Új privát üzeneted érkezett!

Rik!
Zoli ott dolgozik. :)
Azért kíváncsi leszek hogy viselem majd. :shock: :)

Na indulok is tovább. Adél ma szörnyen nyűgösen ébredt föl. :shock: Mi lesz még ma?... :roll:

Kép
wirág&

Sziasztok!

Wirág-az eszed végig otthon lesz :wink: , én mindig így vagyok, hiába bízom maximálisan anyuban, és Kincső baba pedig szépen alszik :lol: . De olyan jó kikapcsolódni, az ember lánya sokkal felüdültebben és energiával telten tud a gyerkőccel foglalkozni egy-egy ilyen kiruccanás után: szép ruha, smink, suhanás a táncparketten.... És Adél olyan kis kiegyensúlyozott baba, nem lesz baj. Nálunk is nyügike van :shock: , tegnap pedig nagy sírással ébredt a kisasszony a déli alvásból, alig bírtam megnyugtatni, mi lehetett? :?:

Rik-tegnap nagy magányomban megírtam az egyik házidolit :lol: :lol: :lol: (a könnyebbet :oops: ). Hát, igen, jó kimozdulni, de a kollégákat hallgatva, már kiestem egy csomó változásból és új dologból :shock: :? , lesz mit bepótolnom, ha visszamegyek dolgozni!

Gabó- Levi, igaz lehet, amit Rik írt: téged már meghódított 2,5 éve! Veled már lehet rosszalkodnia :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha érdekel benneteket, november 26-án 10kor Baba-mama klub lesz a Kodály téri védőnőknél! Jó szokott lenni!!! :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó

Mi ahhoz már nagyok vagyunk ugye??Nyugodtan mondd meg!! :roll: :D
Ügyeske vagy!!HA a könnyebbik részét fogtad is meg,akkor is.Hisz egy már megvan!! :wink:
Bepotolni amiota nem dolgozom nekem is lesz mit.Semmi kedvem az egészhez!!Valami uj munkahelyen tudnám magam csak elképzelni,ez van.Oda nem huz a szivem.Miért van ez velem???

GYöngyi

Nekem tegnap volt ilyen siros,hisztis a Petra.Mi van velük??? :shock:
Vendég

Anikó,
és ott a Kodály-téren mit csináltok? Ott is van valami konkrét téma? Hánytól lesz?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol-10től lesz :lol: , azt hiszem az egészségmegőrzés a téma, de ott szabadabb szokott lenni az egész. Kevesen szoktunk lenni (2-3 baba+anyuka). Rik, Wirág, nem jöttök? A múltkor nagyobb gyerkőc is volt :wink: , Petra beleillik majd a csapatba!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó

gondolod,mehetünk???? :shock:
Engem érdekelne!!
Még azért előtte szolj!!! :wink:
Vendég

Rik!
Te mindig megújulsz! :lol: :lol: :lol: Nagyon szupik a vonalzóid. :wink:

Anikó!
Mi is szívesen mennénk. Remélem nem jön közbe semmi.

Csajok!
Megnyírták a hajam. Mínusz 20 cm. :lol:

Kép
wirág&

GYöngyi

köszi!!! :lol:
Az mit jelent?Most rövid??
Jó lenne ha jönnél Te is,végre taliznánk!!

Réka

Nem tudsz jönni Te is KAtával erre a baba-mama klubba???Kimozdulnál,és találkoznánk is!!
:wink:
Vendég

Wirág!

Milyen lett a hajad? Nem tudsz képet feltenni? Érdekes, most hajvágós időszak van. Nem is baj, kell néha a változás.

Rik!

Szupik az új vonalzók! Közlöm, hogy lopom az ötletet. Ha van várandós is, akkor már csinálom is!!! Ugye nem haragszol!?!?

Jó éjt csajok!!!!

jutiboszi

sziasztok,

Ábizsani, nagyon jók a képek!!!gyönyörűek vagytok!

Dzsezmin,
jó lehet azért, hogy élvezed a munkát.

Anikó,
a karácsonyfa kapcsán, nem tudom, hogy jó ötlet-e, de nálunk tavaly már olyan magasan volt, hogy Vince ne érje el, azt hiszem egy kicsi fiókos szekrény félén. Persze nem néz ki olyan jól, de biztonságos volt. Hallottam olyat is, hogy damillal kikötötték, de nem tudom, hogy az mennyire tuti.

A csütörtöki Bóbita foglálkozás a GYíłban szerintem jó lesz, csak ki kell alakulnia. Úgy néz ki, hogy 2 csoportra osztják a gyerekeket, nagyobbakra és kisebbekre és úgy lesznem egymás után a foglalkozások. Sajnos, arra nem emlékszem, mikor pontosan.

Beus,
köszönöm kérdésed, jól vagyunk, csak én még mindig folyamatosan le vagyok maradva. Kicsit próbálok fordítgatni, dolgozgatni is itthon és evvel minden maradék energiáimat is felőrlöm.

Az az igazság, hogy olyan szempontból nagyon örülök, hogy visszmegyünk Bp-re, mert ott lesz kire hagyjam a manókat időnként. Lehet, hogy ciki ezt mondani, de én nagyon csodálom azokat az anyukákat, akiik minden segítség nélkül sokgyerekeznek...

na jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,
azért nehéz lehett az az emlegetet időszak a Szilveszterrel kapcsolatban, mert gondolom, nem is mondhattad meg neki egyenesen, hogy hagyja már abba, mert evvel csak még jobban idegel, ahelyett, hogy segítene.
Szerintem a férfidokik egy csomószor egyáltalán fel sem tudják mérni, mennyire bántó, amit, vagy ahogy mondanak, tesznek.

Viol,
szegény DOrka, most már jól vagy, ugye? szörnyű, ha lázasak. Vincével is volt egy hasonló, nagyon nagyon rossz volt.

tényleg jó éjT

KépKép
KépKép
esztermami

Juti

nyugodtan!VAn várandós is,meg esküvős is,meg sokfajta.

Esztermami

Elhiszem hogy várod hogy kicsit egyedüllegyél,tudj koncentrálni egy dologra.A gyerekek mellett ezt nem lehet!!
Ha van aki vigyáz majd rájuk Pesten szuper lesz!!MAma ugye??

Jó éjT!!
Vendég

Jó reggelt!

Szuperek az új vonalzók! :-)

Eszter! Én is azt mondom, hogy minden tiszteletem akik segítség nélkül több gyereket nevelnek. Biztos meglehet szokni de nekem jó érzés, hogy egyedül eltudok menni mondjuk bevásárolni.

Rik! Dehogy haragszom Szilveszter miatt! Engem nem zavar ha szidják, mindenkinek lehet vele jó és rossz tapasztalata. 3 évig akkor hozzájártál? Nála is szülted valamelyik gyereket? Jöhet privibe is ha itt már nem akarsz erről írni. Amúgy ezt a feledékenységét, elhavavazottságát én is észrevettem. :lol:

Gyöngyi! Majd rakjál fel képet a -20 centis hajadról. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Mirama

Irtam privit!!
Azért Neked még lesz babád!Biztosra veszem!! Kép

Juti

Irtam ott is!!
Rámtaláltál!! Kép
Vendég

Sziasztok! :)

Rik!

Rékának Boldog Névnapot kívánunk! :lol: :lol: :lol:

Most futok tovább, aztán még később jövök. :)

Kép
wirág&

Rékának boldog névnapot kívánunk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kincső baba+Anikó

Kép[/url]
quito

BOLDOG NÉVNAPOT RÉKA!

Kép

katus78

Kép Kép Kép Kép Kép

katus78

Rékáknak boldog névnapot!!!!!!!!!!!

Kép

Katus,
itthon vagyunk :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Andi de jóóóóóóóóó!

katus78

Réka nevében köszi a köszöntéseket!!

RÉKÁNAK MI IS BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!!!

Kép
Vendég

sziasztok,

Rik,
igen, a nagyszülők mind ott vannak.

Anikó,
nem is írtam tegnap, pedig szerettem volna, hogy milyen kis eleven volt Kincső ott az éneklős foglalkozáson. Ilyenkor látom igazán, hogy az enyimek mennyire le vannak lassulva sok manóhoz képest. Amúgy Vincének is az a színes kendő hullámoztatás nagyon tetszett. Uténa meg is próbálta szerezni azt a hatalmas anyagot...

Katus,
pont ma gondoltam, hogy vajon hogy vagytok!
Nagyon jó a Kiskukis vonalzója!

KépKép
KépKép
esztermami

Rékának boldog névnapot!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

RÉKÁNAK MI IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Ma volt Léna keresztelője.
Ábi keresztapja meg ma halt meg. Pedig olyan fiatal volt még.
Most nagyon szomorú vagyok.

Kép

Kép
ábibaba

Ábizsani,

sok puszi Lénababának és persze Ábinak is.

A keresztapa miatt részvétem.

KépKép
KépKép
esztermami

BOLDOG NÉVNAPOT RÉKA!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

BOLDOG NÉVNAPOT MÁRTON!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Mártonnak boldog névnapot kívánunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter-köszi! :lol: Az én kis menő-manó ilyen nyughatatlan :wink: , én meg sokszir irígykedem, hogy a babák többsége nyugisan elül és mondókázik, ringatózik az anyukája ölében :oops: .

Ma leesett az első hó, Kincsőt kivittük az udvarra :lol: :lol: :
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Márton Boldog Névnapot!

Kép

katus78

Réka, Márton!! Boldog névnapot kívánunk!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Mártonnak boldog névnapot kivánunk!!!

Kép

Nercsi

Már 12 hetes vagy?Hol elrepült az idő!!!
Jól vagytok??

Anikó

Kincső igy aranyos ahogy van.Ilyen mini izgő mozgó kiscsajszi.Édes nagyon!!!!
Kép
Vendég

Köszönjük!!!!!!!!!!!
Majd alvás után átadom :wink:

Szaladok, annyi dolgom van és még a betonkeverő és társai csomagolásra várnak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Köszi Rik!! Megvagyunk. Már jobban vagyok, még ugyan nem 100%-os, de már 80%!!!! :wink: Szóval valami már lesz.

Voltunk uh-on, megnéztük kistesót, vele minden rendben van!! Tényleg szalad az idő, talán jobban is mint az elsővel, pedig most nem is hajtom mint anno.

További szép hétvégét!!!

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Rékának és Mártonnak mi is boldog névnapot kívánunk!!!

Erika,
sziaaaaa!!!!

Cajok, nekem is levágták a hajam! :wink:

KépKép
viol81

A hajvágósok közül én így nézek ki :D
(jah, nem a képen látható csaj a fodrászom... :D )

Kép

KépKép
viol81

Andi,
Mártonnak boldog névnapot kívánunk!

Viol,
tök jó lett a hajad, meg amúgy is nagyon jó ez a kép rólad. Szíííp vagy :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Viol-Királylány!!!

Szép vagy nagyon!!!!!!!!!!!
De miért tagadod le a fodrászodat??? :lol:

Erika

Örülök hogy jobban vagy!!!

CSajok!!

A Thomas örület elért minket is!!Segitsetek honnan tudom letölteni!!!!
Vendég

Mártonnak utólag is boldog névnapot!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok !

Na csak egy gyors bejelentkezés amíg Alexandra alszik.

Névnaposoknak utólag is sok boldogsáot kívánok!

Viol, jó lett a hajad.Legközelebb már el se kellesz menni a fodrászhoz hisz háznál is van egy és ráadásul milyen aranyos.

Anikó, Kincső nagyon édes ahogy a hóval ismerkedik.A merülés Alexandrának sem tetszett nagyon az usziba főleg már a vége fele nagyon ellenezte volt olyan , hogy nem is tudtam megcsinálni vele a feladatot, pedig a Hajni mindig azt mondta, hogy Alexandra a jó merülő babák közé tartozik.Ez a víz alatti fényképezés valami új dolog lehet, mert amikor mi jártunk akkor nem volt .Gondolom , hogy nem lehet valami olcsó.

Dzsezmin,igen Alexandra nagyon leköti az időmet sajnos nem akar egyedül játszani mindig igényli, hogy valaki legyen ott vele.Nem tudom más ilyen korú gyerekek eljátszanak-e magukba vagy mit kéne tennem hogy , hogy egy kicsit ellegyen magába is.Belaktátok már az új házat?Levit nem viselte meg a költözés?

Rik,minket is elkerült idáig a gólya.Lehet, hogy azért mert elrepült Németországba a Reniékhez és onnand meg nem talál vissza Sopronba ill. Lövőre? :D :( Hála Alexandra nem hisztis vagy csak itthon, de utcán, boltba sose sírt semmiért mindig megértette és remélem fogja is , hogy nem szabad vagy nem tudjuk megvenni.
Mikor kezditek az ovit és mikor kezdesz dolgozni? Ugyanoda mész vissza ahol ezelött is dolgoztál?

Ábizsani, részvétem a keresztpapa miatt.Beteg volt?

Zília

Kép
kertész ákosné

Köszííííííí!!

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol! Nekem is tetszik a hajad, és ez a szín nagyon jól áll, jobban tetszik mint a sötét.
És a szemed is nagyon szép, hogy még jobban bókoljak! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Rik!
Van egy csaj a Babaszobán, én is rendeltem már tőle több mesefilmet is. 400 ft/db, persze nem eredeti, de hát gondolom úgy is tudod. Meg van Neki az egész Thomas sorozat. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Mirama

Köszi,megnézem!! :wink: (ha nem találom szólok! :D )

Ábizsani

részvétem !

Zília

JAj látod hisz persze!!Németországba repült. :D Lassan vissza kell térnie!HA hozzád menne előbb irányitsd utána ide,köszi!! Kép
Nekem nem kell mndig játszanom Petrával.NAgy a korkülönbség köztük,de Réka vissza tud menni Petra szintjére,szerencsére!! Kép
Vendég

KépKép
KépKép
mirama

Viol!

Nagyon szép lettél!!!

Lányok!

Mi van a levegőben? 2 napja az én kisfiam "nem bír magával". Úgy ficánkol, hogy lassan kilukad a pocakom. Vagy ez természetes? Arra gondoltam, hogy lehet hogy növöget, és erősödik, ezért érzem Őt egyre jobban. Vélemény?

Puszi mindenkinek!

Juti

jutiboszi

Mirama

köszi!!!

Juti

ÉS még hogy fogod érzeni!!!!!!!!!!!! Kép
Jól vagy amugy?

Nekem karom ugyanolyan szar,a Réka meg asszem ma ment utoljára,mert irtóra fájt már reggel a torka.ELért minket is a betegség! :cry: :evil:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?