Ancsa! Réka, ha ilyen ütemben hízik nagyon erős csajszi lehet! tejci cicből megy, vagy üvegből??? Úgy megpuszilgatnám a pofiját!!!!
Krisztinka! Valamikor a jövő hétre nem várom, azt nem tudom, hogy napra pontosna mikorra nem, csak halovány sejtéseim vannak, de tesztelni legkorábban jövő hét közepe-vége fele fogok!
Zsu!!! ez a görbe döbbenet!!! Én is barnázom, de az csak 3 nap, és nem pé után 7 nappal, hanem 10-11 nappal utána!!!Ezt dugd legelőször dokibácsi orra alá!!!!!
Kriszti! Ha nem te, akkor ki csinálja a vonalzókat???
Klarka! Édi andris, csak úgy csillog a szeme az örömtől!
Kacika! Most milyen Peti? Te nem figyelted meg, hogy a frontra érzékeny-e???
Voltunk Karácsonyi ajándékokat venni! Fogok csinálni cipősdoboz ajándékot, ebbe vettem kisfiúnak mesekockát, két képes könyvecskét, sapit, sálat, zsírkrétát, játékautót, még jó lenne kesztyű, meg valami foglalkoztató könyv, ami belefér egy ilyen cipősdobozba, meg fogkefe, meg egy Lecsó plüsspatkány kicsibe. És már csak be kell csomagolni és lehet is vinni a Baptistákhoz.
Keresztlányom nagy mondókás kötetet kapott és hófehérkés dominót, kisöcsém mi-micsoda a fociban kérdések-válaszok tömböcskét, meg neki lesz még társasjáték, barátném könyvet, hugim fülhallgatót, és egyenlőre itt tartok.
Anyumnak könyv lesz, mamámnak még hezitálok, hogy kényelmes papucs, vagy könyv (nálam a könyv univerzális) de akivel totál pácban vagyok az: A PÁROM! Neki sose tudom mit...