Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nóri, és ezt mind egyedül és a barátnőddel??? Atya világ, ezeket a lapraszerelt bútorokat még a férfiak is egy napig rakják össze!
Hogy van a csuklód, derekad?

Szilbee, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ma nálad NST-n, most már tényleg közeleg a cél!

Egy kis olvasni való:

"Mama, miért sírsz? - kérdezi a kisfiú az édesanyját:
Mert én nő vagyok. - válaszolta az asszony.
Ezt nem értem! - mondja a kisfiú
És ezt soha nem isfogod megérteni ..........-válaszolta gyermekét átölelve az anya.
Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is: Papa, miért sír a mama látszólag minden ok nélkül?
Minden nő ok nélkül sír. - Ez volt mindenamit az apa válaszolt.
A fiúcska felnőtt férfi lett, és még mindig kereste a választ, vajon miért sírnak időközönként a nők.
Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat:
Mondd Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen? Az Atya elgondolkozva válaszolt:
Amikor a nőt teremtettem, valami különlegeset alkottam.
Oly erőssé tettem a vállát, hogy a világ terheit elbírja, mégis oly gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni.
Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is tovább menjen, amikor már mindenki más feladja, hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás nélkül.
Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és minden körülmények között szereti, még akkor is, ha a gyermek őt mélyen megbántotta .Olyerőt adtam neki, mellyel a férjét minden hibájával együtt szereti és elviseli, és azért alkottam a férfi oldalbordájából, hogy vigyázzon férje szívére.
Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja egy jó férjsoha nem sérti meg a feleségét, mégis néha próbára teszi a nő érzéseit, határozottságát és kitartását, hogy szikla szilárdan férje mellett áll-e?
És végezetül könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson. A könnyek kizárólag csak az övéi, és annyit használ belőlük, amennyire csak szüksége van.
Látod: Egy nő szépsége tehát, nem a ruhájától függamit éppen visel, vagy az alakjától amilyen az ő formássága, de még nem is attól ahogyan a haját viseli.
Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet lakozik."

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Szilbee: legutóbb én is augmentint kaptam, mikor beteg voltam, és két nap alatt elmúlt, tényleg nagyon jó. Persze neked azért jobban meg kell gondolni, mit szedsz be... Én se szeretek antibiotikumot szedni, de úgy voltam vele, hogy nem akartam egy hétig sz.ul lenni, Marci mellett nem lehet feküdni egész nap, de még pihenni se nagyon.

A barátnőm azt hiszem nem olvas minket (még :) ) Ő most jól van, eddig sajnos feküdnie kellett vagy 6 hetet kinyílt méhszáj miatt, ami nem lehetett könnyű, mivel ott is van egy másik kisgyerkőc.

Neked megvan az időpont, hogy mikor császároznak, vagy kivárják, hogy majd elindul a szülés magától?

Elin! Hát ez nem semmi! A Praktikerben amúgy nem arról híresek, hogy valami segítőkészek lennének az eladók.
Én Marcival olyan boltba be se merek menni, ahol nincs tolható kocsi, mert rohanna meg pakolna ezerrel.
Amúgy klassz a szekrény, biztos sok minden belefér!
Vigyázz magadra, meg a csuklódra, mert bizony nekem is úgy kezdődőtt, hogy megerőltettem gyakran (amúgy is gyenge a csuklóm). Eleinte visszahúzódott a dudor, ha pihentettem, aztán már állandósult :(

Évi: szép az idézet! :)
judit_79

Sziasztok!

Most megpróbálok reagálni is míg a cicám alszik.

Cleo
Irtó aranyosak a gyerkőcök! NAgyon szupi képek lettek! Apjuk mit szólt hozzá?

Ildi
kicsit megkésve Imikének BOLDOG NÉVNAPOT!

Nóri
Jól megjártad ezzel a nagy szekrénnyel. De a végeredmény a lényed. Még jó hogy ilyen sok barátod van. A praktikeres pasinak meg biztos nincs gyereke, hü...e tuskó :twisted:
Én tegnap a corában vettem egy kicsi tükrös-fiókos szekrényt Timinek, olyan kis csajos. Azt még nem tudom hová teszem ... de nem bírtam otthagyni. Lesz mibe nézegetni magát. :lol:
Este jött bratyóm segíteni összeszerelni, és láss csodát hiányoztak a csavarok :evil: mind :evil: pedig elvileg benne kellett volna lenni. Ma az 5. helyen kaptam megfelelő csavart, legalábbis remélem jó lesz mert még nem szereltem össze.

boltok: Timivel se szeretek sétálgatni a boltokba. Itt szemben a kisboltba mégcsak el is merek vele indulni de ott csak kenyeret és tejet veszünk. Néha bepróbálkozik egy két dologgal de lebeszélem.. hogy azt a szép díszt tegye vissza :lol: :lol:
Hipermarketba nem bírnék vele, azt hiszem :roll:
A ruházati áruházban meg katasztrófa :x bemegyünk és máris szalad el bújócskázni egy kis fogócskával tarkítva.
cipőknél meg szétpakol mindent. ááááááá

éjszakák: remélem nem kiabálom el de már több mint egy hete végig aludja a lelkem :D mióta éjjle a cici is alszik azóta nincs éretlem felébrednie :D

Szalma vagyok, tegnap elutazott apja és csak pénteken jön haza 8)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi! Klassz az idézet…ezt már egyszer megkaptam mailben is, akkor is úgy elméláztam rajta….. :)
Képzeld, az Axás azóta sem jelentkezett!!
Derekam szo-szo, csuklóm még mindig fájdogál. A duzzanat szerintem lentebb ment, de még ott van. Mikor mutattam a b.nőmnek pakolás közben, azt mondta, hogy „ejnye, cseréljél néha kezet…”. Tiszta izéééééé. :oops: :oops:

SZILBEE!! :!: JELENTKEZZ!!! :!:

Petri! Hát az bizti, hogy ennek a „segítőkész” eladónak nincsen gyereke, de azt sem tudom, hogy hogy lesz, mert egyesben lehetett volna vele szántani, olyan „gyors” volt.

Ma voltunk végre megint játszócsoportban :lol: ! 2 óra hosszát ott voltunk. Jó volt, mert voltunk hárman is. Volt egy 20 hónapos Zolika, meg 1 éveS Levente. Szóval pasiztunk... :wink: De a Zolival nagyon szépen eljátszott Lilcsi. Libikókáztak együtt (egy súlycsoport voltak), Zolika húzta-tolta Lilcsit egy talicskán, versenyt csúszdáztak….

És ott volt kifüggesztve egy tábla ezzel az idézettel. Itthon rákerestem és megtaláltam:

Ha egy gyerek szidalmakban él, megtanulja az ítélkezést.
Ha egy gyerek haragban él, megtanulja a harcot.
Ha egy gyerek félelemben él, megtanulja a rettegést.
Ha egy gyerek szánalomban él, megtanulja az önsajnálatot.
Ha egy gyerek gúnyban él, megtanulja a szégyent.
Ha egy gyerek féltékenységben él, megtanulja az irigységet.
Ha egy gyerek szégyenben él, megtanulja a bűnbánatot.
Ha egy gyerek biztatásban él, megtanulja az önbizalmat.
Ha egy gyerek megértésben él, megtanulja a türelmet.
Ha egy gyerek dicséretben él, megtanulja az önbecsülést.
Ha egy gyerek megértésben él, megtanulja a szeretetet.
Ha egy gyerek helyeslésben él, megtanulja magát szeretni.
Ha egy gyerek elismerésben él, megtanulja, hogy jó, ha célja van.
Ha egy gyerek önzetlenségben él, megtanulja a nagylelkűséget.
Ha egy gyerek tisztességben és őszinteségben él, megtanulja, mi az igazság és a becsület.
Ha egy gyerek biztonságban él, megtanulja, hogy bízzon magában és a többiekben.
Ha egy gyerek barátságban él, megtanulja, hogy jó a világban élni.
Ha egy gyerek nyugalomban él, megtanulja megtalálni a saját békéjét.
A te gyereked miben él? (Dorothy Law Nolte)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ez nagyon jóóó

Kép

Kép
katlina

Ja, azt meg nem is írtam, hogy tegnap a rendelőben meg volt egy család: pici lány 8-9 hónapos volt, már ült stabilan, de állni nem láttam. Anyucinak meg nagy pocija :shock: ! Úgy a 6.-7. hónapra saccolnám. De lehet, egy erős 5. is. Igen elcsodálkoztam.

És Lilcsi megint végigüvöltötte a cicihallgatást. Aztán nagy nehezen megnyugodott, mikor már fel is öltöztettem, erre mondja dokinő: csak megnézem a torkát is :? . Na….. Még utána fél órával is hükkögve sóhajtott szegényem. De minden oké.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok.

Elin.nagyon szupi a szekrény.szerintem nagyon ügyik vagytok akkor is az összerakásban :)
Lilcsi akkor jól bepasizott :lol:

Pircsi.

Apa nem látta a képeket,majd jön a szülinapja-arra nagyíttatok és kereteztetek neki egyet.

Gratula Timikének az éjszakai alváshoz.Szóval ő is a ruhákat,cipőket szereti máris-igazi kis nőci.na Szisziről nem is beszélek,mert ő már próbálgat is. :twisted:

Mi nagyobb bevásárlásra együtt megyünk,gyerekestül -háát megmondom,ha jön velünk az Apjuk-akkor ő nehezen viseli,pedig alapban nyugis ember.Mi általában először a játékrészleget célozzuk meg-ott vagy fél óra nézelődés....és türelemjáték... :lol:
Na persze a bicajok,kondigépek,törékeny dolgok is slágerek :lol:

Ildi.Nekem drukkolok a szombati vízsgádhoz.++++++ ügyi legyél.

Ja,még a fényképekről jut eszembe:
Szerintetet lehet-e ill. hol lehet olyat csináltatni itt Szolnokon,hogy egy 10*15-ös képről nagyíttatni egy A4-et??? :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Papírból? Mert akkor bemész egy olyan helyre, ahol fénymásolnak, és ott tudna csinálni. Apukám így tudta elolvasni az új tv-jének a használati utasítását, hogy ezt megcsinálták neki. Itt a Baroos butiksoron. De a Mátrixban is meg tudják csinálni…

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sz'al Baross....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Megvagyok!!!
szilbee

Okés
:lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin.

Rendes fényképet szeretnék A4-ben.egyszer mintha hallottam volna,hogy tudnak így képről is dolgozni.de hogy hol????tán Danyi?! :roll:

Pocakosok hogy vagytok?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo, szerintem bármelyik fényképészetben tudnak ilyet csinálni!
Danyinál is meg lehet próbálni.

Elin! Nagyon tetszik ez az idézet is. Hol van ez a játszócsoport?

Ma délelőtt elsétáltunk a legközelebbi boltba, ami Marci tempójában oda-vissza kb 1 órás gyaloglás volt. Merthogy gyalog jött végig. Utána nem volt gondja a délutáni alvással a lelkemnek :)
judit_79

Azt tudom,c hogy a Rossmannos képkidolgozásnál lehet ilyet rendelni....de lehet, akkor a Mediában is, vagy bárhol...

Judit! Kint a Szecskán van a játszócsoport! A Zöld bolt mögötti bölcsinél. 1 óra 150 Ft....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, amúgy már mi alig használjuk a babakocsit! A Sparba gyalog megyünk, ebédért gyalog megyünk...van, hogy összekötjük a kettőt, akkor még a Mátyáson és a Nagy Imrén is végigsétálunk. És nam fárad el, az anyja szemit! :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Gyors helyzetjelentés...

Nst megvolt. Semmi különös nem történt. Méhszájat hétfőn néz majd a doki. Uh-n minden oké volt. Azt mondta hogy ha nem indul be a szülés 16-19-ig, akkor programozottan megcsinálja a császárt, egyébként meg csak akkor, amikor beindul magától. Nem akar várni a 40-41-42. hétig, mert így is nagyon nagy a baba és nem akarja, hogy gond legyen...

Ja és assszondja, hogy már látni az arcomon is, hogy nem sok van hátra!!! :shock: :lol: :lol:

Teszek aktuális és egy korábbi pocakképet...

34 hetesen
38 hetesen

Azt is mondta még Mosonyi, hogy az Augmentin miatt könnyen begombásodhatok, de majd hétfőn beecsetel, ha esetleg így lenne. Ezt csak azért írom, hogy jó tudni, milyen mellékhatása van az Augmentinnek. Eddig szerencsére nem volt ilyen jellegű tünetem. kopp-kopp...
szilbee

Szilbee,
:shock: :shock: :shock: aztaaa óriási a pocakod :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee, jöttem megnézni mi van veled.... Jó nagy a pocid, és rendesen lenn is van... Én már csak egy pár napot jósolok neked :lol:
Miért nem nézte a méjszájat? Mondtad neki a jóslókat?

Egyébként én is szarul vagyok... csak sikerült ezt a vírust nekem is bekapnom :(

Tudom, uncsi vagyok, de ma edzőmeccsük volt Csongiéknak, 12 gólt lőtt (4-6-ig ott ültünk)! És minden meccset megnyertek :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Football sztár lesz a fiad!!! Nagyon ügyes! vagyis több, mint ügyes.. ugye aki már ennyi gólt lő, az nem "csak" ügyes! :wink: 8) :lol:

Jobbulást!! :( Remélem hogy most már hideg, száraz idő jön, hogy ez a vírusos időszak elmúljon!! :( :(

Persze, mondtam a jósló fájásokat, de ebben az időszakban ez már normális... még a gyakorisága is. Tegnap pl. semmi se volt egész nap, szóval a korábbi is a frontnak volt köszönhető. Egy csomó mosonyis kismami le is babázott. Tegnap egyedül virítottam nst-n. :D
Méhszájat azért nem nézett, mert hétfőn úgy is fog és mivel úgyis megvárjuk (19-is legalábbis), hogy beinduljon magától így nem tartotta olyan sürgősnek.

Jaimee!
Neked mit mondott tegnap Mosonyi????
szilbee

Mi megint lemradtunk egy kicsit,ennek oka az,hogy nálunk is az van mint Katlináéknál.Luca tiszta nyűgi volt 3 napig,alig aludt vmit,mindig cicizett volna,de már jött is neki vissza,mert nem volt éhes,csak cumikázott.Ekkor egy picit megnyugodott,utána sírás nagy erőkkel,meg nyöszörgés,napőközbeni alvás szinte nuku.
Tegnap volt itt a védőnő,és azt mondta a front teheti,mert amugy minden rendben van vele.Már 4620g :) Szépen fejlődik,olyan kis ügyes,okos.IMÁDOM :)

Szilbee,örülök,hogy jobban vagy.Gyógyulgass szépen továbbra is :)
És a pocid meg gyönyörű :)

Évi,szuper ügyes nagyfiad van,tényleg futball sztár lesz,mi szurkolunk neki :)

Elin jó lehet ez a játszócsoport.Abonyban zenebölcsi van,meg baba-mama torna.Majd ha nagyobbak leszünk megyünk mi is ezekre,hagy szokja közösséget,addig meg úszni szeretném hordani,csak nem tudom ki tartja szolnokon.Nincs erről infótok?

Kellemes,szép napsütéses napot nektek :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Évi: nagyon ügyes a fiad, gratula! :D Neked pedig jobbulást!
Szilbee! Most már nagyon izgi, hogy bármikor megszülethet a babuci! Szép nagy pocakod van, kíváncsi vagyok, mekkora lesz a baba.
Elin! Nem is emlékszem, mikor használtunk utoljára babakocsit. Marci is bírja a gyaloglást, legalább levezeti azt a rengeteg energiáját! :)
Ebbe a játszócsoportba bármikor lehet menni, vagy időpontok vannak? Bár nekünk messze van, lehet, hogy valamikor elmegyünk, ha épp a városban lesz dolgom.

Ma szép idő van, nincs is hideg, csak kicsit szeles. Marci olyan ügyesen elaludt tegnap meg ma is ebéd után, kis ügyes :)
És viszonylag korán is. Kell neki, hogy jó sokat mozogjon kint a levegőn.

Hadd reklámozzam egy kicsit az új bizniszünket, mivel már van saját weboldalunk is:
http://www.juditgabor.fmgroup.hu
Nézzétek meg!
Ha valaki szeretne igen szép mellékjövedelemre szert tenni, nagyon korrekt feltételekkel,akkor írjon nekem!
judit_79

Judit,én nagyon szeretem ezeket a parfümöket,igaz mióta megszültem nem használok ilyet!!!!
nekem írhatsz már csak a kíváncsiság is húz!!!

Kép

Kép
katlina

Katlina! Írtam privit.

Jó éjt mindenkinek,
judit_79

[img]javascript:kep("pic/kepeslapok/0000045571.gif",440,101);[/img]

Judit!
Megkaptam!!!!!!!!!
Most emésztem a dolgokat!
De majd írok!!!!

Tegnap voltunk dokinéninél,és hát olyan jó gyerekem van hogy minden alkalommal lepisili a vizsgálóasztalt :D :D :D ,gondolom a nemtetszését ezzel fejezi ki :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Kép

Az előbb nem sikerült :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Jelentés itt is:
Továbbra is 2-2,5 héttel előrébb vagyunk, mint illene és a baba súlya már most 2,5 kg felett van. Fogalmam sincs, mitől, én világéletemben későn érő típus voltam...A doktor úr szakvéleménye, hogy tekintve a baba méretét és a lepény érettségét, meglepődne, ha kihúznánk végig, azaz a 40. hétig, számítsak rá, hogy a 38. hét körül felforrósodnak a dolgokés a baba megelégeli a benn töltött világát. Ebben mondjuk rám ütne, és is türelmetlen vagyok... 1-2 héten belül azért még semmi nem várható, még fenn van szépen, biztos szereti rugdosni a gyomromat. Kedves gyerek...

Közben lassan mozgáskorlátozott leszek, tegnap 2.5 órát vásárolgattam a városban, hazafelé tyúklépésben mentem és már iszonyatosan fájt a medencém, csillagokat láttam...És hamar elfáradok, kettőt lépek és végem...

Tegnap megjött a babakocsi, Apa hazahozta, kicsomagolta, hát kisült, hogy nem a megálmodott bordó-bézs színkombináció, hanem bordó-halványlilásszürkés...Jellemző, Apának fel sem tűnt. Most még nem tudom eldönteni, hogy ragaszkodjam a bordó-bézshez, vagy ez is jó lesz....Végülis szép, szép, csak nem ezt rendeltem. Valami félreértés történt...

2 hét múlva 1. NST. Egyre izgibb a helyzet. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!

Jamiee! Azért csak maradjon még bent az a baba pár hetet! Még picit korai lenne! Ismerős amit írtál, mert én is úgy voltam az utolsó hetekben, hogy bementem a városba, és alig bírtam hazamenni, csak nagyon lassan. Pihenjél sokat! Mondjuk nekem lent volt a hasam, meg Marcika faros volt, és szépen ücsörgött bennem, jól nyomta a medencémet :)

Szilbee-ről vajon mi újság? Nagy a csend!!!

Katlina! Kíváncsi vagyok, mire jutottál azzal kapcsolatban amit írtam!
Oltáson is voltatok most?

Na megyek, remélem Marci már alszik, nagyon korán kelt ma. Én is álmos vagyok. Ez az időjárás is olyan nyomott.
judit_79

Judit!
Köszi a hiányolást. Vagyok még! 8)
Dorka írni fog nektek is, amint van valami fejlemény és már nem tudok majd bejelentkezni. :)
szilbee

Nem azt már megkaptuk,multhéten!!!

Jaimee!
Kitartás,nekem is nagyon fájt a medencém,néha csillagokat láttam,pihizz sokat,had maradjon még ez a babó odabenn!
Habár nekem Georgi mindíg azt mondta hogy úgy is akkor jönn amikor ő akar!Hát így is volt! :D

Kép

Kép
katlina

Judit: Persze, sztem is maradjon még egy hónapig...pláne ezt fogom gondolni a hétfői szülőszoba látogatás után. Meg aztán...olyan jó ez a nagy pocak a sok kín ellenére :lol: :lol: (hányinger, émelygés, medence és szeméremcsont kínok, levegő után kapkodás, este eldugul az orrom, pedig kutya bajom...mit hagyok ki?....)

Katlina: Igen, nekem is azt mondta a doki, hogy a baba fog dönteni, ha elfogy a kajája, oxigénje. Pihizek sokat, igazából ha rajtam múlna, folyton aludnék.

Szilbee: Marha izgi!!!! Mindjárt töltöd a 39. hetet...Ti is előrébb vagytok/voltatok méretileg, nem?

jaimee

Jaimee! Kitartás! Mondanám, hogy a nagyján túl vagy, de nem, mert a java még ezután jön :wink: . Meglátod, sokkal jobban fájnak majd a dolgok ezután…na, itt most nem a fizikaira gondolok, azokat nagy ívben le fogod sz..ni.
Nekem amúgy nagyon + volt a terhességem, semmi bajom, kisérőtünetem nem volt úgy, mint neked. Mintha teljes-generált csináltak volna rajtam, olyan jól voltam. Bezzeg azóta…. :?
Milyen kocsit is vettetek? Képet esteleg...?

Katlina! Lilcsi csak 1x pisilte le az asztalt, de mondjuk a károk enyhítése végett mindig azzal kezdték, hogy vegyem elő a pelenkát és arra tegyem. A hideg miatt van ez.

Reggel korán keltünk, mert a bíróságra mentem. 7-kor már úton voltunk anyumhoz Lilcsit letenni, hogy 8-ra beérjek a városba. Mert most, hogy felújítják egész Szolnokot :roll: , magam sem tudom, hová lehet behajtani kocsival, hol lehet parkolni, így 1 olyan helyen álltam le (a Jókai út végén a parkolóban), ami ugyan messzebb van a bíróság épületétől, de ott biztos a hely. Mondjuk, aztán kiderült, hogy a bíróság előtti parkoló és a szomszédos utcák meg pangtak az üreségtől, de hát mostmár tudom…
:?
Tegnap meg az Obiban voltam bent, mert most, hogy megyek vissza, már én is rajta leszek a tablón, és lefényképeztek…pfujj…. Az én varázslatos mosolyomat is nézhetik a betérők, lehet rötyögni. Ja, és még a fotós is azzal fogadott, hogy miért nem vittem a picit, mert őt is lefotózta volna. Hírünk van nekünk, kérem! :lol:
Utána meg gumisnál voltam, vettem téli gumit, meg fel is tetettem. És megvígasztaltak, hogy a nyárit inkább ne is vigyem haza, mert olyan szar. Kopott is, repedezett is. Úgyhogy tavasszal….
:evil: :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaimee!
Igen, mi is előrébb vagyunk. :)

BPD: 96 (40 hetes méret)
FL: 80 (több, mint 41 hetes méret)
THQ: 98
szilbee

Szilbee: :D :D Hú, gyönyörű egy baba lesz, pont mint a bátyja! :wink: És a lepényed hogy van?

Télleg, a mi méreteink:
BDP= 89 mm
THQ= 97 mm
FL= 71 mm

Ja, képzeljétek, már 2. alkalommal nem láttam a picurt UH-n !!! Ott helyben, annyi minden forog a fejemben, hogy szégyellem, de elfelejtem megkérni a dokit, hogy ugyan nekem is mutassa már meg....már a rendelő kapujában jut eszembe, hogy csak APA látta a gyereket! :evil: :evil: Szte hatalmas pocakja van és jó nagy kerek feje. :lol: :lol: :lol:

Nóri: Na, majd figyellek az OBI falon! :wink: Közlekedni tényleg gáz Szolnokon, még a rutinos is zavarba jön, attól ami itt megy...

Bergon mellett döntöttünk, csak bolygókerékkel rendeltük. A bordó-bézs változatba rögtön beleszerettem....

jaimee

Jaimee!
He-he... Réka baba mellkasa majdnem akkora, mint Dávidé!! :)
A lepényem jól van. Nem jelezte Mosonyi, hogy elkezdett volna érni... én meg nem is kérdeztem rá...
Mostanában nálunk is Ádám mozizik, de nem baj... engem már úgyis csak az érdekel, hogy rendben legyen odabent minden.

No készülődök, mert lassan megyünk az OTP-be, aztán meg Leventéért. 8)
szilbee

Sziasztok Lányok!

Nincs túl sok időm ,még mindíg olvasó üzemmódban vagyok,de azért most írok egy pár sort is! :)

Szilbee!

Azt a mindenit, hatalmas pocid van! :shock: Hogy eltelt az idő,nemsokára találkoztok a kis babucival! De jó! :D Szurkolok nekted nagyon! Remélem már kievickéltél a betegségből? Vigyázz nagyon magadra,és pihenj sokat!

Cleo!

Nagyon szépek a gyerekekid,olyan édesek ahogy ölelik egymást! :lol: Ahol ezeket a képeket csinálták szerintem még meg kell,hogy legyenek a negatívok,és ott tudnak csinálni nagyítást! Szerintem! :oops:

Tündi!
Luca is nagyon szép baba,és sokat nőtt! :D

Judit!
Marci is nagyon édes,igazi kisfickó! :lol:

Elin!

Akartam már kérdezni ti merre laktok? Olyan sokszor megfordulsz a szecskán,csak nem itt valahol? És még nem találkoztunk!
Egyébként én is tervezem ,hogy elviszem Francit a játszócsoportba. Mostanában,hogy ilyen rossz idők vannak nem nagyon játszóterezhetünk,és helyette gondoltam néha elvinném oda! Remélem majd összefutunk? :wink:
Melyik oldaladon vannak az új videók Lilcsiről? :oops:
Amúgy jó a szekrény! :)

Most mennem kell! Üdv mindenkinek!!
Vendég

Szilbee: Ja, én is azt néztem. :lol: :lol: Belém is fészkelt a gyanú, nem e fiú ez a Réka gyerek... :lol: :lol: :lol: Ekkora mellkassal... :shock: :shock: De nem merem firtatni Mosonyinál a kérdést, mert úgy nyilatkozott, hogy tisztán látja az UH-n a szeméremajkait a babának...Hát ő az orvos...Max. Tibor lesz a gyerek és lesz pár rózsaszín rucija...Tegnap is vettem egyet, nem tudtam neki ellenállni....

jaimee

Jaimee! Akkor nekem is olyan babakocsim van, a bordó-bézs, csak a nem bolygókerekes típusa! Nagyon szerettem! Most itt porosodik szegény.
Kép

Hajni! Akkor ezek szerint még itthon van az ember?
A Jólétnél lakunk, a régi bábaképzőnél > mostmár Árpád-háznál.
Ezután sűrűbben járunk a játszócsopiba, összefuthatunk! Majd megdumáljuk.
Az oldalunkat itt a vonalzóm alatt találod meg, ha a www-re kattintasz! Ott vannak a videó linkek is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Igenigenigen! :D :D Majdnem ilyen, kicsit más a design, de nem sokat újítottak az új modellen sem. Örülök, hogy szeretted, még sok jót nem hallottam a Bergonról, mi mégis ebben találtuk meg, amit szerettünk volna. (Mondom most, remélem 1-2 év múlva is ez lesz a véleményem.)

jaimee

Azon kívül, hogy dögnehéz, semmi bajom vele! Jó meleg volt, védett a széltől is, és a döccenőket fel sem vette. Én direkt szerettem, hogy nem bolygott a kereke, sőt, még az esernyőét is lefixáltam eleinte, mert az agyamra ment, hogy nem arra ment, amerre akartam. Aztán persze belejöttem :lol: .
Én is 2-3 évre terveztem, de idén lecseréltem egy kis esernyőkocsira. Busz miatt. Meg szerintem nyáron már melege lesz benne Rékának. Ezt meg nem adtam el, hogy hátha télen még lesz nagy hó, mert abban is jó (bár nem tesztelhettem tavaj :roll: ), és erre tessék, már a kicsi kocsit is alig-alig használjuk

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Elin! De édes a babakocsiban a pici Lilcsi :) Ez ő volt, ugye? Mint egy kis játékbaba!
Nekünk ugyanez a fajta Bergon van, csak kék kockás. Én is nagyon szerettem, semmi baj nem volt vele. A miénk is nagy kerekes, nem bolygó, s elment minden terepen télen-nyáron. Csak hát a kocsiba nagy volt, azért mi is vettünk még egy esernyő-babakocsit is.
Most már csak ott áll a pincében mind a kettő, ki kell tisztítani, aztán elrakjuk. Jó lesz majd a kistesónak.

Olyan jót aludtunk délután :) Másra nem is jó ez az idő. Marci is aludt két és fél órát. Olyan hihetetlen dumája van már!! Minden nap mond valami újat, és már mondatokat is mond. Néha csak lesek, hogy miket tud már. Nagyon felgyorsult a beszédfejlődése.

Üdv,
judit_79

Sziasztok

Szilvi.Megnéztem én is a poci-képeket.Tényleg méretes :) .
Szép nagy babócátok lesz nektek és Jaimee szerintem nektek is.De már kíváncsiságból mindjárt megnézem,hogy nekem mekkorák voltak-hisz 4kg-val születtek :D

Ma volt a suliban először tanítás.hááát körmöltünk annyit... :wink: Nem vagyok én már hozzászokva ehhez. :oops:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Megtaláltam Zsoltiét.
39hetesen:BPD:98,THQ:104.

Jaimee.Rékád tényleg hatalmas.Ha végig kihordanád szerintem lenne 4200g-os :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

elvagyunk veszve...

van új vonalzós oldal :D

érekesen számolnak :?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Pircsi.

NAgyon édi a cicás vonalzó. :) :) :)

Jön valaki a cirkuszba hétvégén?
Mi holnap megyünk :D

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Petri!
Ez tényleg naggyon jó vonalzós oldal! :D 8)
szilbee

Élünk és virulunk, csak ide már nem jutunk el.

Remélem jól vagytok.Majd nem sokára lesz kép rólunk:-)

puszilunk mindenkit

Kép
kbernadett

Betti!
Szólj, ha kell képet kicsinyíteni... vagy feltenni!
szilbee

Sziasztok!

Na, mit szólttaok ehhez az őrült hóeséshez? Úgy utálom, hogy itt nem maradt meg! A pesti csajok meg sorra teszik fel a képeket a fehér tájról, nekem meg a szívem hasad meg! Én is akarooook!
Úgy látom, pont időben cseréltem gumit…

Lilcsi is megérzi ezt az időt, tegnap nagyon hisztis volt, meg folyton a nyakamon lógott volna :? .

Cleo! Milyen volt a cirkusz? A Lidlben voltunk, akkor jutottál eszembe, mert odáig hallatszott a zenebona :lol: .

Tényleg szép vonalzók vannak itt a noivonalon, csak kár, hogy nem lehet fényképet elébiggyeszteni. A Fórumok meg eléggé kihaltak…. :cry:

Judit! Ti meg nemsokára ünnepeltek :lol: ? Hihetetlen……
Igen, az a játékbaba a kocsiban Lilcsi. Az is hihetetlen, hogy akkora is volt.

Ma meg lehet, átvonatozunk Ceglédre délután. Még majd meglátom….

Szilbee! Te a névnapodon szülsz?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Levente is tegnap tiszta zizzent volt. Ráadásul délután 16:20-ig aludt.

Igen! Párom és anyum szerint a névnapomon fogok szülni. Tényleg nem kizárt, mert délután megyünk nst-re, meg méhszáj-lesre... aztán ki tudja mit mond rá a doki. Lehet ha már annyira ki vagyok tágulva, akkor közli, hogy holnap reggel találkozuk a kórházban. :wink: Majd meglássuk, mit mond...
szilbee

Juj! Majd írjál, mennyre vagy tágulva! Nagyon izgi! Mikor mentek dokihoz? És mikor értek haza?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?