Sziasztok,
bocsánat, hogy eltünedeztem, de nagyon jól esett, hogy hiányoltatok
Tündi: Iminek utólag is boldog névnapot, kicsinek és nagynak egyaránt!
Anid: Játszóházas meki csak Budaörsön van, legalábbis olyan fullos. A legtöbbnek csak kinti csúszdája van. Régen volt a Moszkván is játszóház, de az már megszűnt. Most Óbudán van egy olyan, ahol Ronald Gym van, de az igazából nagyobbaknak való táncgépes, kosárlabdás történet.
A vezetés jól megy, szerintem
- fő az önbizalom. Bár nem sokat vezettem még eddig, mert apa eljár dolgozni a kocsijával, így csak hétvégén engedi át a volánt. De még nem okoztam balesetet. Viszont úgy néz ki, hogy meglesz a héten a kocsim... Már nagyon várom.
Sára: Én már kaptam novemberi Kismamát, október végén jött valahogy. GYES ügyben nem tudok sajna segíteni, mert én még GYED-et kapok. Azt megkaptam, szokás szerint 3.-a környékén utalta a cégem.
Az óraátállás ránk is katasztrofálisan hatott. Egy hétig küzdöttünk az alvással, keléssel. Össze-vissza kelt hajnalok hajnalán, és egész nap nyűgös volt, mert fáradt volt. A másik fő probléma a délutáni alvás, mert 4-kor már sötétedik, akkor kel Bí, és nem tudunk lemenni levegőzni, max. sötétben botorkálunk. Hát elég gáz.
Vivien: Fontányiról én is csak annyit tudok, hogy altatni szokott császárnál, meg mindenféle anesztes dolgokat csinál. Még nem találkoztam senkivel, akinek ő lett volna a dokija, sajnálom.
Kaja: Én a Gastroyaltól rendelek magamnak már egy hónapja zsírégető menüt. Ég a zsír, ég a zsír.
5 kilót fogytam egy hónap alatt. A fiúknak főzök. Tegnap krumplis tésztát, ma rakott kelt csináltam. Holnap paradicsomos gombóc lesz (töltött paprika paprika nélkül).
Az ő kajájukat reggel főzöm, míg Bí tátott szájjal bámulja a Baby Einsteint.(ez kb. 20-25 perc, annyi elég az előkészületi dolgokra, aztán a többit intézi a sütő vagy a tűzhely) Így:
(itt épp Nilla barátnőjével moziznak)
Alziza: Bí nagyon szeret fogat mosni. Mi apával az ABCD című dalt énekeljük neki közben (elváltoztatott hangon), és ő tátott szájjal néz bennünket (ez halál komoly - Gabek, tilos elmesélni az uradnak ezt infót az én uramról
). Na és miközben tátott szájjal néz, én orvul megmosom az összes fogát.
Mi mostanában a bilivel ismerkedünk. Minden reggel meg este ráül, egy darabig elmolyol rajta, nem csinál bele semmit, csak üldögél rajta. De tetszik neki, főleg, hogy zenél. Múltkor ült rajta vagy 5 percet, aztán felállt és a kád tövébe pisilt, majd a mezítlábas lábával jól beletapicsolkolt és tapsolt magának.
Igazából majd szerintem ő fogja diktálni az ütemet ezügyben.
Bilizős Bí
Ja, és egyfolytában beszél. Mindennap van egy új szava, és olyankor azt mondogatja egész nap. Valamelyik nap a fa volt az, az összes mesekönyvét felkutatta, mindegyikben megmutatta a fákat, és mondta, hogy fa,fa,fa. Aztán mikor lementünk sétálni, ott is megmutatott minden fát. Ha nem talált fát valamelyik mesekönyben ,akkor csavarta a kis csuklóját, hogy nincs, és mondta fa.
Szilvike: Örülök, hogy Áki jobban van. Írok majd mailt, ígérem, tudom én jövök
, csak annyira el vagyok csúszva mindennel. Gyógyuljatok meg teljesen!
Brigi: Vigyázz Magadra, meg a vérnyomásodra! Szorítok Neked! MÁr nem sok van hátra.
Szép estét!
Lilla