Új privát üzeneted érkezett!

Erika!

Rólatok nem is beszélve,természtesen ti is mind babások lesztek,csak most úgy láttam belé kell önteni a lelket,neki kell a bíztatás!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Igen,szegény csaj babás is,ő is márciusban fog szülni.Annyira sajnálom,nekem is potyogtak a könnyeim...tudod elgondolkodik az ember,hogy akármelyikünkkel megtörténhet...

Hát nem tudom,ez nekem is fura hogy szinte mindenkinek progeszteronhiánya van...????De írtam már csajok,hogy nekemis volt olyan,hogy sokkal rövidebb volt a ciklusom,volt hogy 21-22 napra jött meg.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

PAnny
:lol: :lol: :lol:

Szegény csajszi,elolvastam.....Látom a képeit is törölte! :roll:

Nekem is van össze vissza minden ciklusom 25-30-naposig.Azért most iszogatom,hogy legalább beálljon.Hátha segit!! :wink:
Vendég

Jó estét!

Nem tűntem el,csak nem ültem egy percet sem mióta haza jöttem!!!
Az előszobát folytattuk délután,tiszta por volt minden,mostam is stb.!!!
De holnap csak főzök és pihenek és irok nektek!!!!
A mosógépem még most is megy!!!!

Én is elovastam a tragédiát!!!!
Nagyon sajnálom szegényt!!! :cry:

KITARTÁS MINDENKINEK!!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!
Vendég

Te Erika!

Hogy megleptél???!!!!!!! :oops:
Nézem,hogy mit is irtam??!!!!!
Hát akkor látom,hogy csináltál nekem szép vonalzókat!!!!!
Nagyon szépek és nagyon tetszik!!!!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!
JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Kriszti

HA magamnak ujitok,Te sem maradsz ki tudod!!! :wink: Nekem is nagyon tetszenek!! :D
Te csaj,megint semmit se pihizel!!!!!!!!!!!
Itt a hétvége,aztán nyugi!!!
Képzeld a gyerekek elaludtak,én meg lementem boltba,bevásároltam hétvégére.Nem kell caplatnom boltba a gyerekekkel.(ugyse szeretnek jönni)Asszem ezt rendszeresitem!! :lol:
Vendég

Lassan én is megyek vízszintbe...

Apa még focizni van,Márk mesét néz(ugyebár jön a hétvége,nem kell reggel kelni)Krizsike meg már rég szundít :lol:

Jó éjt! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

JÓ REGGELT!!!!

JÓ 7 VÉGÉT MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok!!!

Nyáriorgona:
kösz az oldalt, a fiuk nagyon örülnek neki!!!!!!!!!!!!!
Igen, holnap tartjuk a zsúrt, jönnek a barátai meg az ovistársai, nagz izgalomba van már. A tortája is Thomas lesz, azt rendelt :lol: :lol:

Edit:
velem az a helyzet, hogy mára leesett a hőm és meg is jött miki :cry:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 52800_.png

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

Sajnálom!!
A görbéd viszont szép lett!!Jókor voltatok jó helyen!!Most aztán mehet majd élesben,igaz?? Kép

Kriszti

Szép 7 végét Nektek is!!Tudod!!pihi!!!NA és pé-s!!!

Többiek???
Vendég

Erika!
Pihenek!!!!!!!
Hányingerrel keltem reggel!!!!
Csak tudnám mitől????? :roll:
Holnap pedig Debrecenbe megyünk,reméllem reggelre elmúllik!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ne hari az eltűnésért. Tegnap előtt nem volt energiám írni nektek, csak elolvastam a hozzászólásokat. Tegnap viszont pofára estem, ebéd után akartam idejönni, és közben az eső miatt hazaért a párom, aki letelepedett a gép elé, és estig fel sem kelt. Közben nagyon megfájdult a derekam, és lefeküdtem aludni is.
Amikor Gergő hazaért az oviból, elmentünk bevásárolni, mert üres volt a hűtő. A gyerekeket anyuéknál hagytuk addig, mert csak nyafognak, ha visszük magunkkal őket. Aztán, mikor visszaértünk a boltból, már görcsölt a hasam, így hamar le is feküdtem. Megnéztük még a Lecsót, aztán takarodó volt.

Szép hétvégét!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!
Pihenj akkor,ne görcsölgessen az a pocak!! :wink:

AFPvérvétel megvolt?Eredmény?

Nemsokára mész a genetikai UH-ra,talán ott kiderül a babóca neme is,nem?!

Mi is most jöttünk meg a Tesco-bóll,muszály volt csapatostul menni,mert nehezeket kellett vennem és kellett apa erős keze :wink:
Hát mit mondjak egy horror volt.....először is rengetegen voltak(többet soha többé szombat délben :? )másodszor meg a fiúk alkottak....
:twisted:

Márti!

Akkor mostmár mehet élesben az akció,szép a görbéd!!

Kriszti!

Foci miatt mentek Debrecenbe?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Márti,
jó a görbéd! :D Milyen rendes családod van neked, hogy mindennap ugyanabban az időben hagynak mérni! :shock: :lol:

Nálam ma is csak másfél óra alvás volt a mérés előtt, szóval sok értelme nincs. Kruppoztunk az éjszaka, de szerencsére most nem volt durva, vissza is aludt a fiam és úgy köhögött. A párásító meg az ablaknyitás elég volt, jobban is lett. Talán lassan kinövi?? Viszont nekem is jót tett a hideg levegő, képzeljétek én is ugyanúgy köhögök mint a fiam. Van olyan, hogy felnőtt-krupp?!

Erika,
legalább lesz egy kis "gyerekmentes" időszakod, még ha nem is pihenéssel töltöd. Bevásárolni is jó, ha közben nem nyaggat senki. :oops: :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Panni!

Ezért szeretek én este 20 óra felé menni vásárolni!!!!
De nem mindenki tud olyan későn tudom és érthető!!!!
Igen focizik a Dávidom!!!!!
Ez az utolsó bajnoki!!!!
Vendég

Kriszti

ebben a hidegben legyen is végea bajnokságnak!Én ugy sajnálom őket ilyenkor.Esőben,hidegben! Kép

Nyáriorgona

ugy hivják hogy gégegyulladás!!GYereknél is felnőttnél is. A köhögés pedig kruppos. :shock:
Szal az a bajod!
Jobbulást Nektek!!Láz??
Én is éjjel 5-ször voltam fent.Azért mérem a hőmet.... :roll:

Britta

jajaj vigyázz magadra.Nem jó ha görcsöl.Pihizzél!!

Panny

Erős kezű apával jobb is bevásárolni!! :wink: Én legalábbis jobban csipek!!GYerekek meg....nálunk ugyanugy idétlenkednek(nagy is,idétlenül nevet :? )

TAláltam egy cikket az Egészségmagazinban.Arrol ir,hogy 6 hetes terhesen meg lehet állapitani egy teszttel hogy milyen nemű lesz a gyerek! :shock:
Az ujjbegyből kell vért cseppenteni a szürőpappirra.Mivel a terhesség 6.hetétől az anya vérébe a magzat DNS-ének apro darabjai bekerülnek igy kimutatható a magzat neme.Tök érdekes!!
Vissza kell küldeni a tesztet és 10 nap mulva megküldik az eredményt!
Ára:62000ft www.dnaeurope.com
Vendég

Sziasztok! :)

Kösz a biztatást!!!
Igen, mostmár e hó-tól élesbe mennek a dolgok,reméljük :wink:

nyáriorgona:
engem sem hagynak mindig ludni,de most ez igy sikerólt

Kép
Kép
Kép
f.marti

most látom milyen bénán irtam, bocsika!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Erika!

Hűha!Van ára ennek a tesztnek!Na,azt hiszem ezt nem próbáljuk ki!De egyébként nem rossz dolog!Van aki ezt megveszi??Hát bizony elég hideg van már a focira szabadba!De aki focizik ezzel számolni kell!Hideg-meleg nem számit!
Én még most lettem készen a holnapi ebéddel!
Mit csináltál ma?
Vendég

Kriszti

MA van Réka névnapja,igy ruhát mentünk venni neki,mert azt kért.Mivel lányod van,Te is tudo hogy ez mivel jár.Nem tezsik...ez se...menjünk máshova....Szal egész d.e. mászkeráltunk.Végül egy felsőt kért,meg egy sapit.
Addig apa befejezte tegnap elkezdett babgulyásom.Igy lett fincsi!!! :wink:
Most meg olvasgattam,Petra későn alust el,igy találtam rá a cikkre!!
Meg anyumat várom,azt mondta átnéz..
Ti??

Márti

Akkor HAjrá!! Kép
Vendég

Nyáriorgona!

Hát ez a köhögés sajna ismerős :( most éppen nálam.Eddig én azt hittem légcsőhurut gyulladásom van.Szedek is rá homeos bogyókat meg homeos szirupot.Tegnap pl.egy órán keresztül szárazan köhögtem,nem bírtam abbahagyni,állandóan irritált,már nagyon rossz volt.Könnyeztem mint állat...meg aggódtam,hogy szegény babuci mit szól a rázkódáshoz... :?

Erika!

Babgulyás...nyami!! :wink:

Kriszti!

Az én megszállot férjem is most jött meg a fociból(szabadtéren),tegnap meg este 9-ra ment(az mondjuk terem volt).Imádja a focit,ott tud igazán kikapcsolni...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Erika!
Délelőtt lustálkodtunk,rendet csináltam,elkezdtem főzni,tévéztünk,ennyi!
3-an vagyunk most itthon vagyis ma mert apa nappalos,mindenki a saját szobájába!
A lányom most készül házi buliba,holnap jön majd hasza!
Még mosogatnom kellene és hajat mosni!
De leragadtam a tévé előtt,de most reklám van!
Vendég

Sziasztok!

Hármasban vagyunk a gyerkőcökkel, apa sajnos dolgozik.....Ilyen a vendéglátósok élete! :roll:

Most épp nagy vonatpálya építés folyik, Veronika meg Barbizik!
De már lassan készülődünk fürödni, és nézem a viasaton az emberi történeteket, ma csodás születésekről lesz benne szó! Szeretek ilyeneket nézni!
Emlékeztek még a tv2-n volt régebben a Szülőszoba sorozat? Na, azt is mindig néztem!

Panny :)
Borzasztóan sajnálom azt a lányt, a másik topicról! Nem is tudom, hogy lehet ezt ép ésszel kibírni! 3 napig volt feleség....éss most özvegy! Brrrr.........még a hideg is kirázott!
Kép

Márti :)
Akkor mostmár húzzunk bele novemberben!
Most valahogy nagyon bizakodó vagyok én is!

Rik :)
Rékának!!!!!!!!!!
Kép

Jó éjt!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Panni!
Akkor te tudod,hogy milyen focista feleségnek lenni!!!
Én focista anyukája vagyok!
De már utálom ezt a téli meccseket,tiszta sár mindene mikor haza jön!!!!Az edzős cuccát én mosom,csak amibe meccseznek azt nem én mosom,a stadionba van mosoda is ott mossák!!!!
Ezután már ők is terembe lesznek,de csak edzés lessz!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!
Vendég

Edit

Te is érzékeny lelkü vagy akkor mint én.Imádom ezeket a sorozatokat.Hát a szülőszobás szuper volt!Ennél már csak az volt jobb hogy voltam sokat gyakszin szülőszobán.HAtalmas élmény volt.16-17 évesen szüléseknél segédkezni!!
Énis bizakodom a novembert illetően.Aztán ha nem jön ossze még a december,aztán dolgoznom kell...
Köszi Réka nevében!!

Kriszti

akkor Te is jól bent vagy a focis életben!! :roll:

Kép
Vendég

Erika!

7 éve focizik Dávid!!!!
Sőtt mi több nagy álma,hogy külföldi csapatba focizzon,sőtt focis suliba akar menni!!!!!

Hát igen a régi szép időkben én is imádtam a kórházi gyakorlatokat!!!
Mi nem sokat voltunk szülőszobán,de annyál többet gyerek osztályon,azt imádtam!!!!
Persze a többi is jó volt,volt egy-két osztály ahol nem volt jó,de túl éltük!!!Volt ahol szivattak agyba főve,volt ahol szabad kezet kaptunk,reggel megmondták mit csináljunk,egész nap nem is foglalkoztak velünk!!!

Volt anyukád???

JÓ ÉJT!
Vendég

A Szülőszoba sorozat nekem is a kedvencem volt,kár hogy vége és nincs folytatás.

Kriszti!

Hát úgy néz ki legalábbis eddig,hogy nem csak focista feleség és focista lánya vagyok,hanem focista anyukája is...Márk nagyon szeret járni már 2 éve(a nagypapa és az apukája legnagyobb örömére :wink: )

Erika!

Ha januártól visszamész dolgozni és netán addig nem jön a baba(de úgyis jön!!! :wink: )szal azért akkor is próbálkoztok tovább,ugye?!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Nem tudok aludni, a holnapi buliláz elkapott :wink: :wink: :wink:
Felteszek néhány képet a fiukrol, remélem nem haragusztok meg :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Márti,
édesek a gyerekek! :D És rendesek, hogy így szépen "beülnek" a fotózáshoz! Mondom én, hogy rendes ez a család! :lol: :lol: :lol:

Panni,
lehet, hogy a kis pindurkádat izgatja legkevésbé ez a köhögés, olyan rugalmasak és toleránsak tudnak lenni a picik. Biztos azt gondolja, hogy végre történik valami izgalmas idebent! :)
Nálunk az altatás a ciki, ugyanis háromszor köhögtem fel a lányom, mire végre tényleg el tudott aludni. A fiam meg olyan fáradt volt, hogy két perc alatt beájult az alvásba, aztán semmi nem érdekelte. Délután egyszerűen nem bírt elaludni, pedig ő is éjszakázik ugye... (saját maga miatt :( )
Jobbulást!

Kriszti,
drukk a meccshez!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!!!

Panny

Szerintem se érdekli különösen a babát hogy köhögsz.Hallgatozik odabent ,mik lehetnek ezeka furi hangok??Miért rázkodik a poci?
Nem vagy lázas ugye?
Persze tovább fogunk probálkozni.A melo nem akadály,de azért félek egy kicsit hogy mit fognak hozzá szolni.Visszajött ez a nő,aztán ujra babát vár! :roll:
Tudom nem szabadna ezen gondolkoznom,de akkor is... :shock:

NYáriorgona

Lányod akkor nem kapta el,ugye???Adsz neki valami vitamint ellene?? :shock:
Jobbulást Nektek!! :!:

Márti

hogy haragudnánk meg??
Ilyen jól nevelt fiaid vannak???Szépek nagyon!!!
Családi házba laktok Ti??Csak a tök miatt kérdem,hogy a kapuhoz csináltátok-e a tököt?(errefele odateszik)

Kriszti

anyum volt.Hozott gyerekollót a kisleánynak.Most ki selehet vennia kezéből.Mérges is vagyok miatta.Jó okosan vagdos,de akkor is.Még nem való neki!! :?
Meccs eredmény?Hányadikok lettetek a bajnokságban? :D
Hányingered elmult??
Vendég

Erika,
ja, akkor gégegyulladásunk van (ez a laringhitis?) Na, most már a lánynak is kellett orrcsepp elalváskor, mert nem szelelt az orra.

Persze kapnak vitaminokat (C-vit, Béres-csepp stb. + broncho-vaxom 3. kúrája is most megy, az nem tudom, hogy jót tesz-e ilyenkor :roll: )

Képzeljétek, mindkettő elaludt! Olyan édesek! Végigköhögtem megint az altatást :oops: :( de a fiamat nem is zavarta, 2 perc múlva aludt, a csajszi is egész hamar elaludt. Én is szundiztam volna egyet, csak nem akartam a fejük mellett köhögni, így inkább jöttem ide! :lol:

Ollót én még nem mertem adni a kicsinek, végre megértette és elfogadta, hogy bátyusnak szabad, neki meg nem. Mi az hogy gyerekolló? Hogy le van kerekítve a vége? Vagy hogy kisméretű?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

NYáriorgona

igen,kisméretű,lekerekitett.
Petra semmit se akar megérteni,mindent akar amit a nagy. :roll:
MA épp azt ondogatta hogy Ő felnőtt.Én mondtam hogy NEM!Ezen jót bőgött és kiabálta,DE,DE!!!! :|
Igen Laringitis=gégegyull.
Láz nincs??
Puszi!!
Vendég

Erika,
Hát csak hőemelkedésünk van, de én vezetek! :lol: Tudjátok, már vagy másfél hete vagy mikor írtam itt a neten, hogy hőemelkedésem van, akkor még vártam a ciklus végét. Na azóta ez van! Nem éri el a 38-at, de a közérzetemre rányomja a bélyeget. ("húz az ágy"- én így szoktam mondani)

Végülis teljesen "egészséges" dolog, hogy a Petra azt akarja amit a nagyok, hiszen így tud felnőni. Csak a szülőnek nehéz! :oops:
(hogy írtad be azt az egyenesszájú smájlit? nagyon tetszik :) )

Kriszti,
írjál mi volt a meccsen!?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Hú, itt 3 óta szakad a hó! Veroniékkal nem lehetett bírni, kimentek az udvarra, és dögönyözték azt a kevés havat! De mostmár jóval több!
olyan jó volt látni az örömüket!

Rik :)
Hát én már csak ilyen bőgős vagyok.... Mindenféle érzelmes műsoron tudok bőgni!

Most épp nagy Thomas-nézés van, most megy a minimaxon!

Nyáriorgona :)
Ismerős ez a "húz az ágy" jelenség! hát remélem, mi nem kapunk el semmit, gyorsan le is kopogom, most nyugi van betegség-fronton!

Márti :)
Fiúk cukik!

Pusz, Edit

Kép

Kép
ditta76

remélem azért ilyen nem lesz:
Kép

Most megyek egy kicsit edzeni:
Kép

E.

Kép

Kép
ditta76

Edit

mit edzel??
Petra is Thomasos lett!! :wink:

NYáriorgona

Nem akarlak megrémiszteni,de nekem ilyen 37 akármennyivel kezdődött a tüdőgyuszim.Nem akart mulni,aztán egyre mélyebbről köhögtem.
HA nem javul igérd meg dokihoz mész!!Ne játsz vele!
:roll:
Egyenesszáju smile-t ugy tudsz,ha az emotikonok alatt a többi emotikon megtekintésére kattintasz.Ott láthatod ezzel együtt! :| :mrgreen:

MAjd talán még jövök!
Apának nincs gépe kb. egy hétig.Az enyémre fog kattanni...Szal csajok megszivtam.... Kép
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan végig futottam rajta mit irtatok ma!!!Hát nehéz napom volt ma,a szemem ég a fáradtságtól!!!!!5.30-kor indultunk már 9-re ott voltunk!!!Ketten mentünk kocsival a barátnőmmel a gyerekek együtt focznak és osztálytársak is!!!A gyerekek odafelé busszal haza felé velünk!!!Volt 1 óránk addig rokonoknál voltunk melegedni és kajálni,10-től kezdetek a kicsik és déltől a mi fiaink!!!4x45 perc a kőkemény szélben és hidegben iszonyú volt,de győztek és nagyon szépen játszottak /3.0/!!!Úgy átfagytunk,mikor még felmentünk a rokonokhoz ebéddel vártak a kezemmel nem tudtam megfogni a villát!!!Elindultunk 15 után anyum telefonál,hogy milyen az idő??!!Mondom neki,hogy jó,csak hideg van,erre mondja ő,hogy itt szakad az hó!!Na nem sokára oda is oda ért,szakadó hóban jöttünk 17.45 körül értünk haza!!!!!A vacsi sem esik jól olyan fáradt vagyok!!!!

Erika!Hányinger még most sem múlt!!!
De fáj a torkom,enyhe megfázási tünet is társult lehet attól is!!!De ugyan mitől mástól nem lehet!!!

Panni!
Akkor te körbe vagy véve focistákkal!!!! :lol:
Jobbulást neked!!!!

Nyáriorgona!
Nektek is jobbulást!!!!!

Márti!
Aranyosak a fiúk!!!!!
Gondolom elevenek??!!!

Ditta!
Edzés megvolt????

Én most pé-zek!!!!!
Ma kezdtem el tojcsizni!!!!
Apa meg pont éjszakás!!!
Most lehet hülyének tartotok,már egy éve,hogy itt fórumozok,de most kérdezek valamit,mikor elkezdődik a tojásfehérje,akkor már megvolt a pé vagy ezután lessz???!!!!
Hülye vagyok mi????
De most nagyon bele akarok keményiteni,mert a barátnőm ma modta,hogy babás!!!
Jó lenne egyszerre babás lenni!!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!
Vendég

Erika!
Apával egyezkedjetek a gépen,egyszer ő egyszer te!!!
Ne,hogy aztán eltűnni!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Kriszti

Már mondogatom neki,hogy nem itt ülni a gép előtt!!
Aznap van vagy másnap pé-s én azt mondom!!
Te ez a hideg akkor ma nem tett jót ha amugy is megvagy fázva!! :roll: Jobbulást Neked!!
Fiadnak gratula!Hányadikok lettek??(A bajnokságban)
BArátnőd mennyi idős terhes??Hányadik gyerek?
Vendég

Erika!
Köszi a gratut!!!
Az 5 vagy 6-ik helyen vannak!!!!
Tavaszi bajnokságokra télen felkészülnek és előbbre hozzák magukat,mondjuk a 2-3 helyre de jó volna!!!!!!!!!!!!!!!
A pé-t én is igy gondolom!!!!!
JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Kriszti!

Hát megmondom őszintén én se tudtam hogy a tojásfehérje megjelenése mit jelent...akkor kezdődik a pé vagy már túl van??!!A sors úgy hozta hogy nekem nem volt egyátalán amikor babás lettem...még írtam is nektek.

Ügyesek a fiúk!!! :lol:

Erika!

Azért írtam hogy rázkódik a pocim,szal a köhögés miatt.Amúgy lázam nincs abszolút.Stodal szirupot iszom rá(homesos)meg bogyókat is.

Hát igen lehet hogy kicsit gáz lenne ha ahogy visszamész melózni és hamar terhes is leszel,de ez van....első a baba,nem?!A munkahelyeden amúgy rendesek??

Krizsi nálunk is mindent,de mindent akar csinálni mint a Márk és persze mindent egyedül.Bontogatja a szárnyait és én megpróbálom nem le törni... :wink:

Nyáriorgona!

Én a férjemenet készítem ki egész éjjel a köhögésemmel...szegény nem nagyon tud aludni miattam....ja ,én se semmit :( megfigyeltem hogy fekvő állapotban sokkal rosszabb,neked is??Biztos gégegyulladás?Szetm nekem légcsőhurut.Lázam nincs egyátalán.

Márti!

Édik a fiúk,huncutok :lol: A kicsi haja eszméletlen édes :wink:

Edit!

Engem is érdekel hogy mit edzel??

Nálunk már délben elkezdett esni a hó és egyre nagyobb pelyhekben esett kb.este 5-ig egyfolytában.Lett is legalább 10cm-es hó!!Estére megvolt apának az esti mozgás... :wink: hólapátolás.Márk annyira örült a hónak,szinte egész nap kint volt és újjongott örömében :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kriszti

barinőd kimaradt!!
Jó éjt!!
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS SZÉP ÁLMOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó éjt csajok!! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép reggelt mindenkinek !

Pár napot nem voltam, mert apa uralta a gépet a hétvégén. :evil:
De visszaállt e rend! :D
Elolvastam mindent, hát mindenkinél zajlott a hétvége.
Nálunk is szar idő volt, meg van is .Nem esik, de hideg van.
Gyerekek mentek a suliba, én meg a héten még itthon vagyok.

25.napnál tartok, még semmi.ja pár pattanás, de az lehet több mindentől. :oops:

Kriszti! Látom a pé-d van , hát mindent bele !!!!!

Betegeknek gyógyulást!

Panni !Vigyázz nagyon a babucikádra !!!

Szép napot mindenkinek !!!

Ágica
agica1027

Sziasztok!

Lányok segítsetek!
Túl korán mentem?

Az uterus kissé megnagyobbodott, homogén szerkezetű. Terhesség még nem látható. Nyálkahártyavastagság 13 mm.

Ezt pedig onnan hazafele vettem ,és megcsináltam, nem reggeli pisi. :roll:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Erika, Panni,
hát én nem tudom mi ez, de borzalmas ez a köhögés, meg takonykór. (gégegyulladás meg hörghurut nem lehet egyszerre?)Alig bírom hányás nélkül, annyira kapar a torkom, és állandóan köhögök (irritálja a torkom), kidugom a fejem az ajtón, a hideg jó neki. Feküdni nem jó, ülve altatok, majd leszakad a hátam.
De senkinek nem merem mondani, mert mindenki rögtön kezdi, hogy ilyen gyógyszer meg olyan, én meg ugye nem akarok semmit szedni, de elmondani se akarom senkinek hogy most gyúrunk a harmadikra. Igen, egyre mélyebbről jön, de nálam ez mindig így megy: ágyhúzás érzés, torokkaparás, híg takony, köhögés, sűrű takony, erősebb köhögés, és kb. 3 hét múlva már jobban is vagyok! :mrgreen: (aztán kezdődik elölről, sajna az immunrendszerem nulla)

Én jobb szeretnék magas lázat három napig, aztán legyek túl rajta, nem? Most már a kicsi is elkapta, tiszta takony...

Hó: nálunk sajna esőre váltott, és elmosta azt a kicsi havat is ami esett.

Kriszti,
gratulálok a meccshez! Remélem nem lettél még betegebb ettől! Napközben nem tudod elkapni apát soronkívül? :oops: De lehet hogy még az este is jó, nem?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!
Hát, valamit úgy látszik már csinál a szervezetemben a gyógyszer. Ma vagyok a 33. napon, és semmi jele, hogy meg akarna jönni. 31 napnál hosszabb ciklusom még sose volt, és akkor is már a 28. nap körül kezdtem pacsételni. Úgyhogy pénteken megmértem a hőmet (igaz, már nyár óta nem hőmérőzök, de kb. 10 ciklus alapján azt meg tudom itélni, hogy magas vagy alacsony-e ). Szóval péntek óta mértem és hát a béka s... alatt van :( 36. 6, 36, 5, 36,4 és ma 36,2. A párom unszolására azért csináltam ma egy tesztet, persze tök negatív:( De másra nem tudok gondolni, csak a gyogyi csinálhat valamit.
zsebi_baba

tmaria! Ez egyértelmű pozitív! De a kémia hamarabb működik, mint ahogy kézzel vagy UH-gal érzékelhető lenne, úgyhogy szerintem korán mentél, de semmi gond, legközelebb már a doki is látni fogja!
zsebi_baba

T.Mária ez szép teszted lett igen egy icsit korán mentél de 2hét mulva vagy 1hét mulva már észlelhetö majd a baba is .
e.andrea

Mária!

Gyönyörű és egyértelmű a teszted :lol:
Sztem is korán mentél(igaz anno én is mindig :wink: )
Amúgy hányadik dpo-n vagy???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?