Új privát üzeneted érkezett!

a 22mm-es semmiképpen sem túl nagy.
inkább ideális, monduk a dokim szerint 13-14. napon 15-30 között minden jó. de ha már a tutit akarjuk, ő azt mondta a 20mm-es a TUTI
k.vanda

vanda ja,arra nem emlekeztem hogy miota probalkoztok,vegulis az egy ev az meg normalis.
Mi egyszer voltunk egyutt 24-36 ora alatt.

szoval akkor a tuszomeretem nem lehetett ok arra hogy nem lettem terhes. :cry:

Mot nem tudom hany napos spermaval fogunk probalkozni,de mindenkepp egyutt kell lenunk szerda csutortok korul,mert ha nem akkor 7 napos lesz a sperma pe-kor.

Kép
monyo83

Sziasztok Csajok,

Én hallottam ezt is azt is, volt aki szerint a 22 mm-nál már késő volt. Lehet ezért nem jött össze monyo.

Vanda nagyon jó, hogy a dokid ióennyire alapos és tutira megy.
Biztos meg lesz eredménye. Egyébként mi is nagyon stresszes életet élünk. Biztos nem tesz jót.

Köszi monyo a hő magyarázatot, azt hittem nálam már ez sincs rendben. De akkor megnyugodtam. Mi minden másnap vagyunk együtt. Reméljük igy elkapjuk. :D
gmelcsi1

Húúú Lányok! Mennyit tanulok Tőletek!!!!! :o

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ugye snufi.

Nekem is vissza kellett fognom magam a dokinál, hogy ne okoskodjak neki. Annyi mindent tanul itt az ember.

Persze a csajok a profik. :D
gmelcsi1

lanyok en megmondom oszinten annak orulnek a legjobban hogyha meg azt se tudnam mi az a peteeres,mert az azt jelentene hogy nem kell ezzel foglalkoznom.

melcsi bizti elkapjatok,tuti marad ott vagy erkezik friss befuto.
jaj hallanad en mikkel jovok elo a dokinal.... :roll: mindig van valami otletem vagy nem ertek egyet azzal amit mond.Szerencsere lehet vele targyalni. :wink:

snufi nem kell mostmar ezzel foglalkoznod,inkabb a babaholmikat nezegesd,ugy 9 honap mulva szuikseg lesz ra :wink:

Kép
monyo83

Monyó: jó lenne már nagyon! :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ebben igazad van monyo, az lenne a legjobb, ha kellenne tisztában lenni semmivel.
gmelcsi1

Sziasztok lányok

Kicsit eltüntem, mert nyalogattam sebeimet :cry:

Viszont lenne egy kérdésem. elkébzelhető szerintetek hogy a closti összezavart? Ma 33. napos vagyok és piri sehol, és a fejem se fáj ami nálam mindig ezt jelzi.
Tüszőrepitől 14. napra teszteltem negatívat úgyhogy annak ki kellett volna mutatnia ha sikerült.
árnika

sziasztok.

arnika,szerintem tesztelj megint.Nem kellene hogy a closty osszezavarjon.
esetleg szedsz valami progeszteronpotlast?

Kép
monyo83

Monyo vasárnapig szedtem a 2x1 utrot, és ittam a palástfű teát.
Régebben programban is hiába lóadag utrot kaptam, akkor is megjött.
Tesztelni nem tudok mert itt a közelbe nincs hogy vegyek( megj.: lehet jobb is) és nem is akarok.

Piszokul elkébzelhetetlennek tartanám hogy sikerült, a vasárnapi teszt után, időre sehogy... :roll:
árnika

arnika te tudod.

az is lehet hogy siman kesik,bar eleg fura.Igaz hogy 14 ik nap mar kellet volna hogy valamitmutasson,de en tennek meg egy probat.

Kép
monyo83

Sziasztok Csajok,

Árnika nekem is 33. napra tolta a closti a 28 napos ciklusomat, de csak az első hónapban. Nekem is azt mondta a doki, hogy teszteljek, mert elvileg a gyógyszertől nem szabad késnie.
Szerintem várj még pár napot és csinálj még egy tesztet.

Tudod a teszt sem 100%, egy csomó mindenkinek ki sem mutatja hetekig.
gmelcsi1

sziasztok.

Mi ujsag?

melcsi hogy vagy?arnika?

Nekem valszeg ket tuszom lesz,mivel erzem a jobb es ball petefewszkemet is.
Tegnap csinaltam LH-t es halvanyan mar latszott rajta a masodik csik.

Gabi1 te hogy haladsz erzel valamit?kb egyszerre lesz pe-nk:)

Kép
monyo83

Sziasztok!

Én ma vagyok a 6. napon, holnap veszem be az utolsó két clostit.
10.napon hétfőn UH-vizsgálat és merional injekció.
egyébként utro használata miatt késik a menstruáció, amikor abbahagyod az utrot , utána két-három nap múlva meg kell jönni.
Hacsak ninncs terhesség.-akkor viszont nem szabad abbahagyni az utrót.
k.vanda

vanda akkor eted is lehet am nemsokara izgulni.

nekem utro mellet is megjott pont 14dpon,a hom is leesett.
de valo igaz hogy valakinek nem jon meg utro mellet.

Kép
monyo83

igen nem teljesen kizárt ,hogy utro mellett megjön, de nagyon ritka.
Ha kúp formájában használod az utrot akkor még ritkább ,hogy mellette is megjön.
k.vanda

vanda en szajon at szedtem 2*1 et.
Amikor terhes voltam en se veteltem el csak akkor mikor abbahagytam az utrot.

Kép
monyo83

Sziasztok

monyó én nem nagyon érzek semmit, néha enyhe szurkálást a jobb petefészkemben. Tegnap az lh teszten a második csík kb két árnyalattal volt halványabb a controll-nál. Én szombaton megyek uh-ra.
Te meg holnap:) Hányra mész? Én reggel fél 8-ra. Nagyon iváncsi vagyok, remélem hogy használt a gyógyszer.

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

druszam :lol:
hat en is csak kis nyomast erzek,mindket oldalrol.
nekem az lh-n meg eleg halvanyka csikom volt,ma is csinalok majd.
holnap este fel hatra.

te kapsz tuszorepi inekciot?

Kép
monyo83

Most csináltam meg a tesztet, most is olyn mint tegnap, viszont annyi változás van hogy ma már van egy csomó váladékom de még nem tojásfehér, de alakul.

Nem mondta a dokim hogy ad tüszőrepit, de rá fogok kérdezni.

Viszont én már előre haladok már most kétnaponta együtt vagyunk.

Kép

gabi1

Te mér sz hőt reggel?
SZedsz valami vitamint?

Én mérem, és elevitet meg folsavat szedek. folsavat mindennap, elevitet meg legalább 4-et hetente.

Kép

gabi1

hu mi nem is tudom mikor voltunk utoljara egyutt,talan penteken de nem tudom biztosan.
en delutan csinalom majd meg a tesztet olyan 5 korul.

akkor mi majdnem egyszerre fogunk tesztelni :wink:

Kép
monyo83

Igen egyszerre, és remélem mind a ketten jóhírrel jövünk.

Én is délután szoktam megccsinálni, de most nem leszek itthon akkor ezért csináltam meg, de lehet hogy este ha már itthon leszek akkor megcsinálom mégegyszer. Végül is este van a legtöbb lh a vizeletben.
Szerinted?

Kép

gabi1

igen azt irja a tajekoztatoban hogy a legjobb a delutani orakban megcsinalni,a lenyeg hogy kb ugyanabban az idoben csinald es kb ket oraval elotte mar csokkensd a folyadekbeviltelt.

ti mikor gondoltal teszteni?

Kép
monyo83

Hát annak idején mikor szintén clostyval lettem terhes, akkor a 23. napon volt már egy nagyon nagyon halvány tesztem, ami kb 5 perc után mutatta, majd a 28. napon ismét teszteltem, akkor már mutatta rendesen.
Úgy hogy most a 28. napon fogok elviekben, persze ha addig kibírom, de ahogy magamat ismerem.......

Kép

gabi1

hu akkor jo koran kimutatta.
most nem tudom hogy nekem mikor lehet majd.mert ugye kapok tuszorepit amibe van hcg,es annak eloszor ki kellene urulnie. :roll:

szerintem 12-13 dpon mar nyomatok en is tesztet,addigra mar ki kellene mutatnia.

Kép
monyo83

monyo addigra bőven.

elvileg úgy van hogy hogy ahcg már amikor elkezdődik a beágyazódás, az kb a 7. nap onnan már termelődik, és 2 naponta duplázódik.

Kép

gabi1

Hú csajok nagyon izgalmas lesz ez a hónap. Remélem mindenki két csikos tesztel jön. :D

Én nem csináltam lh tesztet. Mérem a hőmet, már a 15. napon vagyok, de még nem ment fel a hőm. Ezek szerint, még nem volt meg a pé. Pontosan 0,1 fokot ment fel.

Két naponta keksz nálunk is és ennyi.

Monyo, Gabi, Vanda egyből info a fejleményekről. :D
Nagy-nagy drukk.
gmelcsi1

melcsi nem dobsz egy gorbet?

koszi a drukot,akkor meg nem volt ped??mikor is voltal dokinal?

Kép
monyo83

gmelcsi te is szedtél clostyt? Nekem attól a 17. napon a multkor és a 31. napos volt a ciklusom.

Kép

gabi1

Kép

gabi1

Sziasztok

No megjött. Úgyhogy vszinü a gyógyik zavartak be kicsit. De ez még ha fáj is jobb, mint a bizonytalanság.

Mostmár kezdem újra tisztábban látni a dolgokat, és újra elkezdem szedni a clostit.
Látom ti is szeditek, remélem lesz eredménye mindenkinek!!!!

Az igaz hogy utro mellett nem kellene megjönnie, de nekem volt olyan hogy 4x2 mellett is megjött.

Monyo kapd el apát hogy mire kell legyenek friss harcra kész katonák! :wink: Holnapra drukk!

Melcsi nem érzed,hogy a hasad szúrkál??
árnika

Sziasztok Csajok,

Árnika neked ugyanugy hat a closti, mint nekem. Velem is ez volt. Szurkál a hasam, de már én magam se tudom mit érzek. :(
Lehet azért mert annyira rá vagy koncetrálva.
De a következő hónap összejön, hidd el. Mennyi closit szedsz?

Monyo a 12. napon voltam dokinál. Azelőtt meg a 19. napon és, akkor már nem látott semmit.
Csak itthon vezetek hőt papiron, nem raktam még fel sehova.
Egyébként nem nagyon érdekes. 35,8 és 36 között ingázik.

Gabi, én is szedem a clostit, 1,5 szemet. egyébként az első hónapot leszámitva 29 napra jön meg, tehát lassan pé-nek kell lennie. Pé, biztos van, mert closti nélkül is volt.
gmelcsi1

Nekem az első clostys hónapom nem jött össze. A 65. cn mensinek ítéltem a folyásomat. Majd a következő.
vicky79
Budapest III. kerület

melcsi mostmar repednie kell annak a tuszonek ha a doki akkor azt mondta mindent bele(ezert jo megkerdeznia dokitol a meretet mert abbol ki lehet szamolni

vicky sajnalom.:(akkor vegul nem jott meg rendesen?ebben a ciklusban is closty?
szedsz valamit a met mellet rasegitesnek?vitamin?bogyo?

Kép
monyo83

hááát...nálam azért nem ennyi szokott lenni, de azt mondta a doki, hogyha már nem barna, hanem piros, akkor tekintsem 1. cn-nek. Rásegítésnek nem nagyon szedek mást, vitaminnak meg gravidát.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky esetleg probald meg az E vitamint,nagyon sokaknak segitett elorebhozni a pet,roviditi a ciklust.

ja igen a piros az mar 1 cn,barmenyire is keves.

Kép
monyo83

Monyo, épp mondtam, hogy nem nagyon szurkál a hasam. Erre nem telt el 10 perc és olyan volt mintha belém döftek volna valamit. Kiváncsi vagyok a holnap reggeli hőmre.

Vicky, akkor most hogy kellett elkezdened a clostit?

Monyo készülsz már apára? :D
gmelcsi1

melcsi :lol: :lol: 10 perce szalltam le rola :oops: :oops: mara ennyi,de ha neked szurkal akkor mit keresel itt,nyomas apara fel!

kepzeljetek vett a ferjem tut de olyat hogy en azzal tuti nem adom be magamnak,5 cm hosszu es bazi vastag.remelem holnap megkapom a dokinal.

Erjetek tuszoim erjetek :!: :!: :!:

Kép
monyo83

Nagyon helyes monyó. :D
Mi az előtte lévő napon voltunk együtt.

Reggel felment a hőm 36,2-re. Akkor vége a pé-nek?
Vagy ilyenkor még érdemes próbálkozni?
gmelcsi1

szia.

mennyirol ment fel?pe utan nem igazan erdemes,de meg lehet probalni.

nekem szur a petefeszkem,juj de jooooo :lol: :lol:

Kép
monyo83

Kemény 36-ról. Mit jelent ez?

Ha szur, az szuper. Nagyon szoritok monyo. :D
Remélem időben elkapjátok.
gmelcsi1

tutira elkapjuk,mert szerintem csak holnap fog repedni ha ma kapom a tuszorepit tudod az 36 ora mulva repeszt. :wink:

figyi ird le a hoidet es megcsinalom neked a gorbet. :wink:

Kép
monyo83

Köszi monyo, nagyon rendi vagy.

7cn 35,9
8cn 35,9
9cn 35,7
10cn 35,9
11cn 35,8
12cn 35,9
13cn 36
14cn 35,9
15cn 36
16cn 36,2

Kicsit érdekes. :?
gmelcsi1

mikor is jott meg?datum.

Kép
monyo83

10.25-én
gmelcsi1

Kép
monyo83

melcsi mar megv an,rakkantitasz es ott a gorbed,az elejen magas a ho mert az en gorbem utoljat vette alapul.
a holnapi hodtol fugg hogy megvolt-e mar pe,de sanszos hogy igen.

Kép
monyo83

Köszi monyo,

Szerinted meg volt már a pé?
gmelcsi1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?