Új privát üzeneted érkezett!

Niki!
Köszönöm a telcsi felajánlást, de holnap reggel már visszakapom az enyémet és úgy néz ki kapok egy nokia 7373-at!
Persze tündér vagy!
Bizti jó élmény volt újra picibabót látni!
Az ember már egészen megszokja a sajátját és amikor újszülöttet lát el sem hiszi, hogy az övé is volt ilyen pici! :lol:

Mi majd itthon megkukucskáljuk őket! :lol:

Móni!
Igazán nagy pasi lett Ricsiből!
Boldog hófordulót kívánunk neki!

Csilla!
Szerintem attól magas a vérnyomásod, hogy sűrűn méred! :wink:

Kép
gabriel79

Igen nagyon jó élmény volt látni. :D
Annyira jó, hogy hazafele mondtam apának, hogy megerősödött bennem, hogy szeretnék még egy lurkót! :wink: :lol:

Most látom, hogy már csak 1 hét van Flóra szülinapjáig. :wink:
Sokan lesztek?

Móni!
Ti éjszaka még keltek szopizni?

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Hát nem bírtam ki, felhívtam Encut 8) és persze hogy zavartam :roll: olyan édes volt Kiskarcsi hangja, követelőzött az üres pocija miatt :D :D :D

Tesóka!

Már nagyon jó lenne ha itthon lennétek :!: :wink: :D :D :D

Gabó!

Köszönjük szépen!
Meg persze mindenkinek :wink: :D

Már csak egy hét... :D :D

Sok-sok képet kérünk majd a nagy eseményről!!!!! :wink: :D :D

Niki!

És mikor esedékes a kövi bébi? :D

Igen, még kelünk. Normál esetben 1-szer, de most a fog miatt elég sokszor. Miért? Ti is keltek még?

Csilla!

A krém nem tiszta foghagyma, így nem hiszem hogy olyan hatásos lenne.

Nem akarlak piszkálni de ha holnap is ennyiket mérsz, hívd fel a dokid nehogy valami baj legyen. :wink:

A gyógyszer miatt ne aggódj, az enyémet sem lehetett volna szedni papír szerint. Azt mondta a doki és a védőnő is hogy inkább ráírják a gyártók hogy ne lehessen őket perelni.

Mi lehet a Zsuzsával, Barbival meg a Sziszkával?????????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Hoztam a táblát! 8)

Valami változás??? :roll:

Kép

Kép
niki+baba

Igen Móni édes hangja van. Nekem is bemutatkozott Kiskarcsi! :wink:

Kövi bébi? Hát az még nem most lesz... Én szeretnék 2-3 évet köztük.

Ti mikor kezdtek próbálkozni?
Mi is kelünk még éjszaka, de csak egyszer. :)

Kép
niki+baba

Már most sem védekezünk, abbahagytam a gyógyit. :D

Az a 2-3 év nem rossz, de gyedről akarok újra tp-re menni, nem szeretnék gyest kapni, nagyon kevés az :x

Viszont nekem még mindig nem jött meg, tehát egyenlőre véd a szopi... :roll:

Látom Anikó sora is megvan! Ha beszélsz vele, puszilom! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tehát ezekszerint már próbálkoztok? :shock:

Én most tgyáson voltam most fogom majd kapni a gyedet.
Viszont ha gyes alatt teherbe esem, akkor megint kapom előről a táppénzt, tgyás-t, gyedet, ha folyamatos a munkaviszonyom?
Ezzel nem vagyok teljesen tisztában.
És ilyenkor hogy számolják? A gyednek az összegét veszik figyelembe, és annak a 70%-át kapjuk?

Kép
niki+baba

Én sem tudom hogy ilyenkor mi a helyzet. :oops:

Szerintem majd a Barbi fog minket felvilágosítani ez ügyben hisz ő most pont ezt éli át. Barbi! Légyszi világosíts fel minket :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Maradjunk annyiban hogy nem próbálkozunk csak nem védekezünk :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Elmontam a livinek hogy lesz még egy baba és képzeljétek nagyon örüt megölelt és azt monta hogy anya mingyár sirok olyan ari volt és mikor elment azt monta nagyo vigyázak magunkra :)
anha

Jó reggelt! :lol:

Móni!
Ha ma is ilyen értékeket mérek, akkor hívom az orvost, és bekérem magam a kórházba! Nem szeretnék sem a saját sem a fiúk egészségével játszadozni!

Zsuzsa!
Mennyit változik egy gyerek, ha megtud valamit! :wink: Mikor kiderült, hogy nekünk lesz picur és megkérdeztem a lányokat az oviban, hogy mit szólnának egy kistesóhoz, Lívi fel volt lázadva, hogy nem kell neki még egy sírógép a nyakába! :lol: :lol: Nagyon haláli volt a tiltakozás közben, és lám, most majd kiugrik a bőréből! :wink: :wink:

Niki!
Te a szülés előtt is voltál tgyáson? Vagy csak a Nono születése után kapod? Kicsit zavaros nekem ez a törvényi rendszer, igazán nem tudom, hogy a szülés napjáig "kell" munkanélkülin lennem, hogy megkapjak minden juttatást, vagy szülés várható időpontja előtt el kell menni tgyásra, és akkor is jár minden? :roll: :roll:

Encu!
Ha nem járnék a hazaérkezésedig erre, akkor: Köszöntünk Titeket újra itthon! :lol: :lol:
rnecsi

hát igen nekem is azt monta eddig hogy nem kel még egy aki enyit sir
Ezért lepet meg enyire engem is :wink:
anha

Sziasztok!

Móni, Niki hát szerintem is a gyed után számolják újra a táppénzt, tgyást ha jön a második gyerek, pontosan nem tudom, mert én a két gyerek között 1,5 évet dolgoztam, és most nekem azután számolták a táppénzt. :D

Csilla, a tgyást igénybe lehet venni, a szülés előtt már egy hónappal, ha nem vagy táppénzen, vagy a szülés napjától. De ha kórházba kerülsz, akkor úgyis táppénzen leszel, nem?

Zsuzsa, nagyon aranyos a nagy lányod, biztos sírva fakadtam volna :oops:

Encu, már nagyon várunk :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Lányok!
Ez az időjárás depissé kezd tenni! :evil:
Ti nem vagytok levertek?
Pedig most Flóra szépen átalussza az éjszakát és mégis folyamatosan ásítozom!

Tényleg Anikó miért nem jön közénk?

Ma jönnek haza Encuék!!! :lol:
Csak az idő ne lenne ilyen pocsék! :cry:

Megint mennem kell!

Kép
gabriel79

DE ÉNIS DILIS VAGYOK . MEG LEVERT .

GABI MEG TUDOD ADNI A TAKCSINÖ SZÁMÁT MER AZ eNCUÉ ANYIRA TELE VAN HOGY NE TUD JÖNI CAK KÉTHETENTE DE AZ SE BIZTOS .
anha

LÁNYOK ÉN ÁLANDOAN INNÉK ILYEN MÉG NEM IGAZÁN VOT NEM VAGYO EGY IVOS TIPUS NEM KELL FÉREÉRTENI :lol: :lol: :lol:
anha

Sziasztok!

Barbi!
Te akkor gyes mellett dolgoztál?
Mesélj miújság van Vince babával? Jó baba?

Csilla!
Én táppénzt kaptam addig a napig amíg Nonó meg nem született. Utána kaptam a tgyást, ami 16-án jár le nekem , és onnantól már a gyedet fogom kapni.

Encu!
Nagyon várunk!!! :wink:
Milyen volt éjszaka Kiskarcsival? Tudtál tőle pihenni?

Gabó!
Irigyellek, hogy Flóra átalussza az éjszakát! :lol:
Bár most náunk is csak fél ötkör kelt először Nonó. :)

Hogy Anikó miért nem jön? Igazából nem tudom.
Nekem azt mondta, hogy azért , mert nem jeleníti meg neki rendesen az oldalt és nem tud írni.

Kép
niki+baba

Barbi!
Elég érdekes a helyzet, mert most munkanélkülin, helyesebben álláskeresési támogatáson vagyok. Ha bekerülök a kórházba, akkor nem tudom, hogy hogyan fog változni a helyzet, bár szerintem akkor is csak az álláskeresési támogatás jár, és nincs táppénz... :? Mikor bent voltam a munkaügyiben, akkor azt mondta a csaj, hogy január 8-án menjek ha tudok, addig pedig semmilyen bejelentkezésre nincs szükség, ha kórházba kerülök, arról sem kell őket értesíteni...
rnecsi

... és igazán azt sem értem, hogy az utolsó fizetési jegyzékem szerint kifizették nekem a szabadságomat (26 nap) betegszabadságot (07.07-07.13), garantált illetményt (08.01-08.31) és a táppénzt (07.14-08.26). Akkor tulajdonképpen a passzív táppénzt kitől kellene kapnom? Mert ebből az jön le számomra, hogy szeptember 1-től kezdődő és október 15-ig tartó passzív táppénzem lóg a levegőben! ... vagy rosszul értelmezek valamit? :roll: :roll:
rnecsi

... ja! És a papír tetején az szerepel, hogy az előbb felsoroltak a szeptember havi illetményeim! De akkor mér a július és augusztusi dolgokat szerepeltetik rajta? :x :x :x
rnecsi

... ja! És a papír tetején az szerepel, hogy az előbb felsoroltak a szeptember havi illetményeim! De akkor mér a július és augusztusi dolgokat szerepeltetik rajta? :x :x :x
rnecsi

Sziasztok

látom nagyon halodika a forum . hahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
anha

Zsuzsa!
nekem nincs takarítónőm! :roll:
Magam csinálok mindent, ezért sem tudok mostanában jönni, mert Flórával nehéz lett!
Ugyanis elkezdődött a hisztis korszak és az akart nyilvánítási korszak!
Hulla vagyok!

Niki!
Ó hát ne irigykedj ám, mert közel egy évig szinte semmit nem aludtam, hiszen éjszaka óránként kelt és napközben is alig aludt valamit. Ez mostanra kezd rendeződni!
Hidd el majd átalussza az éjszakát! :wink: :lol:

Csilla!
Ez már nem passzív táppénz, mert álláskeresésin vagy és akkor biztosítottnak számítasz!

Megyek!
Szép álmokat!

Kép
gabriel79

Szia

:? Edig mintha vlaki monta hogy van ismeröse bocsi benéztem . hát a hiszti tegnap nekünk is szar volt a nap . Söt egyre Szarab Edig boldba tudtam vele menni mostmár egyre szarab .
anha

Szép jó reggelt!

El sem hiszem, hogy itt írok a lányom meg durmol! :lol:

Szóval nem tudom mi történt, hogy öntudatra ébradt vagy mi, de egyszerűen nem lehet vásárolni, mert ő ott is szaladgálni akar és szökik előlünk! :shock:
Tudom, hogy pedagógus vagyok, de hiszitek vagy sem nemtom' kezelni ezt a dolgot.
Ugyanis ha szépen mondom neki kinevet és sikítva rohan el, ha beteszem a kosárba ordít, mint egy kismalac én meg égek, mint Reisstag! :oops:

Tegnap megbeszéltük apával, hogy akármennyire is néznek minket és akármennyire is ordít nem vesszük ki!
Erre olyan sírásba kezdett, hogy apát meglágyította és persze kikapta! Ha láttátok volna Flóra milyen győzedelmes arcot vágott...!
Kész vagyok, félek, hogy rossz anya vagyok amiatt, hogy nem mindíg tudom mit kell tennem, pedig nem akarom, hogy elszemtelenedjen meg ilyesmi!

Na most kibeszéltem magam!

Encu!
Tudom, hogy nem tudsz jönni, de azért kérdem: Jó éjszakátok volt?
Milyen itthon Kiskarcsival?
Gyere írj, vagy hívj minket ha kérdésed van!
Bár szopi dolgokban Mónit kérdezd és Barbit!

Móni!
Jobb volt az éccakátok?
Látszik már Ricsi foga???

Niki!
Sokat kellett éjjel kelnetek?
Nonónak hogyan áll a fogzás dolga?

Barbi!
Át lehet majd menni hozzátok látogatóba?

Zsuzsa!
Jól vagy nincs hányingered vagy ilyesmi?

Csilla!
Reggel mérd a vérnyomásod utána szerintem csak délbe!

Szisz!
Keveset jössz!(Mondom ezt én!) 8)

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Nem volt netünk :shock: :twisted: :twisted: :twisted:

Tegnap vettünk egy csomó játékot a Ricsinek. Hát nem is bírtam ki hogy eltesszük kariig meg a szülinapig :oops: Vettünk járássegítőt, sütifalót, F.P.-os varázs dobot, és zenélő-lovagló macikát. A macin kívül már mindet megkapta :oops:

A sütifaló egy nagyon jó játék! Aki teheti vegyen a manónak, imádni való és tényleg tanít. Szuper!

Még akarok hangos mesekönyvet meg tanuló kutyust. De valószínű ezeket már rábízom a kerianyura :roll: :lol:

Fogunk nincs, mindkettő határeset. :twisted: :twisted: Iszonyat fájdalmai lehetnek néha, úgy sír hogy belesajdul a szívem. Ilyenkor adok panadolt neki, és kicsit múlik. Az éjszakánk tegnap csodás volt, nem keltünk és én már 5-kor kipihenten keltem :roll: A mai pocsék, hiába a panadol, sokat keltünk.

Ennyit rólunk... ja még annyit hogy elkezdte szedegetni a lábacskáit a Ricsi, már nem csak oldalra lépeget hanem előre is. Persze segítség nélkül, tol magaa előtt mindent :lol:

Gabó!

Nem akarlak elkeseríteni, de még a nagyja hátra van. Barinőm keresztlánya képes volt az út közepén hanyatt vágni magát és hisztizni, a villamoson megrugdosta az embereket mert ő akart oda ülni ... Nálunk is be fog ez következni, hisz már most hisztizik a Ricsi. Nekem a kövi túlélési stratégiám van: ha nagyon eldurvúl a helyzet be a kádba és hidegvízes zuhany lesz ha már nagyobbacska lesz az úrfi. Amúgy nem fogok róla tudomást venni, ez már most is használ. Hiába megy a fesztivál, ráhagyom és előbb utóbb befogja és éli tovább az életét. Rángatni, megütni nem akarom, szerintem a közöny hatásos lesz. Bár már most is hülyére vesz a Ricsi, hiába mondom hogy nem, kiröhög és csak azért is csinálja. Bár azt vettem észre hogy figyeli nagyon hogy mire hogy reagálok, vizsgálgat ezerrel.

Amúgy nálunk az etetőszékben maradás volt ilyen. Fesztivál ezerrel, feszítgetés stb. 1-2 hét után rájött fölösleges, úgysem veszem ki onnan és gyönyörűen megül benne míg csinálom a dolgom. Persze próbálkozik néha de sikertelenül. Ezt végig játszottam a babakocsival is. Van hogy kiveszem de utána napokig megy a műsor hogy nem akar benne maradni. A következetesség előbb- utóbb meghozza a gyümölcsét.

Ne foglalkozz senkivel, tudod milyenek az emberek. Kívülről könnyű beszélni. Engem egyáltalán nem érdekelnek, ezen már túl vagyok.

Nagyon sajnállak, ki jut Neked minden "jóból"... :cry:

Majd jövök és írok még mindenkinek csak felkelt a Ricsi és már egy percre sem lehet egywdül hagyni...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Gabó, Móni!
Olyan jókat mosolyogtam a sztoritokon. Persze átélni rosszabb, de olvasni meg tök jó, hogy ilyen kis huncutok. Pl. tök ari lehetett Flóra, hogy sikítva elrohant. :D

Nonó is nagy kópé ám. Ő is már nézi, hogy mire mit reagálok. Nálunk, ha nagyon hisztizik, van olyan mikor én nevetem ki, és utána ő is elkezd nevetni. Persze először hirtelen nem tudja, hogy most sírjon vagy nevessen. :lol:

Ez a hanyatvágós dolog viszont elég égő, én is ettől félek, hogy majd ezt ne csinálja sehol. :?

Gabó!
Egyáltalán nem vagy rossz anya!!!!!!!!!!! Ne is gondolj ilyet!!!!!!

Nonónak egyenlőre nem látom, hogy jönne több foga.
Most csak negyed ötkor keltünk először :), szóval most nem panaszkodom.

Barbi!
Engem is érdekelne amit Gabó kérdezett! Hogy majd, ha megerősödik, megnézhetjük Vince babát?

Csilla!
Miért méred olyan sokat a vérnyomásod?
Csak reggel meg este kellenne lefekvés előtt nem?

Móni!
Milyen játék a sütifaló?

Kép
niki+baba

Kép

Játszva tanít. Sütiket kell beletenni, és ha bedobod mondja a ráírt számot. Lehet nyomni az orrát, világít és beszél hozzád. Ha megtelik a bödön sütikkel, ki kell nyitni és ahogy belenyúlsz elkezd énekelni és világítani az orra. Nagyon szuper!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Ilyet is kap Flóra a szülinapjára! :lol:
Huhh Ricsi lassan elindul egyedül!De izgi!

Niki!
Örülök, hogy jól aludtatok!
Hát igen, néha mókás és én is nevetek rajta, de van amikor eléggé leizzaszt! :roll:

Lányok!
Tudtok valamit Encuékról?
Én ma 1x próbáltam hívni, de nem vette föl többször meg nem akarom zavarni! :oops:

Kép
gabriel79

Csak gyors bekukk, most értünk haza és etetni kell a Ricsit!

Encuék jól vannak, sms-t írtam nekik mert aggódtam és visszaírta hogy minden ok velük! Gondolom most van elég dolga. Úgyis jönni fog ha tud már, hisz függő :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

SZIASZTOK

GABO HÁL ISTENEK MÉG NINCS SEMMI BAJOM . :lol:

DE AMI KÉSIK SAJNOS NEM MULIK :D

HÁT A HISZTI NEM EGY ESZERÖ DOLOG NEM VAGY ROSSZ ANYA ÉN A LIVIVEL SZINTIN A HIDEGVIZET VÁLASZTOTTAM ÉS BEJÖT PÁR ZUHANY MEG POHÁR VIZ INKÁB UTÁNA MÁR CSAK ANYIT KELLET MONDANI HOGY MÉSZA A CSAP ALÁ ÉS EZT BE FOGOM VEZETNI A ZOÉNÁL IS . BÁR EZ A BOLTBA ELÉG NEHÉZ KIVITELEZNI ÉN LEHET HOGY ROSSZNAK TARTOOTK . DE ODACSAPTAM ÉS ODACSAPOK A MAI NAPIG DE A ZOÉNÁL UGYE MÉG NEM MINDIG LEHET DE TUL FOGJUK ÉLNI GABI KITARTÁS :lol:
anha

Belestem hátha felélénkült a topik :roll:

Egész este sütifalóztunk, még apa is beszállt. :D :D Akkorákat kacagott a Ricsi, meg rázta a bödönt, majd betojtunk a nevetéstől. Tényleg szupi játék. :D :D

Zsuzsa!

Miért ítélnénk el? Van hogy egy jól irányzott odacsapás a megoldás. Nehéz helyzet ez a hiszti. Bár azt olvastam hogy a nagyon kicsi gyerekeket felesleges megütni mert nem tudják még összekötni a rossz cselekedettel.

Csilla!

Már elvesztettem a fonalat a papírjaid terén :oops: meg már nem is nagyon értem ezeket :roll: 8)
Ha valamit nem tudsz végképp, akkor küld be párod vagy hívd fel az ügyintéződ :roll:

Vérnyomi, bokák, fiúk?

Tesóka!

Jó hogy hazajöttetek de azért gyere máááááár egy icipicit :wink: Hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nehezek az első napok? Kiskarcsi milyen baba, sokat sír? Sebed fáj? Karcsi babázik? Mikorra józanodott ki??? :D :D

Szisz!

Na Te aztán tényleg nagyon eltűntél :shock: :shock: :shock: Csak nem babázol?????

Barbi!

Nálatok minden rendben? Mesélj magatokról! :wink:

Niki!

Nonó mikor felkel éjjel akkor mindig szopizni kel fel?

Gabó!

Akkor nálatok is sütifaló őrület lesz :wink: :D :D itt nótázok egész nap a bödönnel 8) 8) olyan fülbemászó :lol:

Flóra sütije milyen ízű lesz?

Na kit hagytam ki :roll: :roll: :roll: remélem senkit :oops:
Megyek aludni, szép álmokat...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép jó reggelt!

Móni!
Asszem sokkot kap a Flóra amikor a sok játékot megkapja, de hát ez erről szól! :lol:
Bizti mi is folyamatosan játszani fogunk! :D

Zsuzsa!
Én is ráverek a popójára és ha minden kötél szakad jön a víz, hisz tudom, hogy a sokszor mondott szép szó elszáll és csak kiröhög! :?

Encu!
Jajj már alog várom, hogy gyere!

Barbi!
Veletek minden rendben?Te sem jössz! :cry:

Niki!
Hahóóóóóóóóó!

Szisz!
Lehet, hogy tényleg babázol?

Csilla!
Vérnyomásod?

Kép
gabriel79

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Otthon, édes otthon, nem is tudjátok, mennyire hiányzott! Nemsoká átfutom, hogy mik voltak az események ;)

Kiskarcsijó baba, két esetben visít, ha nem kap elég gyoras cicit (szerencsére sok tejcim van :D ) és ha bántja a szél...de a Suttogó tikta I.-ből ma éjjel kilestük, hogy mit lehet tenni a büfitetésen kívül, jöttek ki nagy trottyos a pelusba és azóta kisangyal.
Napirend abszolút nincs, ma reggel 8:00kor volt egy 10-12 perces szopi, és megint alszik. Még tisztába sem tettem, annyira elernyedt, szóval most édesdeden alszik. :D

Biztos lesznek kérdéseim, lányok :D

Gabó!!!!!! Mikor hívtál???!! :shock: :shock: NEm jelezte a telóm!!!! :evil: :evil: :evil: Biztos felvettelek volna.

Egyébként bárki nyugodtan hívhat, ha van vmi. Le vagyok némítva, ezért lehet az, hogy nem veszem fel, de ha látom az eseményt, reagálok! Tényleg bosszant, hogy Gabót nem jelezte!!!

Niki, nagyon jó volt, hogy meglátogattál, nagyon jól esett egy kis társaság :D KÖSZI!!!

Zsuzsa! Mi volt Uh-n?

Csilla, mekkora a pocak? És a fiúk?

Tesóka! Jó volt dumcsizni nagyokat, sok erőt adtál, jó volt "megnyugodni" :D:D:D

És mindenkinek köszi a jókívánságokat, SMS-eket és Mindent! :D

(remélem nem hagytam ki senkit!!!!!!!!! :oops: )

Ja, istenkirály dolog a babaőrös légzésfigyelő!!

Kép
Kép
encu

Ja, a sebem alig fáj, a cicim érzékeny (tudjátok, még sosem szoptattam ;) )

Barbi!! Vince milyen baba? NYugodt? Aktív? Sírós?

(egyszer biztos visszaolvasok ;) )

Csinálom az új vonálzót is :D

Kép
Kép
encu

Szia encu örülök hogy ujra vagy .

bemásolom mi voltaz uhán
anha

hát rohadjak meg ha én ebbe a köcsög sztk ba betdszem a lábamat

ekkora egy taho orvost aki vizsgált

elöször is nem tedszet neki

hogy vittem a gyereket

másotszor meg közölte

hogy ha hátfön nem voltam terhes akkor szerdán mitöl lettem

na aztán megnézet

és lám terhes vagyok

azt mondja nagyon korai terheség

de nem érdekel

mit mond jövö hétn

a sipi megnéz aztén majdö mond valamit

elvileg 6 hetesre tipeli de lehet kiseb is

azt mondja inkáb kiseb 4-5 hetes

de nagyon taho volt

enyi a történet kicsit megnygotam

Szoval ez volt

Közbe hivott a védönö és azt monta ezen az uhán azt se venék észere ha 6 lennének bennem anyira szar.

Majd most szerda este töbet tudok majd :lol:
anha

??? :shock: :shock: :shock:

Tesóka, remélem örülsz ;) Esik a hó...

Kép
Kép
encu

JAaaaaa, persze!! Hisz vasárnap van :D :roll:

Kép
Kép
encu

ENNYIRE????? :shock: :shock: :shock: :?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nagyon örülnék majd neki, ha meglátogatnátok minket!! :D
Tegnap sem volt netünk, mire visszajött, írtam, erre elveszett az egész...és ma sem volt netünk :(

Encu, örülök nagyon nektek!!!

Móni, nekünk is van sütifalónk, Szilárd az első karácsonyára kapta.

Vince jó baba, de ő már nem alszik egész nap, csak általában egy hosszút alszik napközben, meg éjjel csak éjfélkor meg 4 kor kelünk. Nekem az a fontos, hogy éjjel aludjon, nem igazán bírom az éjszakázást :oops: Őt is megszokta viselni a kaki, erőlködik rajta rendesen. Már szokott nézelődni, és próbálgatja használni a kezeit, pl. már többször felgyűrte a kiságyban a pelus csücskét, hogy a szájába tudja venni :lol: Meg persze szopizik ezerrel, ha nem alszik, akkor sűrűbben.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Nem volt netünk idáig :evil: :evil: :evil:

Elvonási tüneteim voltak :D :D

De most megyek mert eszünk :roll: :lol:

Majd jövök, pusza

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

A vérnyomásom gyógyszerek nélkül normális! :oops: :oops:

Encu!
Üdv újra köztünk! :lol:

Móni!
Örülhetsz, esik valami havas vacak! :x Igazán megvárhatta volna, míg holnap elmegyek az SZTK-ba a védőnőhöz!!!

Barbi!
Megmondod, hogy neked ikor jó, és szerintem aki tud meglátogat szivesen titeket! :wink:

Zsuzsa!
Ne gondold, hogy rossz anya vagy! Lehet neked is és Zoénak is rossz napja! Akkor van gond, ha ez a kettő egy napra esik! :roll:
Egyébként a papírokat én értem, csak azt nem értem, hogy a szeptember1-október 15 közötti passzív táppénzemet a MÁK vagy a TB fogja kifizetni majd valamikor! Fél havi álláskeresési támogatást már megkaptam (október 16-október 31-ig)...

Niki!
Azt hiszem te kérdezted, hogy miért mérem ennyire gyakran a vérnyomásomat! Elvileg 1-1,5 óránként kellene mérni, hogy lássa az orvos, hogy a nap folyamán hogyan változik... :roll: :roll:

Encu!
A pocakos kép még egyszer a te kedvedért! :lol: :lol: Kép
rnecsi

Sziasztok!

Csilla!

Ezek szerint abba hagytad a gyógyszert?
Én napi 6-szor mértem minimum.

Tegyél fel újjabb képet, hisz már bizti nagyobb a pocid :wink:

Barbi!

Nem mertem felhozni, nem akartam nyomulni :roll: Szóval akkor meg lehet Titeket látogatni??? :D :D :D :D Mikor?? :D :D :D

Tesóka!

Na végre itt vagy :D :D :D :D :D :D :D

"megnyugodni" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezek szerint Kiskarcsi csoda jó baba :D :D

Kend a cicit krémmel. Van több fajta is, nekem az aventos vált be de a bepanten is jó, azt sem kell lemosni szopi előtt. :wink: 1-2 hét és meg sem érzed majd :wink: :D :D

Képet kérünk :!: :!: :!: :!: :!: :wink: :D :D
Barbiéktól is :!: :!: :!: :wink: :D

Tesóka, már úgy várom hogy hozzátok is lehessen menni :roll: :D :D :D

Képzeljétek, felszakadt egy részen a Ricsinek a fogínye csak a foga nincs sehol :shock: :lol:

Na megyek, hívnap a fiúk :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

nekünk sem volt netünk, de leléptünk itthonról, mert tegnaelőtt vettünk védőrácsot nehogy Flóra leguruljon a lépcsőn erre kiderült, hogy rossz a zárja! :evil:
Irány vissza!
Aztán benéztünk a kikába is de ott csak anyósom vásárolt!

Móni!
Na látod nyomulhatunk vazze'! :wink:
Még megy a sütifaló?

Barbi!
Akkor ha nem gond jövőhét közepén meglesnénk, persze csak gyorsan, mert tényleg nem akarunk zavarni! :oops:

Encu!
Végre jöttél hiányoztál ám nekünk!
Sajna nemtok cici témában segíteni, mert nekem sose fájt! :oops:

Csilla!
Komolyan, mintha nem is ikreket várnál! :lol:

Mennem kell, mert apa viszi el a gépet! :cry:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Ma egész nap a szüleimnél voltunk, meg a bátyámék is ott voltak a csajokkal, szóval volt hangzavar. :D
Tegnap meg elmentünk a brendonba bébikaját venni (ma már kóstoltattam vele), de persze nem csak azt vettünk, sajna nem tudok ellenállni, ha meglátok klassz dolgokat :roll: , szóval ott hagytunk megint egy csomó pénzt. :?

Móni!
Nagyon jó ez a sütifaló!!!! :)
Nonó éjszaka csak szopizni kel fel, utána már alszik is.
Viszont most megint nagyon nyálzik, lehet jön megint foga, de nem látom, hogy meg lenne duzzadva az ínye.

Encu!
De jó, hogy újra itt vagy!!!!!!! :D
Nekem is nagyon jó volt látni titeket. :D Nagyon kis tündéri az úrfi!!! :lol:
Mondtam, hogy ne aggódj a tejcsi miatt. :wink:
Én is az aventos krémet tanácsoltam neked. Nagyon sebes a cicid?

Barbi, Encu!
Nem kell nektek 2 ampulla konakion?
Mert mi ma adtunk utoljára Nonónak és kettő még megmaradt.

Kép
niki+baba

Lányok!
Tudtok valami tippet, hogy mit vegyek az ikreknek? Most lesznek decemberbe 3 évesek a lányok, és ugye még jön a kari is.
Babájuk már rengetek van. Valami készségfejleszőt szeretnék, de, hogy mit.... :?
Tipp????

Kép
niki+baba

óóóó, basszus, annyit íram, és elmtűnt... :(:(:(:(:(

A lényeg az volt, hogy Barbi, szívesen elnézek felétek egyik nap 10 percre, ha nem zavarok..

Tesóka, még fáj a cicim, kenegetem néha, leginkább anyatejjel, és szerllőztetem utána (Anna javaslata)-

Niki! Már effektív nem sebes, hanem olyan "varros", sebesség utáni..érzékeny... Nekem Garmastan-om van rá, de ritkán használom.

ÚÚúú, pihizek kicsit, mert etettem, fürdettem, etettem, tisztába tettem és most hulla vagyok...

Kép
Kép
encu

Hogy szellőzteted Tesóka?? :roll: :lol:

Egyet értek a Nikivel, aventos krém csodákra képes! A garmastan-ról nem hallottam jókat, kiváncsi leszek a véleményedre :roll:

Annának vannak fura javaslatai :lol: Mikor még olyan pici volt a Ricsi hogy szopi előtt és közben is pelusozni kellett mert tiszta kaki volt, ilyet szól, hogy ne pelusozzam éjszaka, hogy ne kelljen fel :shock: Hát az legalább két adag kaka reggelig :shock: Persze ez most már kivitelezhető de akkor :roll:

Majd el felejtettem, Nekem is fantasztikus élmény volt a traccsparty :wink: :D :D :D Alíg bírtam megállni hogy másnap ne hívjalak :oops: :roll: :D

Niki!

Ötletem sajna nincs :? A Ricsivel is bajban vagyok :oops: olyanokat veszek amire általában az van írva hogy 12 hós. Tehát vegyél olyat amire 3 éves van írva. :wink: :D :D

Mit hamizott Nonó? Ízlett neki? Etetőszéket vettetek végül is? Járóka tettszik Nonónak?
Hű de sok ? , bocsi :oops: :wink: :D

Gabó!

Anyóssal jársz vásárolni???? :lol:

Miért viszi el Tamás a gépet, megvonás mert rossz kislány voltál? :wink: :D

Ja, Tesóka, olyan kemény a bimbi? (hogy írjam :roll: ) akkor már nemsoká ok lesz :wink: :D kenegesd, segít, de ne hűtsd :wink:

Sütifaló még mindig toppon, de a varázs dobokat visszacsomagolom és az lesz a kari ajándék :oops: 8)

KÉpzeljétek, apa ma megsimogatott egy egeret :shock: :shock: nyúlt le az egérfogóhoz a konyhában és pont az újja alá szaladt az egér :D :D :D :D :D :D persze a fogót elkerülte :x

Niki! Bizti a kövi fogacska jön.

Na még valami: ma ebédre halat evett a Ricsi. Hát egész délután olyan büdös volt :shock: és ugye folyik a nyála, jó halas nyál volt :? meg megtisztelte az ágyam is egy adag bukival :o

Mi lehet Szisz-el???????????????????

Megyek aludni, bár még nem vagyok álmos. Lehet visszanézek később hátha erre jár valaki :roll: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, majd elfelejtettem: IGEN, NAGYON ÖRÜLÖK A HÓNAK CSAK KÁR HOGY NEM MARADT MEG ITT. HOLNAP MEGYÜNK SZÁNKÓT VENNI, HÁTHA :roll: :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?