Sziasztok!
Tüsike, remélem, most már maradsz is
,eléggé halódott már ez a fórum...ebben persze én is benne vagyok
.
Jól vagyunk pocakostól, érzem a mozgásokat is néha, jövő héten lesz meg az AFP eredmény, remélem utána a lábaközét is megmutatja
. Persze, mindegy, hogy mi lesz, de azért inkább lányt szeretnék az ördögfiókám mellé. Nem is marad tőle sok időm a terhességet figyelgetni
, múltkor a dokim számolta ki pontosan, hogy hány hetes vagyok, mert nem tudtam megmondani...ettől függetlenül így is nagyon jó újból átélni... és ha néha nem jut időm a pocakra, kárpótolják a puszik, amiket Farkas cuppantgat állandóan a hasamra a babának
. Ez is egy elmondhatatlan érzés, remélem akkor is szeretni fogja, ha már köztünk lesz...
Egyébként múlt héten megvolt a Kresz, hétfőn kezdem a vezetést, főiskola is kezdődik 15.-én.
Tényleg, Timcike, Nagykőrösre fogok lejárni kéthetente két napot a Károlira
...
Tegnap meg megvettük az autót is. Lehet, hogy sokaknak nem számít már autónak a 26 évével
, de nekünk mégiscsak az első autónk...és szerintem jól is néz ki, meg alig használt (80.000km-t futott eddig). Szóval, már van mit vezetni, csak jogosítvány kellene hozzá
.
Liila, nekünk is hiányzik a neted
, remélem, hamarosan az is megoldódik. Hogy álltok a házzal? Teljesen berendezkedtetek már?
És mi van a régivel, akad vevő ilyen kedves szomszédok mellé. Mondjuk nektek sem vásárlás előtt mutatkoztak be...
Nálunk még csak 12 fog van, Farkas mindig négyesével oldja meg őket, aztán nagy szünet. Szerencsére most pont szünetnél tartunk
. Ha Marci elkezdett beszélni, attól kezdve többet nem hagyja abba
. Farkas már mindent mond, amit csak hall, félmondatokat alkot, és mindent addig ismétel, míg valaki nem helyesel. Egész nap be nem áll a szája, állandóan új szavakat alkot, amit jobb esetben a család ért, de van mikor csak én. Ennivaló tud lenni. Nagyon megkönnyíti/nehezíti a dolgomat azzal, hogy mindent el tud mondani, amit szeretne.
Marci is akaratos? Most mintha kezdenénk kicsit összehangolódni, de elég nehéz időszak van mögöttünk. Akaratos kölök, mint az anyja meg az apja, akkora balhékat csapott, ha nem úgy volt valami, ahogy ő elképzelte
...mostanában mintha kezdené megérteni (vagy egyáltalán rámfigyelni olyankor), ha valami "nemtetszőt" adagolok neki. De valószínű, hogy én is kezdem kicsit könnyebben kezelni ezeket a helyzeteket.
Na, azt hiszem, kicsit pótoltam a lemaradásomat, remélem lesz aki olvassa is, ha már leírtam
...
Igyekszem most már én is összeszedni magam, és gyakrabban erre járni...
Puszi
Enikő és csatolt részei