Sziasztok!
Na, végig olvastam, amire emlékszem!
Szilbee! Még ennél a pocinál is nagyobb? te jó ég? Nem sámli! Már én is sokkal nyűgösebb voltma Letivel, mint anno Grétivel, de gondolom ez már mindenkivel így van, van egy pici, estelg még több akit el kell látni, mnem akkor fekszek kelek, amikor én akarok, hanem amikor más mondja!
Új frizurások én is látni szeretnék képeket,m meg egyéb képeket is. Majd én is lefotózom a masninkat.
Varratszedés szerdán, mert úgy bele van varrva az a masni a fejébe, vagy hogy?! A doki szerint nem fájlalhatja, de ha észreveszi, hogy van a fején valami akkor sapit kell ráadni. Eddig nem vette észre. Reggel a feje teljesen bele volt fúrva a fejvédőbe, de nem visított miatta
Ja, azért volt negatív élmény is, természetesen a szinkronizált hegyi olaszokkal:
bejött, mert volt egy ismerőse, meg jött a gyereke is, aki már egy hete bent fekszik, és megmondták, mielőtt beléptünk az osztályra, hogy nem szabad a gyerekeknek a folyosóra kimenni, csak kézben lehet, még le sem lehet rakni a földre (voltak 3-4 évesek is) mert vannak hurutos betegek, és ugye nem akarunk visszajönni huzamosabb időre. És a gyereknél egyszerre csak az egyik szülő lehet bent, cserélni lehetett. Az meg bejött, a gyerek meg nyúlkálni akart mindenki játékához. Úgy kizavartam, valamit pampogott, de mondtam neki, hogy haladjon, mert hívom az ügyeletes orvost! Hát ezek mindenütt bandáznak, rögtön odamegy, ha lát egy hasonló bőrszínűt!
nem tudom Grétikém hogy van, vajon gondol-e rám, mert nekem körülötte jár az agyam! még egy óra, és mehetünk érte. Leti nyűgi volt, leraktam, mert most korán kelt a hülye anyja arrébb mozdigatta reggel, pont a feje miatt, és már nem tudott visszaaludni. Addig remélem felkel.
Ja, most eszembe jutott. Évi, Ivettékkel mizu?
Fanna!
tegnap? minden szar, amikor hazaértünk kirámoltam a jűtöt, volt ott mekis kaja, süti, meg ilyenek
Na de ma:
tökfőzelék, sertéspaprikás
Betegeknek jobbulás++++++++++