Szép jó reggelt!
Mi most keltünk.
Itt ennyiben is különbözik az élet... Éjjel 1 körül megyünk aludni. Mindenki este megy valahova, napközben még elég meleg van.
Köszönöm szépen a szíves fogadtatást, aranyosak vagytok!
Nagbi: szuper a játék! A kutyáról is írnál valamit? Az mit tud? valami ilyesmit szeretnék én is Aziznak... Zene, fények, hangok, ez érdekli. Jelenleg a mobilom a kedvenc játéka.
ENNN: mi 8 napig voltunk a korán, 37 hétre 3050 gr-al születtünk, tehát nem emiatt, hanem légzési elégtelenség miatt. 5 napig csak az ajtón keresztül nézhettem, mert inkubátorban volt.
De utána nagyon gyorsan helyrejött. Úgy láttam Ti több ideig voltatok, szegényke... Egyébként Aziz is sokat sír, jóformán mást sem csinál ha nincs a kezemben. Engem is kikészít, de csak kinövik...
Falevél: Nagyon tetszik a pelus, ha otthon leszek megkerselek ez ügyben, mert itt pocsék minőségű pelus van, teljesen belepállik a kis popója.
Mogyo: én is a szájába cseppentem, és sajna néha el is felejtem.
De itt még éri a nap eléggé. Remélem nem probléma. Szerintetek???
Manófalvi, és mindenki aki érdeklődött az itteni életről: ahogy elalszik a babám leírom, de ilyenkor egyszerűen nem hagy 5 percre...
Otthon milyen opcionális védőoltások vannak? Agyhártyagyulladás ellenit szeretnék neki adni, amíg otthon leszünk. Ez ugyanaz mint a pneumococcus? (bocsi, biztos rosszul írtam)
De sokat írok mindig, remélem nem untatok senkit.
miért hiszi mindenki, h kislány vagyok???
szeretem a babakocsit kb. 10 percig...
ez az apukám, meg a nyelvem
K.