Névtelen/ek!
Egyet értünk azzal hogy csúnya is lenne ha Kata tudná, ki/kik írnak Névtelenül, legalább is én nem szeretném ez is hozzátartozik, ezek is vélemények, mégha nem is olyanok amik számomra elfogadhatóak, engem nem zavar, tudjátok miért? Mert ha nem akarok vele foglalkozni, egyszerűen átlépem egyoldaúan meg nem lehet sem vitatkozni ,sem veszekedni!!!
Az a fröcsögés meglehetősen ocsmány volt bárki is írta, az nem hiányzik innen, viszont nem is kritika mint a többi???!!!
Névtelen:
<font color="0000ff">Elküldve 2003 Június 30 hétfő - 16h 25:
Egyszer be lehet dőlni egy férj ígéreteinek, még talán kétszer is, de háromszor??!!</font>
<font color="ff0000">Akárhányszor!!!!!
Ha szereted és próbálsz te is változtani ő is mozdulni akkor akárhányszor, hidd el !</font>
Zsuzsa
Szia!
Azt hiszem toleránsabb vagy a párodhoz
és valahol még igazad is van, de nálunk ez nem ilyen egyszerű. Engem sem az zavar, hogy nem végez házi munkát, áááá, egye kánya megcsinálom, sosem vágom a fejéhez hogy miért nem mosogat pl. , a legnagyobb gondom hogy iszonyú kevés időt tölt velünk, és ez valamiféle dacot vált ki belőlem még ha tudom, hogy nem a napot lopja is,/pl. két órát füvet locsol, nem amikor dolgozik konkrétan!/ nem érti meg hogy srácok nőnek és ezt az időt elvesztegeti!!
Milla
Szerintem félre értetted, én nem az előttem szólókra értettem sőt még csak nem is Babanetes kolleganőimra, akiket ismerek, sokkal inkább olyan ismerőseimre akik iszonyúan büszkék az anyaságukra holott, mindenre szakítanak időt csak a gyerekükre nem, hol ez vigyázz rá, hol az, nos ez sem szolgálja kicsi érdekeit pusztán azért hogy nőnek érezzék magukat.
Sajnálom ha téged ez sértett de tudod akinek nem inge ne vegye magára, magad mondod te sem vagy tökéletes akkor mi volt a bántó? Én sem, pusztán ez volt a lényeg.
Egyébiránt abban tökéletesen igazad van hogy mindenki maga tudja hogy érzi magát a házasságában, de nem hiszem hogy az gond volna hogy valaki nem boldog éppen, ettől még szeretheti a családját, és még panaszkodhat is olyanoknak akik hasonló cipőben járnak tehát megétik őt. Nem is várom el hogy megértsd ezt, egy olyan embertől aki szerencsére nem ismeri ezt az érzést, így van jól,de miért bánt ha beszélünk róla, hogy nem mindenhol tökéletes minden?
Az is igaz, ebben nagyon egyetértünk hogy a gyerek érdekeit az szolgálná ha boldog szeretetteljes anya és apa venné körül.
Szerinted miért nem veszem a kalapom és megyek el srácokkal, mert próbálkozom rendbetenni az életem és az övéket, hiszen szeretik az apjukat és ő is őket, én pl. annak ellenére hogy sajna sokszor fordult meg a fejemben a válás gondolata sosem fosztanám meg az apjukat tőlük, mindig tudni fogják hogy sokat köszönhetnek neki, és bármikor találkozhatnak ha szükségét érzik .Ennyit arról hogy kizárólag magamnak szültem őket. Tudod én arra azért már rájöttem, hogy igazából magamra szamíthatok ezért fogalmaztam így.
De.... Nem voltál sértő remélem én sem, ez csak vita és nem vezekedés! Másként látjuk az életet ami nem baj, ellenkezőleg.
Dzsili