Új privát üzeneted érkezett!

Bocs, most nem írok a többieknek, főzök, aztán futok tovább. puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata!

köszi,próbálok még reménykedni,csak a te kedvedért :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bírta a baba jövést-menést, a kocsiba etettem meg, mert annyit kellett várni, hogy megéhezett!

Ma elég zsúfolt napom van. Reggel lementem boltba, tök sokan voltak. De közbe jött a mamám, meg jöttek a redőnyösök is. Várniuk kellett!
Martin baba nyűgös, biztos a széltől. Éjjel 1.5órát nyűglődtem vele:evett, böfi, bukott és megint éhes volt aztán kezdte előlről. De nagynehezen elaludt! Most délelőtt is ez volt. Aztán végeztek a redőnyösök, takarítás utánuk.
Délután megyünk a Kiskakasba ünnepelni anyu szülinapját és Martinka névnapját!
Még sehol sem vagyok, hajat kéne mosnom, vasalnom a ruhákat! Kész vagyok, de azért megpróbálok majd jönni!

Tegnap ismét az sztk-ban töltöttük a fél napot! Reggel megint vérzett neki, betelefonáltunk, azt mondták, hogy jelentkezzünk be és utána soron kívül megnézik.Mire beértünk, elállt neki és ki is küldték, hogy várjon, majd szólítják. Ja, csak nem mondták meddig! Fél 9-től vártunk és negyed 2-kor be is hívták! Azt mondták, ha már nem vérzik, nem sürgős eset! Pedig csüt-ön még a beutalóra is rá volt írva, hogy sűrgős! Hát ennyit róluk...

Na nem panaszkodom, megyek csinálom a dolgomat!

Ja, és ezt kapja anyu Martintól és tőlünk születésnapjára:

Kép
Vendég

Ja, Alexa!

Előre is sok boldog névnapot a ti Martin babátoknak!!!
Tudom, hogy holnap lesz, de nem tudom, hogy tudok-e jönni!
Vendég

Kriszti!

Kicsi Martinkádnak boldog névnapot kívánok!!!Én is most,mert hozzánk is vendégek jönnek,ezer dolgom lesz holnap!!

Mindenkinek sok-sok puszi,bocsánat,de majd jöv.héten olvasok,és írok!!

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Alexa és Chrissyy, nagyon sok boldog névnapot kívánok Martin babátoknak!!

KépKép
vikike_

Nagyon sok boldog névnapot kívánok Martin babáknak!

Nagy betűvel is akartam, de béna vagyok :roll: !

KépKép
vikike_

Csatlakozom az előttem szólókhoz! :D

ja lányok, nem tudom már, kinek adtam meg a számom közületek, de most megváltozott, ha vkit érdekel megadom priviben!
Vendég

Sziasztok!

Martinok nagyon boldog névnapot kívánok! (remélem anyukátok átadja :))

Nati, szanáltunk egy-két ruhát és cipőt. Nem túl sok, főleg férfiruha. Mikor tudnánk talizni?

madiani

Márti, a vonalzót így tudod megcsinálni: rákattintasz az enyémre, megjelenik a honlap, bal oldalt a menűsorból kiválasztod a tickers, utána pedig a Baby Development, ott beírod az adatokat és már kész is. Ha jól emlékszem regszitrálni kell, ezt kérni fogja.

Vicuska, hogy vagy? Hőd? Mensi?

madiani

Sziasztok!

Boldog Névnapot a gyönyörűséges Martin babáknak:)
Vendég

Sziasztok, Martinkáknak nagyon bolsod névnapot kívánok!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

kösz, Ani! :)
Vendég

Sziasztok!

Csak NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT szeretnék kívánni a Martin babáknak.És már megyek is a dolgomra.

Puszi:Gabi
Vendég

Sziasztok,

SOK BOLDOG NÉVNAPOT A KIS MARTIN BABÁKNAK.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

lányok, egész nap itthon vagyok, hol vagytok?? :D Biztos mindenki pici Martin babákat és egyéb Martinokat ment meglátogatni! :D
Vendég

Én jelentkezem :)

Képzeljétek, tegnap nem bírtam ellenállni a kísértésnek. Tescoba mentünk a postára, persze pont az ebédszünet eleéjén értünk oda, így úgy döntöttünk bemegyünk az áruházba. Na nem is bírtam megállni hogy ne vásároljak kis Babócikánknak :) Kérdeztem páromat hogy ugye nem baj, de ő is be volt zsongva. Rakok fel egy képet remélem ki lehet venni belőle valamit :)

Kép

madiani

Ani majdnem ugyanilyen előkéim vannak, csak kékek! :D édes rucikat választottál!
Vendég

Martinkáknak sok-sok boldogságot!!!!

Ani,
tudod még tartogatni a hét második feléig? Nektek mikor lenne jó? Én este vagy szombat de tudnék elmenni érte, este olyan 1/2 6-1/2 7 körül érnék ahova mondod. Elküldöm priviben a számom, te is küldd el, s csörgök!!!

Csajok, kell még valakihez menni??? :P

Vicuska,
mi a helyzet veled???? drukkolok nagyon!!!!!

Mi tegnap fél hétkor indultunk, éjfélre értünk haza, emiatt ma egész nap aludtam és tiszta kóma vagyok... Voltak nehézségek, a nagy csapat és a 2 szakember 10 helyett 12-re értek oda, kicsit eltévedtek, úgyhogy volt tempó bőven, de este 6-ra mindennel végeztünk, a lakók pedig tündériek, kaptunk saját készítésű ajándékot s alig tudtam kibírni könnyek nélkül. Nagyon szívet melengető érzés volt...
Aztán még este beugrottunk pécsre az esküvői fotósunkhoz, 5 hónapos csoda babájuk van, Maja, szerencsére még fent volt :P :P :P meg tudtam volna zabálni!!!!!

Most nem írok mindenkinek, nem tudok gondolkodni :shock: :shock: , holnap konferencián vagyok, így nem tudok jönni, de este benézek.

Mindenkinek szép hetet, gyertek, hogy legyen mit olvasnom este!!
Vendég

Márti :)

Nati, persze hogy tudom tartani még. Nekem a hétfő és a szerda kivételével bármikor jó. Próbáld meg úgy szervezni ogy ha mástól is viszel el cuccot akkor egy napra rakd és akkor egy este alatt le tudod. (de ez csak egy tipp). Te hogy vagy? Tünetek?

madiani

Ja és a rucik egy csomagba voltak (csak egybe lehet őket megvenni) és 3200 Ft-ba kerültek. Ez amúgy sok? Nem tudom milyen árba vannak ezek a rucik.

madiani

Sziasztok!!!

Nagyon köszönjük a köszöntéseket,kedvesek vagytok!!Holnap jövök képekkel!!Addig is jó éjt!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Anta köszi az infót a vonalzós linkről, már le is cseréltem, de a Levi mosógépes képét akkor nem tudom betenni? :(
Cukik a babarucik, de sms-ben már leírtam, azért itt is megdícsérem :D .

Kép
vikike_

Egyébként alig tudtam választani, nagyon szupi vonalzók vannak, szerintem még fogom majd cserélgetni :roll: .

Kép
vikike_

Készítettem egy ovulációs naptárat is :D , nagyon belejöttem :D .

Kép
vikike_

Azaz nem naptárat hanem vonalzót :roll: , na jó eldugulok, pedig olyan jól elbeszélgetek itt magammal :D . Puszi, jóccakát mindenkinek!

Kép

Kép
vikike_

Jó reggelt!

Kollégaúr szabin van, helyettesítem. Utálok korán kelni!!! :?
Apát szombat reggel elzavarták dolgozni, egyedül voltam a hétvégén. :( Takarítottam, főzőcskéztem és állatira elfáradtam.

Chrissyy és Alexa Marinkája
Boldog névnapot kívánok nektek! Nőjetek nagyra és okozzatok sok örömet a szüleiteknek!

Ani
Nagyon várom a hasonló képet. :)
Nem épp fiatal már, de aranyos volt. Annak idején én is, meg a tesóm is egy dokinál születtünk, 9 év különbséggel. :)
Nagyon édes dolgokat vásárolták a kis Babócinak!

Vicuska
Köszi, neked is lesz ugyanilyen szép képed. :)
A teszttel ne foglalkozz! Fel a fejjel, lesz az még zebrás. :)

Márti
Ez a beszólás nagyon tetszik! :lol: :lol: :lol:
Apa is dobott egy hátast, mikor meglátta, hogy mekkora üveg befőttet csápoltam be. :D Nem mindig van kedvem befőttezni.
Majd megkérdezem, anyakönyvezik-e a Titababa nevet. :D :D :D
Ha legközelebb megyek RLhez, megemlítem, hogy többnek nézték, aztán majd meglátjuk. Több szem többet lát. :) A lényeg, hogy teljesen jól van.
A teszveszen szereztem, 3000 HUF volt az övterelő.

Chrissyy
Hű, de szép torta! Biztos fini is volt.
Sajnálom az sztk-s hercehurcát! :(

Nati
A kómás állapot nagyon biztató! Csak így tovább! :D
Vendég

Hűha, nagyon szupi vonalzók vannak a nőivonalon! Még a végén cserélek. :)
Vendég

hmm...én cseréltem! :D
Vendég

A másik Titababás vonalzó majd vissza fog kerülni, de ez most aktuálisabb. :)
Vendég

Jó reggelt,

na én is megváltoztattam a vonalzóimat!! :lol:

Vicuska, mi újság??? Gyere, mesélj!!

Nati, neked is még mennek a drukkok!! Már csak 2 nap a tesztelésig, izzzzzgggggggggiiiiiiiiiii................ :wink:

Tegnap Bécsben voltunk hokimeccsen, 11-re értünk haza, majd délután visszaolvasok!! Puszi

Kata

Kép

Kép

hoppá

Kata
Hogy csinálod, hogy ilyen sokminden elfér az aláírásban?
Vendég

Maci, összeraktam őket egymás alatti sorokba!

Kép

Kép

hoppá

Kata, köszi a tippet, így már nekem is elférnek a drukkok is.. :oops:
Ani, átírod a táblában? :) kössz
Vendég

na ezt most kipróbálom, hátha tényleg zöld lesz:)
Vendég

addig nem nyugszom!! :evil:
Vendég

[/b]na most ezzel fárasztalak benneteket :oops: de ezentúl zölddel szeretnék írn
Vendég

na asszem rájöttem ám :)
Vendég

bocsi mégegyszer! A végén annyit szenvedek ezzel, hogy az oldal tetején leszek, pedig nem akarok! :)
Vendég

Hahó!

Márti, javítom a táblit de csak holnap mert ma suliba megyek. Bocsi. Jó lett a zöld szín. miért nem szeretsz az elején lenni? Én szeretek. Az még amúgy kicsit odébb van, ahoz még sokat kell írnunk.

Mindenkinek nagyon jó lett a vonalzója! :)

Szilvi, köszike!

Vicuska??????? Merre vagy????????

madiani

Kata
Ha jön a többi pingálmányom, akkor kiprószálom hogy is szuperál. Köszi az infót! :)

Vicuska
Merre vagyol?
Vendég

persze Ani, ráér. Nem is tudom, voltam-e már a tetején, de ha ott is lennék, legalább vmi értelmesebb dumával kéne, minthogy "jaj mennyit kínlódok a betűtípussal":D
Vendég

Sziasztok!

ma is nega a tesztem,ez már a 16.dpo,szóval ennek tényleg annyi.mensi még nincs,de derék+hasfájás napok óta van ezerrel.biztos az utro miatt nem jött még meg. :?
Kép
nagyon depis vagyok :evil:
Vendég

Vicuska
Nem szabad elmaszatolódni! Nem biztos, hogy elég érzékeny a teszt. Az UH amúgy is sokkal megbízhatóbb. Ne add föl!
Vendég

Sziasztok!

Ma rossz kislány voltam. :) Annyit dícsértetek a múltkor hogy nem lógok, hát most bepótolom. Ma nem mentem suliba, bár volt mit csinálnom itthon is és még van is. :( Olyan óránk van ma amiről sztem nem árt ha néha hanyagolom (a jelenlétit meg szerdán is alá tudom írni).

Vicuska! Kérlek ne szomorkodj (tudom-tudom: könnyű ezt mondani). A hőd nagyon szép, bár én ehez az utro-s dologhoz nem értek.

Javítom a táblit és hozom is.

madiani

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a névnapi buli,14-en voltunk!!
Íme pár kép! :D :D :D :D : :

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Holnap olvasok is,és jövök!!Pusszantás mindenkinek!! :D :D :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?