Kata,
Tök jók a könyvek, egy ilyen fejlődésest már én is kerestem, köszi az ötletet!
A Krivácsi-féle S.O.S. megvan, azt még a tanfolyamon adták. Bár szerintem ha tényleg sos kell a segítség, a könyv csak akkor hasznos, ha kívülről megy!
Elég gáz lehet egy ilyen szomszéd!
Anyuéknak van hasonló – 2 is!
Nem vesznek tudomást egymásról évek óta! Mondjuk szembe szomszédok, nem tudnak rossz helyre fát ültetni…
Kismóki,
Nekem még az elején elég sokszor volt gyulladt a mellem, tényleg az a legfontosabb, hogy minél többször rátegye a babát, akkor visszajön az a tejci!
A többiek mindent nagyon jól leírtak!
Wish,
Neked tényleg volt még mostanában is mellgyulladásod?!
Én azt hittem, ez csak az elején lehet! Ne paráztass!
Én is rendeltem etetőszéket erről az oldalról, köszi, hogy eszembe juttattad!
Mivel nekünk nincsenek székeink, nekem lábbal kellett, ezt rendeltem:
http://www.arzuhanas.com/Babygear-Kat87 ... 28487.html
Ugyan kicsit aggódom, hogy milyen fokig lesz dönthető… Anikó PP-székéhez 4 fokozatot ír, ehhez meg 3-at!
Gyanús...
Napszemcsi, Katyerina,
De jó, hogy megkerültetek!
Napszemcsi, hogy megnőttek a lurkók, nagyon csinosak!
Ti előrefelé kötitek be az ülést?
Katyerina,
Közben tettél fel képeket, nagyon helyes kislányaid vannak!
Jól látom, egyikük már mászik?
Milyen ügyes! (A mi gyerekeink közt 1 nap különbség van, de Olivér mégcsak meg se fordul…
)
Pompi,
Nagyon vagány kiskölykök!
Te voltál zeneiskolában, vagy a gyerekeket vitted? Mi volt a szemészeten, voltatok? Privi ment a nevemmel…
Pézsé,
Kedvet kaptam hasalós Petra láttán, gyorsan elmentem én is lefotózni a kis Mamuszkámat!
Orsi,
Nagyon szeretnivaló gyerekeid vannak….
Képzeld, kaptam időpontot egy Pető Intézetes konduktorhoz dec. 12-re!
Emma,
Én sose értettem ezeket a topik-veszekedéseket!
Én nem gondolnám, hogy bárki is rosszindulatúságból írna. Szerintem tök jó, hogy vannak, egy csomót lehet tanulni, meg ötleteket „lopni”.
Én nem is tudom, mit csinálnék, ha eltűnne a net meg ez a topic!
Anikó,
Pedig tök jónak tűnik az ülésetek!
Épp írtam wishnek, hogy ugyan rendeltem egy 3 pozícióba dönthetőst, remélem, akkor azért döntősebb, mint a tiétek…
Szegény Ágolyó…
. Hogy lehet kicsi egy előke?
Én is vettem néhányat, de eszembe nem jutott, hogy az kicsi lehet! Még rá se próbáltam! Mondjuk én tépőzárast vettem, a tesómnak az jött be – egyszerűbb!
Kriszta,
Gratulálok az új lakáshoz!
Jó koránra kaptatok időpontot, irigy-irigy!
Lányok
,
Én egyáltalán nem vagyok irigy a mozira meg bármi más programra gyerek nélkül! Eddig egyszer voltam „távol” tőle kb. másfél órára, amíg bementem a szomszéd ajtó mögötti fodrászatba. Lehet, hogy én vagyok a beteg, de eszembe se jutott sehová se menni nélküle!
Jó, ez a kiszámíthatatlan szopik miatt se nagyon lehetséges, de ingerenciám sincs. Mondjuk az is valószínű, hogy kevés durva dolog van, ami nem esett meg velem korábban, más még leírva is elszégyellné magát…
Szerintem kiéltem magam, de nagyon...
Pompi, az télleg komoly, hogy csak az egyiket viszed magaddal?
(Vagy félreértettem vmit?
)