Új privát üzeneted érkezett!

Czinkeb, nekem a hsg pont nulla forintomba került.

Szóltam a dokimnak, hogy akarok egyet és rá 2 hétre már csinálta is!És nekem nem volt tp, 2 nap szabi volt és nem voltam utána kórházba.Persze ha adsz a dokidnak pénzt, akkor annyiba kerül, de egyébként állam fizeti....

És hát én úgy gondolom, hogy pénzkidobás a stimu, ha nem vagyok átjárható....

Monnee, én elhiszem, hogy siettetnéd, de hidd el, szépen javulsz, és minél görcsösebb vagy, annál rosszabb, ja meg nem kéne pé utána hasfájást, hányást babának vélni, mert ez is stresszel, magadba beszéled és aztán koppansz!
Hidd el, annyian szeretnének a helyedben lenni, hogy van már péje, normális mensije stb....nehéz türelemmel lenni, elhiszem, de az sem jó, ha sietteted a dolgokat!
Viizsgáltasd ki magaokat!Az is fontos!
Vendég

Apple, köszönjük!
Igen, lesz buli :D Ma reggel az ajándékot megkapta és reklamálta a tortát :lol: :lol: :lol: De az majd szombaton.
Próbálok pihizni, de egy 3 éves mellett?! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Anyókám, itt is boldog szülinapot annak a szép kiscsajnak!És mit kapott?
Vendég

Köszi Lafim! :)
Minimaxon nézett ki egy társasjátékot, azt kapta meg. Azzal játszottunk egész délelőtt :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Anyoka!

Boldog szülinapot kívánok Dorka babának!
:)
Két cuppot adj neki a pofikájára az én nevemben! :D

Tegnap sokat gondoltam rád! :)

Monee!!
Itt a csajoknak nagyon igazuk van!
Szervezd meg a HSGt és a kiskatona vizsgálatot. Lehetőleg mindekettőt még ebben az évben. :wink:
Na mit szólsz hozzá??? :D

Nekem a dokim azt mondta anno, hogy addig ne legyen HSG és kiskatona vizsgálat, amíg nincs egy PÉ konkrétan elkapva (UH, progiszint, hőgörbe stb.), dokumentálva. Azt mondta, hogy azután azonnal!!!
Nekem Augusztusban volt az első (de csak érztem és szabin voltam)
második szeptemberben. csak hőgörbe bizonyította
harmadik október: UH, progiszint, hőgörbe bizonyította.
Novemberben megvolt a HSG és a kiskatona vizsgálat!

Nem szarakodtunk mi sem, ha már több PÉ is volt és nincs eredmény!

Tekintettel arra, hogy már sok idő eltelt a metformin szedése óta (januárban kezdtem) és én is türelmetlen voltam.

Szóval jó hogy felvetetted a félelmeid, mert van rá megoldás! :)

Hajrá!!!!

Ha a HSGn vagy kiskatona vizsgálaton bármi gubanc van, akkor tovább kell lépni! Miközben a metet folyamatosan szeded! :) Mert mint látjuk szépen hozza az eredményt! )

Cuppp!
Vendég

Monee!

A kiskatona vizsgálatot és a HSG-t szerintem is érdemes lenne megcsináltatni!
A Klinikán a Kovács Kálmán az andrológus (az a doki, akinél végül szültem), szerintem mindkét ügyben nyugodtan megkeresheted!!!! Nagyon aranyos doki!!!!
Ha komolyan gondokodtok a dolgon, csak szólj és megszerzem az elérhetőségét!!!!!
Kiskatona vizsgálat túlélhető ám, csak nehéz megdumálni az apajelölteket! :lol: Eredményt még aznap kaptok, ha jól emlékszem.
HSG-ről nem tudok, mert nekem nem volt.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Először is KÖÖÖÖSZIIIIIII mindenkinek!!!! :D

A HSG, meg az apa vizsgálat már sokat lendítene a kedvemen. Kellenek a célok, nah... :)

Bettica!

Ha nem érdekelne a véleményetek akkor nem nyavajognék itt, hanem megtartanám magamnak a gondomat. :D

Lafi!

Köszi!
Most tényleg nem vitatkozni akarok, de valóban hányingerem volt napokon keresztül. Nem vagyok hipochonder, sőt!, szóval nem írtam volna le ha nem így lett volna. Szóval, lééécci, hagyjátok ezt meg nekem, hogy legalább ilyenkor had gondoljak arra hogy valami történik talán.

Rambóka!

Jól jönne az elérhetőség!
Holnap bejelentkezek az endikrinológushoz is, ma próbáltam, csak nem rendel. És a dokimhoz is elmegyek szerdán, kíváncsi vagyok ő milyen alternatívát ajánl. De stimu még nem lesz, nem akarom.

Jah és valaki szóljon valakinek, hogy szerezzenek nekem normális kerítést, meg egy kutyát és mindjárt el tudnám terelni a gondolataimat egészen más irányba. :) (Saját erőből erre minimum tavaszig várni kell. :?)

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Rambóka!

A hőmérős topikon azt olvastam hogy szegény apákokat nem kell teljesen magukra hagyni a "leadáskor", lehet segítséget nyújtani. Köhm... :D:D:D Pl. a nyál állítólag nincs rossz hatással a ficánkákra. :wink: :D:D:D:D

Anyooo!

Csak vicceltem ám, nem AZÉ írtam a lekváros dolgot.
Ha minden jól megy, ma befejezem az enyémet és jó is lesz és akkor konkrétan tudom mondani hogy milyen.
Jelenleg éppen narancs illatban úszik a konyha, meg a hűtő, de ez olyan jóóóóóóóó!!! :D:D:D A leendő lekvár is nagyon jól néz ki már most, alig várom hogy készen legyen.

Egy másik kérdés azokhoz akik szoktak lekit főzni.
Az üveg amibe rakom, tényleg megfelelően tartósít ha még forrón lefordítom és rácuppan csak? Nem kell alá celofán?
Nem lesz attól baja az üveg tetejének ha korábban egy lájtos feszegetés után sikerült leapplikálni róla? Van ezen a téren valami teendő? Csak ennyi. :D:D:D:D Bocs, az OFFért, de még sosem főztem lekvárt. 8)

Monee

Monee

monee85

Monnee, bocs, visszaszívtam....
Vendég

Lafi!

:wink: Béke van! :D
Remélem tud T. valami okosat mondani és elmúlik hamar a remegésed! A Bkv-n meg csak határozottan! :wink:

Monee

Monee

monee85

Kösssz, szóval határozottan legyek bunkó. értem.... :lol:
Vendég

Czinkeb!

Neked azt szeretném írni, hogy anno megkérdezted a véleményünket, mi elmondtuk. Kaptál hideget, meleget, prot és contrat.
Átgondoltad és döntöttél! :)
Mi a döntésedet tiszteletben tartjuk és most neked (nektek) nincs más dolgod (dolgotok), csak a lehető legpontosabban az orvos utasításait végigcsinálni! :)
Mi pedig a sikerhez nagyon nagyon drukkolunk! :)

Ha pedig esetleg nem jönne össze ez a ciklus, akkor már leírtad, hogy mi számdora a következő lépés: HSG, kiskatona! :)

És nehogy rosszul érezd magad, azért ahogy döntöttél!! OK? :)

Monee dága!
Akkor meg is van az újabb két kitűzött cél! :)
Lehet munkálkodni rajta! :lol:
Mosmár csak apjukot vedd rá! :lol: Rambókának ebben teljesen igaza van. Kissé szabódnak a pasik az elején. De aztán megy minden mint a karikacsapás! :wink: De olyan szépen meg lehet beszélni a férjekkel. Én még nem hallottam olyan férjről (a topikolásom ideje alatt), akit ne vett volna rá a felesége erre a vizsgálatra! :lol:
Vendég

Kavicska!

Az én Dágám, nem olyan ijedős fajta. Ha meg elmegyek vele (Ott kell egyáltalán "produkálni" a cuccot helyben? :D), akkor garantált nagy röhögés lesz az egész. No meg kiskatonák. :D:D

Asszem ennek azért még utána kell olvasnom. :lol:

Azért voltam ám elszottyanva, mert néhány hónappal ez előtt azt terveztem hogy ezt az évet még "simába" végigcsináljuk és utána megyünk tovább, dehát ez ugye érzelmi okok miatt baromi messzinek tűnt. Jaj, most örülök hogy ilyen ügyesek voltunk és kitaláltuk hogy mi legyen velem. :lol:

Monee

Monee

monee85

Monee én is megcsináltatnám most a hsg, kiskatonát. mi a fenének várjon az ember?

díszeket előbb fényképezni kell, aztán felrakom.

Anyóka jó munkához idő kell! :lol: Te is dobhatnál képet a thomaszos könyvjelzőről! Dorka örült neki? Boldog szülinapot neki.

Kép

Kép
rejo

Rejo!

Köszi, várom a képeket! :)

Ezt most találtam, bocsi, de muszály.
Andrológiai kérdés és válasz. :lol: :lol:

Kérdés:
Van-e valami összefüggése a spermának a gerincvelővel?
Válasz:
A múlt század harmincas éveiben volt egy egyházfi, aki az önkielégítő ifjakat gerincsorvadással riogatta. Eme, már történelmi írásművön túl semmilyen érdemi biológiai kapcsolat nincs. A sperma a herékben és a prosztatában termelődik és "áll össze". Még szerencse.
Dr. Nagy László

MÉG SZERENCSE!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Különben a fél férfi társadalomnak mozgásszervi baja lenne. Elképzeltem a sántító pasikat! :lol: :lol: :lol:

Monee

monee85

Monee!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja, még annyit, hogy attól természetesen spontánkodtok, hogy folyamatban ez a két vizsgálat! :)

Ha úgy gondolod, hogy röhögésbe fullhat, akkor inkább maradj otthon! :lol: :lol: :lol:

Az a jó ha helyben le lehet adni! Mert azonnal vizsgálják.

Kérdezd Rambókát vagy Larát. Szerintem ők pontosan tudják, abban a városban hogyan müködik ez a vizsgálat. (akár priviben is)

Mert ahány hely... annyi szokás. :roll:

Ha Pesti lennél a Kaálit javasolnám! :)
Vendég

Monee, lehet otthon kora reggel :wink: , csak utána rohanni kell a kiskatonákkal. De ez szerintem is kórházfüggő.

Kép
apple

Állítólag a Kaáliban nagyon gyenge a fiúszoba. A párom teljesen fel volt háborodva... állítólag babaképek is voltak a falon. :shock: Azóta ez már változott? (ő 2004-2005-ben szerencsétlenkedett ott)
Vendég

Monee!

Ott kell "termelni", azonnal vizsgálják.
Szerintem ez a jó, mert a spermákoknak glükózra van szükségük az életbenmaradáshoz, meg megfelelő hőmérsékletre a mozgáshoz.
Van egy tippem, h. jópár "rossz" eredmény hátterében ilyen otthon "levett" minta utaztatása állhat.

Páromnak csak annyi volt a kifogása, h. a "mintavételi" helységben babafotók voltak a falon, pucér nők helyett! :twisted:

rambóka

He-he!

Ezek szerint mindenhol ez a helyzet? :lol:

rambóka

én azt füllentettem a páromnak, h olyan lesz a ,,mintavétel,, , mint a vígjátékokban. szoba plazmával , ahol felnőtt 18 karikás romantikus filmek vannak, és nővérkék is segédkezet nyújtanak.
nem vette be sajna, de azért elment. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Monee, az a jó hely, ahol helyben veszi le a párod a mintát és rögtön vizsgálják is!
Egyetértek RAmbókával, a férjemnek 2x nézték Pesten egy kórházban, itthonról vitte és 2 órás metrózás meg zötyakölődés után kijött, hogy nincs élő sperma!
Aztán elmentünk a Kaáliba és láss csodát, semmi baja sem volt!
Ennyi a különbség!

Norka, nekem a férjem nem paanszkodott....
Vendég

mármint nem paanszkodott arról, hogy babaképek lennének ott...nem tudom.
Anyókám?TeApód friss hús ott. Milyen a mintavevő hely?

Mellesleg most újították a vizsgálókat, lehet, itt is történt változás.
Vendég

Sziasztok!

Anyooka!Drukkolok nagyon,hogy ez a hónap eredményes legyen!
Kép

DORKÁNAK MEG NAGYON BOLDOG 3.SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!! Kép

Jó éjt,szép álmokat mindenkinek!!!
Puszika

Kép

Kép
lecso

LAfim, babaképekre nem panaszkodott Apjukom, de szerinte is elég silány a szoba. Van pár újság és az egyik helyiségben a kettő közül egy nagy Cindy Crawford kép a falon :shock:
Mi volt T-nél?!

Lecso, Kavicska, köszönjük szépen a köszöntést! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Dorkának boldog szülinapot!

monee: Én is elmentem még a clostys stimu előtt hsg-re és nekem sem került semmibe és csak aznap voltam itthon. Nálunk is elment apa kivizsgálásra és minden rendben van vele. Mi azon röhögtünk, hogy a nővérke elkezdte sorolni, hogy mik az alternatívák, ha nem jön össze...hát nem is akart emiatt :D aztán csak összejött, de ezen jót kacagtunk.

Azt hiszem ma 1. cn. Az uh megvolt és jól beijesztett az uh-s dokinéni. A mellékpajzsmirigyem mellett talált egy lemérhető "képletet", amire azt írta, hogy szerinte csak egy nyirokcsomó. Jönnék ki erre közli, hogy ha a doktorúr kéri, akkor vesznek belőle mintát, de ne féljek, mert a szúrás nem fáj!!! Mondom magamba...MI BAJA? AZ ÉN NYAKAMBA AKAR TŰT SZÚRNI? :? Szerencsére nem kellett, de nagyon berosáltam. Az endós dokim azt mondta, hogy én mindig megdolgoztatom, mert még mindig nem tudja, hogy miért magasabb a kalcium szintem.
vicky79
Budapest III. kerület

HI!

Monee!
kivizsgálásokról annyit, h nem hülyeség!!: Habár én nem sietettem a dolgot, nekünk az orvos diktálta az iramot. (kos létemre)
(én max. egy évet azért hagynék a próbálkozásnak mettel együtt (+ kivizsgálás), ha nem találnak más geb*szt nálatok).
-kiskatona vizsgálat: a párom megkapta a beutalóját és nem volt gond belőle. Ott helyben kell cselekedni, a hitelesség érdekében ahogy Rambóka is írta.
-HSG: altatással végzik. Az o.k., hogy vanakinek
az ezt követő hónapban sikerrel jár, de ez nem szentírás.
Good luck!! :)

Kép
lara26

lara: A lapart végzik altatásban. Vagy engem elfelejtettek elaltatni? :D Nekem 15 perc alatt meg volt a HSG-m. Grat a 33 héthez!
vicky79
Budapest III. kerület

Lara, a hsg-t nem csinálják altatásban! Kb. 5 percig tartott és semmit nem éreztem!

Kép

Kép
anyoooka

Nálunk a szobatársamat altatták (HSG). Ő aznap hazamehetett.
Nekem laparom volt ezzel kombinálva. Én csak másnap mehettem haza, hiszen lapar is volt.

Kép
lara26

Anyoooka!

Hogy én milyen figyelmetlen egy tyúk vagyok! Bocsi! :oops:

Szóval:

Boldog szülinapot Dorkának!!!!

rambóka

Rambóka, köszönjük szépen! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az infokat!

Rambóka megadta a doki elérhetőségét uh. még ma felhívom HSG és andrológiai vizsgálat ügyében is. :)

Ezek szerint nem a szilikonos szájú (csalánszopó verseny győztesei) rövid szoknyás, necc harisnyás nővérek várják tárt karral a leendő apukákat. :lol: Most mi lesz?! :lol: :lol: :lol:

A babaképek a falon... hááát nem tudom, szerintem ez egy pasinak pláne ILYEN helyzetben, nem túl erős motiváció. :shock:

Vicky!

Azért érdekelnének azok az alternatívák... :wink: :lol: :lol:
Elképzelem a nővért ahogy ezt halál komoly képpel előadta. :D

Csajok!

Elkészült a lekvár. Minden jó, meg finom, csak folyik mint állat. :lol:
Valszeg kevés befőző cukrot raktam bele... Ma egy kis zseléfixel és némi újra főzéssel tovább próbálkozok, cukrot nem akarok többet belerakni, mert már így is elég édes. Pedig a tányéron olyan szépen megdermedt... :roll: Na mindegy, próbálkozok tovább. :)

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Megvolt a 6 hónapos met kontrollom T. dokinál. Férjem is bent volt, mikor kijöttünk azt mondta, ha minden doki ilyen lenne mint Tűű, akkor fele ennyi beteg lenne.
Tehát az eredmény:
23. cn.

FSH: 4,5 U/l
LH: 21,1 U/l
TSH: 4,230 mU/L , fT4:18,27 pmol/l
Östradiol: 491,1 pmol/l
Tesztoszteron: 0,70 nmol/l :lol: :lol:

FSH LH még mindig nem az igazi, de már javult a múltkorihoz képest (FSH: 8, LH: 35). Amin nagyon meglepődtem az a TSH-m, ilyen rossz még sosem volt, kaptam L-Thyroxint 50mg. Reméljül lejjebb viszi, és semmilyen antitestet nem termel a szervezetem, de azt 3 hó múlva nézzük meg. Ösztradiol szépen fönn van, Tűű szerint volt pé ebben a hónapban, és aminek nagyon örültünk, h a tesztoszteron csökkent. Nekem mindig az egekben volt. Gondoltam is h ez sokat javult hisz egy hónapja megszűnt a szőrösödés és a hajhullás.
Emelni most sem merte az adagom 850-500-500 szedek, mert még mindig hípózok. Nem tudom mindig tartani az időpontokat, sokszor már 10 helyett 9 kor kell tízóraiznom, pedig Andi diéta szerint kajálok. 11 fele, pedig már majd kiesik a szemem az éhségtől. Tűű szerint még mindig nem szokta meg a szervezetem ezt az adagot. Avandát nem mer adni, mert az nálam sokkal brutálisabb lenne ami a hipózást illeti. . És még mindig nem sikerült visszahíznom a met előtti súlyomat. Igazából a hipózásnak ő örült, (utólag így én is) hisz a szervezetem érzi, h sok inzulint termel.

Pusza Mindenkinek, később még jövök

Kép
apple

Jó reggelt!

Anyooka én is szeretnék (kicsit késve bár :oops: ) Dorkának Boldog Születésnapot Kívánni!!!
Isten éltesse sokáig egészségben!
Neked pedig csodaszép hónapot!! :wink:

Monee a lekvárra csuda kiváncsi vagyok! :)

A HSG-t itt sem altatásban végzik,reggel felvettek az osztályra, délben HSG és 4kor engedtek el.
A kaáliban itt is elég alap a szoba, de jobb mint a kórházban ott több férfit hívnak be és ki ide ki oda tud behúzódni..zárható külön helység nincs, nem hogy berendezett :evil:

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Kincs!

Ezt nem mondod komolyan?! :shock: Mindenki egy helyen?! Jézusom!!!!!!!

Pécsi lányok!

Ugye nem ilyenek a viszonyok itt is? Mert akkor nem engedem hogy a Kedves elmenjen... :evil:

A lekvárra én is kiváncsi vagyok. :)
Szép színe van egyébként, meg tök jól néz ki hogy úszkálnak benne a narancs és narancshéj darabok. Csakhát jó lenne ha kenni is lehetne, nemcsak inni. :D

Monee

Monee

monee85

monee85: Hát mondta a páromnak, hogy vannak ott magazinok, lefelé durvul. Azt mondta, hogy kinek mi jön be. Aztán, ha mégsem jönne össze, akkor menjek el vele és próbáljam meg én "kicsikarni" belőle. :D Na ezek után már kezdett ideges lenni. Aztán meg azon röhögtünk, hogy már kezdett jó lenni, mikor ráeszmélt, hogy ebben a pózban nem fogja tudni beleaplikálni a tégelybe, meg a tetejét is elfelejtette levenni...újabb 10 perc, hiszen megtörik az a lendület könnyen. Amikor kész volt, akkor meg olyan nehezen akart rámenni a kupak, hogy majdnem kiöntötte. Azt mondta, hogy ennyit már rég szerencsétlenkedett. És még ráadásként másnap összefutottunk a nővérkével a Westend-ben. Kicsit nem volt ciki. Na mindegy, túl vagyunk rajta. Egyébként én nem igazán értem azokat az értékeket, amikot itt többen írnak. A páromnak 168 millió volt az 5 ml-ben. És erre azt mondták neki, hogy nagyon jó, ráadásul sok a jó irányba és gyorsan mozgó. Hogy lehet embereknek 100 millió/ml?? Szerintem elnéztek valamit.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky, lehet a páromnak még 2001-ben nézték akkor 150millió/ml volt, csak hogy azóta levitték az értékeket, ez egy globális probléma, ezért van az, hogy ma már kevesebb érték is jónak számít! De ugye az a lényeg, hogy 1 célba érjen!;-)
Vendég

egyébként a régi "osztályozás" szerint is nagyon jó a férjed eredménye, szóval nyugi!!!
Vendég

házitücsök: köszi, veled mizu? mikor tesztelsz?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Monee: Pécsett a klinikára mentek az andrológiai vizsgálatra?
Beutaló kell hozzá+ időpontot kell kérni az andrológiára és minden nap 9:00 kor van spermavizsgálat. Én úgy tudom,hogy ott kell produkálni apának! :D
léni

Ja és külön szobák vannak,ha nagyon nem menne a dolog bemehetsz apához "segíteni"
léni

Vicky, most egy kicsit letörtem, ezért sem vagyok olyan aktív a fórumon: tegnap este elkezdtem görcsölni, főleg a derekam, ma reggel én balga csináltam egy tesztet ami full nega lett, szóval tutira nincs kistücsköm, de hát ez még az első metes ciklusom volt, nem is tudom miért viselt meg ennyire...majd összeszedem magam, csak most más gondjaim is vannak, valószínüleg ezért vagyok ilyen csalódott...puszi!!
Vendég

tücsi: Ne izgulj, hatni fog az a met. Nekem olyan 3 hónap után múltak a pattanások és kezdett hatni, bár a ciklusomat még mindig nem rendezte. Szerintem ez a mai teszt még korai volt én a helyedben még a 14 dpo-n csinálnék egyet, ha nem jön meg. És a más gond meg monnyon le! :D
vicky79
Budapest III. kerület

Tücsi, nem letörni, hatni fog a met csak idő kell neki. Sőt nálam volt egy olyan időszak, mikor felerősödtek a tünetek. Neked rendszeres cilusaid voltak vagy inkább maratoniak szoktak lenni?

Kép
apple

Köszi lányok, tudom, hogy nincs okom a letörtségre, de most ilyen időszakom van! Igen a ciklusaim rendben voltak, volt pém is csak a mensi előtt barnáztam mindig 5 nappal, de volt hogy csak 3 nappal előtte, de ilyenkor soha nem görcsöltem, bezzeg mikor megjött sokszor dokit kellett hozzám hívni, pedig jól tűröm a fájdalmat (belém nevelték, hogy soha nem hagyhatom el magam) a hajam most 2 hete szinte jobban hullik mint a Met előtt, nem tudom mi marad így belőle, a pattanások: most nincsenek azok a nagy fájdalmas bumszlik, vannak helyette aprócskák... :roll: Vicky én csak azért gondolom, hogy tuti nincs kistücsköm, mert ez a teszt 10-es érzékenységű (amit Czinkeb hozott azt használtam, remélem jól tudom, hogy 10-es), szóval ennek már nagyon mutani kellett volna valamit szerintem...
Vendég

tücsi: Én is azt a fajtát használom, de szerintem az is csak a 12-13 dpo után az igazi. Szerintem...
vicky79
Budapest III. kerület

Tücsi: FEL A FEJJEL!!!
nem is értem, h h nincs kirobbanó jókedved ebben a depis , szürke, hideg, esős időben!!! :shock:
de végre péntek van és már a fele napon is túlvagyunk lassan!! :wink:
egyél egy fincsi ebédet, melegítsed fel a pocid vmi fincsivel! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Tücsi: Amíg nem jön meg...
Egyébként meg én a teszteléskor elszámoltam magam és már a 10.dpon ellőttem egyet. Először nega volt, de 5 perc után ott volt egy halovány csík... Ugyanazt a 10-est használtam.
Ülj le, iszogass egy fincsi forró fűszeres teát. Este ha van kádatok, akkor merülj el egy jó illatos fürdőben! Ne add fel, kell a metnek egy kis idő... A problémák meg előbb vagy utóbb megoldódnak...
Ne szomorkodj sokáig ;)
Fel a fejjel!

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?