Na, ahogy ígértem, itt is vagyok
!
Szombaton suliban voltam, tegnap pedig átadtuk magunkat az édes semmittevésnek, úgyhogy ezért nem tudtam jönni
!
Emlékezetből próbálok reagálni, szerintem igencsak hiányos lesz...
!
Reni: szupi lehet a csizma
! Nekem is be kell szereznem egyet. Ma szép idő van, szerintem felkerekedik a család és letudom...
Tavalyról van egy olyan, ami meleg, kényelmes, hosszú nadrág alá való. Most olyat szeretnék, ami egy kicsit elegánsabb és térdnadrághoz, szoknyához is felvehetem. Meglátjuk, hogy mi a kínálat.
Benianya, Kimi, Gabella: beteg babók remélem most már kezdenek helyrejönni. Sajna és nem tudok segíteni gyógyszerügyben. Csak kamillázok, hogy itt mindenki milyen tájékozott!!! Szerintem itt sokan pályát tévesztettek
!
Marci eddig a Nurofenen és a Panadolon kívül szerintem semmi mást nem kapott, azt is csak 1-2 alkalommal.
Ez a Normaflór viszont jól hangzik. Én még erről sem hallottam eddig, hogy ha vki gyógyszert kap, akkor a bélflórát helyre lehet állítani vmivel. Lehet, hogy hülyének néztek, de én tényleg nem hallottam még ilyenekről.
Mondjuk hozzá tartozik, hogy én amikor iskolás voltam is évek teltek el úgy, hogy hiányoztam volna. Nem vagyok egy beteges alkat.
Vasárnap itt is esett egy kis havaseső, de aztán du. olyan szikrázó lett a napsütés, mint Andy képén
! Lementünk a játszótérre, de mivel de. esett minden tiszta latyak volt, úgyhogy csak annyi volt az értelme, hogy jó koszos lett Marci, viszont nem voltunk túl sokat levegőn.
Én amióta Marci megy nem is megyek máshova, csak játszótérre, de olyanra, ami nem kimondottan játszótér, hanem az emeletes házak között található hatalmas tér, ahol van egy-két hinta, egy kis ez-az. Azért jó, mert ott szabadjára tudom engedni Marcit és nem kell aggódnom, hogy mikor szalad ki az úttestre. Én nem igazán szeretek a szó szoros értelmében sétálni, mert egyrészt nagyon lassan haladunk, másrészt nyüglődés.
Mi minden nap kimegyünk a levegőre, kivéve, ha egész nap esik. Nekem is hiányzik, na meg persze Marcinak is. Amint kiejtem a számon a sétát, már hozza is a cipőmet
! Én őt öltöztetem, ő pedig engem
!
Marcinak 13 foga van, még a 12. és a 13. éppen csak most bújik, de már szépen látszik. Nem igazán szenvedünk, remélem a későbbiekben sem. Amikor mozgolódik egy-egy új fog, akkor hasmenése van és piros a feneke, de néhány nap után mindig elmúlik.
Széklet: már akartam kérdezni, hogy a ti babáitok hányszor kakil egy nap??? Marci általában 2-3-szor
!
Azt hiszem az emésztésével nincs gond. Bár neki kiskorában is volt minden nap kakija, pedig sokaknál előfordult, hogy 4-5 napig sem kakilt a gyerek.
Kmammy: méghogy kevés a nyelvtudásod
, ha én tudnék így japánul, akkor boldog lennék
!!!
Nagyon tetszik a kép rólatok!
Andy: Dani nagyon édes, ahogy udvarol
!
Amikor a nagy ágyon alszik, akkor hálózsák van rajta (kék)??? Nekünk is hasonló van (ha jól látom). Nagyon finom, puha anyag, csak Marci nem marad meg a hálózsákban, úgyhogy egyszer sem használtuk eddig, pedig már lassan 1 éve megvan. Mindegy, majd talán a nővéreméknél Máté szeretni fogja
!
Úgy néz ki, hogy Szombathelyen is nyílt egy játszóház. Kiváncsi vagyok, milyen. Majd kipróbáljuk Marcival.
Tali: már nagyon közel van
. Ha minden igaz, akkor ahogy már írtam én is üdítőt viszek, de elképzelhető, hogy sütök még este vmit, ha hazaértem a suliból.