sziasztok!
CSIKKEN!!! KITTI GYÖNYÖRŰ ÉS GRATULÁLOK!!!! JÓ EGÉSZSÉGET MINDNYÁJATOKNAK! és éljen a hepiend! biztos sokszor jut még az eszedbe, és idő kell, hogy feldolgozd a nehézségeket, de koncentrálj Kittire, ő már mindenhogyan túl van rajta!
Zsuzsa! köszi a kezedbe vetted az irányítást zárt topik ügyben! én örülök, hogy bejelentkeznek azok, akik csak olvasnak minket, engem sem ez zavar. Davallia, neked külön örülök
aki nem szólt, mondjon véleményt! a lebonyolítást viszont én sem vállalom be, halvány dunsztom sincs mit hogyan lehet/kell, de sztem kérdezzük meg itt is, hogy lehetne-e, és akkor nem kell nagyot váltani.
Viki!
sajnálom ezt a kórházas dolgot
én már olyan szinten megcsömörlöttem ettől a nagy káosztól, és attól, hogy úgy érzem minden az én bőrömre megy, de egyáltalán nem értem, hogy már híradót sem nézek. ez egy pártsemleges vélemény, én kiábrándult vagyok totálisan. egyébként nálunk a klinikán is van, ha nincs hely lent a gyerekágyon, felteszik a kismamit a nőgyógyászatra, ahol ugye nem lehet egyálétalán veled a baba, lemehetsz és bekéredzkedhetsz szoptatni valamelyik szobába, ha kunyizol hozzá egy széket is...
ja, rólunk: tegnap volt uh meg minden. kicsit kevesebb a magzatvíz, de még jók vagyunk. a becsült súlya 2330 gr (az Eszti 2400 gr-mal született), szóval ha ebből már 2 kg igaz, már akkor is jobban állunk, úgyhogy megint megkönnyebbültem egy kicsit. ctg-t is elkezdtük, úgyhogy alakulunk.. ha minden ok, megvárjuk a 39. hetet. a hasam nagy és már tényleg terhes, nehezen vonszolom.
tegnap még elmentem egy továbbképzésre, ill. a végére értem oda, de az volt a lényeg, és még a tesztet is ki tudtam tölteni, úgyhogy megkapom a pontokat. képzeljétek el, ha egy nő dohányzik, 15x esélye van a tüdőrákra, ugyanez az esély, ha passzív dohányos 24-szeres! durva, nem?
Esztinek vettünk tegnap egy nagy vakondot, ember már sztem oda is adná neki, nem bírja ki karácsonyig. pedig múltkor megfogadtam, hogy nem veszek vele együtt ajándékot
de tényleg biztos fog örülni neki az Eszti, úgy szereti
halkan mesélem, hogy ember megy anyósékhoz szombaton Esztivel, és én nem megyek velük. egyrészt tök felesleges vagyok ott, másrészt minek terheljem magam egy egész napos programmal. ember szívja a fogát, de egyszer fogadtunk, és én nyertem, és most ezt kértem cserébe
na megyek pihenni, megfogadtam, hogy me nem teszem ki a lábam, kivéve a bölcsibe menést, mert a tegnap-tegnapelőtt nagyon megviselt.
ja, Csibb! mindennek érzem magam, csak szexinek nem!!
és köszi mindenkienk, aki gondolt ránk tegnap, újra hatott!!