Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy gondoltok ram! :D
NST megvolt, minden rendben. Hetfon megyek ujra. :wink: 13-an anyukam szulinapja, lehet hogy azt varja Andris? :)
Jot setaltunk a varosban, Katinak vettunk egy jo kis belelt bakit a telre.

Hajni, milyen volt a borze? Jol sikerult?

Linacska, akkor most kell akciozni? :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora
örülök hogy minden oké,de te már szerintem kint szeretnéd tudni hogy minden oké.
Háát,a legközelebbi börzé majd jobb lesz,többen leszünk.
Van egy sanda érzésem,holnap meglesz Andris.Így is szép ajándék anyudnak igaz? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, az lett volna, mármint szülés előtti rendbetétel, de nem vállaltam a fazont. :oops: Pedig jó lett volna...... sajnálom, h. nem tudtam elmenni, de nagyon sokmindent intéztem Zsófi nélkül. Már szinte kész vagyok a Karácsonyi ajándékokkal. Így leszek nyugodt.

Dóra, izgulok értetek! :)

Lina, hajrá!!!!!!
birolili

Hajni- Én is örülök, hogy megismertelek benneteket! Nagyon aranyosak voltak a lányok, meg Attici! :) Olyan nyugodt gyererkek, és nagyon jól elvoltak. Persze, mindenképpen sétálunk, nagyon "menős" vagyok! :D Ja, és szép, világos helyen laktok!Barnusnak melyik pulcsit vetted meg? A Sötét kék kapucnisat vagy a barna szarvasosat? Vagy egy teljesen mást?

dora- Képzeld, az én anyukám is 13-án született! :D És még volt erőd járkálni cipőt nézni? Vagy már ki volt nézve?

Lili- Hol vagy?

Regina- Nagyon szivesen vigyáztam Larira! Jövő héten is hozd nyugodtan! Annyira édes volt! :D Mára kipihentem magam, jól elfáradtam szegény papától... :?

Kép
estelle26

Estelle
a barna szarvasosat választottam,meg hozzá azt a Mici mackós elökét,amit Anna a nyakába tett.Naon tetszett a növéremnek is a pulcsi.Kis falat az egész.

Lili
gratula,ügyi vagy az ajándékokkal,én még csak fele családnak vettem meg,decemberben majd a másik fele.Utána csomagolás.Azt élvezem a legjobban. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, Dóra, Lili,
hát tegnap pont nem aludtam itthon, de a dokibácsi is azt mondta, hogy ha szombaton megreped, annak elég a péntek esti, meg még hátha a vasárnapi. Szerintem a péntek estiek épp csak odaértek :lol:

Nálunk szakad a hó, és marad is meg. Még jó, hogy holnap nem megyek dolgozni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nállunk is szakad,de nem marad meg.

Évi:
Vettél valami ruhát Mózinak?
Aranyos vagy,de nem akarlak leterhelni,már megkértem anyósomat,ő úgyis ottlakik Anita mellett :wink: Jövő héten te jössz hozzánk,mostmár úgyis jobban ráérsz :)

Lina:
Drukkolok,hogy összejöjjön a babuci :)

Lili:
Majd csinálnak a kórházban fazont :wink: :D

Dóra:
Andris nem akarja megnézni,hogy szakad a hó?

Én várom,hogy elaludjanak a lányok!Anyósomnál voltunk ebédelni,Lari elszundított hazafelé(2percre)azthiszem neki eltart3-ig mire elalszik :? :oops: Persze hangossan dumál,Mira sem tud elaludni....este meg majd,nem lehet őket ágybadugni :?
kazi

Sziasztok

Hajni! Akkor volt pici tali :P

Dora! így már azért értem miért nem sürgeted, Te se a befekvést..Ha ennyi különbség van a 2 időpont között...Azért már várod, gondolom hogy kinn legyen a baba..hátha holnap:) Én minden este gondolok Rátok, hogy talán holnap olyan hír fogad amiben már a különlétről tájékoztattok:)

Lili! Ez szupi hogy minden ajcsi megvan.Mondjuk megértelek...Nem sok időd lesz vásárolgatni, na meg ebben a csudaidőben esélyetek se sok..(és pirinykó babócáknak a karácsonyi tömeg és a betegsgeik nem hiányoznak)
Mi már 3. éve megbeszéltük a rokonokkal, hogy csak gyerekeknek veszünk ajándékot...költségkímálő, és nem vesszök meg a 20 pár zoknit(vcces akartam lenni) a családtagoknak...SZval már én is vásárolgattam a gyerkőcüknek, de a sajnátjaim ajándékán még gondolkodok...Vagyis Bebéét majdnem kitaláltam, de lehet még változtatok.

Itt havaseső esik....Kecskeméten???

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

juj most látom az időjósok már írtak

Lina !!!!!+++++++!!!!éljenek a repedt tüszők :lol:

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Anyóséktól elindultunk haza 1-kor,akkor még havas esö esett,mire beértünk a Szécshenyi városba,itt már a hó esett,de nem maradt meg.Most már nem is esik.

Kazi
Ezért nem szeretek menni ebédre sehová,mert akkor Anna is késöbb fekszik,késöbb kel,az egész napja felborul.De legalább jót kajáltunk. :lol:

Dora
na?Hogy vagy?Nemindult még a szülés? :)

Bepa
volt pici tali,jó volt,majd máskor is lehetne.Kár hogy már rossz az idö.Majd szánkós talit csinálhatunk. :lol:

Lina
most összejött,tutti.Remélem!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Ha jól olvasom, volt nagy talitok!

Roz!
Ti nem tudtok jönni szombaton az aprók táncára?
Ha jó idő lenne, mi bemennénk busszal, apa meg jönne értünk, mert éjszakás(azért tudjuk így megoldani)

Lili!
Hát nagyon örültem, hogy beszélgettünk, feltöltődtem energiával :lol: Remélem nem a Tied szívtam le :roll: Ugyi?
szívesen megnéztem volna Zsófi nagylányt, de nem akartam tolakodó lenni :oops:
Vigyázz MAGATOKRA!!!!

Kép
adrienn021

Adri, dehogy, ne hülyéskedj már! Örülök, h. beszélgettünk! És hogy megismertelek! :) Nyugodtan mondhattad volna, h. feljössz velem Zsófit megnézni! Nekem eszembe sem jutott. :oops: Ne haragudj! Mondhattad volna! MAjd legközelebb. MI lehet, h. megyünk aprók táncára, ha úgy állunk még. :)

Bepa, pont ezért a dolgokért vásároltam meg mindent. Pici lesz, sztem nem is merem majd kivinni olyan sokat, mint anno Zsófit. MAjd csak óvatosan....ezért egy kicsit nehéz dió lesz a Karácsony....nem tudom, h. hazautazzunk-e Soltra.... tudom, h. Zsófinak jó lenne, óriási élmény lenne, csak Botinak? NA majd meglátjuk.

Lina?
birolili

Sziasztok csajok!

Dóra, ügyes vagy, h határozottan kitartottál! Csak így tovább! Tuti szülinapi ajándék lesz Andrisból :wink: ! De mostmár akkor várja meg a 13-t! :wink: :D

Lili, sztem ne agyalj előre a Karácsonyon,majd kiderül,h milyen baba Boti, vagy hogy vagytok!

Mikor lesz az Aprók tánca? Hány órakor? Lehet,h megyünk aznap Szolnokra, de szeretnék hazaérni!

Kép
seriff

Ser, írsz majd nekem? Vagy nekem kell? :wink:
birolili

Lili,
itt vagyok :D

Lesz szombaton aprók tánca? Lehet, hogy most mi is eljutunk. Bár oviba nem mehet Lili, nem azért mert ő fertőz, hanem hogy őt vissza ne fertőzzék, szóval nem tudom. Szombat még messze van.

Képzeljétek, tegnap találkoztunk Mregéékkel. Rege is már tiszta kislány, szőke hosszú haja van. És remélem Erika nem harapja le a fejem, ha megírom, hogy februárban Regének is lesz kistesója.

Hajny,
remélem igazad lesz. Csak kicsit idegesít, hogy pont tegnap nem voltam itthon. Komolyan fél évben egyszer jönnek hozzánk, és pont nem a legjobbkor. Na mindegy....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak szolok, hogy semmi valtozas... :wink: Eddig :lol:

Estelle, Ser, mostmar a 13-ra gyurok. :wink:

Estelle, spontan jott a cipovasarlas es milyen jol is tettuk! A mai setanal mar ezt vettuk fel. Fizikailag egesz jol birom magam, ma meg megjartuk az Auchant is. :wink:

Ser, aprok tanca fel negytol otig tart. En mar talan nem megyek, de a paromat elkuldom Kataval. :)
Lili, tancold ki Botit! Hatha neked bevalik! :wink:

Kazi, ugy latszik a hoeses sem hatja meg a pocaklakot... :roll:
Katinak viszont nagyon tetszett. :D

Szegenykem tegnap este es ma ketszer olyan hasmenest produkalt, hogy vinni kellett a zuhany ala. :cry: Kapott Normaflore-t es Smectat, remelem helyrehozzak. Egyebkent jokedvu, mintha semmi baja nem lenne.

Mindenkinek jo ejt!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mregenek gratula a pocaklakohoz!!! :D

Lina neked meg megy a drukk!!!! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Szombaton Aprók tánca,nem sjálok progit,szerenék elmenni én is Annával.Hátha táncolna.

Lili
két hét és Botikázol?Jó ég,elment ám az idö.Lehet inkább otthon kellene Karácsonyozni,majd mindenki megy hozzátok,kaját -piát mindenki vigyen magával ha enni akar mi? :lol:

Dora
akkor már csak két nap,kitartás. :P

Adri
csak kicsi tali volt.A nagy tali tavaly télen volt egy teaházban,idén jó lenne megismételni.Nem? :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili, fogok én, csak....de igyekszem! :oops: :D

Dóra, köszi az infót! Tényleg, Dóri,Kateszka alszik délután? Vagyis ma bizti nem aludt,különben hogy látta a hóesést?

Kép
seriff

BALIM
pü-t írok

Gabi
bepagabi

Ser, nem alszik... :roll:
Viszont 8 ora utan nem sokkal, miutan megnezte az esedekes Thomas meset, magatol kapcsolja ki a tvt es indul lefekudni. Meg odafekszunk melle, de kb. ot perc mulva durmol. :D Altalaban reggel nyolcig alszik.
Remelem nem kiabalok el semmit, de kb. ket hete mar tokeletesen mukodik ez a rendszer. :D

Kar, hogy nem tudok talalkozni veletek 17-en! :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

hát így nem tudom, hogy tudunk e menni, mert Levi 4 kor szokott uzsizni!
ha késnénk, beengednek?
Mennyi a belépő?

Lili!
akkor talán szombaton meglátom Lilit! :wink:

Hajny!
Tudom, hogy tavaly volt nagy talitok én most azt szerettem volna :oops: :cry: (majd legközelebb)

Kép
adrienn021

Dóra, már azt hittem, h. azt írod: elfolyt a magzatvíz! És indulás! :) :D De ehelyett rettentően jól vagy! :) Auchant? Minden órásan???? Nem vagy egy semmi nő! :) :wink:
Katikának jobbulást!!!! Szegény.... de ha hangulatilag jól van. :)

Kazi, jók az új vonalzók. :) És a kiskép is. :) Én sem szeretem felborítani a menetrendet. Kicsi kora óta Zsófinak be vagyunk állva, és ezért nem is nagyon tudtunk mozdulni sehova, csak mióta 1* alszik, de ez is nagyon kötött. :)

Ser, nem sűrgős, csak azt hittem, h. én felejtettem el. :wink:

Hajni, én is így gondolnám.....csak hát van aki"nagyon szeretné", hogy haza menjünk. De ahogy Ser, apa is azt mondja, majd meglátjuk.....

Ser, láttalak benneteket, vagyis férjedet Hannával a Nagy gyógyszertárral szembeni oldalon, sétálni. Mi pont mentünk, vittük vissza a tékába a filmeket, amiket megnéztünk. Most ez a programunk, amíg lehet. :D Olyan jól esik. Egy csomó filmet megnéztünk az utóbbi időben. Ma este is nézünk.

Mregének gratulálunk mi is!!!! De jó! :)
birolili

Adri, elvileg megláthatod. :) Aztán a héten kiderül. :)
Uzsiztasd meg tánc előtt Levit. Vagy ez nálatok olyan tortúra? Nálunk van, mikor az autóban eszik egy banánt, almát. És már meg is van az uzsi. :)
Ilyen sokmindenki ott lesz a táncon? Akkor mennünk kell nekünk is. :) Jó lenne így összejönni.
birolili

Még Évának szerettem volna írni.... :) kinézni a cipőt? Gyerekkel? Ez úgy megy, h. az első, vagy ha többször nekifutsz, akkor a 2. boltban megveszed, ami jó a lábára. Ugyanígy leszel a sajátodéval is. :wink: Ha gyerekkel mész vásárolni. :) Ez kész tortúra, főleg télen, beöltözve..... de egyébként sem olyan egyszerű gyerekkel bármi is. Zsófi az 1. cipőboltban ahova bementünk, kapott csizmát idén. :wink:
birolili

Lili,
nálunk abszolút nem gond a vásárlás. Mi most még apának is vettünk együtt cipőt. Mármint Lili és én. Kapott Lili is egyet. Válogat, nézegeti őket, mondja, hogy melyik tetszik, melyik nem.
Teljesen szépen viselkedik. Ugyanígy élelmiszer boltban is.

Adri,
én úgy tudom, beengednek később is, és pár 100 Ft a belépő.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

És még egy ma reggeli, bilinülős nyálas kép...
Kép

ezt meg csak úgy :D

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina- Szorítok én is Nektek! :) Tünemény a kis Lili!!!

Kazi- Igen, vettem Mózikámnak egy kék kockás inget, és egy vajszínű next melegítő alsót. :D " Trotyis fenekűt", amibe a pelenka is belefér.... :wink: Mikor mész fodrászhoz? Mert akkor úgy tervezem a látogatást. Nem terhelnél, jó volt Larival lenni! De akkor majd legközelebb!

Dora- Holnap 13-a! Jó tágulást, és könnyű, gyors kitolást kívánok!!! :D Mostmár jönni fog Andris!

Kép
estelle26

Sziasztok!

hát remélem senkinek nem kezdődött így a hete! :cry: már elegem van!

Roz!
Írj ám, hogy mit mondott a doki, mert aggódok értetek!

Lili!
felvehetlek msn-en?

Estelle!
Ne hari, hogy nem írtam vissza :oops:
Ezek a nagypapik már csak ilyenek, az enyém is ilyen volt. :cry:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Lili,Dóra:
Itt a hidegfront!Hátha most...menjetek együtt :wink:

Lina:
Nagyon aranyos Lili! :)

Lili:
Köszi,nekem is tetszenek,csak sajnos kép már nem fér el az aláíráshoz.Te hogy vagy?Nem érzed,hogy Boti kikívánkozna?

Hajni:
Már régen leakasztottuk a széket,már bele lehetne fagyni :lol:

Évi:
Biztos csini lesz benne a kislegény :wink:
Szerdán megyek fodrászhoz.Neked mikor lenne jó?

Gabi:
Csináltál céklát?

Mi hármasban voltunk de. a csajokkal...reggel Mirabel fájlalta a hasát...9óta persze semmi baja :? kis bestia,már tudja,hogy tud átverni :oops: :shock: :x
kazi

Adri:
Hogy kezdődött? Mi volt a baj?

Roz:
Szorítok értetek,ugye minden oké?hétvégén sem jelentkeztél
kazi

Sziasztok!

Kazi
tök jók a vonalzóid,lehet megpróbálok egy ilyet is az Annának.

Adri
mivel Levi nincs egy éves,neki nem kell belépöt fizetned,amúgy 220 azt hiszem.ha jól emlékszem.

Lina
mire csorgatta Lili a nyálát?Valami fini kajcsira?Gondolom nem pasira. :lol:Amúgy ari a csajszi naon.

Szerencsére Anna is elég jól türi a vásárlásokat,föleg az Auchant,mivel a sok kollégám még meg is szólítja,agyon ajnározzák. Meg a szintetizátor a mindene,be van üzemelve egy pár,és mindig azon játszik.Ez az elsö ha bemegyünk oda.

Lili
majd kialakul ám a Karácsony nektek is.Kényelmesebb még otthon nektek ilyen picivel.

Dora
naon sokat gondolok már rátok,jó lenne tudni hogy egészségesen kint van a baba.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

halihó

Roz! CSatlakozok az aggódókhoz...

Regina! igen csináltam, sütöttem először de 30 perc alatt nem sokat puhil, így + megfőztem...Nagyon fini lett, csak kissé morbid mikor eszi, és mikor kakilja....(kis vámpír)

Ja, és nem akar szopizni a drágám (igaz napi 1 volt már, de az se kell neki)most meg masszírozok, nehogy begyulladjon...Reméltem hogy azért még pár hónapot szopizik, de nagyon nem kell neki (csak harapja ha hajlandó bekapni zzzzzz :cry: )

Balim! KÖSZI:)KÖSZI:)

Lina! Lili fogzik :lol: mi ez a sok nyál(amúgy tüncike a képeken igazi kiscsaj!!!)

Gabi
bepagabi

Adri- Semmi baj! :) Remélem jót beszélgettetek! Később is lehet menni az aprók táncára. Mi volt a baj ma? :(

Kazi- akkor marad a csütörtök. Ja, de Mirike szülinapja lesz... Akkor gondolom nem értek rá délelőtt. Vagy mész intézkedni, tortáért? Stb. Akkor maradok a lányokkal. Miri ezek szerint otthon lesz a héten? De nincs semmi baja? Hasmenés? Ha megyek, és jó idő lesz, gyalog megyek, mert a védőnő azt mondta nagy a súly! :? Gondoltam..., DE MINDIG ÉHES VAGYOK, vagy éhesek vagyunk. :oops: Na mindegy majd visszafogom magam. És Mózes is szépen gyarapszik! :D Azt mondta, ha így haladunk nagy baba lesz. Most mit csináljak? :? Pedig jobb lenne, ha kint nőne nagyobbra. Kívül tágasabb... :D Háát igen, egy hónap alatt 5kg... :oops: Sok?
A vonalzó szuper! :D

A finishben lévőknek drukk! Hátha a front kicsalja őket!

roz- Lehet már valamit tudni? Hogy vagytok?

Kép
estelle26

Sziasztok!

Estelle
csak nem koplalni akarsz?Azt nem szabad.Ha nem eszel,akkor is megnö a baba a pocidban.Ha másnem egyél almát,gyümit,züldséget.Az csillapítja az éhséget.Szedsz valamilyen vitamint?Attól lesznek olyan óriás bébik ám!Én csak a terhesség elején szedtem,mégis minden oké volt végig velünk.

Bepa
én nem adtam céklát Annának,de el tom képzelni milyen bétyár színe lehet kifelé is.
Azért szép hogy eddig is cicizett Levi,hátha fog még egy pár nap múlva.

Roz,Nana
??? Merre jártok?

Korcsolyázni mikortól lehet?Vagyis jégpálya mikor lesz?

Borsika
ti voltatok tavaly,tudsz segíteni?Naon elkapott a hév,meni akarok,Endrét is vinni akarom,azt mondta még nem korizott.Majd én megmutitom neki. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Gabi:
vámpír :lol:
de dinka vagy azért az szupi,hogy ízlik neki.Szopi:bárcsak már mi tartanánk itt :oops: Nem cserélünk? :wink: Én látom magunkat Lari esküvőjén-én előlgombolósban,hogy könnyen kicsomagolhassam magam :lol: :? :lol:

Hajni:
Próbálj csak,nem egy nagy ördöngősség...és sokkal több a választék,meg nagyon szép a grafika :)

Évi:
Jó a csütörtök,habár még nem tudom,hogy ki-hogy viszi a tortát,de az úgyis reggel van(akkor szokták vinni?)
Nem marad a héten Mira,azért nehogy már úgy legyen,hogy 1hetet megy egyet meg nem :? így sosem szokja meg.Az ottalvásból engettem,de azért nehogy már a nyúl......
Én is mindig éhes vagyok,pedig én nem is vagyok terhes :D
Próbáld azt,hogy ha csak úgy ennél valamit akkor inkább gyümölcsöt és ne kenyeret,vagy édességet....amúgy meg szerintem ami kg fel akar jönni,úgyis feljön :roll: majd lemegy :wink:
Csinálj te is vonalzót Mózinak,ha tetszik :wink:
kazi

Hajni:
Szerintem nem lesz a vitamintól nagy a baba-én végig szedtem elevitet mind a kettővel(mert nem étkeztem elég egészségessen)és Mira 2650g,Lari2750g volt,és időre születtek-ez genetika
kazi

sziasztok :)
Köszi az aggódást beszéltem a doktornővel de csak 29 . fog minket fogadni :( :? :shock: no komment....
azt modta hogy nincs előbb ideje azt modta hoyg ovizhat úszhat .. bízom benne hogy tényleg jól értette amit mondtam neki .. csak telefonon sikerült ismét elérni . Reggel voltam bent a kórházban személyessne is de modták hoyg később jön és utánna is rengetegen lesznek nálla ... nagyon el van csúszva valami konferenci miatt.

Most rohannom kell látom Lili és dóra még aktív résztvevő így még baba nincs :) Mindig ugy kapcsolok be hogy hátha már azt olvasom hogy megszültek :) Drukkkk ++++

Mindnekinek irni fogok de ma is és holnap is lakiteleken leszek kukoricát törni ( szétfagytam ma is esett az eső a hó aztán sütött a nap ... )
gyors átmelegítő fürdés és utánna rohanok anyuhpz a srácokért mert ma Ő hozta Őket haza az oviból .

Kép

Kép

Kép
roz23

Adri, mi volt ma Veletek? Nem tudsz sajnos felvenni msn-en, mert én letöröltem. Kaptam egy szutyok vírust, így mérgemben eltávolítottam a gépről.

Roz, nagyon sajnálom! :( Nehogy megfázz! Szülés..... :)

Kazi, Miri szülinapja lesz? Lesz nagy buli?

Estelle, nem tudsz úgy enni, h. ami fel akar jönni az ne jöjjön.... :D :shock: Én komolyan tanusíthatom. Az utolsó 3hónapban alig bírtam enni, és így is az utolsó 3hónapban is feljött vagy 6kiló.....ez mind, mind genetika. Doki sem tudott már mit mondani. Egyszerűen csak gyümit tudtam enni sokáig, alig csúszott le kaja, és mégis..... ÉS a vitaminoktól sztem sem lesz nagy baba, ez csak hiedelem. Zsófival végig szedtem, és csak 3250 lett. PEdig nagyon nagynak saccolták őt is. Botit is most nagynak saccolják...sztem minden babát. :lol: :wink: Ezek a gépek fél kilóval is többet mérhetnek.

Lina, akkor csak nekem van ilyen pakolós gyerekem. :wink: :roll: Zsófi is imád pakolni a cipők között, csak volt, mikor ránk szóltak, és pocakkal fel kellett vennem, hogy ne tudja rakosgatni ide, oda...alig voltam ideges..... :evil:
Lili nagyon csajos! :) Jó a hajpántja. Hol lehet ilyet kapni? Zsófinak én is szeretnék.
birolili

Lili,
mi a Malomban vettük a hajpántot, a főbejárat mellett jobbról lévő "bizsus" üzletben. Ezt bentről hozták ki nekünk, kint csak egy piros volt ilyen kicsiben.

Hajny,
szimplán cumi :D Nagyon hozzá van nőve, csak a fénykép kedvéért volt hajlandó kivenni a szájából.

Bepa,
amúgy lehet, hogy fogzik is Lili, még 4 hiányzik. :lol: Tényleg az utolsó négy hátsó mikor szokott kijönni? 16 már rég megvan, de azok nem jönnek.

Roz,
komolyan nem vizsgálta meg Nikit a doktornő????????? 29-e még két hét!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz :( sajnalom, hogy csak ilyen keson juttok el dokihoz! Nyilvan megnyugtatobb volna ha valaki erdemben foglalkozna veletek...

Lina, lanykad mar kesz holgy! :D
Es a fejen hagyja a hajpantot... :shock: :wink:

Kazi, tenyleg jok a vonalzok! En is nezegettem a noi vonalon. :)

Talalkoztam ma T-val NST utan. Szerdan befektet, megadtam magamat, vegulis egy hetet sikerult megusznom. Addig ki kene imadkozni Andrist. :wink:

Jo ejt!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hajni

Azt nem tudom mikortól volt. De a kórházból pont oda látok, és ha áll apálya akkor szólok. A lányok nagyon élvezték amikor nem voltak sokan, meg ha nem volt az idő nagyon enye és nem olvadt.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Dóra,
szerdáig még itt van a 13-a, hátha tudja Andris, mi a dolga. Én is megbeszéltem Lilivel, hogy nem akarok horkolós nénivel aludni a kórházban, úgyhogy jöjjön ki. Hát egy fél óra múlva mehettem a szülőszobára. (...na jó, nem Lilin múlott :D )
Aztán ha mégsem, legfeljebb csütörtökön meglátogatunk :D
Hajpánt: szóval eddig gumit, csatot megengedte Lili, hajpántot nem. Ez valamiért tetszik neki, gondolom a lepke miatt, szóval ezt engedi, meg kéri is. Ez hajráf igazából. Vettem neki egy fehér hajpántot is, az is nagyon jól áll neki, de azt két perc alatt kiveszi. (Persze miután megnézte magát a tükörbe). Hogy hogy lett ennyire csajszis, biztos nem tőlem látta ezeket. :oops:

Borsika,
hol van itt koripálya? A tavalyi év volt az első, ami kimaradt nekem koriügyileg 6 éves korom óta. Lilit nagyon szeretném vinni, tavaly reméltem, hogy idén már belenő a legkisebb koriba, de nem, még 3 szám kellene. Pedig emlékszem, anno a hugomnak volt 24-es, az ált suliban béreltem neki. Na jó, még az is 2-3 szám.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

roz-Egyébként hihetetlen ami az egészségügyben van!Hogy-hogy nem vizsgálják meg a gyereket, és látatlanba rámondja, hogy nyugodtan menjen ide-oda...fúúú,de idegesítő!!! Végül is a doktornőnek mindegy, nem? :x
Nincs más lehetőség, hogy hamarabb lássák?

Hajni- Én úgy hallottam(de még nem biztos), hogy a főtéren lesz a koripálya. Tavaly mi is sokat jártunk, és aranyosak voltak a picurkák ahogy próbálkoztak a jégen! :lol: Mint a kis pingvinek a Pingvinek vándorlása c. filmben. :)
Igen, szedek vitamint : Gravidát, Magne B6-ot, Vasat, de a doki azt mondta, hogy egyiket sem szabad abbahagyni. Azért koplalni nem fogok, csak próbálok este 6 után már csak gyümit enni. De nagyon nehéz! Majd korábban lefekszem, hátha valami finomságról álmodok... :D Egyébként most is sül a máktorta anyu szülinapjára. De abból csak holnap eszünk. :?

Kazi- :lol: Lari esküvőjén... :D előlgombolósban...
Akkor csütörtökön mikor? Mész tortájért? ÓÓ akkor Mirivel nem találkozom... :( Oviba mit visztek? 10 körül jó?

dora-Holnap jön Andris! Szerintem :?

Lili-Jó lenne úgy enni! :lol: És még jönnek az ünnepek...na majdcsak lesz valahogy, csak minden rendben legyen, és kész!Igen, sok kismamától hallottam már ilyet, hogy mondták, hogy nagy baba, és nem is lett olyan túl nagy. :roll: Te vizesedsz?
Tőlem azt kérdezet a védőnő, hogy ödémás vagyok-e?
:shock: A vizesedésre gondolt, ugye? :)

Jó éjszakát!!!

Kép
estelle26

Sziasztok,

Csak épp beleolvastam ebbe az oldalba, remélem a héten tudok jönni olvasni is, mert látom írtatok megint szépen. :)

Lányok,
ebben a pillanatban kaptam Dóritól sms-t. Andris szór fogadott, hogy az anyukájának ne kelljen befeküdnie. Ma hajnalban 5:55kor megérkezett András Zalán, 3950g és 53 cm. :) :) :)

Hajny,

az sms-ig olvasgattam, hozzád eljutottam egy kicsit. Kérdésedre válaszolva, még nem pihizek. A múlt héten gyerekszobát festettünk, és a lüke magammal nem bírós énem, amikor a kedvesemnek más volt a fontosabb, az egyik éjjel én alapoztam le a szobát, másnap hulla voltam, onnantól kezdve meg a nagyszobában be volt építve a gép. Hely már van, csak takarítok meg pakolászok visszafelé. Mihelyt lesz időm, jövök.

Sziasztok, most mennem kell Gergő felébredt.

geli08

GRATULÁLOK!!!!!!! ÉREZTEM!!!!!!jÓ NAGY BABA LETT. kIVÁRTA A VÉGÉT. :)
Holnap lehet meglátogatom őket. Megyek nst-re.
És nem utolsó sorban, a nagyi kapott Dóráéktól egy gyönyörű ajándékot. :)
birolili

Dóra!
Gratulálok!!!!!!!!!!!! Tudta a kis Andris, hogy mikor kell megszületnie!!! Nagyon szép ajándék a nagyinak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj de jó!! :lol: Nagy gratula Dóriéknak!

Köszi Geli a HÍRT. :D

Most már Te jössz Lili!

Szép napot mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

DORA!!!! GARTULÁLUNK!!!SOK EGÉSZSÉGET A PICI ANDRISNAK!remélem könnyű szülsé volt :lol:

Gabi
bepagabi

Pille, apa is pont ezt mondta..... :roll:
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?