Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Roz
Én meg csak a privijeimet figyeltem, eszembe se jutott hogy lehet ide írsz :oops: , végülis mindegy. Örülök, hogy elérted, de sajnálom hogy csak hétfőn nézi meg .( gondolom megnyugtatóbb lenne, bár biztos igaza van, hogy ha az orvosok nem találtak semmit nincs nagy baj.

Timci
én nem tudok szombaton Hajnyhoz menni, de ha lenne 6 éves méretben bélelt fiú Next vagy H&M nacid az érdekelne :wink:

Balim, Cukker, Pille
örülök hogy írtatok. :) gyertek sűrűbben .... ezt pont én mondom :D :oops:

Seriff
de jó Neked, hogy babázhatsz Ricsi babával. Szuper lehet, hogy ilyen nyugodt baba. :)
Hanna ovizik? Pont tegnap meséltem a férjemnek, hogy milyen erős kiscsaj Hanna, hisz - ha jól olvastam - még nem is volt beteg mióta közösségbe jár. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Évi:
a kókusz sokkal jobb,de csak a jó minőségű,mert az ócska kigödrösödik!
Akkor jövő héten találkozunk.Én nem megyek a talira gyerekekkel,enyémek nem valók kávézóba :oops:
Még jövő héten sem mégy dolgozni?
Málnalevél tea :arrow: csak szülés előtt 3-4héttel -én így tudom.Kérdezz utánna,nehogy baj legyen :!:

Ser:
Te a megyeiben dolgozol?
Voltam ma dokinál,mégis el kell mennem tüdőszűrőre és oda küldtek.
A másik kérdésem:Csak beutalóval lehet oda menni szűrésre?Gyuszinak is jönnie kéne Larira vigyázni és akkor már ő is bemenne,mert ő is 1000éve volt.
kazi

Pille:
Magad csinálod a karácsonyi ajándékot?Nagyon ügyi vagy!És mit készítesz?

Cukker:
Édes lehet Adri ,ahogy kéri a tiszta papírt :)
De mást is eszel nem csak almát,ugye?
kazi

Kazi, "csak" ezért voltál bent szülés előtt? Vérnyomás, vizesedés minden rendben volt?

Éva, kókuszmatrac párti vagyok én is! Sztem jobb, mint a szivacs. Jobban tartja a baba gerincét is. Tök jó, h. így elfoglalod magad. Én is ezt tettem, teszem. Ha engedi kisfőnököm. :) No most is feküdni akartam, alszik Zsófi, de itt ülök. :D

Roz, szorítok! Bár ez szomorú, h. csak hétfőn..... :(

Adri, jó a 4. Nekem olyan furcsa, h. "fél" a párod kettesben lenni Levivel...... Zsófit apára bíztam az elejétől kezdve, minden félelem nélkül. Persze mindenki más..... :wink:

Timci, Hajnihoz szombaton? Még meglátom. :wink: Egyébként tényleg olyan kislányos a pofija Atticinek. :) Szép mosolygós. :)
birolili

Éva, keress rá a neten a málnalevél teára! Sztem vigyázz vele!
birolili

Kazi

Perszeee! Eszek rendesen, csak plusszba jön az alma.

Hajni

Szombaton reggel lehet nálaunk is a ruhaturi, ha gondolod.

Andi
Kép
cukkker

Nana, aranyos vagy! :D És igen, pont Te mondod... :lol:

Timici, mekkora a legnagyobb rucid? Van 6 évesre való téli gatyó, vékony hosszú ujjú felső? Flórára egyszerűen alig találok ruhát :cry:

Kazi, majd dobok egy csoportképet az elkészültekről. Nem mindenki kap sk. ajándékot,de a gyerekek ált. igen. (Nem mindenki értékeli :roll: )
Akkor most a dokid hallott valamit a tüdődön? Remélem nem lesz tgyulladásod.

Nyhk, szuper a lovas kép. Megjegyzem én is félek a lovaktól, mint többen itt a fórumon. Egyszer ültem lovon, de ijesztően magasan voltam, meg még mozgott is :lol: :shock:

Roz, most hogy van Niki? Jobban ugye?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Itthon vagyok es maradhatok is! :D Az orvosom nem orult a dontesemnek, de elfogadta. Szombaton kell mennem NST-re. Csinalt uh-at, es meg is vizsgalt - mar 1011-et irt a kiskonyvbe! :wink:
Lanyok koszonom a drukkokat, kedvesek vagytok!!! :D

Cukker :D
Adri edes ezzel a rajzolassal!:)

Thymi, apanak sem sikerult kicsalni a napokban... :wink:

Roz, drukkolok gyorsan megoldodjon a problematok! Varni es addig bizonytalansagban lenni... ez a legrosszabb! :(

Kazi, jobbulast!!!

Eva, a malnalevel teat csak az utolso honapban szabad inni! Nehogy gondot okozzon! Az utolso honapban lehet szedni Caulophyllum homobogyot is, az is lazitja a mehszajat.

Lili, neked mondom, hogy gatsebre nagyon jo az Apis Mellifica 30-as, vagy 15-os!

Timi, Attici meg mindig elbuvolo kisfiu! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra!
Hú, jó, hogy otthon tudtál maradni!!! :D
Akkor holnap esetleg eljössz a talira?

Kép
adrienn021

Dóri
Ügyi vagy hogy kiharcoltad, az otthon létet. :)
Tegnap este írni akartam sms-t, de rájöttem már éjfél volt, így nem mertem, nehogy zavarjalak.

És érzed már hogy készülődik manó vagy még semmit?
Ha van nagy labdád az majd sokat segít :) :wink:

Pille
Én sem kapok Dancira használt ruhát egyátalán. Pedig 1-2 jó lenne, mert újonnan mindent megvenni kész vagyon. :(
Ráadásul az elmúlt 1 hónap alatt szinte mindent kinőtt. Jó pár centit nőhetet, nagyon magas :) (és nagyon vékony :( )
Oviztok?

KépKép
KépKép
nana09

Estelle
Én pont fordítva tudom. A szülés előtti 3 hétben kell inni a málnalevélteát….neked sztem kicsit korai lenne még szülni nem?

Timci
Jól vagyok köszönöm, jól bírom. Gyopi ma kitett magáért a böliben...ahogy kitettem a lában kiabált/sírt utánam, addig amíg vissza nem mentem (ebéd után). :evil: Enni sem evett (mondjuk nem is szereti a kelkáposztát). Aztán rájöttem h azért is sírt, mert tiszta kaki volt (jól rá is volt száradva). Nem tudom de azért ebéd előtt megnéztem volna nem kell-e cserélni pelust (pisis is volt rendesen) Amikor eljöttünk, viszont puszit dobott a dadusoknak :D ez talén jó jel...

Kép
Kép
Kép
thymi

Dóra
Ha mód van rá, lépcsőzz! Az is jó állítólag.

Kép
Kép
Kép
thymi

Köszi lányok, akkor befejezem a málnalevelet! Még nem akarok szülni! :?

adri, lili- Holnap hol lesz a tali?Hánykor?

Dora- Örülök, hogy otthon vagy! Ez mit jelent, hogy 1011-et írt a doki a kiskönyvbe? :)

Regina- Mikor mentek a tüdőszűrésre? Larit nyugodtan felhozhatod! Vigyázok én rá! Elég macerás lenne vele a várakozás. Nem?

Kép
estelle26

Szia estelle!
Te vagy az Évi akinek Kazi ír? Vagyis ti ismeritek egymást, ugye? :)
(bocs tudatlan vagyok...) :oops:
Nagyon szép neve van a pocaklakó kisfiadnak :)
1011 megrövidült méhszájat és 1 ujjnyira nyitottat jelent :) Jó jel (aki már szülni szeretne :) ) de még hosszú is lehet innen az út :?
(bocs hogy Dóri helyett válaszoltam :oops: )
Raksz majd fel magadról képet? :wink:

Kazi
Sajnálom hogy még mindig beteg vagy. :(
Hozzánk is hozhatod Larit, ma jöttem rá hogy Boti mindig mutat rá :D (biztos tetszik a kiscsibésznek :wink: :lol: )

Thymi
Szegény Gyopi :( Te is biztos írtad már, csak én nem tudom, de mi lesz Öcsike neve? :)

KépKép
KépKép
nana09

Pille
A Te lányaid indulhatnának valami mosoly szépségversenyen. :D
gyönyörű mosolya van mindkettőnek! :)

KépKép
KépKép
nana09

nana09- Igen, én vagyok az Évi. :D Köszönöm, örülök, hogy tetszik Neked a név! :) Majd rakok fel képet is egyszercsak... :?

Pille- A lányaidat én is kiszúrtam már! :) Kis huncutok, nem? :D Gyönyörűek!

Utána olvastam a málnalevélnek. Van aki már a 6. hónaptól itta, de főleg a 32. hét után javasolják. Egyelőre én befejezem.... :?

Kép
estelle26

Sziasztok!

Nana
Annára is vigyáznál?Danusnak biztos bejönne. :lol: :lol:

Dora
a lépcsőzés tutti módszer,szombaton gyere el hozzánk délelőtt,rucikat is nézhetsz,meg lépcsőzhetsz is.

Nyhk
megkérdeztem húgom,azt mondta legközelebb Üllőn van ilyen spéci lovagoltatás,ott van fedett hely hozzá télire.

Lili
gyere turizni te is szombaton,9-12-ig leszünk "nyitva" kb.Még a Zsófit is hozhatod,el lesznek a csajaink,Na?

Thymi
örülök hogy bejön a böli,egyszer majd szaladj be hozzánk ha lerakod Gyopit.Nyugodtan.

Ma leugrottunk Dunavecsére,naon csodás az idő.Olyan szép a duna-part,szép színekben pompázik az egész.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana
Nem írtam még, mert nincs még. Apa nem nyilatkozik, de majd lerövítítem a választékot :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Persze Hajny! :D
Jöhet Anna is!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Danus már olyan nagyfiú! :D
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Dóra:
Ügyi vagy,hogy megmondtad a dokinak :wink: ,örülök hogy nem kell fölöslegessen ott dekkolnod :)

Lili:
Igen csak ezek miatt kellett befeküdnöm,amúgy minden rendben volt!Amikor kérdeztem nem-e hazamehetnék,mert nem tartom túl indokoltnak a bentlétet akkor mindeni azzal fenyegetőzött,hogy veszélyeztetem a babám,meg persze hazamehetek,de csak a saját felelőségemre(azóta sem tudom mi a veszélye a kevés magzatvíznek :oops: ) úgyhogy maradtam és vártam :( ,meg persze minden nap könyörögtem Larinak,hogy bújjon már ki végre és menjünk haza :)

Évi:
Köszi a felajánlást,lehet élnék is vele,de nem kell vinned a papádat dokihoz?

Nana:
Aranyos vagy nagyon :) ,de valószínüleg nem maradna Lari nállatok,mert nem ismer,meg a helyet sem...de tényleg köszi :wink: ,meg Évi a kórház mellett lakik.Téged egyszer már kérdeztelek,de azthiszem nem láttad:merre is laktok?
Amúgy benne vagyok,hogy összehozzuk a két csibészt :wink:
Danus nagyon aranyos,és ez a mosoly :) :wink:

Pille:
Várom a képet :)
Nem talált a tüdőmön semmit,de azt mondta ha ilyen sokáig köhögtem akkor inkább nézzük meg.
Amúgy már jól vagyok,csak a melkasom fáj,de az sem vészes,volt sokkal rosszabb is.

Hajni:
De jó nektek!kettesben voltatok?
kazi

Nana! milyen szépséges Dani:tiszta Te! a mosolya mindenképp

Kazi! Nekem akkor volt ilyen amikor Bebével voltam állapotos.8 hétig köhügtem, de nem röntgeneztek meg, csak légzésvizsgálatot csináltak( a rendes neve nem jut eszembe, pedig anyukám tüdőgondozóban dolgozott:(

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Bepa,
írtam pü-t, fontos!!
balim

Sziasztok!

Nana
naon helyes kisfiú Dani.Korban illene is hozzánk.Na,ha jó idö lesz,nem sétálunk egyet a gyerekekkel? :lol: :lol:

Kazi
ne is gondolj rá többet,csak arra hogy egészséges gyönyörü lányod lett.
A tortáért hogy fogsz jönni?17-én szombaton fél kettöig dolgozom,legfeljebb Endre itthon lesz,oda tudja adni.Péntek este megcsinálom,legalább szombatra összeérnek az ízek .

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi
bocsi,végülis nem beszéltük meg hogy legyen,el is vihetem én ha kész van,csak mikor eszitek,az a lényeg.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Estelle, Lili!
Akkor jó lesz a péntek 4 óra a null km kőnél a főtéren?
vagy hol?
Írjatok!
de a biztonság kedvéért megírom a számom priviben!

Nana!
hú, milyen helyes nagyfiú :oops: , teljesen elolvadtam!

Timci
vigyázzatok az úton!!!

Hajny!
Te így otthon is szoktál tortasütést vállalni? :oops:

Kép
adrienn021

Balim! köszi mégegyszer

Gabi
bepagabi

és jó talizást Lányok holnapra (hátha Dóra már nem megy)

Gabi
bepagabi

Hajni:
írtam pü-t!
kazi

adri- ok , 4 óra null kilométer kő! Lili? Nektek jó?

Kazi- Mikor jöttök? 13.30-ig itthon vagyok! Várlak!!! Gyertek nyugodtan.

Kép
estelle26

egy kis segítséget kérek:céklát hogy kell megcsinálni a babának???Bebe nem kapott, de Levinek szeretnék adni...

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Kazi
hármasban voltunk,Anna papázik,meg a húgom a keresztanyja,hadd lógjon rajtuk.

Adri
szoktam vállalni,de azért esküvőkre nem vállalok,mert nincs hol tárolnom.Egy-két torta még oké,de semmi több egyszerre. :lol:

Jó talit nektek,én nőgyógyihoz vaok bejelentve fél 4-re,majd gondolok rátok.

Holnap meg turi,

Cuki
lehet kell majd hely nálatok is,majd átvisszük a felét,vagy nem tom. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny!
ha végzel, csatlakozz!!!

Lili!
mi van Veled?

Dóra!
Na, jössz?

Kép
adrienn021

ja Hajny!
figyi, te megcsinálnád nekünk decemberben Levi tortáját? :?:
Növényi tejszínhabból, hogy ne legyen benne tej?
Ha minden kötél szakad és télleg allergiás rá? :roll:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Itt vagyok, megyünk pocakkal 4-re. :) Apának már mondtam.
birolili

Lanyok, jo talizast, erezzetek jol magatokat! :D Nem tudok menni, esoben busszal es Katesszal mar nem vallalom! :wink:

Sajnos szombaton sem tudok menni Hajni, mert delelott NST-re megyek, meg a dokimhoz. :( Pedig szivesen megnezem a ruhakat - bar mar tultengunk beloluk, Andris ruhatara is megvan 68-asig! :lol:

Nana, tenyleg nagyon szep nagyfiad van! Mindjart ot eves... :shock: :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

dora..még mindig egyben:( :)

Gabi
bepagabi

Adri
nemhiszem hogy tudnék menni,növéremhez beígérkeztem,segítek neki.
A tortát meg még megbeszéljük,persze megcsinálom.

Jó kikapcsolódást.Teáztok?

Dora
gyors szülést,már csak Andrissal gyere haza!!! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nem megyek én sem teázni :oops: Papámmal 12.30 óta úton vagyok..., dokinál voltunk. Rengetegen voltak, utánna boltba vele, gyógyszertár, és közben jól eláztunk, ja és a kocsiba végig beszélt, hogy hogy vezessek, és hogy ő nem kanyarodott volna ki a helyemben, de nem akar beleszólni, csak....
És most értem haza :roll:

Hajni- Holnap pontosan hol lesz a "börze"? Nem biztos, hogy tudok menni, de ha lesz időm elnézek. 9-12-ig ugye?

Kép
estelle26

Sziasztok!

Évi:
Szegénykém nem irigyellek,de. meg mi boldogítottunk....pihenj le és relaxálj :wink:

Gabi:
Cékla passz!Én sem csináltam soha.

Hajni:
Jó babázást!Óóó én is nemsokára fogok...duplán(Évihez is megyek majd :wink: ) :)

Hajni:
Én is elmennék rucit nézni,de annyi van a lányoknak,hogy kifolyik a szekrénybőlmeg főzni is kéne :?

Lili,Adri:
Ti elmentetek a talira?
kazi

Sziasztok!

Estelle
küldtem pü-t.

Kazi
ha nem is veszel semmit,maga a kiruccanás,nekem már az sokat számít,a társaság.

Remélem volt tali,nem mosta el az esö.

Roz
hogy vagytok?Sikerült már valami újat kiderítenetek?Niki jól van?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Volt tali, ketten voltunk Adrival. :) Jót beszélgettünk. :) Kár, hogy többen nem jöttetek.

Holnap hova kell menni pontosan "börzézni"? Kozmetikus után lehet, hogy benézek. Hajni, írsz egy tel.számot priviben? Köszi!
birolili

Tali :)

Kazi! köszi:) majd akkor én kipróbálom, hogy kell....

Nem tudom Nálatok mi volt ma de az én fiamiam hű, de nagyon nem akartak semmit se...semmi nem volt jó (biztos a front)...Bebe tiszta ideggombóc volt ettől én is (ilyenkor úgy utálom magam, nekem kéne lenyudtatnom)

Balim! Megnéztem Eszti képét: nagyon scajos, nagyott nőtt mióta nem láttam:) A fiúk meg tiszta egyformák:)

Dóra! szorítok Érted holnap, hátha már nst-re se kell menni. Nem emlékszem Katival hogy volt a szülés..???

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Bepa
Anna is fel volt pörögve tegnap,de azért ari csaj volt.Sokat evett,feltünöen sokat.Nekem csak ez volt fura.

Lili
pü ment.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jo reggelt!

A mi golyank iszonyu lassu, vagy eltevedt, nem tudom... :wink:
Nemsoka NST.

Bepa, Katival aug. 4-re voltam kiirva mensi szerint, uh szerint pedig aug. 25-re - akkor is erkezett. Rendszertelen, hosszu ciklusaim vannak, ezert ekkora az elteres. Andrissal is ugyanez van, csak most 10 nap a kulonbseg.

Megyek, mert felebredt a csaj!
Jo borzezest!:)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra: drukkolok neked, hogy mihamarabb menjen a gólya felétek! Lehet hogy bevárod Lilit a szüléssel?? Legalább jól ellesztek bent együtt.... :wink: :lol: :lol:

Lili, Adri? legalább megismerkedtetek! Végül teázóba mentetek?? :wink: :lol:

hajny: ha látsz majd Janának való gatyát szólj, vagy gondolj rám:) , jó turit mindenkinek aki megy!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényes
jó utat nektek,majd nézek gatyeszt. :lol:

Dora
úgyis kijön Andris elöbb vagy utóbb,inkább elöbb.Majd értesíts ám minket! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dóra,
mi volt NST-n?
Hétvégén nem nagyon vagyok netközelben, de gyorsan szereztem egyet pár percre, hogy megnézzem, hátha már kint van pici Andris.

Volt tali tegnap?

Én este voltam megint UH-n. Már 23 mm volt a tüsző, meg 11 a nyálkahártya, a doki szerint mára biztosan meg is repedt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

húúú, de el vagytok veszve...Ott nem üvölt a szél,mert itt szörnyű hűvös és szeles az idő..Biztos mindenki Hajninál avn:)

Roz! Hogy vagytok???

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Bepa
ááá,dehogyis.Estelle jött át,meg Cuki.Köszi nektek!
Itt is csúnya rossz szeles az idö,bár ablakon keresztül istenien melegít a nap.

Estelle
örülök hogy megismerhettelek,még talizni fogunk remélem.Nem laktok messze,majd beiktatunk sétákat! :lol:

Lina
jaj,én úgy drukkolok nektek! :lol: Ma nem számítógépezni kell az ágyban,oké? :lol:

Dora
remélem nem kellett befeküdnöd,csak ha már szülsz!

Nana
néztem neked nadrágot amit írtál,csak kisebbek voltak.Sajna.
Én találtam szép rucikat Annának,meg Barnusnak is vettem egy szép kis pulcsikát.

Ser
hogy vagytok?Ricsike is jól van ,meg a többiek?

Kazi
levettétek a kinti hintát?Vagy még szoktál benne pihikézni?

Geli
hogy vagy?Rég írtál,gondolom naon jó pihizni,nem a gép elött ülni.

Lili
szép lettél a kozmetikusnál?Szülés elötti rendbetétel? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?