Emma! Nem tudom miért voltak bedeszkázva régen az ablakok, de be voltak.
Csajok, nekem a Varga doki azt mondta a fogamzásgátló kúpról, hogy nem igazán ajánlja, mert könnyen méhszájsebet csinálhat, és a hüvely falát is felmarhatja. Azt ne kérdezzétek, hogy akkor miért árulják. Nekem ezt mondta a doki. Én egyébként majd hormontartalmú spirált szeretnék, és direkt megkérdeztem a dokitól, hogy az hogyan működik, mert én sem olyan fog.gátlót akarok, ami megöli a megfogant babát. Ez a hormonos spirál megakadályozza a peteérést, így nem a már meglévő kis életet ontja ki. Ráadásul nagyon jó a "mellékhatása": 1-2 napos mensik lesznek csak tőle
Meg még azt is mondta a doki, hogy akár egyszer-kétszer ki is maradhat a vérzés, na ez mondjuk annyira nem túl jó, meg is kérdeztem akkor, hogy honnan tudjam, hogy akkor nem vagyok-e esetleg véletlen terhes. Erre dokibácsi vigyorogva mondta, hogy akkor majd úgyis megyek hozzá UH-ra
. De egyébként nyugodt lehetek, mert ez nagyon tuti biztos módszer. Csak az ára is tuti biztos, kb 40 ezer forint, bár 5 évig fennt lehet (tehát nem drágább, mint a gyógyszer, csak egyszerre kell kiadni a pénzt)
Moni! Az tök jó, hogy elmúlt a hányingered!! Bár én Daninál ekkor voltam a legnagyobb pánikban, mert így semmi jele nem volt annak, hogy valaki lakik a pocakomban. Így amíg meg nem mozdult én tiszta frász voltam.
DE TE NE LEGYÉL!!!!! Szerencsére nekem mindkét pasika korán megmozdult - Dani a 14. héten, Dominikot meg már 12 hetesen éreztem
Azt mondta a doki, hogy van olyan, aki már ilyen korán megérzi (vékony hasfal, jobban odafigyel rá stb).