?...Aztán megelégeltem :).2 nap alatt rendbetettük a dolgot,azóta alszik,mint a bunda :).És 17 hós koárig szopizott,igaz,ebből a vége már csak reggelelnte egy-két szippantás volt...
Alex csak cumizik a ciciden,nem az a lényeg,hogy jöjjön neki vmi,ez az un. komfortszopi.ezt szeretik szopi után is csinálni,meg csak úgy is :).

Robcsi

Rékának sok boldog névnapot :).
Szt ebben a korban kezdődik a szelektív hallásuk,ezért nem csinálnak meg semmit szép szóra...és nem akarlak elkeseríteni,de nem fog gyorsan elmúlni :?...Bulcsúnál még mindig tart olykor :?...
És én is utálom,hogy kiabálnom kell,kérdezem is tőle,hogy ez neki miért jó????Persze a válasz az,hogy nem jó :?...

Na most megyek,mert Villő követeli a Noddyt a gépen... :twisted:

anyapoc

Hahó!

Megint csak egy gyors bekukkra van időm és engedélyem... Apa nemsoká parancsola hazafelé az ágyba.
MA voltunk végre 4D-n, hatalmas élmény volt!!!
Töki még mindig tökös, :lol: nem nőtt ki a punija.
Küldök egy képet, a keze állandóan az arca előtt volt, ez talán a legjobban sikerült képünk róla.
Már 2137 grammos, iszonyat nagy baba, december 28-ra előbbre hozták a szülést.
Puszi,mennemk kell!

Kép

Kép
szilcsi

Szilcsikém: nagyon édes!!!! :D

Jó éjt!

snufi

Jó regglet!

Okr köszi a szüléstörténetet, még mindig nem ment el a kedvem :wink:

Szilcsi drága! nagyon édes Lujo :wink:

Anyapoc valószínű a közeledben fogok szilvezsterezni :lol:

Tonti küggyémámeleget!

Szirom? CEni? hová tüntetetek?
Vendég

Szilcsi
Hűű,de cuki baba!!!!Tényleg jó nagy! :shock:

Anyapoc
A nagyobbik ordít fürdésnél,illetve előtte,hogy nem akar,meg még enne,inna...szal húzza az időt!
Szelektív hallás sajnos nálunk is működik,kinőhetné már! :roll:

Robcsi
Felolvastam apának,a tic-tacos sztorit.Jót derült rajta,főleg azért mert nálunk is ez a "nem akarom meghallani amit mondasz "dolog van. :evil: Adán néha látszik,hogy mondd csak,úgy sem érdekel arckifejezés,ami roppant dühítő.
Június közepe óta ilyen kis makacs,és az az érzésem,még eltart egy darabig ez a korszak. :wink:

Boniko
Hát ne is menjen el a kedved!Tessék csak megtudni,milyen is szülni! :D

Snufi
Hajrá!Drukkolunk!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Szilcsi: nagyon szép a babád :D :D Minnyá megyek hozzád élőbe is megkukkolom! :wink:

Okr: millió gratula nektek, gyönyörű a picilány :D

Athiz: A másikba láttam a te fiaid is meseszépek 8)

Enyimek:
Kép Kép

Kép Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt!

Okr rendben! kipróbálom....remeélem

Ceni itt is nagy gratula a csodaszép családhoz!

Tonti hogy avgy? bírod?

Athiz? besokaltál? hol vagy? gyere vissza!

:twisted:

Mindenkienk SZÉP NAPOT!
Vendég

Sziasztok!!

Ilcsi és pocak :D :
Kép Kép

Ilcsi mindenkit pusszant! :D
Én is :P

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Cenikő
Csodaszép gyerkőceitek vannak!!!!A szemük meg vmi hihetetlenül szép!!!

Ilcsi
Nagyon szép a pocakod!Gratula!

Boniko
Miért sokalt be Athiz??????????????

Volt ma a védődnő.Köldökcsonkunk még jelét sem adja lehullásnak,így gyakrabban fogja ellenőrizni.Mondjuk a zsinór jó vastag volt (na meg 71 cm hosszú),és hát Adának sem esett le hamar...,de hát nem bánom,nézegessék inkább,minthogy gond legyen.

KépKép

KépKép
okr

Okr arra gondoltam, hogy a sok egyedülléttől otthon , mert attól volt szegény kiborulva!de remelem nem , csak nincs ideje írni!

Ilcsi gyönyörű Lujólak! :lol:
Vendég

Cenkio: csodaszep csalad vagytok!!! Zalan gyonyoru, olyan nagy fiu mar es milyen edesen mosolyog!!!
Szilcsirol is szuperek a kepek, koszike, nincs is olyan nagy pocakja pedig mar 33 hetes.

Kriszti: majd leesik az a koldokcsonk, no problem!!!

Csak gyorsan mert Anna onetet itt mellettem :lol: vagyis a parna eteti. :lol: Mondtam mar hogy Anna 3950 es Alex 4550 g-osat? Feljodunk szepen ugye?!

Tegnap este kiprobaltuk hogy en aludtam Alexel kulon es Apa Annaval es szuperul aludtunk. Anna este 8-kor, hajnal 3-kor es 6-kor evett, Alex este 8-kor, fel 2-kor es fel 6-kor. :D

Szilcsi nagyon edi a babuci a kepen!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Csak en nem tudok kepet foltenni? Miert? Kiirja hogy hiba tortent.

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Kép
Kép
En voltam a bena, tul nagyok voltak a kepek.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Annyira szépek és cukik ezek a picik! Mindegyik gyönyörűséges!

Okr, gratulálok a babudhoz, azt hiszem, még nem tettem! Nagyon szép!

Szilcsike, csini vagy te is+pocak is, és édi a pincúr!

Ceni, klassz család vagytok!

Mindenkinek cupp, ha kell drukk, stb.
Vendég

Athiz! hogy avgy? nmiért tüntél el?
Vendég

Köszi Boni, megvagyok, bár küzdök ezzel azzal. Több oka van, miért nem írok sűrűn, az egyik, hogy szinte sosincs szabad kezem és időm hozzá. :) Azért többnyire olvasok, de írni... :roll:
Ari az új vonalzód!
Vendég

Athiz
Köszike!
Hát el is hiszem,hogy nincs időd! :roll: Nekem is csak addig,míg a legkisebb ilyen alvós(ami hamar elmúlik)

Tontica
Nagyon nagyot nőttetek!!!!!
Édesek ezek a gyerekek!
Nálatok afürdetés esténként hogy megy??Nálunk apát agyvérzés kerülgetni,mert 2 és fél órán keresztül csak fürdetünk.Ráadásul Adát kádba tenni nehezebb,mint megmászni a Himaláját. :evil:

Köldökcsonkunk leesőben.Lám,cska panszkodnom kellett,és tessék.Sajna az alapja nem túl szép,kissé váladékozik.Holnap csörgök is a dokinénire.

KépKép

KépKép
okr

Okr, a váladék nem nagy gáz, csak szépen takarítsd körbe alkohollal, és szórd be jól speckó hintőporral, majd helyrejön! Nekünk is ilyen volt, de most tuti szép Endinek. :wink:
Vendég

Athiz! akkor jó! de néha jelentkezz be! :lol:

Okr éljen a köldökcsonkleesés! :lol:
Vendég

Athiz
Most alkohol helyett hidrogénperoxidot írt a doktornő,meg dermaforint kellett volna vegyek,de a gyógyszertárban nem volt. :roll:
Remélem a hexaclorophenes hintőpor is megteszi.

Boniko
Köldökcsonk még mindig a helyén. :evil:

Ma elkezdünk levegőzni az ablaknál.Már nagyon várom,hogy kimehessünk sétálni.Így a szobába zárva nem túl szuper. :?
Ada pedig taknyol,3 nap ovi után.Remek :evil: :evil: Csak a kicsi el ne kapja tőle. :?

KépKép

KépKép
okr

Okr akkor hajrá köldökcsontleesés! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi

Nagyon édes a pocak :).Szép nagy már :)!

Enikő

Csodás család :)!

Tontica

Hűűű,de kipofásdotak az ikrek :):)!Megy ez nektek,alvás,meg minden :)!

Athiz

Gyere már panaszkodj,ne maradjon benned!!!!! :roll:

Kriszti

Így megijesztetted a köldökcsonkot? :D Nekünk is későn esett le.Gyulladt is mellette a bőr,Nekünk az volt,erre kaptunk betadines ecsetelőt,a lényeg,hogy jó magasra emeld fel a csonkot és hintőporozz be alá,akkor nem lesz semmi gond!
Időhúzás nálunk is megy,mindig megy az "1 perc"....na ettől én is bedurranok :evil::nem akarlak elkeseríteni,talán nem is így lesz,de nem könnyen múlik egyik sem :D!Nálunk olyan is van,hogy egyszerre tusoltatom őket,így max 10 perc az egész ceremónia :D!

Na megyek,délután szülői,fogadó,aztán holnap és azután suli... :?
Pusztok!

anyapoc

Hello! "Szuper" napunk volt, kb. mint az bolndokhaza. :evil: :lol:
Alex beteg vagy nagyon hasfajos nem tudom, Rateval nem volt ilyen gondom, iszonyu ehes hogy majd belehal, ugy sir hogy majd megfullad aztan eszik 40-50-et es kikopi a cumisuveget, elkezd sirni es kapalozik ossze-vissza, alig eszik es annak a felet is kikopi igy fel-egy orat alszik es kezdodik elolrol minden. :cry: Koldokserve is van, egyre kijjebb jon, nagyon csunya, bar azt mondta a doki hogy ezzel nem kell semmit csinalni, magatol elmullik de nekem nagyon nem tetszik. Holnap megyunk dokihoz.
En tele lettem allergias kiutesekkel meg pikkelysomorrel megint igy borzalmasan nezek ki, holnap du. megyunk borgyogyaszhoz, kivancsi vagyok mihez kezd velem.
Ma este megint kulon alszunk mert Alex nem alszik semmit es folkelti Annat is.

Kriszti en bevallom toredelmesen ket naponta furdetek, szerintem folosleges minden nap meg ki is szaritja a pici boruket. Rate szeret sokaig pancsolni de a babakat hipp-hopp megfurdetjuk, ki-be, torulkozes, oltoztetes, ennyi. Egyszer lattam ahogy a hugom furdeti otthon a fiat, ilyen kenocs, olyan kenocs furdes elott-utan (amit a vedono tanacsolt) hat, ezt nagy hulyesegnek tartom, itt nem is csinaljak az anyukak.
Kolkokcsonk Annanak is csunya volt de vegul hamar leesett.
Miert nem lehet kivinni a kislanyt? Mi mar 1 hetesen kivittuk Alexet, bar itt nagyon szep az ido.
Ada gyongyuljon meg minnel elobb, a mi babaink sem kaptak el Ratetol, talan Nektek is szerencsetek lesz!

Athiz: ebben a topikban mindenki szeret es senki nem piszkal, szoval tessek jonni es panaszkodni, latod en is csak azt teszem. :lol:

Anyapoc: elkiabaltuk, nem megy az az alvas Alex miatt, tegnap 3 orat aludtunk es azt is tobb reszletben. :roll: Jo Neked, Te mar tudsz aludni! Bruuhuhu! :cry: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Köszi csajszik, ha lesz időm, majd kipanaszolom magamat nektek! :lol:

Tonti, én gézzel körbekötözném a kijövő köldököt szorosan, de persze nem fullasztóan, van pl. sérvkötő is, csak azért gondolom, hogy az hasznos lenne!!!
Valószínűleg tényleg a pocija fájhat szegény babucidnak. Nem bukik sokat? Nem refluxos véletlenül? Mert hasonlókat csinált nekem mindig Szili. Vagy csak tele van gázzal, arra is van megoldás, lehet nálunk pl. Infacolt vagy Espumisan cseppet kapni erre, próbáld ki. Tud büfizni kajcsi után rendesen?

Na cupp, ennyit tudtam írni.
Vendég

Tontica
Adának is van köldöksérve.Előszőször ragaszgattuk,de csak a bőre lett csúnya,így elvittük gyereksebészhez.
Szal nem kell ragasztani,gyerekkorban nem záródik ki,és 4 éves korra kell elmúljon.

Most ennyi vagyok,mert nálunk is bolondokháza van.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tontica, azok is nagyon jók amit Athiz ír, de még ami nagyon bevált nekünk az a cseresznyemag párna. Ezt én a Dm-ben vettem, nem nagy összeg érdemes kipróbálni.
Réka is esélyes volt köldöksérvre, de aztán a dokinéni javaslatára ragasztottuk neki. Mi úgy csináltuk, hogy egy kis vattapamacsot raktunk a köldökére és azt ragasztottuk le. Nem mondom, hogy haj, de szép a köldöke, de sérv nem lett belőle és ez a lényeg. Egyébként azt hiszem Chicco márkájú köldökragasztót lehet venni, csak gondolom sokkal drágább, mint a mi megoldásunk.

Kriszti, jobbulást Adának remélem nem fertőzi meg a kicsit. A múltkor nálunk sikerült, mert hiába mondtam neki, hogy most ne puszilgassa, teljesen felesleges volt. Persze a kicsi is taknyos lett :(

Szilcsi, szépek vagytok mind a ketten. Már csak pár hetet kell kihúznod és már nem lehet baj akkor sem, ha kikívánkozik a kis trónörökös :)

Athiz, panaszkodj. a múltkor én is panaszkodtam, hogy Réka szarul alszik, na azóta, mint a kisangyal. Gyere és mesélj!

Ma megejtettem a vérvételt is, mert én Anti D-t is kaptam szülés után és azt ellenőrizni kellett. Valamelyik nap nézegettem a karom, totál meglátszik a kezemben az összes infózió, injekció nyoma.

Kép
Kép
robcsi03

Ja, leesett a csonk,és semmi váladék (kop-kop)
Asszem Adánál sokkal lazábbak voltunk (és ügyesebbek :shock: )

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Bocs,gyors leszek.

Tontica

Sok új infot szereztem ma az szakpszicho órán(bevallom,direkt kérdeztem is a tanárt konkrétumok miatt),majd megírom priviben,nem terhelem a topikot :)...már azért,hogy jól jöhet neked :wink:!

Pusztok!

anyapoc

Sziasztok!

Athiz: hello! Kibujtal a madvebarlangbol? :wink: :D Koszike!!!

Voltunk dokinal, allitolag a servel nincs gond, nem faj Neki, nem kell csinalni semmit, pocikara kaptunk cseppeket es tejet valtottunk, meglatjuk erre hogyan reagal. Athiz, nem tudom hogy refluxos-e, nem mondta a doki hogy az lenne, szerintem csak megterhelte a pocijat.

Robcsi, mi az a cseresznyemag parna? Sose hallottam rola.

Kriszti: csonk, szuper!!!

Anyapoc nagyon kivancsi vagyok es halas!!! Kuldjed a cuccost es konyveket is ajanlhatsz, meg tudom rendelni, Errol jut eszembe, mindenki dicseri a suttogot, mirol szol ez, erdemes elolvasni?

Kepzeljetek Anna mosolyog, sot nevet a papinak (nekem csak halvanyan :roll: ) olyan edes hogy meg kell zabbantani. Alex csak sir egesz nap. :cry:

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Helló!

Tonti, tünci a mosolya!

Az én kis Mikulásaim:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Athiz: nagyon édesek a kis Mikijeid!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

snufi

Sziasztok!

Athiz de edesek a gyerekek!!! :D Nem korai ez meg egy kicsit? Ti mar keszulodtok a karacsonyra? En is gondoltam hogy elkezdem kesziteni a koszorut.

Tobbiek mizujs?

Alexnek ugy nez ki jo az uj tej, tegnap este 6 orat aludt egyhuzamban es Anna is. :D
Anna baba egesz nap gyakorolja a mosolygast de lex olyan egy komolu fiatalember es eddig csak ketszer sikerult kicsikarnunk belole valami kis mosolyfelet. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Szuépséges reggelt!

Athiz naggyon édik a gyerkőcök! :lol:

onti reméljük tényleg beválik++++++++

CEni jobbulást ZAlánnak! lement már láza?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?