Sziasztok!
Kicsit eltüntünk, de pár napja mozdulni sem lehet a csajszi mellől, ha csak kikerülök a látóköréből áll a bál és ettől egy kicsit kivagyok
ha csak hátat fordítok neki az is baj, mert azt hiszi ott akarom hagyni
ebből kifolyólag cipelem mindenhova a lakásban magam után, mármint jön ő a saját lábán csak meg kell várni, úgy elvagyok maradva mindennel, hogy csak na
próbálom utól érni magam mikor alszik, de kiszámíthatatlan az alvásunk is mostanában, tegnap éjszaka is félóránként aztán óránként fenn volt végül reggel fél hatkor úgy döntött neki elég volt és nem alszik többet
sikongatott, játszott, mondván ha ő nem alszik akkor más se
na mindeggy csak túl leszünk ezeken a napokon is, amúgy tuti, hogy a foga zargatja meg ennyire, mert jön az 5.6.7. foga egyszerre, bocsi, hogy ennyi morgós jelet tettem, de kivagyok már mint a liba
Giga tök jó, hogy írtál egy kicsit, hogy mi van veletek
örülök, hogy sikerült berendezkedni és jól érzitek magatokat a
sajátotokban
Tüccs szenzációs ez a "fogas" hinta
Pilla először is jobbulást nektek, nem egyszerű Laura a babakocsiban
részvétem a színek miatt nem lehet könnyű választani
Tiop Bencének sikerül visszaszoknia, tegnap már a régi volt, haza se akart jönni
ez az én fiam
Zsani sérója nagyon tetszik, olyan mint egy süni
szívből örülök, hogy öcsédék ilyan fantasztikus hírt kaptak
Andi nem semmi Bogi, hogy csak úgy kidobta a cimuját
de inkább ez minthogy még az oviban is ott lógjon a szájában szerintem, anno a Bence is hamar letette magától a cumit, nem volt még másfél éves és egyik napról a másikra elhagyta, pedig mi még a boltba sem mehettünk anélkül mert állt a bál
a lánykák nagyon tündériek és hasonlítanak is egymásra
Piroska hatalmas lett Didri
és azok az ébredős képek.......... el vagyok olvadva tőle
majd teszek fel friss képeket én is, ha egyszer odajutok, hogy feltöltsem a gépre, most is csak azért tudtam végre írni, mert játszanak a szobában, de nagyon gyanus csönd van úgyhogy rájuk nézek
Timi