Sziasztok!
Hát eltelt ez a hetem is (ami a sulit illeti). Kitaláltuk a barátnőmmel, hogy ha nem kell felvételizni, hülye tantárgyakból akkor jelentkezünk szociális munkás szakra Szegedre. Még nem biztos, egyelőre ezzel a tanfolyammal kínlódom, a számításokkal. Szerdán egész nap példákat oldottam. Összesen 114-et!
Szétment a fejem....
Ma reggel még Szegeden voltam, (most nemrég értem haza) és beszéltem Bogival telefonon, mondta, hogy "aja,aja" és én úgy meghatódtam, hogy sírtam egész délelőtt! sajna nem tudjuk másképp megoldan, muszáj neki otthon maradni mamáékkal. Anyukám nem tud átjönni Szegedre, rengeteg gyümifánk van, és féltjük a gyümölcsöt nehogy lelopják
Mert ez itt divat,sajna..
Szóval Bogi nélkül voltam 4 napig. Hétfőn délben mentem át és ma suli után az első busszal jöttem haza. Muszáj, valamit valamiért....
Emese: Szijjjja!
Úgy örülök, hogy jelentkeztél. Gratula a vizsgádhoz, ügyi vagy! És nagy kalappal a holnapi felvételihez! Puszi a fiúknak és Robinak is!
Mikor jöttök el felénk? Úgy szeretnélek már látni benneteket! Vajk mekkora már? És Csanád? Épp ma nosztalgiáztam, nézegettem a fényképalbumot -Bogihiányom volt- és benne van a kép Csanádról és Bogiról
Olyan szépek együtt!! Jó a beszélőkéje még mindig Csanádnak?? Be nem áll a szája ugye
??Mikor teszel fel képet a fiúkról?? Kíváncsi vagyok rájuk
Zsófi: Dejó, hogy már otthon is vagytok! remélem gyorsan belejössz az "anyuszerepbe", de nálad ez nem lehet kérdés, hiszen a Pankán kigyakorolhattad magad
Milyen emlékekkel távoztál a klinikáról? A csecsemősnővérekről milyen véleményed van?? Puszi Bencinek
Jajj és a mérleget tényleg hagyd a fenébe, nekem is volt, állandóan mértem Bogit és azon idegeskedtem, hogy nem evett eleget!! Ráadásul általában ilyen ősrégi mérleget hoznak ki a védőnők és még csak pontosan se lehetett vele mérni. Többet mértem szopi előtt, mint után.....Iszonyú!
Erika: Örülök, hogy rendeződni látszi a szopi téma. A Csongrádi sgton van egy patika (asszem Ág uccánál), ott kapható a legtöbb homeopátiás bogyó Szegeden. (ezt a Kigyóba mondta a gyógyszerész csaj) Ha ott sincs hozatok tesómmal Pestről. Ha minden igaz, hétfőn jön le Szegedre és kedden el tudnám neked vinni! Mi a neve ennek a tejserkentő bogyónak??
Gigi: Majd írok mélt a 7végén! Asszem Katicabogár is a Varga Józsefhez járt terhesgondozásra! Ugye Katicabogi
???
Katicabogár: Én 10 hónapos koráig külön mostam a babaruhákat kézzel, ha volt egy gépnyi, akkor géppel, folyékony mosószerrel és textilöblítővel.Van asszem a Silánnak a mandulás öblítője, az a kedvence Boginak
Nina: Ma kerestelek és ki voltál kapcsolva! El szerettelek volna csalni fagyizni
bánatomban egy kis boldogsághormon
.......
Cipő: Igen a Humanicba vettem egy kis tépőzáras szandit Boginak, nagyon szeretjük, mert betétes,és nagyon könnyű, meg még szép is
3000 Ft volt, akciós volt, mert 2002-es modell
és már kiment divatból
Nem is dicsekedtem! Képzeljétek Bogi meg tudja mutatni a billentyűzeten a Bogi betűt (B)
Állandóan a számítógépet buzerálja, szerintem 3 éves korára már keni -vágja.......
Cuppa mindenkinek!
Enikő