Új privát üzeneted érkezett!

Szia Susy,

A 4D uh mindenképp hasznos, és a közhiedelemmel ellentétben nem csak "babamozira" való. Nekem pl. csak a 4D-n vették észre, hogy Roni betekerte magát a köldökzsinórba... ez nem igazán látszik a sima uh-n. A baba nemét is igazán biztosra ott tudják megmondani, bár unokatesóm a terhessége végéig abban a tudatban volt, hogy kisfiút vár, aztán a szülése előtt napon azt mondták neki, hogy kislány... Szóval a baba neme csak a megszületése után lehet 100% biztos... :wink: Én javasolnám nagyon a 4D uh-t, a XVI. ker-ben a Mátyásföld klinikán nagyon szuper a szolgáltatás színvonala, kiváló szonográfusuk van (ő csinálta egyébként a Pocakosnaplóba a képeket). Ha meg valami gondot fedez fel - amit nálad persze nem fog!!! - akkor ott a szülészfőorvos a szomszéd ajtó mögött a rendelőben, és ő is megnéz, mert áthívja!

A www.matyasfoldklinika.hu oldalon megtalálod őket! Nagyon profi csapat!

Üdv!
andibab

Verna,
nem mondott semmit Bogi, hogy miért kell kidobni, egyszercsak fogta magát és megszabadult tőle. Ezért is állunk értetlenül előtte!
andibab

Andibab:
Köszönöm szépen, már hívtam is őket, de egyenlőre foglalt. Akkor az unokatesód még később tudta meg... nem semmi. Nálunk minden rózsaszín :)

Verna:
26 hetes vagyok, és még mindíg nem tudja. inkább ne is mondott volna semmit. Már 18 hetesen mondta, hogy kislány lesz, utána mégegyszer megerősített ebben.

Valamiért nem működik a vonalzóm. :(

Susytunder
susytunder

Susytunder: hát az is lehet, hogy csak nem úgy feküdt... szerintem a dokim már a 16. héten is látta, csak nem volt benne biztos, ezért nem mondta meg. Akkor hólyaghurutom volt, azért nézett meg. A 18. heti genetikain sem mondta meg. Most nézem, 21 hetesen voltam legközelebb, és akkor mondta meg, aztán utána mindig megerősítette. :) Vásárolni csak akkor kezdtünk el, amikor már 3x egymás után lánynak nézte. :)
Unokatesómnak is szinte végig lánynak mondták a fiát - ami nekünk csak jó, mert egy rakás rózsaszín holmit örököltünk tőlük, amit ugye nem is használtak. :)
Vendég

Ja, és egyébként én 99% biztonsággal éreztem, hogy lány! :)
Vendég

Verna:
Én egy darab ruhát nem vettem eddig, örököltük egy kisjánytól. :)
Valahogy én is első perctől kislánynak érzem. Sikerült elérnem a klinikát, hétfőn minden kiderül, fél 7- re kaptunk időpontot 4D- s ultrahangra. Addig bizonytalankodunk :)

Mi lehet a vonalzómmal, hogy nem számlál?

Susytunder
susytunder

Sziasztok!

Susy:
nekem nagyon sokára mondta meg a doki, a hatodik hónap végén, azt hiszem, de ő mondta, hogy még nem biztos. Egyébként én azt csináltam, hogy amiből rózsaszínt vettünk, azt megbeszéltem a bababoltos ismerősömmel, hogy csak a baba születése után mossuk ki és ha nem kislány lesz, akkor kicseréli. Ugyanis én azt mondtam, hogy akkor 100%, amikor megszületett. Amúgy meg a rózsaszínt is el fogod tudni használni, főleg az elején, amikor egy nap ötször cserélsz rugit. Ha nagyon zavar, hogy rózsaszín, akkor csak éjszakára add rá. De olyan hamar kinövi, hogy szerintem olyan mindegy. A Didri már egy számmal nagyobb ruhákat hord. Már nem jó rá az 56-os méret. Azonkívül mi azt csináltuk, hogy mindenből sárgát, zöldet, meg ilyen semleges színeket vettünk és így mindegy, hogy kisfiú vagy kislány veszi fel.
Szerintem csinálj új vonalzót.

Andi:
a Bogi csúcs, de ezt már mondtam máskor is! :) A Roni meg olyan édes, ahogy elalszik kaja közben. :)
Ja, képzeld el, nem tudok a honvédségről írni dolgozatot, mert azt már valaki kiválasztotta. A határőrségről, postáról, vasútról lehetne, de ott nem ismerek senkit. :( Úgyhogy most agyalok, hogy oldjam meg a problémát.

Tiop:
nagyon állat a frízura! :)

Pilla, Verna:
olvastátok amit írtam a Baba-Mama-Klubról?

Szép napot kívánok mindenkinek ezen az esős napon! Én nem nézek ki az ablakon! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska: igen, én olvastam. Szerintem megyünk.
Vendég

sZIASZTOK!

Andibab!
Nem semmi amit a csajod csinált!szerintem egyszerűen rájött,hogy neki már nem kell a cumi,ő már nem kisbaba!!!! :wink: :D Zsani is kidobja a cumiját néha,de ő még csak huncutkodik!!!!Egyszerűen odamegy a kukához és kidobja a csőrös cumiját,közben pedig néz engem,hogy mit szólok hozzá!Persze én egyből ugrok,de néha nem tudom elkapni! :oops:

Susy!
Nállam mind a három gyerkőcnél biztosra látta a dokim,hogy milyen neműek!mindég megkérdezte,hogy akarom-e tudni?Én meg mondtam,hogy csak akkor,ha tuti!!!!!!Mindég igaza volt!Mondjuk én a Rolinál is éreztem,hogy fiú lessz!Anettnál is,hogy kiscsaj!Egyedűl Zsaninál voltam bizonytalan,mert az elejétől fogva éreztem,hogy kisfiú lessz és a doki az ellenkezőjét bizonyította!Én is láttam mind a három gyerkőcnél a bizonyítékot!!! :!: :wink: :D :lol: :lol:

képzeljétek,most telefonált anyu,hogy Öcsémnél semmi károsat nem találtak,szóval nincsen semmi Rákra utaló jel! :!: :!: :D :D :D :D :D :P :P :P

szép napot! :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Verna:
Bocsi, csak nem reagáltatok. :) Majd azért szóljatok, ha mentek, hátha én is oda tudok menni pár percre. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

ANDIBAB!
még neked akartam,hogy nagyon szépek a lánykáid!!!!!!!Édes ahogy elaludt kajcsi közben!Zsani is csinálta ezt sokszór!roli meg mindég a kakaó allatt aludt így el!Mire kiidta a kakaót,addigra kiesett a cumi a szájából,maradék kakaó meg kifolyt a szája szélén! :lol: :lol:

Köszi mindenkinek a "dicséretet" :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop,
ez szuper hír!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaj, de örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nircee

Piroska,
határőrnek jó vagyok én? meg a sógorom, meg a nagybátyám... :lol:

megyek, mert a tegnap lemondott délutáni vendégeim mégis jönnek :roll: :evil: , főznöm kell!
andibab

Tiop

FANTASZTIKUS!!!!!!!

:D :D :D
andibab

Tiop, örülök a jó hírnek! :wink:

thenus

Köszönöm mindenkinek,hogy velem örül!!!!!!! :D :wink:
ezeket a képeket ma reggel indúlás előtt készítettem Zsaniról!Nem nagyon akart elindúlni az oviba velünk! :? :lol: :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop:
ez naggggyon jóóóóóó!!!!! :):):) Hála Istennek! :) Most már minden rendben lesz! :)

Andi:
hát megköszönöm, ha segítesz! Csak azt nem tudom, hogy fogjuk megvalósítani. Valamennyi infó van fent a határőrség oldalán?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Ma reggelre lebetegedtünk Laurával. Folyik az orrunk, köhögünk, stb. Szuper... Viszont a dunsztkötést egész jól bírja. Az egyik lábán szandi van, a másikon dupla zokni és mamusz.

Verna, azért nem írtam, mert már SMS-ben lebeszéltük Mónikával, hogy megyünk. Közben a betegség miatt mégsem megyünk, úgyhogy majd üzenek Neki. Sajnálom... A baba-mama klubot megnéznénk, ha meggyógyultunk.

Angyalkrisz, köszi az infót! Fel fogom hívni a kozmetikust amint Laja meggyógyult.

Tiop, örülök a jó hírnek! Zsani sérója pedig vadító! :lol:

Andibab, nagyon ügyes Bogi, hogy így kidobta a cumiját! Gondolom jól meglepődtetek. Édesek a lányok. :wink:

Bocsánat csajok, de visszafekszem. Olyan gyenge vagyok, hogy a gépelés is fáraszt.
Vendég

Andi, nem semmi ez a kiscsaj!! :shock: Mindig tud meglepetést okozni. Mint a múltkor, mikor megköszönte a dokinak a 15 hós oltás (ha jól emlékszem..) Szóval fantasztikus, milyen tündéri! :lol: :lol:
Nagyon jók a képek!

Tiop, ez igazán jó hír!
Zsani kész nagylány - alig ismertem meg abban a rózsaszín bundás kabátban :shock: :oops: :lol: :lol: :lol:

Susy, a fiút könnyebb biztosra mondani.. talán mostmár fiú marad :wink: Én is lányt vártam, de a 19. héten kiábrándított a doki, hogy tuti fiú, és aztán is mindig megkérdeztem, hogy még mindig fiú-e.. :oops: De tényleg nem a nem számít, egyszerűen nem lehet nem elolvadni tőlük :lol: :lol: De persze megértem, nem könnyű ezt feldolgozni, főleg a 26-ik héten, hiszen már a pociban is személyiséget tulajdonítunk a picúrkáknak, és azt alapvetően meghatározza a neme. A ruhákra pedig szerintem is a semleges, zöld, sárga színek a megoldás - persze ami rózsaszín, az már rózsaszín marad.. jó lesz a huginak :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

bocsi a sok 'nem' miatt :oops: :oops:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Pilla, mostanában rátok jár a rúd... :?
Remélem hamar meggyógyultok!!!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Képek Didriről:

Kép így fürdünk mi Kép meg így :) Kép punnyadás apával Kép így ébredünk Kép meg így :) Kép és ilyen ki pufókok lettünk :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pilla:
Gyógyulást!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, nagyon cuki, Didri! :D Olyan édesen néz! És mekkora szemekkel! :lol: nagyon szép babó! :wink:

thenus

Henus:
De azért elég durván hízott, nem? :) Teljesen kikerekedett. :) Most nagyon nyűgös, biztos a front. :(
Amúgy a fürdést nagyon szokta élvezni, de azok a képek nem sikerültek rendesen, ahol látszik, hogy élvezkedik. :)
Amúgy meg már ennyire tudja magát tartani (nézd, hogy tartja a fejét:)):
Kép

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Kicsit eltüntünk, de pár napja mozdulni sem lehet a csajszi mellől, ha csak kikerülök a látóköréből áll a bál és ettől egy kicsit kivagyok :oops: ha csak hátat fordítok neki az is baj, mert azt hiszi ott akarom hagyni :oops: :? ebből kifolyólag cipelem mindenhova a lakásban magam után, mármint jön ő a saját lábán csak meg kell várni, úgy elvagyok maradva mindennel, hogy csak na :oops: :evil: próbálom utól érni magam mikor alszik, de kiszámíthatatlan az alvásunk is mostanában, tegnap éjszaka is félóránként aztán óránként fenn volt végül reggel fél hatkor úgy döntött neki elég volt és nem alszik többet :evil: sikongatott, játszott, mondván ha ő nem alszik akkor más se :(
na mindeggy csak túl leszünk ezeken a napokon is, amúgy tuti, hogy a foga zargatja meg ennyire, mert jön az 5.6.7. foga egyszerre, bocsi, hogy ennyi morgós jelet tettem, de kivagyok már mint a liba :oops:

Giga tök jó, hogy írtál egy kicsit, hogy mi van veletek :lol: örülök, hogy sikerült berendezkedni és jól érzitek magatokat a sajátotokban :wink:

Tüccs szenzációs ez a "fogas" hinta :wink: :wink:

Pilla először is jobbulást nektek, nem egyszerű Laura a babakocsiban :wink: részvétem a színek miatt nem lehet könnyű választani

Tiop Bencének sikerül visszaszoknia, tegnap már a régi volt, haza se akart jönni :wink: ez az én fiam :wink: Zsani sérója nagyon tetszik, olyan mint egy süni :D szívből örülök, hogy öcsédék ilyan fantasztikus hírt kaptak :D :D :D :D

Andi nem semmi Bogi, hogy csak úgy kidobta a cimuját :D de inkább ez minthogy még az oviban is ott lógjon a szájában szerintem, anno a Bence is hamar letette magától a cumit, nem volt még másfél éves és egyik napról a másikra elhagyta, pedig mi még a boltba sem mehettünk anélkül mert állt a bál :wink: a lánykák nagyon tündériek és hasonlítanak is egymásra :wink:

Piroska hatalmas lett Didri :wink: :D és azok az ébredős képek.......... el vagyok olvadva tőle :D :D :D

majd teszek fel friss képeket én is, ha egyszer odajutok, hogy feltöltsem a gépre, most is csak azért tudtam végre írni, mert játszanak a szobában, de nagyon gyanus csönd van úgyhogy rájuk nézek :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Vagyogatok, de ....

Kezdtük a hasfájással - általánosan mindig, minden miatt :-( - majd jobb lett, de ekkor nem volt kaki csak ha segítettem - hőmérő :oops:

Most meg... 2 napja rátört a zabafesztivál, nekem "tejparám" van....

A csaj tegnp már 730-at evett... most meg 670-nél tartunk... és 2 ciciből szoptatok, de így is kevés... állítólag pár nap alatt a cicim utoléri az ő igényeit... hát remélem...

Ja és zöldes a kakin, de azt mondta a doki, hogy ez még okés, csak azért van, mert nem teljesen tökéletes az emésztése... és nem is hízott olyan sokat... 3300-mal született és 4 hetesen 3590 volt... mondjuk eddig nem is evett ennyit... remélem a tejem mellett ő is "beindul"

Minden babának boldog hófordulókat/szülinapokat utólag is!

Elnézést, hogy csak ennyire ugrok be, ha vki tud vmi tippet tejserkentésre ill. biztatót, hogy nála is voltak ilyan periódusok, az more than welcome...

Na most ilyen a kedvem... :cry: :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta de jó, hogy jelentkeztél, én sajna nem tudok segíteni, mert ilyen tapasztalato amit írtál nem volt.
Tejserkentésre próbáld meg az urtica urens 5 ch-t napi 2-3x5 golyócska hátha segít a teákon és a sörön kívűl is.

Boldog hófordulót Dorkának :wink: :wink: :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Jutta!
Végre, jelentkeztél! Tejserkentésre sok pihenés (főleg szopik előtt 10 perc vízszintesben) és a szokásosak: rengeteg folyadék, sör, tejserkentő teák -->ebből sokféle van a gyógyszertárban. Szerintem mindenkinek más jön be, próbálgasd őket. A lényeg, hogy ne parázz, legyen otthon tápi is , hogy megnyugtasson. :wink:

Piroska!
Nagyon szép Didri!! Irigyellek ám nagyon!! :)

Pilla!
Jobbulást nektek!!

Tiop!
Gratula a jóhírhez!!

Andi!
Nekem erről a cumi-kidobásról rögtön az jutott eszembe, hogy a kistesó miatt lehet. Szerintem ő már tudatni szeretné, hogy nem ő mostmár a kisbaba, nem is kell neki a cumi... nem úgy mint Roninak. Amúgy szenzációs a csaj, csak ámulok ezen a dolgon. :)

Lányok a Dóri olyan lusti, hogy se mászni, se semmit mozogni nem akaródzik neki. Tudom minden gyermek másképp fejlődik, de nekem ez olyan aggasztó, hogy a korabeliek már álldogálnak a kiságyban, mi meg mászni se mászunk. :? Persze van még időnk rá, de akkor is. :(

KépKép
tüccs

Ja, és Dorkának boldog hófordulót!!!

KépKép
tüccs

Piroska, jajaja...nagyon ügyesen tartja magát. :D :shock: Nem úgy néz ki, mint egy egy hónapos! :wink: :D

Timi, teljesen ismerős a szitu, ami nálatok van. Egy éves kora körül Szonja is csinálta ezt. Neki is jöttek fogai, de szerintem ez az "egy évesek betegsége" :roll: :oops: :) Én már valami doki féléhez, vagy valami tanácsadóhoz akartam fordulni, mert kiborító volt amit éjszakánként művelt. Aztán egyszercsak elmúlt... :shock: 8mint minden más :D )

Tüccs, megértem, hogy aggódsz (bár nem kell...)De jusson eszedbe Szonja aki 7 hónapig meg sem fordult (viszont ült :shock: ), 11 hósan kezdett el mászni, és 13 hónapig nem indult egyedül. ( viszont vezetgetve 9 hónapos korától járt.) Szóval el fog jönni a ti időtök is :wink:
Anyukám mindig elmeséli a tesómat, akit másfél évesen még neki kellett támasztani a fotelnek, ha álló képet akartak róla... :lol:

thenus

Valaki!!! Légyszi!!! HELP!
A Sambucus Nigra 9CH-ból mehet Laurának napi 3x5 golyó? Nem emlékszem mennyit kell adni, a homeós barátnőm meg már ki van kapcsolva.
Vendég

Sziasztok!

Vendégek el (este 19.15-kor), csajok beáztatva-megetetve, én dögfáradtan. huhhhhh

Bogi épp itt kutyul az ölemben a gépnél, minden feltett képet megcsodált és végigmesélt nekem, és állandóan gépelni akar.

Piroska,
Bogi a Didri képeinél közölte, hogy "Nem Jonyi uszi" és "Baba Apa ajcsik" vagyis "nem Roni fürdik", de a "baba az apukájával alszik". Tényleg édi a kisleány, főleg az ásítós-ébredős zabálnivaló. A cég honlapján én nem szoktam nézelődni, életemben talán 2x nyitottam meg, nincs ezzel kapcsolatban ötletem. De ha vannak konkrét elképzeléseid, szerintem priviben megbeszélhetjük, aztán meg majd a többi...

Jutta,
próbáld ki a Radler sört, a citromos és a bodzás nagyon fini (ja,és tejcsit is csinál :oops: )! Boldog hófordulót az "öreglánynak"! :D

Pilla,
Jobbulást! Tudom, hogy nehéz ez az időszak, de valahogy próbálj lazítani, mert a lebetegedéssel a szervezeted közölte, hogy elege van, pihenésre van szüksége!

Megyek, mielőtt nagyon összeveszünk Bogival a gépelés miatt!

Jó éjt!
andibab

andibab

Pilla, lehet 3x5!
De én úgy tudom, hogy akkor kerülni kell a mentolos dolgokat (és mintha a múltkor Te írtad volna, hogy emellé Baby Luff-ot (?) is használtok). Bocs, ha félreértettem valamit, de így emlékszem :oops:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Köszi!
A Baby Fuuf eukaliptuszos. Azt sem szabad? Múltkor is együtt használtam őket. :cry: :oops:
Vendég

Jutta! Már hiányoltalak, jó hogy írtál, az viszont kevésbé jó, hogy ilyen nehéz nektek ez az időszak.
Szerintem próbáld meg, hogy egy etetésnél csak az egyik ciciből adsz neki, mert ha mindkettőből kap, akkor az eleje mindkétszer hígabb, így nem is lakik olyan jól, és ideje sincs a cicinek annyit termelni két szopi között. (Persze ez csak tipp, csak agyalok..)

Ja, és boldog hófordulót Dorkának!

Tüccs, én is egy kicsit el vagyok kenődve Márk miatt, mert ugyan átfordult már magától 4-5-ször, de csak hasról hátra és különben is utálja. Nagy hiszti van, ha hasra merem tenni :oops: Ha pedig elé rakok valami játékot, hogy épp ne érje el, akkor nyújtózkodik, majd keservesen sírni kezd (ekkor persze odaadom neki a játékot, hogy ne sírjon, de persze a sírást már nem hagyja abba, amíg fel nem veszem :? ). Attól tartok jól megtanulta, hogy csak sírni kell (mert azt nagyon tud :roll: ) és mindent megkap. De egyszerűen képtelen vagyok sírni hagyni! A figyelemelterelés pedig elég ritkán jön be, ha már sír.. :?

Piroska, nagyon édes Dia. Tényleg sokat nőtt mióta megszületett, de nekem mégis olyan picinek tűnik (elnézve az én akaratos nagyfiamat..) Az ébredezős kép nagyon jó, meg az apukával alvós is tetszik.
(Miért van az, hogy mindig az apukák "vállalják", hogy alszanak a kicsivel?? :roll: :wink: :lol: )

Timi, én teljesen megértelek nemalvás ill. gyerekkel virrasztás ill. éjjeli játszunkk valamit ügyben :? :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Pilla, eukaliptusz? Én csak a mentolról tudom, hogy nem szabad homeóssal. Akkor bocsi :oops:
De szerintem azért próbálj rákeresni neten..

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

"Másik fontos elv, hogy a homeopátiás kezelés időtartama alatt kerülni kell az aromás (mentol, kámfor, eukaliptusz és egyéb illóolajok stb.) dolgokat (pl. mentolos fogkrém, cukorka, bedörzsölõk stb.)."

Ezt ezen az oldalon találtam: http://www.similimum.hu/index2.php?mid=1

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

A homeopátiás kezelés alatt kerülje az erős aromájú anyagok használatát, legalábbis túlzott használatát: mentol, kámfor, eukaliptusz, kávé stb. Ezek az anyagok a tapasztalatok alapján gyengíthetik a homeopátiás gyógyszerek hatását. A homeopátiát használók számára készítenek mentolmentes fogkrémeket is. Kapható mentolmentes Elmex, a Boiron gyógyszergyár Homeodent 2 fogkréme is használható, gyümölcsízesítésű gyermekfogkrémek, fogporok szintén. A gátló hatás változó mértékű és függ a választott gyógyszertől is, nem minden homeopata orvos kéri ezek kerülését a betegétől. Célszerű betartani ezt a szabályt, tisztábban értékelhető ebben az esetben a gyógyszer hatása.

(Ezt is találtam.)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre, köszönöm! Akkor nem használom őket együtt.
De jó, hogy vagytok csajok! :lol:
Vendég

Szantre: Ebben a korban még a figyelemelterelés nem a legjobb módszer, főleg, ha el van keseredve szegény...Enyém gyerek is így csinált, hason mindig bőgött... :? :)

thenus

Igen Henus, sajnos ezzel Márk is tisztában van :wink:
Csak azért aggódom kicsit, mert elég sokat van kézben, és nem sokat mozgolódik. Ő általában csak a kiskádban szokott sportolni, mikor olyan vadul dörzsöli össze a lábacskáit (pont úgy, mint egy kis légy :lol: :lol: ), hogy csak úgy fröcsköli ki a vizet a kádból.. :lol:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre: Akkor próbáld meg, hogy egyre több időt teszed le mozgolódni a földre, pl. Legyél ott mellette, de a percek száma egyre nőjjön amit lent tölt a földön. Hátha... :roll: Ez egy tipp... :roll: Próbáljatok meg így játszani...

thenus

Szantre:
Didri is sír hason. Tegnap kicsit nyűgös volt, nem akart sem aludni, sem enni, de ha nem evett, éhes volt, ha nem aludt, álmos. Én belefáradtam a pátyolgatásba és mondtam a férjecskémnek, hogy kicsit foglalkozzon vele. Mire ő hasra fektette, a gyerek ordított, majd levágta a körmeit. Didri ezektől teljesen kiborult, jó nagyot sírt és utána azonnal elaludt. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Amúgy szerintem fog ő majd mozogni, de ha téged aggaszt kikérheted szakember tanácsát. Én nem vagyok az, de szerintem nem lesz Márkkal semmi gond, egyszer csak gondol egyet és megfordul teljesen természetesen, mintha mindig is ezt csinálta volna. Aztán jön az, hogy ráfordul a karjára és ordít. :) Mert szegénykék azzal nem számolnak, hogy ha megfordulnak, akkor ott van más is :) De erről itt tudnának mesélni az anyukák. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Henus, megpróbáljuk.
Néha, ha jó kedve van, egész kitartó tud lenni.. Sőt, ösztönözni is lehet ám, például a TV-vel :? :oops: :wink: Azt akár hason is hajlandó nézni :?
Jaj, erről jut eszembe: ma voltunk az Asia Centerben és egy játékbolt előtt ki volt rakva egy éltenagyságú Mikulás. Párom anyukája lelkesen mutatja neki, de Márk megigézve bámul a másik oldalra. Odapillantunk, hát egy videójáték villogó képernyője volt a Mikulás konkurenciája... :roll:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre: :lol: :lol: Gyereket nem izgatta akkor Mikulás bácsi :lol: :lol:
Mi találkoztunk a múltkor a Médis marktban egy Duracell nyuszival. Odamentem hozzá Szonjával, és mikor a közelébe értünk, Szonja mint egy kis majom a National Geographikon, úgy kapaszkodott kezével lábával belém, hogy el is engedtem, és meg sem mozdult. :lol: :lol: enyhén betojt a nagy nyúltól... :D

Pilla, hogy vagytok?

Piroska nem semmi a zurad :) Vigasztalásképpen levágja a gyerek körmét... :lol: :lol:

thenus

Lányok SOS!

Nem egyszerű módon felfáztam. Egész éjjel pisilés, hajnal 1-kor ügyelet mert nem bírtam a fájdalmat. Tudtok valami jó kis házipraktikát a cickafarkon kívűl?? (persze kaptam antibiotikumot is)

KépKép
tüccs

Szantre!

Egy cipőben járunk a picikkel mozgolódás terén. A tv kedvéért bármire képes, amúgy nem mozdul. :lol: Hát majd csak lesz valahogy, ülve nem maradnak az biztos. :lol:

KépKép
tüccs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?