Új privát üzeneted érkezett!

gabi azert pozitiv az lh-d mert a pcosoknak akiknek sok cisztajuk van altalaban nagyobb az lh hormonjuk.

en oszinte leszek,szerintem nem fog addigra megnoni.hany milimeteres tuszod volt?vagy csak tenyleg nagyon picik?

Kép
monyo83

Értem, csak nagyon kicsik voltak.

Akkor most megint lesz egy negyvenakárhány napos ciklusom?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

de a pici apró tüszők cistáknak számítanak?

Kép

gabi1

igen az apro sok tuszo cisztanak szamit.

hany volt ilyen neked?

nem tudom hany napos ciklusod lesz.

Kép
monyo83

Ez volt a multhavi ciklusom, 47 napos. és szerintem a 34. napon volt az ovu. spontán jött meg.

Azt nem mondta hogy hény, az van írva a papírra hogy számtalan apró tüsző. nyh 7 mm

Kép

gabi1

Kép

gabi1

Kép

gabi1

biztos hogy mult ciklusban volt ped?nekem ez eleg anovusnak tunik :?

a szamtalan apro tuszo azt jelenti hogy feltehetoleg pco-s vagy.Amire van gyogyszer,igaz a cisztak nem mulnak el tole de teherbe lehet esni siman.
Fontos lenne elmened egy inzulin es cukorvizsgalatra(terheleses persze).

Kép
monyo83

monyo igen, ezt megbeszéltük a dokival, hogy még egy havi clostyt beszedek, és aakkor ha nem jön össze, akkor januárban hormonvizsgálat lesz.

Bár szerintem ezt az inzulinrezisztenciát, meg cukorterhelést meglehet nézni előbb is.
Hétfőn amúgy is elakarok menni a házidokimhoz, majd szólok neki hogy adjon beutalót nekem.

Kép

gabi1

monyo de ha nincs peteérés akkor vagy spontán vérzés?
nem úgy van hogy ha nincs peteérés akkor menszesz sincs?

Kép

gabi1

remeljuk hogy a kovetkezo clostyra jol reagalsz akkor felejtheto az egesz. :wink:

Kép
monyo83

monyo remélem én is.

Na még egy eszembe jutott, hogy a multhavi uh-okon ez miért nem látszott, akkor is megnézte a petefészket, de semmi nem volt benne.
egyedül a méhnyh volt 15 mm, a 34 napon

Kép

gabi1

gabi1: Nekem sem nagyon volt még pé-m és mégis spontán mensieim vannak, igaz 60-65 napos ciklusok után. Nem igazán segít a műtét, jobb a gyógyszer. Ha a múlt hónapban még nem voltak, akkor ez nem biztos, hogy pcos, hanem "csak" pco. Ez elmúlhat. Ez nem a szindróma, hanem csak egy állapot. Nekem azt mondta a dokim, hogy minden nőnél lehetne ilyen állapotot találni a ciklusában, csak őket nem uh-zzák folyton. Lehet, hogy a closty okozta. Sok kezdett nőni, de nem lettek elég nagyok. Nekem is volt még az elején, hogy 3 hónap alatt elmúltak a ciszták. Ne keseredj el.
vicky79
Budapest III. kerület

vickynek teljesen igaza van.druszam nyugi.

nekem ha nincs peteeresem akkor is van menzim.

Kép
monyo83

Csajszik, ne keseredjetek el!

A 4 Clostys hónap alatt egyszer sem volt uh-gal igazolt peteérésem, csak én éreztem a tüneteket!
Volt olyan, hogy a doki azt mondta, anovus a hónap, mert üres a petefészek, aztán mégis volt peteérési tünetem.
Szóval ne keseredjetek el, drága csajszik! :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok.

gabi megnyugodtal mar??

Kép
monyo83

Sziasztok

Gabi ne keseredj el, kitartás! Szerintem egy alaphormonvizsgálat nem ártana!

Monyo megy a drukk ezerrel! Nagyon kevés ember az akinek 28 napos ciklusa van, ezért a pé is csúszhat.
Én 15. napon kaptam a tüszőrepit.

Tudom furcsa, de én is azt hittem hogyha menses van, akkor pé. is.
Nekem hiába volt szabályos ciklusaim, a prolaktin hormon miatt nem volt pé.! Ezért is szükséges a hormonvizgálat!

És különben is itt van Pinkiné példának nekünk!!!! :lol: :lol:

Melcsi??

Én újra elkezdtem szedni a clostit, remélem az utolsó dobozzal. =. nap megyek UH-ra.

jók legyetek
árnika

Sziasztok

Hát egy kicsit megnyugodtam.
Lesz hormonvizsgálat, de úgy beszéltük meg hogy még egy havi clostyt beszedek.

Adtatok egy kis reményt azzal hogy mivel multhónapban nem volt ez, meg azt megelőző hónapban 31 napra megjött clostyval, és volt peteérés.
Tehát ez a hónap volt amikor azt mondta hogy nincs, meg a múlthónap volt hogy 47 napos ciklus, de akkor a z uh nem mutatott semmit a petefészekben, úgy értem nem voltak apró tüszők.

Ráadásul megint hólyaghurutom van, véres a vizeletem. holnap megyek dokihoz

Kép

gabi1

Sziasztok Csajok,

Na látod Gabi ez a beszéd, nem kell egyből elkeserdni, és készpénznek venni, amit egy orvos állit. Remélem tényleg nincs semmi alapja, annak amit mondott és csak átmeneti állapot.

Monyo, megy a keksz apával? :D
Ma reggel megint csak 36,2 volt a hőm, miért esett vissza ilyen hamar a pé után?

Árnika én túl vagyok a pé-n, remélem elkaptuk. Akkor elkezdeted z utolsó clostis hónapot. :D

Köszi Pinkiné a biztatást, tényleg Te vagy a példa nekünk. Mikor kapunk egy uh képet?????
gmelcsi1

Kép
monyo83

melcsi ha holnapra felmegy a hod akkor lehet akar beegyazodasi eses is.ha igy marad akkor ....az nem jo.

gabi :cry: veres vizelet :cry: de orulok hogy jobban erzed magad lelkileg.

arnika hajra uj ciklus uj remeny.

Kép
monyo83

Melcsi, örülök, ha tudok nektek segíteni. :oops: :oops:

Tudom, mennyire nehéz, én is minden hónapban el voltam keseredve. :(

A kövi uh 19.-én lesz, aznap töltjük a 8. hetet. Úgyhogy reményeink szerint lesz szívhang és apró kalimpáló kezünk, lábunk :)

Ma ingáztam (a másik topicban bíztattak a csajok) és az inga szerint pasit várunk :)
A férjem szerint ez azért mókás, mert 50% esélyünk van rá alapjáraton és ha véletlenül bejön, akkor majd mondhatjuk, hogy huuuuuu, az inga megmondta előre :)

Nagyikám ma felhívott, hogy éjjel velem álmodott. :):):) Itt volt nálunk, és a konyhában 2 1,5 év körüli béby totyogott :) Szőke hajú, kék szemű manók. 1 fiú és 1 lány :)

26.-án kezdjük kipakolni a lakást a felújításra. :) Már nagyon várom, hogy legyen tágasabb konyhám. :) Karácsony előtt már készen is leszünk :) Én majd a lakás közepén trónolok a kanapén, goblennel a kezemben és irányítok :) Nem, egyébként valószínüleg leköltözünk addig anyósomékhoz a földszintre:) Ma volt itt a festő is, megnézte a melót, el is vállalta egész türhető áron :) Apával nagyjából kiválogattuk a színeket is, bár a gyerekszoba színével bajban vagyunk :cry:
Nem találunk olyan árnyalatot kész festékben, ami nekünk tetszene. De majd még megnézünk néhány szakboltot :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

jo reggelt.

melcsi hod?

Kép
monyo83

Szia monyo,

36,2 még mindig. :( Erről ennyit.

Hanyadik napon vagy?
gmelcsi1

melcsi 16.de ez latszik a vonalzomon is.

nem ertem mert nem ment fel a hod :cry:

Kép
monyo83

melcsi,szerintem azert volt ped,csak ilyen alacsony hovel nem hiszem hogy babas lehetsz,na de mindjart megkerdezem a szakertoket.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 25600_.png

Kép
monyo83

Köszi monyo.

Mostmár tényleg kezedek besokalni, ettől az egésztől.

Nem is figyeltem a vonalzódat. Tiszta hülye vagyok.
Ma mész dokihoz, ugye?
gmelcsi1

nem tudom.penteken kertem idopontott.erre most felhivom es azt mondja nem tudja hogy mehetek-e.valoszinuleg elkeveredett a nevem :twisted: :twisted: majd hiv hogy beferek-e ma a dokihoz.
merges vagyok nagyon.lattam hogy egy cetlire irta fel a nevem de nem gondoltam hogy elkeveredik. :twisted:

Kép
monyo83

melcsi neked neztek a pajzsmirigy hormonodat?

Kép
monyo83

Nem, mert kb. egy éve nézték a pajzsmirigyemet és akkor minden rendben volt vele.

Ezt én is olvastam, hogy ez okozhat alacsony hőt. De a dokim nem kért a vérvételnél ilyet.
gmelcsi1

Monyo, ne hagyd, hogy ne férj be, ha nőttek a tüszők, akkor ma repeszteni akartatok nem?
gmelcsi1

nekem is ez ugrott be az alacsony hod miatt.Hogy pajzsmirigy problema van,de ha egy eve jo volt akkor most mert lenne rosz?
mostmar semmit nem ertek.

azt meg plane nem hogy mert nem megy fel a hod ha egyszer mar megvolt pe.mert szerintem az megvolt a 14 ik napon.

Kép
monyo83

Én se értek semmit. De most valahogy nem tört le annyira.
Lehet tényleg kezdek belefáradni?
NAgyon szoritok neked, hogy ma tudj menni dokihoz.

Gabi, Vicky, Árnika ti hol vagytok?
gmelcsi1

eddig nem hivtak.igen ma szerettunk volna repeszteni,de hat ugy nez ki nem fogunk.
hasmenesem van az idegtol.nem is az en hibam megis en szivom meg.

nem is szabad letorni,valahogy majd csak lesz.te tudod hogy belefardtal-e.azt szabad ,feladni soha!

tenyleg hol vannak a tobbiek?

Kép
monyo83

Szia monyo,

Ne idegesitsd fel magad ennyire, nem tesz jót a pé-nek sem.
Egyébként meg nyalja ki a dokid, mgreped a tüsző magától is.
Nem kell az ő segitsége.

Csajok gyertek már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gmelcsi1

nem a dokim tehet rola hanem az aszisztense.
sajnos nekem nem reped meg magatol.

Kép
monyo83

Basszus, akkor meg zaklasd ezerrel, hogy mindenképpen menned kell ma. Ne hagyd, tényleg.
gmelcsi1

sziasztok!

nálam minden ok, de ez még nem jelent semmit.
Ma vagyok a 10.napon reggel voltam UH-vizsgálaton és minden oké, closti megtette a hatását.Kaptam még egy ráerősítő injekciót (merional) szerdán még egyet, aztán csüt.pénteken UH újból és tüsző repesztés hétvégére.
Egyébként ez tök jó ,de ez még semmit nem jelent. Azzal ,hogy nőnek a clostis hónapok száma, matematikailg is nőnek az esélyek, mert egyébként egy hónapban ,ha minden tuti is ,az esélyek akkor is 15-30 % körül mozognak.
rohanok, ezerrel pörgök a munkáimmal....
Minden jót Nektek:)
k.vanda

kaptam idopontot.ma este 17:30ra :lol: :lol: :lol:

Kép
monyo83

örülök Monyo:)
akkor hajrá!
k.vanda

melcsi ezt az egyik csaj irta a gorbedre.

"Monyo! A görbe alapján nagyon esélyes a pajzsmirigy! Volt már hormonvizsgálata az illetőnek? Ha nem, mindenképpen jó lenne!nekem is most jöttek rá, hogy ez a bajom, egy hete szedem a gyógyszert rá, és nagyon bízom benne, hogy ez megoldja a problémát. Már valamit dolgozhat egyébként, mert ma vagyok a 32. napon, de sajna a hőm a béka s... alatt van."

Kép
monyo83

Az fasza, az alacsony hő mellett van még valami tünet?

Na most aztán megnyugodtam. :(

Monyo örülök az időpontnak. Megy a drukk ezerrel.

Vanda, ez tényleg tök jó, remélem minden a tervek szerint alakul.
gmelcsi1

Sziasztok

Elmentem reggel suliba, mert már úgy éreztem hogy nem fáj annyira a hólyagom, erre ott meg alig bírtam ülni annyira fájt. El is mentem a dokihoz. Írt fel Nolicin vizelet fertőtlenítőt. És csütörtökön kell vizeletet vinnem, ezt 5 napig kell szednem, és majd utána meglátjuk hogy változik a helyzet, meg ha még egyszer kiújul akkor el kell mennem urológiára.

Én mindjárt belinkelem nektek a hőmet.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 25600_.png

Kép

gabi1

Még azt akartam kérdezni hogy ma vagyok a 15. napon, igyam még a cickafarkfű teát?

Kép

gabi1

gabi azt pe-ig szoktak inni.ilyen esetben nem tudom mi a teendo :roll:
remelem hamarosan kilabalsz ebbol a franya betegsegbol.
a gobed eleg egyenes :?

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok! Annyit írtatok, hogy alig ismertem rá a topicra. :D Kerestem is eleget. :twisted:
Minden clostysnak és closty nélküli próbálkozónak drukkolok!

Én a 26. napon vagyok. Az előző ciklusom 45 napos volt, de remélem ez nem lesz rendszeres.
Megvan a vérvételes hormonvizsgálat eredménye. Minden a határértéken belül volt. :D Pénteken megyek vele az orvoshoz.

Még egy kicsit visszaolvaslak Titeket.

Krévi
krévi

na en elmentem.holnap jovok a hirekkel.

Kép
monyo83

Nagy drukk monyonak.

szia krévi, gratula az eredménykhez. :D
Gyere Te is a hirekkel, hogy mit mondott a doki.
gmelcsi1

monyo nagyon drukkolok neked, gyere gyorsan a hírekkel.

Nekem fáj a jobb petefészkem, most akkor az jeletn valamit vagy sem?
Lh teszt negatív

Kép

gabi1

gmelcsi1: Én is itt vagyok, csak ma már mennem kellett dolgozni. :( Szóval ma kezdtem a 2. clostys ciklusomat. Remélem ez nem 65 napos lesz, de úgy látszik nekem erre állt be a szervezetem. A következő ciklusom mondjuk lehetne 9 hónapos. :D Amúgy nekem is elég alacsony az alaphőm, de nekem sincs baj a pajzsmirigyemmel. Nekem egyszer azt mondta az egyik dokim, hogy akinek mediterrán ősei vannak, annak alacsonyabb az alaphőjük. És ezek az emberek könnyebben fogannak meg melegben (pl. nyáron a kánikulában, vagy egy jó kis tengerparti nyaraláson :wink: )
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?