Sziasztok!
nekem már két hete van kiskönyvem,6 hetesen kaptam,lehet,hogy azért mert veszélyeztetett vagyok,de a doki megírta a papírt amivel menni kellett.
Ja és amíg nincs kiskönyv addig van vizitdíj és én kb. heti 3x jártam orvoshoz ahol a Dr. ráírta hogy terhes vagyok a KARTONOZÓS dolgozó azt mondta EZ CSAK FELTÉTELEZETT DIAGNÓZIS amíg a VÉDŐNŐ nem ír kiskönyvet
Ezek után megkérdeztem akkor most a védőnő dönti el,hogy terhes vagyok-e vagy sem? Persze nem volt nálam 300 ft apró,mert a Dr. azt mondta nincs több vizitdíj,erre kedves kartonozós hölgy megkérdezte mivel 5000-em volt csak,hogy akkor kimennék a közértbe felváltani? Hát komolyan azthittem ott robbanok fel,mondtam NEM! De azért a 2. emeletre az irodába fel kellett mennem,ahol felváltották a pénzt! De a lényeg,hogy semmi stressz!
2 éve engem is elhajtott a védőnő 6 hetesen,hogy "hát az még semmi" majd menjek 12 hetesen! Óriásit csalódtam és sajnos 9 hetesen el is vetéltem! (persze a kettő nem függ össze,de nagyon megutáltam) Úgyhogy még ezen a szép vizitdíjas napon újra 6 hetesen elmentem szeretett védőnőmhöz (mert ugye az nem választható) ,gondoltam ha most is elküld fejére húzom az asztalt!
Bűbájos mosollyal kiálította a kiskönyvet,nagyon kedves és segítőkész volt és persze tisztán emlékezett rám hiszen idevalósi! És boldogan hazajöttem,nincs több vizitdíj és már a KARTONOZÓBAN is elismerik ,hogy egy "VÁRANDÓS ANYA" áll a pultnál!
Hát röviden ennyi,fel a fejjel csajok nemsokára mindenkinek meglesza várva várt kiskönyve!
Jó éjszakát!