Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orsi: én úgy tudom, hogy a védőnő nem választható, kötelező nála maradni. Én is akartam egy időben váltani, de mostmár megbékéltem. Akkor kérdezgettem, hogy lehet-e másikat, de nem… Amúgy sajnálom, hogy ilyen rossz a védőnővel a kapcsolatod, de mondd neki, hogy majd ti mentek a tanácsadásra és ott beszéltek, mert neked sokszor nem alkalmas és ezt értse meg.

Evisan: Üdv közöttünk! De jóóó neked, hogy kismami vagy!!! Gratula! Mesélj magatokról!

Bodzi: szia! Szuper, hogy újra itthon vagy! Bence egy kis sztár! Köszi a képet róla, nagyon édes.

Hajni: Lilla egy tünemény. Éjszakák milyenek?

Madoemszi: neked is üdv! Gratula a 3 gyerekhez. Hogy bírod???

Angyalkrisz: de édes Csengebaba! Hapitapi szivacsot mi is vettünk, ABC-s és számos, nekem ezt ajánlották az ismerőseim, mivel, amit ti is vettetek állatos, azzal az a probléma, hogy ki tudja szedni pl. az állat szemét, amit le tud nyelni. Erre majd figyelj oda szerintem.
Igen, ismerem azt a kutyust, amit venni akartok és valóban felháborító, hogy nincs! Mi az, hogy meg kell rendelni??? Érdekes… akkor minek rakják bele a katalógusba???
Mi holnap megyünk a Corába és a készségfejlesztő könyvet akarjuk megvenni, szintén Fischer Price játék. Anyukámék adják Balázsnak karácsonyra és az is tök jó árban van!!!
szerika

Szeri! Betűset akartam volna, de az nem volt... Én is halottam hogy lenyelhetik, ezért is fogjuk összeragasztani a hátulján ragasztószalaggal. :roll:

Bodzi! Gyönyörű a kisfiad! :D :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Nándorka, Szeri, és mindenki!

Köszi a védőnővel kapcs.infókat,tanácsokat!

Kijött ma és képzeljétek bocsánatot kért!!! :shock: :D
Azt mondta elég rossz napja volt és azért zúdított mindent ránk...
Abban maradtunk hogy jön majd,de nem minden héten.:)

Hajni!
Lilla gyönyörű! Az ő szemei is olyan szépek mint Marcusé! :wink:

Bodzi!

Jaj de édes a kis szöszke herceged! Ha lesz időd kérünk még sok-sok képet! :D

Madoemszi!

Üdv itt a topikban!:)Nagyon szépek a gyerkőceid!
Dominál nem ő volt a védőnőnk...az még rosszabb volt,de legalább nem jött csak havonta egyszer. :D

Angyalkrisz,Szeri!

Nekünk is van tanuló kutyus,nagyon szereti Domi.Tavaly kapta karácsonyra. Idén cápás hot wheels autópályát kért! :shock: :D
No meg egy mosógépet :shock: :-)
Ezt megkapta most,mert napi 30-szor elmondta,hogy szeretné nagyon...úgyhogy egész nap mos :D autót,cumit...amit talál.

Pinkiné!

...háát elösször nekem szimpi volt a védőnő,meg most se lenne vele bajom,ha nem hívogatna folyton, és nem fenyegetne...amúgy aranyos is tud lenni. 8)

Anygalkrisz!

Csenge naggyon édes! És gratula a felüléshez,ügyes leányzó! :)

Megyek,mert elég ramatyul vagyok..nátha és egyebek...

Pussz

KépKépKépKép
*orsi*

ja még valami...
Fioona!

Kérdésedre válaszolva: szerintem igen! 8) :D

(a Domival kapcs. kérdésre gondolok...) :D

KépKépKépKép
*orsi*

Bodzi!

Nagyon édes szép baba Bence!!!!!!!!

Pinkiné!

Hogyhogy ilyen sűrűn jársz uhra???
csipcsab

Marietta, csak azért voltam tegnap, mert mentem a családtervezési központba a pco-val kapcsolatos hormoneredményeimért. Aztán amikor mondtam hogy terhes vagyok, a doki mondta, hogy megnézne.

Egyébként csak jövőhét utáni héten megyek legközelebb :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Valami csoda van nálunk, mindkét gyerek alszik már! :shock:
El se hiszem....... :twisted:
Szóval most stzaladok fürödni, és próbálok extra pihenőt tartani. :mrgreen: Persze apa most éjszakás....... :? Ha értitek mire célzok..... :twisted:

Azt azért áruljátok el, mik ezek a játékok, amikről beszélgettek!?? :oops: :oops: :oops:
Lilla autót akar vetetni az apjával. Aztán mikor mondom neki, hogy az nagyon drága, azt mondja, hogy majd ő vesz! :wink: :mrgreen:

Orsi! Örülök! Mindennek! :wink:

Krisz! Csengének gratula! :!:

Kismamik, csak így tovább!

Újak! Üdv! Kép

Bodzi! Bence tünemény!!!! :wink:

Mindenki! Pussz!!!

KépKép
KépKép
fioona

Ja, hát pl. ilyenkor szoktam hímezgetni. TV helyett. Abba úgysincs semmi jó. :roll: De ma inkább csucsulok, mostanába Oli megint rászokott a 2× ébredésre éjjel. :(

KépKép
KépKép
fioona

Pinkiné!

Tök jó hogy megint láttad a babádat! Azt hittem vmi gond miatt néznek ilyen sűrűn. De szerencsére nem!! :D Gondolom milyen jó volt látni hogy 2-3 nap alatt mennyit nőtt a babád!! Én jövő hét csütörtökön megyek uhra és nagyon izgulok hogy minden rendben legyen. Aznap töltöm a 7-ik hetet és nagyon remélem hogy lesz szívhang!!! Nekem még mindig olyan hihetetlen ez az egész!! Te hogy vagy ezzel??

Irigy érte hogy te már ilyen hamar mersz menni védőnőhöz! Én úgy terveztem hogy a 8-9 hét körül megyek először!

Fioona!

Hihetetlen hogy milyen kézügyességed van! Irigy érte. Én soha a büdös életbe ha bele szakadnék se tudnék ilyet csinálni!!!! :lol: Nagyon ügyi vagy!!

Angyalkrisz!

Tündéri Csenge! És a haja is még mindig szuper!!! :lol:

Nándorka!

Dorka nagyon édi mosolygós kislány. És igen jó husiba van. Nagyon ari.

Újak!

Üdv köztünk!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!
csipcsab

Ja!

Orsi!

Örülök hogy rendeződni látszanak a dolgok a védőnővel!!!!!!!!!!
csipcsab

Hahó Lányok!

Gyors beköszönés...Csongor extrán igényel...a fogacskái... este4-5x keltünk, de bízom benne, lesz ez jobb...

Hahó Szivi! Szivivel együtt dolgoztunk anno. Én csak Krisztiánt láttam még, de Ő Tündéri! Már jó nagy :-)

Figyuszka: Ti hányszor és hány Camomillát adtok a Csemetének naponta (a ch15-ből)?

Már szerencsére nem ütött ki. Csináltam egy kontrollnapot (uazt ettem, mint előző nap, mikor kiütött, csak alma nélkül), nem történt semmi, aztán másnap már újra adtam, és szerencsére nincs jele allergiának.

Milyen egy szutyok idő!

Csongi olyan édes, persze lehet, hogy írtam már, hogy ugyi hátratolat, nekiütközik a játókának, és a rácsokba megtámaszkodva négykézlábra áll és hintázik. Olyan Tünemény!
Most is itt sasol a nagy szemeivel.

Tegnap volt egy kis baleset. Lemászott a szőnyegről, és pont a parkettán gondolta, hogy Ő akkor most hasról hátra fordul...elég hangos volt...jajj úgy sírt (persze én is :roll: )
Tesómék is ezt a polifoamot vették, pont az ilyen balesetek elkerülése végett...nálunk mindenhol paketta és kő van. Nimród, amikor elfáradt (és Csongi is csinálja ezt) leejti a fejét...volt ebből már botrány párszor...
Most van egy új hang, amit próbálgat: a gargalizáló hang...szupi!

Orsi, én úúúúúúúúúúgy megmondanám a magamét annak a védőnőnek. Ő azért van, hogy segítsen, nem azért, hogy bosszantson és idegesítsen.

No megyek, mert nyöszög, uncsi van. Ugyi állandóan eltávolodik a játékaitól. Ez elég frusztráló lehet.

Pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Kép Kép

Úton a nagyszülők felé (a 2órás út most 4re sikeredett, kicsit hisztis volt Őfelsége)

KépKép
KépKép
ragota

Marietta, Én 10 nap múlva megyek megint uh-ra. Már nagyon várom, akkor töltjük a 8. hetet, a doki szerint már tuti lesz szívhangja.

Hogy elhiszem-e? Hát, a hétfői uh-ig szétaggódtam az agyamat, hogy jó helyen van-e, minden rendben van-e, tényleg babás vagyok-e. :oops: :oops: :oops: Aztán az uh után megnyugodtan. :)
Tegnap egész nap szédelegtem, öklendeztem, eléggé pocsékul voltam. Megnyugodtam, hogy a babám jól van, ott van.
Ma alig volt valami, csak néha jött egy kis émelygés. Ilyenkor mindig megijedek, hogy baj van vele. De a dokim azt mondta, hogy amíg nincs görcs vagy vérzés, nincsen semmi baj, nem kell aggódni. Én meg próbálom magam ehhez tartani :) De azt hiszem, amíg nem kezdi el szétrúgni az oldalamat vagy amíg nem lesz a kezemben, sztoikus leszek :)

Ma meglettek a laboreredményeim. Az éhgyomri cukrom miatt aggódtam, de nagyon szupi lett az eredménye. Viszont ezek a jóképességűek - hiába kérte a doki - elfelejtették meghatározni a vércsoportomat! :evil: :evil: Felhívtam a dokit, mondtam hogy mi van, erre közölte, hogy nem gond, terhesség alatt 3x nézik a vércsoportot. Ezt nem értem, miért? Félnek, hogy megváltozik vagy mi? :shock: :shock: :shock:

Képzeljétek, ma elkezdtem goblenezni :) Csuda jó :):):):) Kitaláltam, hogy ilyenekkel fogom dekorálni a gyerek szobáját :) Már alig várom :) Most novemberben házat pakolunk tesómékkal (én persze csak óvatosan), decemberben lakásfelújítunk, de januártól enyém a világ goblenben :):):):):)

Ragota, csuda édes lehet Csongi, ahogy tolatgat :):):)

Orsi, ne hagyd magad, rúgd szét jól a védőnéni hátsóját :) Nehogy már fenyegetni merjen. :evil: :evil:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok!

Ágota, boldog féléves szülinapot Csonginak!!! Hogy ünneplitek?
Mi azt találtuk ki, h fél tortája lesz, de vmiért :lol: ez a fiamnak nem tetszik, ő a fél gyertyára szavaz. Nyilván egész tortával kombinálva... :wink:
nemsoká lesz ott előrehaladás is, ha már hátrafelé megy!
Nagyon édi a fiú és határozottan hasonlítotok!!!

Madoemszi!
És h fogadták a picilányt a tesók?
Nálatok megvan az az előny, h a két pici biztos jól összenő majd. Az én fiam már most sajnálja, h nem járnak majd együtt oviba.

Csenge-gyönyörűségnek gratula a felüléshez! Istenem, h haladnak ezek a babók!
Mi sok rózsaszín rucit kaptunk, és határozottan megszerettem őket. A fiam dögös kékes ruháiba vhogy kevésbé rakom őt. Most pl. egy rszín kisvirágos rugi a kedvencem rajta. És beleszerettem a kerekgalléros kislányos bodykba.
Édes a kisruhákban is, csak sajnos leginkább a harisnyák érvényesülnek akkor...
És ez mit jelent, Krisz, h csak rszínt "enged" a férjed? Átöltözteti, ha nem az van rajta? :wink: (az én férjem nem szereti öltöztetni őket...)

Pinkiné, örülök az uh-nak! Róka komát pedig száműzetésbe küldjük! :wink:

Marietta, persze h hihetetlen, ez teljesen normális! Ki van ez találva, h ott van az a 9 hónap, h elhiggyük... :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Adri, Porsika! Megírnátok priviben Evisannak, kiknél szültetek (orvos, sznő) és ajánljátok-e. Esetleg azt is, ha tudjátok, h kb mennyit szoktak nekik adni a kismamik.

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi, Te is írd meg lécci, ha az Istvánban szültél! (ugye ott?)

Kép

Kép
nán-dorka

habtapi: én meg elraktam a szemeket, pici db-okat, amíg veszélyes volt.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-Dorka!
Én a Szent Imrében.:)

Ágota!

Nagyon helyes kispasi Csongi! És mondtad,hogy nem látod benne magatokat...szerintem rád hasonlít! :wink:
(most látom,hogy már ketten vagyunk így mert Nán-dorka is ezt írta) :lol:

Pinkiné, Marietta!
Ti nem ingáztok egyet? :oops: :D Már csak a statisztika miatt...is... :D 8)
Nekem pl azért mutatott lányt mert én befolyásoltam....szerintem.

Hú már másfél napja fáj a fejem megállás nélkül és apa csak este 11-kor hozza a homeopátiás csodaszeremet....

Nálunk is van nagy hír:)
Samu tegnap 3-szor átfordult a hasáról a hátára.:)

Pussz

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Ragota:
nagyon szépek vagytok. :)

Kismamik:
drukkolok Nektek folyamatosan. ++++++++

Orsi:
ez komoly???
Mi akkor nagyon levagyunk maradva, még oldalra sem fordul. :(
Csajok:
szóljak a dokinak emiatt?? Mert úgy rémlik, h Marci 3 hósan fordult oldara és 4.5 hósan hasra 5 hósan meg hasról hátra. De akkor nem mondták, h gond lenne ez.

Mikor mit kell csinálni??? :?

Lilla amugy nagyon jó baba. Eszik-alszik, nézelődik.
A napirend is alakul. :)
este 8-10 között alszik el, kaja először 5 óra múlva, majd 4 óránként utána. ( van, h 8kor eszik, de 10kor alszik csak el). Reggel 8kor kel, délelött csak sunnyog és 12-2 között alszik el újra, de akkor kb. 4 órát. Utána estig már fent van. Ekkor kell szórakoztatni. :wink:
4700-800 g, szval jó kis husibaba. :)

Kép
Kép
h@jni

jaj, de bunkó vagyok.

Orsi:
gratulálok. :lol:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Na visszaolvasni még mindig nem tudok, de azért írok Nektek :)

Szóval szüléstörténet:
Csütörtökön egész nap kínlódtam itthon, mert egyfolytában fájtam. Gondolta reggelre elmúlik, mert volt már ilyen. Na éjjel sem aludtam, majd pénteken is folytatódott kicsit erősödve a dolog. Délután már úgy döntöttem, irány a kórház, nézzék meg mi van. Kettőre értünk be. CTG kis fájásokat mutatott. Doki megvizsgált, 2 ujjnyira ki voltam tágulva. Közölte, hogy akkor mostmár ne menjek haza, ebből bármikor lehet szülés. Délután a folyosón sétálgattam, fájogattam. Nem volt vészes, csak már idegesítő, hogy másfél napja fixen fáj. Este fél nyolckor vissza a dokihoz, és semmi nem változott. Na akkor kezdtem elkeseredni, hogy én napokig fogok vajúdni. Felhívták az én dokimat, aki mondta, hogy akkor megindítjuk ezt a szülést (iszonyú hálás vagyok neki ezért azóta is). Bejött, fél kilenckor burkot repesztett és tíz órakor harmadik fájásra kint volt Bence. SZóval mindenkinek ilyen szülést kívánok :)
Nekem és az Uramnak is nagyon jó élmény marad. Sose felejtem el a pillanatot, amikor kicsusszant és ott feküdt a szükőágyon. A világ legjobb érzése :)

Amúgy mostmár alakul itthon is a dolog. Kisebb-nagyobb nehézségek után egész jól megy végre a szopi és egyre több a tejcsi is. A törpe még mindig sokat alszik, sokszor kell kajához ébreszteni. Viszont tegnap fél este üvöltött, mert fájt a pocija. Remélem, azért nem lesz nagyon hasfájós a lelkem.

Na hirtelen ennyi, legközelebb már olvasok kicsit :)

És még egy fotó :)
Kép

Kép
bodzi

Bodzi:
nagyon ügyesek vagytok. Ez aztán villámszülés volt. :)
Nagyon édes Bence. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni!

Dehogy van baja Lillának ha még nem fordul át! Emlékszem Domi is 3 és fél hósan fordult át elösször...kb a 3-4 hónap az átlagos úgy tudom. Szóval Samu csinálja korán szerintem...mi is meglepődtünk rajta. :)

Bodzi!

Nagyon aranyos Bence baba!

A szülés pedig tényleg jó gyors volt, és örülök,hogy jó élmény maradt nektek is! :wink:

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi, hogyan kell ingázni? :oops: :oops: Múltkor valaki említette, de már nem emlékszem pontosan.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Én se tudom ezt az ingázos dolgot!!!! Ráadásul azt nem karikagyűrűvel kell???? nekem olyan nincs csak két köves gyűrűm.
csipcsab

Pinkiné, Marietta! :D

Inga: lehet tűvel is csinálni, felfűzöd cérnára, és kész is...

Ragota: "Van egy naggggyon jó, szuperbiztos módszerem arra, hogy megállapítsd a terhességet már a fogantatás után!
Nálunk 100%-ban bejött a családban.

a neve: INGA Nem kell igazi inga, készíthetsz sajátot. Ha van gyűrűd, vagy fülbevalód és egy elég hosszú hajszálad vagy fonalad, akkor fűzd össze (a fémet és a tartóját)

Told le a nacidat és a pocakod fölé helyezd el. Ne koncentrálj arra, hogy legyen, mert akkor elrontod. Csak úgy csináld, mert kíváncsi vagy rá.

ne is lóbáld!

Ha körbeforog, akkor bizony kislány van odabent, ha egy vonalban leng ki, akkor kisfiú.

DE NE TE MOZGASD!

Higgyétek el működik. Nálunk legalábbis működött.

Ingával azt is meg lehet nézni, hogy kinek hánygyereke lesz, van.
z egy kicsit bonyolultabb. Ha érdekel Titeket elmondom. "

Várjuk az eredményeket! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Hello Csajok!

ugy latszik mostansag csak villamlatogatasokra van idom :?

Most is rohanok,mert sul a csirkemaj,Dragam azt rendelte mire jon :lol:

Mi jol vagyuk,Attikam mostansag vegigalussza az ejszakat,szoval elvezem ezt,mert mulando,mint tudjuk :lol:
Sajnos nincs idom visszaolvasni :( ne haragudjatok erte.valamelyik nap igerem jovok mar vegre es irok is tobbet!!!!
Attibogyo nem kapkodja el a hizas temat,nem tudom mi lezs igy...es ujabban 2orankent is keri a cicit...meglajuk..hetfon szuri,szoval majd kivancsi vagyok,mit mond a doki,de en szivem szerint mar szopi utan adnek ezt-azt neki,hatha attol nem lenne ilyen ehes..sajnalom szegenyt,mert lehet,tenyleg nem eleg a tejci es en meg eheztetem csak azert,mert 6hoig akarnam kizarolag szoptatni :shock: :oops: ilyenek jarnak a fejemben....

Ezeket tegnap csinaltam a kis 4 hosrol :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
arwen07

Na csak meg gyorsan:

Bodzi,
Bencerol de aranyos ez a kep!!!Es Rad hasonlit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Orulok,hoyg a szules ilyen jo elmeny volt!!!! :wink:

Hajni,
ne viccelj mar,hoyg le van maradva!!!!!Mirol????
Szerintem nincs olyan,hogy mit meddig KELL csinalniuk,mert minden baba mas.De a forgas sztem fel eves korig siman okes.
Attila eloszor pl hasrol hatra fordult 2 hosan,es most kezdett oldalara fordulni par hete,de hasra meg nem fordul.De majd szepen fokozatosan.
Na de Lilla meg,ne viccelj....o aztan meg nincs lemaradva :wink:

Kép

Kép
arwen07

Ja es tok boldog vagyok,mert 4en vagyunk nagyon jo baratnok kozepsuli ota,es abbol az egyik baratnomnek most jon a 3.baba (ezt mar tudom par hete),a masiknak meg az elso (ma tudtam meg,voltak itt babazni,meg pletyizni :lol: :lol: :lol: :lol: ) :lol:
Kb egyszerre fognak szulni majusban :lol:

Kép

Kép
arwen07

na most mar tenyleg a majra koncentralok..tudtam,hogy ez lesz,ha benezek :lol:

Kép

Kép
arwen07

Bodzi, de gyönyörű Bence baba!!! Nagyon gyorsan mentek akkor a dolgok a végén, gratula!

Hajni, nincs elkésve Lilla. Vannak babák, akik kedvelik a hasonfekvést, ők nagyobb vszínűséggel fordulnak át a hátukra támaszkodásból, de akik kevésbé szeretik, ők az oldalrafordulással kezdik vmivel később, és ebből lesz a fordulás. Nálunk, a fiamnál, emlékszem, h a terepviszonyok is sokat jelentettek. A lényeg? a fiam 5 és fél hósan, a lányom 5 hósan fordult meg először, a hátukról a hasukra.

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen, már hiányoltalak, jó,h jöttél. Attiról meg csodaszép képeket hoztál. Nagyon tud nézni! és milyen jól áll neki ez a csíkos pulcsi!

Hajni, elolvastam, amit írtam Neked az előbb. Ugye az még egy dolog, h Dorka mikor mit csinált, mert nála még nem igazolja semmi, h rendben lesz minden a mozgásfejlődéssel, de a fiam 11 hónaposan járt és most pedig remekül tigrisbukfencezik trambulinról szivacsra. :lol: Amúgy meg ezeket érdemes az orvosnak elmondani, és majd ő észleli, ha a normál tartományból kilógnánk. De Lilla úgyse fog!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Az én ingám fiút mutatott :) Most már csak pár hetet kell várni, hogy kiderüljön, igaz-e :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Köszi csajok. :)

Amugy Marci is 4 hósan felült. De forogni még nem tudott.
7 hósan megtette az első lépéseit, 8.5 hósan meg stabilan járt.
Szval nem agyalok, csak úgy meglepett, h Orsi Samuja máá ilyeneket csinál. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Csak gyorsban jövök...

Úgy néz ki megfázott Csenge. Egyfolytában szívni kell az orrát.

Mennyitől kell beadni neki lázcsillapító kúpot? Most 37, 7 volt neki (popóban), ilyenkor kell már?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Akrisz ebből 0,5 le kell vonni(a popsiban mértből mindig) tehát 37,2-nél még nem kell.
azt mondta a védőnő hogy nem kell láztalanítani a gyermeket mert akkor dolgozik a szervezete.
azt hiszem 38 kell kezdeni

Nyunyi is náthás kap orrcseppet (spéci tengervizes Olaszo.-ból hozták) meg porszívózunk.

Ő már gyakorolja a forgást 3 napja megy a hátról hasra is.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok csajok!

Bodzi, örülök, hogy minden rendben volt! :D A bébi nagyon szép :lol: :lol:
Ami persze nem meglepő, mert az összes topicbaba gyönyörű :lol:

Jobbulást szegény kis náthás babáknak! :D

Marietta, Pinkiné! Örülök nagyon, hogy minden rendben veletek! És már nagyon várom az UH képeket a pocilakókról! :D

Nikónak nagy drukk a vizsgához!!!!!!!!! :D

Rólunk: ma 3. cn, és megyünk inszemre! :D Úgyhogy karácsonyi örömhír lesz, már ha sikerül. Néha bízom benne, néha meg nem...és ugyanezt látom a páromon is. Azt tervezem, hogy utána 2 hétig itthon maradok pihenni.

Most jöttem haza idei utsó üzleti utamról :lol: Kivételesen jó volt, és volt egy óriási élőzenés latin buli a végén, már rég buliztam ilyen jót! 8) Közben meg azt éreztem, hogy én már nem itt szeretnék lenni... :roll: Nehéz elfogadni, hogy ez nem rajtunk múlik.

Na nem sajnálom magam tovább :lol: Mgyek sültkrumplit sütni, mert azt kért a drágám :lol:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, csak elakartam újságolni, hogy nálunk esik a HÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Fio!

Nálunk is kb 10 perce!!! :D
csipcsab

Nálunk is, Nálunk is! :):):) Szakad! Hóanyó durván rázza a dunyhát :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Nálunk is esiiiik!!! Jaj de jó!!! Imádom a havat! :lol: :lol:
Már csak egy kis mézeskalács...forralt bor..na jó ennek csak az illata :D hiányzik.
Domi egyből mondta is,hogy menjünk le hógolyózni...
De sajna mi is náthásak vagyunk...már Samu is. :roll:

Pinkiné!

Na már csak kb. 10 hét és kiderül,jól mutatta-e az inga.:)

Vicky!

Drukk nagyon nagyon a karácsonyi örömhírhez!!!!
Buli...na igen fura de nekem sem hiányzik annyira mint mikor Domi volt ilyen kicsi...jó akkor még csak 20 éves voltam :oops: ...öregszem.
:D

Hajni!

8 és fél hósan már járt Marci? Látod minden gyerek más.:) Domi csak 11 hósan járt. Barátnőm babája pedig 14 hósan. És vele sincs semmi gond,csak lustibb volt egy kicsit.:)

Arwen!

Nagyon jók a képek Attiról! Kis nőcsábász lesz az már biztos! :)

Betegeskedő bébiknek jobbulást!!

KépKépKépKép
*orsi*

Arwen:
édes. :))

Orsi:
jaja, járt. :)
Ő nagyon hamar, pl. beszélni már 15 hósan mondatokban, folyékonyan. Most olyan dumája van, h mindenki kifekszik tőle.
Pedig anno mondta a doki, h ha a mozgása iylen gyors, akkor tuti, h beszélni később fog. Na, ezt benézte. :lol: :lol: :lol:

Itt is esett a hó, de már tiszta latyak minden. :evil: :evil:
Most meg őrült szél fúj, gyűlölöm. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Én még nem ingáztam,majd holnap kipróbálom. kíváncsi leszek!

Bodzi!

Olyan szép Bence!!!

Arwen!

Attinak az a csábos nézése!! Nagyon édi!!

Ragota!

Látom Csongit szórakoztatni kellett az autóba!!

Egyébként minden gyermek nagyon szép és aranyos!!!

Már nálunk sem esik a hó,de itt szép fehér minden mert elég hideg van ahhoz hogy megmaradjon. Sőt nagyon hideg van!! szerencsére nálunk most nincs nagy szél. Én is nagyon utálom. nagyon zavar. Olyankor éjjel füldugóval alszok.
csipcsab

Viki, akkor legyen ez a latinparty egy nagy búcsúbuli! :wink: Hajrá inszem!!! Nagyon örülök, h tudsz menni inszemre! És h akkor ezek szerint jól vagy! Melyik nap mész mire? Csak h jól küldjük a hipermegadrukkokat! :wink:

nálunk is esett a hó, de bentről gyönyörködtünk. fiam lázas és ugatva köhög. nem volt még ilyenünk, nagyon félek egy kruppos rohamtól, pláne ilyen időben! elég messze lakunk kórháztól, meg fogom kérdezni az orvost, mégis mi pontosan a teendő, ügyelet, kocsiba be és irány a kórház? ezt azért tudni kéne.

Jobbulást a kis náthásoknak!

Angyal, a mi orvosunk 39 fölött mondja a lázcsillapítást. (nettó, tehát levonva, de lázcsill. témában megoszlanak a vélemények)

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, a kisfiad nem egy ráérős típus! Nagyon gyors mindenben!
Írhatnál ide aranyköpést tőle!

Hm, úgy tűnik, nem lesz igaza a fiamnak. Komolyan kijelentette vmelyik nap, h úgy gondolja, idén sem lesz nagy tél. Mikor megkérdeztem, miből gondolja, azt mondta:
- Az ősz se volt valami nagy...

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka :D Édes lehet a nagyfiad, gondolom ilyenkor nehéz megállni, hogy ne érezze kinevetve magát... :lol: Köszönöm, már egész jól vagyok :D Egy hét múlva lesz UH, holnap beszélem meg a részleteket :D

Kép
vickybabe

Nán-Dorka!

Jaj de aranyos a kisfiad! :D

Jobbulást kívánok Neki is!

Lányok!
Találtam egy nagyon aranyos vonalzókészítő oldalt és Magyar!
Viszont az nem tetszik benne,hogy nem lehet képet berakni elé....

www.noivonal.hu

KépKépKépKép
*orsi*

Boldog 1 hós szülinapot Samunak!
Kösz a jobbuláskívánságot, remélem, használ!

Viki, az érdekes az, h mikor vele beszélek, nem is érzem olyan viccesnek, mert az ő szemszögéből (is) látom a világot, pl. igyekszem megérteni. De azért elraktározódik bennem, és jó esetben előbukkan, és le tudom írni.
Ha sikerül, hozok majd még hasonlót. De mostanában egyre kevesebb iylen gyerekszáj-dolgokat mond. Hiába, okosodik...

Nekem is kezd fájni a torkom. Csak azért voltam fenn iylen későig, mert ajándékba naptárt szeretnék adni és válogattam a képeket. Csináltatott már vki ilyet a Foto.hu-nál? Én másutt igen, az nagyon jó lett, de itt meg kedvező is az ár.

Kép

Kép
nán-dorka

ezt csak úgy, rátaláltam, mikor válogattam. németországi nyaralásunkból, persze tavalyról...

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Halihó!

Tök bunkó vagyok, meg sem köszöntem Arwen a linket, szuper, bár most megint tanácstalan vagyok :roll:

Csongi tegnap is öklendezett az almapéptől (szombat óta nem csak levet adok), ráadásul mintha tegnap este a combiján megint olyan allergiás kiütések lettek volna, ám most sehol máshol, csak ott. Adjak Neki inkább leveket először, különböző ízben? Vagy mi a túrót csináljak. Nem akarom, hogy szegény megutálja az evést, mert öklendezik tőle...vagy az almát hanyagoljam most, de mit adjak Neki? Vagy egyáltalán ne adja Neki semmit. Na ma beszélek a védőnővel, vagy a dokival.

Kösziköszi a dícsérő szavakat Csongival kapcsolatban! :-)

Bodzi, Bence gyönyörű, nagyon szép az a kép! Ne izgulj, hamar belerázódsz majd! A szülésed pedig...szuper, hogy ilyen kellemes volt! Nagyon ügyesek voltatok. (Épp azon gondolkodtam, hogy még csak most jelentetted be a nagy hírt, hogy nem jött meg...erre meg már a kezedben fogod a kis Csöppséget). Kismamik, Ti sem bújhattok ki ezalól, az idő úgy repül... Te jó ég, Csongi már bőségesen elmúlik 1 éves, mire a Ti kis Babátok megérkezik. IDŐ STOP!!! Folyjon csak szép lassan, élvezzétek ki a várandósság minden percét, még ha az néha egy kicsit kellemetlen is.

Hajni, Lilla milyen kis pufók lett, szépen gyarapszik, az már biztos! Nagyon szép! Ja, és egyáltalán ne izgulj, mert semmit sem kell elsietni, minden baba más és más, Lilla is majd megfordul, ha készen lesz rá a kis teste.

Olyan aranyosaka fiaitok, Nándorka és Orsi, márhogy a nagyobbik! :lol: A kisebb csemetékről nem is beszélve!!!

Angyalkrisz, Csenge haja továbbra is frenetikus! Nem semmi, hogy már felült.

Vicky, jajj, úgy várom már a pontos időpontot, illetve az inszemet! Tájékoztass folyamatosan, mikor kell izgulni Érted. A pihenéssel kapcs. teljesen igazad van!!!

Tyű, Atti milyen csábos, tényleg szívtipró lesz!

Jajj, képzeljétek, tegnap leszakadt a hinta Csongival együtt. Eltört a rugó! F_sza! Szegény akkorát repült, és landolt a földön. Én épp fent voltam, és hallottam egy nagy puffanást, aztán az eszeveszett sírást. Jajj, ez borzasztó volt!!!!!!!! :cry: De szerencsére nem ütöte meg Magát nagyon! Még szerencse!

A másik hír: tegnap négykézlábra állt támaszték nélkül. Elég kérészéletű volt, de megcsinálta. Olyan ügyes már!

Voltak itt Apa szülei. Mondanom sem kell, mi volt a téma...
Kinek, mennyi teje van, milyen sok, és még le is fagyaszt, stb. Én próbálom tanmesékkel (mások tapasztalataival) elmagyarázni, hogy az, hogy Csongi nem 5 perc alatt szivattyúzza ki a tejet, és 2 ciciből eszik, az nem azt jelenti, hogy nincs elég tejem!!!!!!!! Úgy megmondanám Neki ezt, dehát úgysem értené meg, ha Magától nem jön erre rá.
Komolyan, 6 hónapos a Kisfiam, nő, gyarapszik, fejlődik rendben. Ez nem elegendő????????????????????????? Nem elég bizonyíték? mit szeretne még?
Ja és persze annyira nyűgös volt, hogy cicire kellett tennem kétszer is mikor itt voltak, csak azon aludt el. Ez persze azt jelentette, hogy 2óránként eszik és azért üvölt, mert éhes.
NEM, nem azért üvöltött, hanem nem aludt semmit, már nagyon nyafi volt és még játszottak Vele, még játszottak, addig, amíg már túlpörgette Magát és egyszerűen nem nyugszik meg csak cicin. Ilyenkor nem is eszik, hanem egyből elalszik cicin.

Na jó, nem idegesítem magam.

No megyek pihizni.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?