na sziasztok csajok. Voltunk ma egy kis családi összejövetelen és mindenki arról kérdezgetett, hogy mikor lesz már végre unoka, meg ilyesmi, és a végén csak elárultuk, pedig várni akartunk vele. nem tudom ti hogy vagytok vele. Tudom, hogy elvileg még korai, de nem lehet kibírni ezt a várakozást. Meg nekem tök rossz volt az, hogy semmi jelét nem éreztem hogy baba van, persze a tudatnak nagyon örülök, meg van kép is róla, de nekem nagyon nehéz volt, hogy tünet nincs, titkolózni kell és úgy csinálni, mintha nem is lenne. Úgyhogy nekem erre szükségem volt. És ha valami nem lesz rendben, legalább tudni fogják, hogy mi a bajom. Na mindegy. Most tök jó kedvem van. Az meg a másik, hogy se barnázás, se vérzés, se rosszullét nem volt, a dokinő meg is dícsérte a méhnyálkahártyámat, úgyhogy remélhetőleg minden okés lesz.
Én majd csak hétfőhöz egy hétre megyek újra...
Én sem szkenneltem a képet. Lefotóztam digivel és feltöltöttem a képet a gépre. Nekem sincs szkennerem.
Na most hirtelen azt hiszem ennyi. Holnap megyünk egy csomó helyre, úgyhogy nem tudom mikor jövök, de tuti benézek.
Na jó éjszakát mindenkinek.
Ja, és én most gravidát szedek meg folsavat. amikor szeptemberben dokinál voltam, hogy vizsgáljon meg, hogy jöhet-e a baba, azt mondta, hogy szedjek elevitet. amikor elfogyott és venni akartam, csak gravida volt a gyógyszertárban, mondom oké, akkor azt, és kérdeztem a héten a dokit, és azt mondta hogy tök mindegy, mind a kettő ugyanaz. Én összehasonlítottam a papírjukat, és nem száz százalékig, de egyeznek a dolgok, úgyhogy most gravidát szedek és szerintem maradok is ennél. (olcsóbb, nincs olyan rossz íze és praktikusabb a csomagolása).
Na most tényleg megyek.