Új privát üzeneted érkezett!

Ja bocsi, később olvastalak.

Nekem is ugy tűnik, hogy meg volt már. Remélem jókor voltuk együtt.

Mégegyszer köszi monyo.
gmelcsi1

melcsi szerintem is megvolt mar de azert legyetek ma is egyutt biztos ami biztos.
kivancsi vagyok a holnapi hodre,feltetlen merj.

gabi?druszam,fajogatsz?lh?

arnika nagyon le vagy torve?

vanda,erted mikor kell pontosan szoritani?

Kép
monyo83

gmelcsi1: Hát ha a tegnapit veszem 1. cn-nek, akkor az 5.cn-10cn-ig kell szednem 2*1-t.

monyo: Az E vitamin szedhető gravida mellett? Nem lesz túl sok belőle? Receptre adják vajon, vagy kérhetek én is csak úgy? Nálatok ez biztos másképp van.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky nalunk semihez nem kell recept.
az e vitamint recept nelkul adjak nalatok is,magyarorszagi vitamint vettem es ezt irja az utasitasban.

siman szedheto gravida mellet szerintem,en napi 400mg ot szedek a ferjem 200mgot.

Kép
monyo83

Sziasztok

Nekem ma is 36,7 volt a hőm reggel, szóval nem volt még nálam pe, tegnap elkaptam apát, aztán majd legközelebb holnap.
Mikor együtt voltunk akkor is fájt a jobb petefészkem, most meg néha a balt is érzem, de nem szurkál, hanem tompán fájdogál.

Monyo nagyon drukkolok hogy délután hogy szép nagy tüszők legyenek.

Én is úgy várom már a holnap reggelt.

Akkor most hogy van ez a tüszörepi injekció? Ha beadják mikor reped meg tőle?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi1 altalaban 30-36 orat mondanak,tehat ha en ma este 6 kor megkapom akkor holnap ejfel korul kell majd egyutt lenunk.

Kép
monyo83

monyo: nem tudom, hogy az a 20 NE, ami a gravidában van az mit jelent mg-ban. Nem tudod véletlenül, hogy hogy lehetne átváltani?
vicky79
Budapest III. kerület

monyo akkor érdemes együtt lennetek holnap este, meg esetleg reggel

Kép

gabi1

vicky nem tudom de altalaban az ilyen vitaminkomlexumokban nincs valami tul sok kulon kulon.
az e vitamint nem igazan lehet tuladagolni,vagyis lehet de akkor mar nagyon sokat kell belole szedni.
te 2*1 clostyt szedsz?
nekem felfoghatatlan hogy elhuzodik igy is a ciklusod.Nekem egy hettel megroviditi,altalaban 30-35 napos a ciklusom most lesz szerintem 28.

Kép
monyo83

Igen 2*1-et. A ciklusom meg beállt erre a 60-65 naposra. Végülis úgy vagyok vele, hogy jobb, mint a 160 napos.
vicky79
Budapest III. kerület

gabi igen a doki is ezt fogja a papiromra irni.

vicky ja mindenkepp jobb mint a 160 napos.Nem akar a dokid emelni az adagon?lehet hogy neked ez keves.

Kép
monyo83

Próbáltam a 3*850-t, de 2 hónap után feladtam. Állandóan rosszul voltam és nem kívántam semmit. Próbáltam rábeszélni magam, hogy majd hozzászokik a szervezetem, de nem így lett. Mondjuk a mostani vérvételen jobb lett a tesztoszteronom, csak a pé-t és a ciklust nem látom igazán. :( Remélem az is eljön.
vicky79
Budapest III. kerület

nem a metre gondoltam.azt ertem en is csak 1*850 et birok.
A clostyra gondoltam.lehet hogy keves a 2*1.
eloszor enyit szedtem es a doki csak amult hogy enyitol minimum 2-3 tuszonek kene lenni es csak egy van.most emeltunk mert nem reagalok valami jol ra.most 3*1 et szedtem es ha jol sejtem 2 tuszom van.

Kép
monyo83

Ebben a ciklusban még biztos, hogy 2*1-et fogok szedni, de mivel csak a 20. cn körül uh-z, ezért nem tudom, hogy volt-e tüszőm. Nem igazán mondott semmit. Bár ha a ferty szerint a 47.cn-en volt pé, akkor nem tudom, hogy mit is látott. Nekem olyan volt, mintha lenne nagyobb tüszőm az uh-n, de én nem igazán tudom megítélni. Ha ez sem fog sikerülni, akkor rákérdezek. Ha a 3. sem, akkor irány meddőségi.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky lattam a gorbed,ha oszinte akarok lenni akkor szerintem az nem volt pe,vagy nagyon gyenge.
hat 60 napos ciklusnal realis a 20 cn koruli Uh.
hogy all az LH-Fsh aranyod?nem gondoltal Lh tesztelni?

Kép
monyo83

A mikroszkópot használom, de én még nem láttam rajta páfrányt. Az FSH/LH arányom elég rossz, de a legutóbbinál a ferty által jelzett pé előtt voltam két nappal és 4/22 volt. ezért sem igazán használok lh tesztet, mert mindig magas az lh-m és ez állítólag fals eredményt mutatna.
vicky79
Budapest III. kerület

hat igen a pcosoknal egy csakran elofordul hogy magas az lh.
nekem a FSh duplaja az lh nak 3 ik napi hormonvervetelen.

a mikroszkopot akkor nem szabad nezni ha stimulalnak,fals eredmenyt mutat.Epp melcsi jart igy igaz neki pafranyokat mutatott akkor amikor nem is kellet volna.

Kép
monyo83

Szerintem nekem nem igazán használ a closty, de azért bízom benne, hogy ebben a ciklusban jobb lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Vagyok, kicsit jobban.
Holnaptól kell szednem a clostit. Én 2x1 kapok, nekem az bőven elég.
Nekem javasolta a dokim mellé a Magne B6-t, E- vitamint napi 1, folsav, elevit vagy gravida, és rutascorbint. Az E vitamin a nyálkahártyát erősíti ami a closti mellé szükséges, mert a closti vékonyítja.
A repiszuri azért jó, (megkérdeztem) mert így pontosabban lehet tudni mikor kell eggyütt lenni. De ez nem percekre, órákra értendő.

Vicki jó húzos a ciklusod!
árnika

persze vicky bizni kell es nem feladni!!!a pozitiv gondolkodas sokat segit hidd el.
ha ez igy nem megy akkor meg mindig van mas lehetoseg is.

Kép
monyo83

árnika: Nekem még a fogamzásgátló szedése előtt is ilyen volt, amióta csak először megjött, úgyhogy már hozzászoktam ehhez a 2 havonta 2 hétig ciklushoz.
vicky79
Budapest III. kerület

monyo: Köszi, csak a clostyt adtam egy kicsit fel. Ha inszemre kerülne a sor és nem hat a closty, kkor mivel lehet pé-t elérni? Nagyon kíváncsi lennék, hogy miért is nem működnek azok a petefészkek.
vicky79
Budapest III. kerület

arnika hajra ujabb clostys ciklus!!!

vicky nekem tinikoromban olyan volt a menzim hogy valamikor volt minden honapban akkor 3 honapig egyaltalan nem.
aztan szepen helyrejottem most meg miota szedem a metet azota minden honapban megjon.

Kép
monyo83

Jó neked. (Hülye vagyok én? Kell a fenének az a mensi minden hónapban! :D )
vicky79
Budapest III. kerület

vicky hat nem kell.en ugy kb 1,5 ev mulva szeretnek ujra menzizni :lol:

Kép
monyo83

megbeszéltük!! :D
vicky79
Budapest III. kerület

Én is én is én is én is
árnika

na akkor a helyzet a kovetkezo,melcsi es en meg gabi mi leszunk eloszor kismamik ilyan sorrendben.
Aztan jon vanda arnika es vicky.

remelem igy megfelel mindenkinek.)a lenyeg hogy a karifa alatt legyen egy babas UH foto :!:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Én ma vettem be az utolsó két szem clostit.(ma vagyok a 7. napon)
hétfőn a 10.napon megyek UH-ra, valószínű pénteken a 14.napon kapom meg a choragon tüszőrepesztő szurit.
A szuri beadása utána 24-36 óra múlva kell megtörténnie a tüszőrepedésnek.
Ezért ha este pl. hatkor kapod, akkor célszerű másnap este 18. óra és 22.óra között együtt lenni, valamint a következő reggelen. a spermium akár 72 óráig is életképes, tehát így biztosan lefeditek a jó időpontot.
Az első előtt viszont az ideális a 3-5 napos sperma.
k.vanda

Sziasztok Csajok,

Monyo a legkirályabb ez a sorrend. :D :D :D
Egyből gyere az eredménnyel, hogy mit mondott a doki.

vicky tök érdekes nálad ez a clostis dolog, mert azt is olvastam, hogy annak is szokták felirni, akinek csak a ciklusát szeretnék beállitani vele. Nem tudom neked mégis miért nem hat. Neked biztos más gyógyszer a nyerő. Tudod mindenkinek más.

Gabi, akkor mégvan pár nap. De azért akcióztok apával minden másnap? Mi is ezt csináljuk.

Árnika, az előző hónap volt a főpróba, a mostani pedig élesben megy. Tehát eredmény lesz. :D :D

Vanda, akkor neked is van még pár nap a szoritásig.
gmelcsi1

Nekem a sorrend ok. Csak tényleg odatudjam tenni a fa alá a képet! :P :twisted:
Melcsi isten beszéljen belőled, ámen :D
árnika

A sorrend nekem is tökéetes, sőt nekem 19-én apának 21-én lesza szülinapja, rá párnapra már udjuk ogy sikerült e vagy nem, szóval jó szülinapi ajándék lenne.

melcsi igen, kétnaponta vagyunk együtt, szerintem az úgy jó, ma kihagyjuk és akkor majd holnap reggel uh, és este már lehetünk együtt. majd még este csinálok lh tesztet is.

Kép

gabi1

en most csinaltam Lh tesztet egy arnyalatnyi kulombseg van a ket csik kozott.

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Csatlakozhatom hozzátok? :lol: Mi is már régóta szeretnénk egy kisbabát, vagyis tesót a "nagy" másfél éves mellé, de nem jön össze. Nekem most volt az első hormonvizsgálatom, amelynek az eredményét még nem tudom, de állítólag ma készen lesz. 16-án megyek vissza vele a nőgyógyászhoz. Ha addig nem sikerül a babásodás, én is closty használó leszek.
Ezen kívül: mérem a hőmet, szedek Elevitet, e-vitamint, folsavat, iszom cickafark és palástfű teát, és eszem méhpempőt is.

Szóval ennyi.

Kévi
krévi

Szia Krévi! Üdv köztünk. Az első baba spontán jött, vagy ő is váratott magára?
vicky79
Budapest III. kerület

Monyo lassan itt az idő. Hu de izgulok.

Árnika, hidd el isten beszél belőlem. :D :D

Ne is mond Gabi, milyen jó lenne. Megérdemeljük már végre.
gmelcsi1

huuu milyen jo a hangulat,mindenki bizakodo.ezt mar szeretem.) :lol:

melcsi kezdek izgulni 4 ora mulva megtudom hogy hogy is allok :wink:

szio krevi.miota probalkoztok?

vanda drukk!!!!

Kép
monyo83

Szisztok,

igen, az első baba spontán jött. Ezért olyan nehéz megérteni, hogy mi is történt közben. Mióta megszületett a kisfiam másfél éve, már próbálkozunk. Én azonnal szültem volna egy másodikat is. De másként alakult. :(

És Ti, mióta próbálkoztok?

Krévi
krévi

mi 2,5eve.

az elso babara nem vartatok semmit?

Kép
monyo83

sziasztok,megjottem a dokitol.

Hat nem azt kaptam amire szamitottam.nem kaptam tuszorepit mert nem volt mire.
Jobb oldalt:egy 14,5 es 13mm
Bal oldalt:egy 13mm
a nyalkahartyam: 8mm

hetfo delelott megyek ujra es akkor mar remelem repesztunk.kicsit csalodott vagyok most.

Kép
monyo83

Mi is lassan a második évbe lépünk.

Monyo: Ne keseredj el. Hátha hétfőre jobbak lesznek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Monyo, mi ez a hangulat? Hétfőre ugy megnőnek azok a tüszők, hogy csak na. Különben is három van. Jó lesz ez, hidd el.
A hőm 36,4-re ment fel. Tehát túl vagyok a pé-n.

Szia krévi, én is üdvüzöllek. Mi nyáron volt egy éve, hogy probálkozunk. Nálatok legalább, már van egy babó. Tudom ez nem vigasztal. Mennyi clostit kell majd szedned? Milyen lettek a vérvétel eredmények?
gmelcsi1

Kép
monyo83

melcsi szerintem 14 nap volt ped.
ha az egyuttleteket akarod hogy beirjam akkor ird le melyik nap voltatok egyutt abban az idoszakban.

Kép
monyo83

Sziasztok

megjöttem az uh-ról. Teljesen kivagyok:( Már végig bőgtem az utat, meg itthon is.

Egy darab érett tüszőm sincs, ellemben van sok pici apró tüsző. Nyh 7 mm.
Azt mondta a dokim hogy még egy következő havi clostyt megpróbálunk, ha semmi akkor hormonvizsgálat, és ha az sem mutat semmit, ő nagyon azt sejti meg a láttotak alapján is azt mondja hogy PCO-m van. Ha én akarom akkor megcsinálja a műtétet. De én nem biztos hogy vállalom ezt:(

Kép

gabi1

druszam :cry: :cry: sajnalom de ne ijedj meg nem kell rogton mutetre gondolni.(
nekem is pcom van,sok sok apro tuszo es megis lett most a clostyval 3 tuszom,igaz hogy meg kicsik de majd megnonek.
a nyalkahartyad nem rosz.
fel a fejjel hatha a kovetkezo honapban mar lesz tuszod.

Kép
monyo83

Sziasztok CSajok,

Gabi, ne szomorkodj a monyonak igaza van. PCOnak i összejön a baba, csak kicsit több az előzmény. Nehogy elkeserdj. Gyógyszerekkel rendbe raknak.

Köszi monyo, a 12., 14., 16., napon voltunk együtt. Kiváncsi vagyok, hogy elkaptuk-e.

Örölük, hogy megnyugodtál, és naposabban láod a helyzetet.
Egyáltalán nem uszott el ez a hónap, hétfőre pont annyit fognak nőni, hogy elég elgyen.
gmelcsi1

melcsi elkaptatok.szerintem 14 napon volt pe.esetleg 15 nap.

Kép
monyo83

Próféta szóljon belőled. Mégegyszer nagyon köszi a segitséget.

Gabi? Megnyugodtál kicsit?
gmelcsi1

Sziasztok

Köszönöm, arik vagytok, de igazán elvagyok keseredve. Rosszul esik hogy mások akik egyáltalán nem akarnak babát azoknak olyan könnyen megy, és közben azt sem tudják hogy mi lesz majd 3-4 gyerekkel.

Nálunk ahol minden adott, meg lenne mindene, szeretetben nevelnénk, ott meg nem sikerül. Tudom nem kellene szomorkodni hiszen van 3 szép egészséges gyerekem, de ez nem ilyen egyszerű. Főleg mikor az ember eldönti hogy szeretne még egy babát, akkor mindent megtesz hogy sikerüljön. És ha nem jön össze pont olyan fájdalmas mintha az első lenne.

Már csak azt nem értem hogy ha annyira nincs semmi tüszőm ami érdemleges lenne, akkor az lh tesztem miért olyan erős, igaz nem +, de ez akkor is azt jelenti hogy sok az lh a vizeletben, vagy nem?

Esetleg az még előfordulhat hogy később érik meg a tüsző, mondjuk a 17-18. nap környékén és azért nem látszódott még semmi? Vagy csak áltatom magam?

Kép

gabi1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?