Sziasztok!
Monyó!
Ajj ez a sok baj mindig,. Drukk, hogy a nap végére jó híreket kapj a tüszőcskékről.
Nagyon drukk.
Angyal!
Köszi, elolvasgattam nagyjából, de nem értem ha találnak valamit, akkor azt hogy tudják kiküszöbölni?
Nya voltam Kaáliba. A doki végül is a pajzsmirigy kivizsgálást hajtja (anyám alul, tesóm felül működik, de nekem nem volt vele bajom) , mert már rég voltam kivizsgáláson.
Mondtam neki az ideggörcseimet, és azt gondolja a prolaktinom vszínű nagyon ugrál. Most is határeset volt, de megnézte az ediggi leleteimet és valóban ugrál. És azárt ez nem a legjobb lombikkor. Úgyhogy lehet bromó lesz a vége.
Érdekesnek találta azt az elméletemet is, hogy még sosem éreztem semmit. A pszichológusért, nem tapsolt, de azt mondta ha nem menekülök bele a "Baj van velem"- dologba menjek, mert lehet nem árt. Szóval jó fej volt, és nem tartotta hülyeségeknek azokat a dolgokat amit mondtam. Azt gondolja itt lehet a baj forrása. Meglátjuk, úgy legyen.
Kérdezte mennyire vagyok most ideges, há mondom mivel most basszarintott le a főnök, azért nem vagyok nyugodt sem, így ott is levették a prolaktinom és holnap telefonálok.
Endokrinóra kedden megyek és valamikor elcsoszogok nőgyogyihoz is, mer köll a chlamydia, meg bakterológia.
Remélem ezek mihamarabb meglesznek, mert ha igen jöhetnek a fagyik decemberben, ha nem akkor az újévet kezdem a fagyikölkökkel.
Bocs a kisregényért. Unatkozni nem fogok mostanában (határidős meló, lakás eladás, ház építés, vizsga időszak, dokik)
Jajjj
KÓKUSZKA- elvileg miattad akartam írni,
nagyon-nagyon-nagyon...de hát tudod 3 a magyar igazság. Engem is ezzel vígasztaltak.
Fannikám!
Továbbra is gondolok rád, és remélem már nem jössz vissza ebbe a topikba.
Szörnyen kivagyok egy régi topiktársam miatt. Nagyon rosszul van a kisfia, mióta megszületett egy küzdelem az élete.
Az én problémám a családéhoz képest semmi. Annyira rohadtul igazságtalan az élet.
sziasztok