Ayse, nem tudom milyen könyvet írsz, de le a kalappal! és éljenek az álmok megvalósulásai
ja, a hasam tényleg nagy, de az Esztivel is nagy volt, és eleve plusz 10 kilóval indultam ugye...
Megann, én a kiinduláshoz képest most tartok 10 kg-nál. de sztem 12 lenne, ha nem jön az hányós bigyusz 2 hete. de még mindig jobb, mint az Esztivel, mert vele +18 kg voltam, amikor bementem a kórházba
tegnap apa megkérdezte, hogy egy "normális" gyerek hogyan, mennyit alszik az első hónapokban
mondtam, hogy sztem felesleges ezen gondolkodni
persze rögtön Barbiék jutottak az eszembe
Hajni, mi nem mentünk fel a kilátóba, valahogy semmi kedvem nem volt hozzá, majd csak eljutunk ide még, ha már a gyerkőcök is nagyobbak lesznek. most csak úgy élveztük a harapnivaló levegőt.
képzeld ezen a csúszdán meg akkorát esett Eszti! olyan felfelé ívelő az alja és elég meredek volt, direkt mondtam az apjának, hogy álljon oda az aljához, én meg ugye fényképeztem. erre apja zsebredugott kézzel nézte, ahogy a lánya úgy popsira esett, hogy ihaj, mint a kandi kamerában, először kicsit felfelé repült, aztán zutty le a popóra, alig bírtam megvígasztalni, az apja meg nem bírta ki nevetés nélkül
alig akart újra felmenni az Eszti a csúszdára.
Megann, tényleg szerencsénk van a gondozónőkkel is, meg sztem Esztivel is. egyszerűen neki ez tetszik. még mindig furcsa érzés, hogy ennyire, de nagyon-nagyon örülök neki és hálás is vagyok a gondozónőknek is. sajnálom, hogy nektek ennyire nem jött be
és sztem megéri elmenni egy pár napra akárhova belföldre, csak, hogy kimozduljatok, hogy legyen valami új. ha nem is mászkáltok egész nap, már azért megéri, hogy semmit nem fogsz csinálni, csak pihensz. Lénával meg tud lenni az apja, tudnak pancsizni meg ilyenek.
valami azt súgja, hogy nem várod annyira a karácsonyt
Léna már nagyon fogja értékelni, adjon ez erőt
Anikó!
jól besűrítetted a 4 napot, nem semmi! a képekkel abszolút megértem a párod! bár megint elsikkadt a téma, én továbbra is támogatnám, hogy ne olvasson minket akárki...
nem semmi a hazafelé utatok, a gyerekek pedig nagyon ügyesek voltak! milyen érzés a férjednek, hogy most többet beszélnek a fiúk magyarul? és neked nincs honvágyad, most, hogy egy picit voltál itthon? vagy neked már ott van az itthon?