Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Rambóka!

Sajnos nem tudok mértékegységeket írni, mert ez a leleten van rajta. A konkrét laboreredmény nincs nálam, hanem a dokimnál van.

Üdv

Timi
gyorfitimi

Sziasztok!

Drága Lafi!

Nagyon sokat gondolok Rátok!Apa is meg én is tiszta szívünkből kívánjuk, hogy minden okés legyen és Hunor baba még egy pici maradjon a fenekén!

Monne!

Ez a lekvár egyszerűen fantörpikusan néz ki!Elgondolkodtam azon, hogy én is megpróbálkozom vele, csak engem zavar a benne lévő cukker. :( Annélkül meg fene tudja milyen lenne. :roll: :shock:

Mamint!
Örülök, hogy tetszik az avanda és hatni is hat valamennyire.

Zazzy!

Hmmm, én csak annyit tudok neked mondani, hogy nem tudom ki a nőgyógyászod de kicsit meglepődtem azon amit mondott neked. Márminthogy nem kell duphaston mert történnie kell valaminek. Nekem a doki azt mondta hogy 40 nap után be kell szedni a gyogyit hogy megjöjjön.
Vagy netán Te rejtegeted a zebrát????? :D :roll: :wink:

Anyooo, Bettica!
Köszi.

Velem annyi van, hogy marhára nincs kedvem menni dolgozni holnap. Szülők hete lesz az oviban (nyílt hét) és hát szerintem nem kell magyaráznom ez mit is jelent egy óvónéni számára. :) Következő héten meg koleganőm nem lesz egész héten így hosszúzni fogok. Már alig várom. DE! Jövőhéttől ismét oda fogok járni vizitornára ahova régen, a társaság miatt. Rájöttem hogy nekem ez a kondorosis dolog azét nem volt oké mert senkit nem ismertem és ez zavart, na meg az is hogy ugye nem egyedül voltunk abban a nagy usziban és rendszeresen a mellettünk lévő pályákon ugráltak be az úszok. Hát mit ne mondjak baromi jó érzés volt úgy csinálni a gyaxikat hogy mikor már belejön az ember a ritmusba akkor a pofája telemegy vízzel és közben levegőért kapkod. :oops: :evil:
Így felhívtam a régi oktatót hogy mehetek e és igeeeeeeen, kedden csütürtökön megye 6ra.
Az elliptikus kütyük sirály egy találmány. Naggggggyon jóóóóó!!!!! Bár 5 perceket tudok csak csinálni rajta de azt naponta többször is. És Apa megdícsért hogy baromi büszke rám, hogy csinálom és járok vizizni is!!! 8) Meghogy tök más az alakom. Ezen felbuzdulva most centikben mértem meg magam: jelentem a derekam 3cm-vel, a csípőm meg 2vel kisebb mint október elején. Ez látszik ennyire??????? :shock: :o

Na most hogy így magammal szétoffoltam a topikot, megyek bekukkantok wiwe hátha szert tettem új kapcsikra. :) De azért itt vagyok ám, ha valaki szerizne beszélgetni. :wink:

Húhúúúúúúúúúúúúúúú esik a hóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!! Juhéjjjjjjjj!!!!!

hajni...
Budaörs

Esik? Itt szakad! :wink:

Hajni Gratula a centikhez, de legfőképp a kitartó mozgáshoz!; velem bizti baj van.. lelkesen nekiállok, megy kb. 1 hétig, aztán csak azt veszem észre, hogy " jé, már megint nem csinálok semmit 5 napja". Lusta disznó vagyok! :cry: Pedig Soma mellett azért néha abszolúte lenne rá lehetőség, legalább itthon tornázni vagy kocogni, de ami igazán tetszene mozgásforma az meg macera.. (kori, kosár) szóval ..hát.. nem megy le az a plusssz. :oops:
mákszem

Sziasztok!

Lafi!

Nagyon szorítok!!!! Remélem még egy kicsit egyben maradsz! Éppen a minap beszéltem egy csajjal, aki ugyanígy volt, aztán a 41.héten szült meg végül, már indítani akarták!

Timi!

Hát ha dokidnak nem magas az éhomi inzulinod és nem gyanús a kortizolod, akkor itt egy a teendő: próbáld meg megszerezni tőle a laboreredményeidet (jogod van hozzá!!!!! Ő lenne köteles a saját nyilvántartásába bemásolni és az eredetit neked adni! De másolatot mindenképpen köteles róla adni, ha máshogy nem, a te költségeden (fénymásolási díj)), és minél hamarabb keress egy másik dokit!
Járj utána a kortizolnak mindenképpen, mert az csúnyább dolgokat tud csinálni, mint a sima IR! Az is lehet, h. az emelkedett inzulinszinted is Cushing miatt van, a hormonális szabályozó rendszerek kapcsolódnak egymáshoz!

Csajok!

Nálatok már esik a hó?
Nálunk vakító kék az ég, felhőnek nyoma sincs!
Nem tud vki képet felrakni?

Zsizsik!

Hogy vagy? Rád se fogunk ismerni? :wink:
Csajszid elcsavarta már a Domi fejét? :D
Párodat üdvözlöm!
Dina kutyával mi van?

Kandika!

Ha még olvasol minket. Mi van veletek????

Mi lehet Backával?????

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka!

Mi az hogy, úgy szakad mint állat! Csinálni akartam csak neked csak most képet, de sajnos csumára le van merülve a gép. :(

hajni...
Budaörs

Rambóka, csak Neked! :wink:

Kép Kép

Zsizsik, de jó látni!!!!!! Gyere gyakrabban!

Kép

Kép
anyoooka

Húú Anyoo, de jóóó!
Amúgy megdobogtattad a szívem egyik kis csücskét, mert ott a háttérben ha jól látom egy sárga suzuki swift van. Jól látom? Olyanunk volt.

hajni...
Budaörs

Lafi! Mennek a drukkok!

Anyoo! Neked is mennek a drukkok! Priviben majd szeretnék néhány dolgot kérdezni tőled, lehet?

Rambóka! Íme a képek:
Kép az ablakból 15:10 Kép Tegnap hajnal - Bükk-fennsík
lyutka

Tényleg, Anyoooo hogy vagy??????

hajni...
Budaörs

LYutka, persze, kérdezz csak!

Hajni, köszi, jól vagok, nem érzek semmi különöset! Csak a cicijeim nőttek meg a progipótlástól, Apa nay örömére :lol: :lol:
Igen, jól látod a Suzukit! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Hajni! Gratula a centikhez!!!

Zazzy, nekem a nődokim azt mondta, hogy abban az esetben, ha a hosszú ciklus gyakorlatilag egy pé nélküli és egy pé-s "ciklusból" áll, azaz az előző mensitől egy ideig alszik a szervezet, majd felébred, ovulál, akkor nem érdemes meghozatni, mert a progi csak bekavar. Persze ez nem több hónapos ciklusok esetére igaz. T. doktornál is rákérdeztem, megerősített. De ugye nálam tényleg kb egy, másfél ciklusnyi idő után lesz pé, és szerencsére elég egértelmű jelei vannak.
Ezért eldönöttem, hogy x nap után, ha addig nem éreztem pé-t, akkor kérek progit, és meghozatom.
Ha már a 40-50. nap körül jársz, és nem tudsz róla, hogy volt-e 2 héten belül pé-d, akkor azért jobb, ha meghozatod! negyedéveket, féléveket nem érdemes várni. Viszont a duphastonnal is mértékkel, mert ront az IR-en.

Rambóka, nálunk is szakad. kb 5-6 cm-es hó van már, az orromig se látok, minden fehér!
Ne aggódj, holnapra biztos hozzátok is megérkezik!

Lyutka, bükk fennsík?! Kirándultatok (hajnalban :roll: ), vagy természetes, hogy "kiugrassz" egy fotó kedvéért? Gyönyörű hely! Kicsit irigykedem, mert hóval borítva még nem láttam.

Zsizsik! Mesélj, mi van veled!
És a többiek is! Backa, Alice, MNiki, Szisza, Kikka, Kandi! Babázós különítmény!
Pogi, magadról te is régen írtál, gyomorbántalmakból kigyógyultál már?

Anyoo, úgyis tudod, de azért írom, nagyon drukkolok!

Kép
mamint

Mamint!
A férjem amatőr természetfotós, és mindig rábeszél, hogy menjek vele én is. Tegnap éppen szarvasokat ment fotózni a fennsíkra, természetesen a helyszínt sötétben kellett megközelítenünk, úgyhogy 1/4 5-kor keltünk :cry: . Minden megpróbáltatásunkat kárpótolta a fenti látvány!!!! Őzikéket sajnos csak messziről láttunk + muflont + mókust stb., de nagyon jól éreztük magunkat a -5 fokban.
lyutka

Szia Rambóka!

Köszönöm szépen az infót, igyekszem majd ezt megszerezni. De már ki is néztem magamnak egy magánklinikát, ahol egy helyen van adrológus, hogy apát is megvizsgálják, és endokrinológus szakdoki is.
Már csak azt kellene tudnom, hogy mennyibe kerül, mivel az anyagiakban nem duskálunk nagyon, de azért erre valahogy ki kell szorítanom. Sajna csak emil címet találtam, de majd írok nekik.

Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen rendes vagy és megosztod velem amit tudsz.

Elég jól haladtunk a dokik terén, ő aki megcsináltatta ezt a vizsgálatot már a negyedik volt. Az első akihez elmentem, azt mondta, hogy ha nincs mensim az fél évig "teljesen" normális. Aztán meg elmegyek majd egy gyógykaparásra és minden megoldódik. Na oda többet vissza sem mentem, mert szerintem ott a doki nem volt normális. A következő meg egyszerűen abszolút nem volt szimpatikus, meg magánrendelésen ne csak 3 perce legyen rám. A harmadik teletömött mindenféle gyógyszerekkel, még Clostit is szedetett velem mindenféle ellenőrzés és kontrol nélkül. Akkor még nem volt netünk, hogy más leendő anyukákat is megkérdezzek a tapasztalataikról. Végül a barátnőm volt az aki nagyon sokat tudott nekem segíteni, mivel sajnos lombikprogramra jártak, úgyhogy ő még felvilágosultabb volt mint némelyik doki akinél voltam. Ő ajánlotta egyébként, hogy csatlakozzam be ebbe fórumba. Igaza volt! Tényleg nagyon szépen köszönöm a segítséget. Nagyon sokat jelent.

Megérdeklődöm a klinikát és ha más nem akkor a karácsonyi ajándék ez lesz nekünk.

Még jelentkezem.

Pá-pá!

Timi
gyorfitimi

Sziasztok!

Köszi a havas képeket! :D

Anyóm!

Ez a csajszi gyönyörű!!!!!! :D
Látom élvezte az első havat.
Mostmár látom, h. anyu mit magyarázott a minap a sál-kapucni egymáshoz való viszonyával kapcsolatban. Eddig nem értettem.

Lyutka!

Nehéz életed lehet! Egy természetfotós pasi mellett nem lehet egyszerű!
Hajnalban felkelni, fagyoskodni, szúnyoggal csípettetődni. :shock:
De az élmény mindenért kárpótol!
A hajnali képről tényleg már csak néhány méla szarvastehén hiányzik.

Mamint!

Csakegynek voltak ilyen felemás dupla ciklusai. Már arra tippeltünk, h. nincs is meg a másik petefészke! Aztán nézd meg mi lett belőle! :wink:

Timi!

Gyógykaparás???? :shock:
Hát én annyira megvakargatnám az ilyen dokik prosztatáját egy kürettkanállal!!!! :twisted: :evil:
Az a lényeg, h. nem hagytad magad!
Csak így tovább!

Jó éjt mindenkinek!
Ma megint én zárok? :?

rambóka

Sziasztok!

Rambóka, köszönöm szépen Dorka nevében! :)
Megyünk ma oviba... Tiszta lelki beteg vagyok... :cry:

Kép

Kép
anyoooka

Mamint, köszi szépen! Drága vagy!

Lyutka, jó lehet egy ilyen pasival! Enyém is imád fotózni, de ő képtelen lenne hajnalban felkelni...

Kép

Kép
anyoooka

Anyóka!

A férjemmel együtt csodáltuk Dorkát tegnap. És bizony ma reggel is meg kellett néznünk a kellemes napkezdés érdekében!

Nem csodálom, hogy el vagy szontyolódva az ovi miatt. Remélem Dorkának nagyon fog tetszeni.

Lona
lona1

Lafi, szorítok nagyon!

Anyooka! Biztos, nem könnyű, de lehet, h Dorka nagyon élvezni fogja az ovit. Csomó játszópajtás, meg játékok....

Kép
apple

Sziasztok,

van vmi hír Lafiról? hogy vannak?

Lafi: szorítok nagyon!!!

Monee: szép a lekvár!
csak kiváncsiság kedvéért , miért kellett fejjel lefele is tenni az üveget? :roll:

az én párom is imád fotózni, de én sajna nem élvezem annyira mindig. amikor pl a képre kell állnom és pózolnom kell hosszú perceken keresztűl, v amikor csak állok mellette és szurkolok, h a madár,szitakötő, béka , stb arréb ne menjen, v forduljon már jó szögbe, és a nap is megfelelően süssön v legyen inkább árnyék, és a felhők is szépek legyenek...sokszor nagyon fárasztó. :roll:
és akkor jön az, h a több száz fotót még meg is kell formázni ám, mert a számítógépen derül ki igazán, h a tökéletes fotót még el kell forgatni 1 mm-t, v kicsit a színeken kell még gyúrni!!!!
nem egyszerű !

a hó nálunk is esett tegnap tök sokat, de el is tűnt, semmi nem maradt meg belőle!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

LAFI!!!!!

Nagyon szorítok Nektek, kitartás még icipicikét!!!! Basszus, Nálad mindig hétvégén történik valami???? :)

Monee! Recipét mentettem!
Vendég

Sziasztok!

Lafikám: Egész hétvégén gondoltam rátok! Olvastam a babás topikban a híreket... Őszintén szólva ledöbbentem... Méghogy a cukor... Inkább a front vagy az a nyavajás migrén...
Drága, tartsatok még ki egy kicsikét. Annyira szorítok, hogy meggondolja magát a pici és még maradjon bent pár hétre...

Nem értem, mi a fenének akarják áttenni inzulinra, hiszen éppen hogy alacsony volt a cukra, nem? Aki kicsit hozzáértőbb, elmagyarázná nekem, hogy ezt most akkor hogyan is... Köszi :wink:

Tegnap pont akkor kellett autóba ülnünk, amikor esett a hó... Élmény volt, mondhatom. Persze a párom élvezte, de én... :oops:
Aztán már a lakásból nézve nagyon hangulatos volt ;)

9. hét... Tök jó, hogy szalad az idő :D

Kép

Kép
bettica

És hogy vagy drága 9. hetes Bettica???
Hányinger, émelygés, alvás, pisilés, söttörö????????
Vendég

Köszönöm kérdésed, jól ;) A sok alváson és rengeteg pisin kívül talán a hangulatingadozás az, amit nehezen visel a környezetem ;) Kezdek házisárkány lenni :D Viszont émelygés, hányinger nem nagyon van, fura étel sincs még. Max annyi, hogy a husikat nagyon nem kívánom ;)

Te, hogy vagy így a félidő tájékán? Pocika? Nóra ficánkál már?

Láttam Kincs szép pociját odaát... Annyira jó nézni ;)

Kép

Kép
bettica

Sárkányság................ Tipikus kismami tünet! Én az oroszlánnal si vitába száltam volna anno, és tutira győztem is volna, még hangerőben is..... :oops: Husi pedig kell! Mondom én, aki napokig szinte csak a gyümölcsöt tudtam megenni! :roll: Elmúlik! Ha csak ennyi, nagyon szerencsés vagy! :)

Alakul a pocim, kb. mint Kincsnek, a sejehajom még mindig jobban kiugrik hátra, mint a pocim előre...... Hogy hol a gyerek???????? Lesz fotó, ígérem........
Ficánkálás változó, nagyon jól nevelt kislányka, reggel bejelentkezik, este elköszön, napközben, ha nem nyomom össze egy-egy komolyabb lehajolással, akkor csak néha nem hagy békén! A kajálás után kb. 5-10 perccel azért közli, hogy jó volt a kaja, meg ideje is volt már, de ennyi! Szóval, ideálisnak mondható a babavárásom, cukrom rendben, vizelet-vérkép rendben, végre maradéktalanul boldog vagyok ezzel kapcsolatban.
Vendég

Bettica, Monácska: tényleg hogy repül az idő!
jó , h a nehéz indulás után szép mindkettőtöknek a babavárás, és semmi panasz!!! ez legyen végig így!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tényleg boldognak tűnsz, ez nagyon jó. :) Örülök neki.
Jót nevettem Hol a gyerek? elmélkedéseden :lol: Ha már most ennyire jó gyerek, akkor reméljük megtartja eme szokását később is. :)

Húú, már én is alig várom, hogy érezzem a ficánkálást, valahogy akkor tudom végre maradéktalanul elhinni (meg persze majd a szülésnél) ;)
Bár közelebb kerülök az elfogadáshoz, ha végre meglesz a kiskönyvecském... Holnap még a lábam is le fogom járni. Igyekszem mindent elintézni egy napon, szóval nem lesz semmi... Húh, időpontot kellene már kérnem UHra... Csak tudnám, hova dugtam el a telefonszámuk :roll: Czinkebből kiindulva jobb már most elkezdeni telefonálgatni nekik ;)

Tegnap babázhattam a 4 hónapos Dórikával. Angyali gyerek, én is ilyet szeretnék majd nyáron. Jó volt babusgatni, gügyögni neki...

Kép

Kép
bettica

Bettica: szerintem keversz vkivel. mi nem egy nődokihoz járunk.
én a géndiagnosztikába járok istenhegyire G dokihoz, és szerencsére simán tudok mindig menni hozzá.

én is babáztam szombaton! ,,önfeláldozón,, ringattam sógornőm Matykóját, h tudjon enni egy kicsit! :wink: úgy örültem neki!! és megint nagyon jól érezte magát a karomban, már majdnem el is aludt. sógornőm mondta is , h nálam mindig nagyon jó kisfiú. a párom is nagyon meghatódott. gyönyörű és ennivaló kisbaba!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Valóban, Charlottot akartam írni, csak Téged olvastalak utoljára :oops:

Kép

Kép
bettica

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

A www.pco-szindroma.hu honlapon beindult a 3 szintű tanácsadás!

lehet kérdezni: PCOS - metabolikus X - életmód/diéta témában 1-1 szakembertől, a diétás tanácsadó Zentai Andrea, a metabolikus témában pedig dr.Buchinger Zsuzsa a MMEC belgyógyásza.

Pénteken délután megkapom a honlapot népszerűsítő kis kártyákat! Kérem aktivisták jelentkezését priviben, kik azok, akik 100-150 db-t vállalnak terjesztésre!
Vidéki városiak előnyben! Postán szándékozom szétküldeni őket.
Összesen egyelőre 1500 db kártya van, tehát összesen 7-8 fő jelentkezését várom.
Vendég

Norka!
Privi ment!

Betica, Czinke! Köszönöm szépen! :)
Vendég

Monácska: Mikor csináltad ezt a vonalzót? Eddig nem tűnt fel... :oops:

Czinkeb: Én is köszönöm és hasonlóakat remélek ;)
(Ezt is akartam írni az előbb, csak a kapkodásban lemaradt...)

Kép

Kép
bettica

Szió csajok!

Rövid leszek ....

Lafi!
Gondolok rátok! Rámélem Hunor még marad a kényelmes, meleg pociban :wink: Kitartás anyuci! Küldöm a + energiákat

Alice Drága!
Hányadik hét? Hogy vagytok? Csak +7kg? Ó te is ügyike vagy! Élvezd a pihi édes perceit!

Anyooka!
:wink: szurkolok...zebrát kivánok neked :) Még kb 1 hét? :o ++++++

A tegnapi havazás csudaszép volt, majd teszek fel képeket (amit a szülinapi ajándék fényképezőgépemmel csináltam)

Rólunk: minden Ok..asszem. Ma elfelejtettem bevenni reggel a Magne B6-ot, és biza kicsinkó görcsikéim lettek is...de nem Tma. Eldönt¨ttem, nem parázom, míg vér nincs...parasztlogika :lol:

Puszika!

Gina
Vendég

Gina: Tessék rendesen szedni azokat a bogyókat ;) Érdekes, hogy egyet kihagytál és már görcsöltél. Azért pihengetsz is eleget, ugye? Dolgozol vagy táppénzen vagy? Jövő héten uh, ha jól számolom... Mikor mentek?
Képek jöhetnek minden mennyiségben ;) Mikor is volt szülinapod??? Avass be minket :)
(én jövő héten öregszem :( )

Kép

Kép
bettica

Bettica Drága kismamitársam!

A görcsike lehet nem a kihagyott bogyóka miatt volt, de könnyebb erre kenni, mit parázni :wink: Egyébként dolgozom, teljes bevetéssel. Jövő hét UH, meg szemorvos ( a magasabb vérnyomim 140/90 miatt) és cukororvos :) Nem izgi program.

Mint olvasom, te jól viseled a terhességet, ennek örülök :) Ti mikor mentek ujabb babakukucsra? És jövő héten hány éves leszel? Hányadikán? ( én ma lettem 28)

Pussz!

gina
Vendég

Ginuska! Boldog szülinapot!!!! Bettica, téged is a napján ünneplünk majd :wink: !
Rambóka! Nehogy azt hidd, hogy csak ő rángat el engem fotózni, én is elcibálom az összes kirándulós - tájfutós programomra. (akkor van gond, ha a fotózás és a tájfutás ütközik = ilyenkor megy mindenki a saját dolgára :D )
Anyoo, igen, tényleg jó egy ilyen pasival, persze akkor is jó lenne, ha nem hajnalban járna fotózni :P .
Czinkeb! Megértem, hogy unatkozol fotózás közben, szerencsére én ritkán kerülök rá a képre, a várakozási idő alatt én nagyon jól elvagyok, terméseket gyűjtök, leveleket préselek, sőt van úgy, hogy elmegyek futni és 1 óra múlva még mindig ugyanannál a virágnál gubbaszt :roll: :lol: , szóval elhagyni sem tudom.
Lafi! Mennek továbbra is a drukkok!
lyutka

Gina: Rákenni a bogyóra? :)
Nem kaptál vmi gyógyszert a vérnyomásodra? Ha jól tudom, akkor ez már igencsak a felsőhatár... Az UH-ról majd számolj be mindenképpen.
Hogy bírod a kismamaságot? Te jól vagy amúgy? Émelygés, hányinger, netán rókakoma volt? Vigyázz nagyon magatokra ;)

Én majd dec elején megyek valamikor UHra. Ha végre veszem a fáradságot, hogy bejelentkezzem, akkor már tudok majd időpontot is ;) Holnap nálam lesz a beutalóm, majd a dokilátogatások között telefonálgatok, elsőre úgy sem fog sikerülni és persze tuti, hogy időm is lesz rá a várakozások alatt ;)

Hát akkor egy nagy fülhuzogatást küldök most neked!
Gratulálok és még sok-sok boldogat kívánok neked!

vasárnap és 3.X

Kép

Kép
bettica

Lyutka: 15.dpo 19.ciklusnapon? Húha a tickered nagyon elszámolt valamit :lol: Már épp kezdtem örülni, hogy talán lesz egy újabb zebrásunk, mikor eszembejutott, hogy már a múltkor is ilyen érdekes volt a tickered ;)

Kép

Kép
bettica

Végig Lafin filózok... hogy miért is kap inzulint.

Én sem értem ugyanis.

Az ilyen alacsony cukor valóban gáz, lényegében hipózik az ember, nem kap elég tápanyagot (oxigént sem?) a baba... tehát ha minden igaz még annál is sokkal veszélyesebb mintha magas lenne az ember cukra.

Namármost SZERINTEM (ld. laikusként) ha az ember inzulint kap akkor sokkal de sokkal nagyobb a veszélye a hipózásnak (én anno pont emiatt küzdöttem ellene foggal körömmel - ld. ha normálisan is lemegy az ember cukra csak sokkal mondjuk 1/2 órával lassabban mint kéne akkor ha kaja után jön az inzulin -ami ugye eltolással hat- vagy akár kaja előtt akkor az rádob még egy adaggal a már meglévő csúsztatott reakcióra és tuti a hipó. (Kistarcsán a főorvos pl. ezért néz inkább 1,5 órás és nem 60 perces cukrot - csak nála asszem a 90 perces max. 6.8 lehet és nem 7)...

Na szóval ha Lafi inzulint kap akkor nem tudom mi lesz itt...

Érdekelne mivel magyarázzák a dolgot... (ld. ha túl alacsony a cukor akkor az valszeg a fokozott IR miatt van és max. annyit lehet tenni, hogy nagyon durva GI diéta 0 kilengéssel ami nagyjából állandóan szinten tartja a cukrot, napi többszöri mérés... )

Szóval marhára érdekelne miért adnak inzulint egy ilyen esetben...

Lafead: Rajtatok a világ szeme!!!! Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön beállítani a cukrod és 2in1 legyetek még legalább 5-6 hétig (ha jól számolok)!!!!!! Kitartás!!!!
Vendég

Norka!

Azt elfelejtettem az elöbb írni, hogy jó a színe a honlapnak :wink:
lona1

Sziasztok!
Lafi túl van az össz tüdőérlelön, és nem kap inzulint!Nem is fog....beszélt Tűtökkel,megnyugtatta!Holnap megy be hozzá a saját orvosa is!Ma ivott Igmándi vizet ,most az csinálja a kis görcsöket :? ....szóval,nem Huni baba! :wink: Amúgy sajna egy nagy szemét bunkó-koszos -lepusztult helyen van.....elég rég voltam ott gyakorlatos,de akkor is ilyen őskövület volt ez a kórház....és a dolgozók felfogása is sajna ezt tükrözi!Ellenzik a met-et,ezért Lafi szó szerint "kakukk tojás" szerintem nekik!Félnek és felelötlen kijelentésekkel tömnék a fejét,de Ő okos csajszi,tudja:hogy,a kórház csak kívülről jó és bent az "Óz" hamarabb lesz varázsló mint Ő tökéletes kismama! :wink:
-na viccet félretéve......saja a MÁV megnyílhatna már,Lafi azt mondta december 15-el költözik a kórház.........és Huni a szép új helyen fogja csak meglátni a napot! :D ugyi?!igen!

Aki hiányolt:köszönöm!De Én most csendes olvasó társ vagyok!Várom a mensit és megyek laparra.....a november elúszott,mert miért is ne "pont most".....jött meg elöbb,így a műtéti időpont elúszott!Nati elmúlt 9....és Én egyre öregebb leszek,lehet,nem is kéne tesón gondolkoznom... :roll: -vagy lehet,most kicsít letar vagyok.... :(
na pusza
kandi72
Budapest III. kerület

6,3 volt Lafi cukra......arra mondták,hogy sok! :wink: :D
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bettica sikerült UH-ra időpontot kérni? :wink:
Én ma kértem a beavatkozásra is időpontot. Kicsit furcsáltam, hogy a méhtükrözés miatt egy nappal be kell feküdnöm a kórházba. Tényleg ehhez nem elég ha éhgyomorral megyek be? Úgy tudom csak kábítják az embert és 10 percről van szó.
Holnap el is megyek vv-re, laborba.
Bánatomra nem találom az EKG-s leleteimet (még a lombikból maradt), most akkor újra kell csináltattnom. Azt tudod, hogy hol lehet a kórházban?

KépKép
charlott

Hát lányok, amint látjátok a vonalzómat, nem nagyon történik semmi... :cry:
Pedig annyira szeretném, ha megjönne!HELP!
Én már el sem tudom képzelni, milyen az, amikor "magától" megjön. :cry:
Hihetetlen, hogy az ember azért könyörög, hogy megjöjjön...

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: nekem most 37. napra jött meg. Én is kezdtem beleőrülni az állandó várakozásba. Semmit nem éreztem belül, reményem se volt, hogy egyszer magától megjön. Már ott tartottam, hogy gyógyszerrel hozatom meg, mikor "őnagysága" beindult. De úgy minta dézsmából öntötték volna. :-)

KépKép
charlott

Charlott!Dézsmából??? :lol:
Ez ari volt!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: dézsa! :lol:
Úgyhogy ne add fel, meg fog jönni, de úgy tudom 40 napon túl már nem egészséges mensi nékül lenni, akkor érdemes bogyót bevenned. :)

KépKép
charlott

Tudom, de annyira nem akarok megint gyógyszert!PLEASE!Hallgasson meg valaki ott fenn!+++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: nem tudom, hogy szerepet játszott a meghozatalban az, hogy erősen el kezdtem tornázni a harmincas napokban, nem kiméltem magam, fájt is a hasam rendesen a tornák után.

KépKép
charlott

bettica: Én a héten...

zazzy, charlott: Mondja már meg nekem végre valaki, hogy miért nem lehet azt a mensit kivárni? Légyszi, ha talált bárki olyan cikket, amiben az van leírva, hogy a 40. nap után már nem egészséges a mensire várni, akkor szivesen elolvasom. De nekem már nem az első dokim mondta, hogy nem biztos, hogy érdemes belenyúlni hormonnal, ha minden ciklus egyforma. Annál mit csinálnak, akinek rövidebb? Én köszönöm, de egész jól vagyok a 60-65 napos ciklusaimmal. És nem fogok addig gyógyszert szedni rá, amíg a dokim azt nem mondja, hogy kellene.
vicky79
Budapest III. kerület

Lafi! Drukk! Kandika, köszi az infót, és igenis tervezd a kistesót!

Bettica! Ebben a hónapban a tickerem már így marad... lusta vagyok átalakítani. A lényeg 19 cn. :D
lyutka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?