Sziasztok Pokutalok
Csatlakozhatok?
Panda,
a plusz meloert nem irigyellek, befozes dog melegben.. de az eredmenyert igen, majd mikor leveszed a polcrol
Meg mindig a regi kep van a profilodban, irgumburgum
Szerintem azert nyithatnal albumot, aztan mikor uj kepek vannak, szolsz es rarohanunk
Fogak: teljes a kaosz, eltero utemben nonek
Amelyik kesobb jott ki, belehuzott es nagyobb.
Beszed: mely nyomot hagyott bennem, mikor Reka par honapos volt es a vedono megkerdezte, gugyog mar?! Hat nagyon nem gugyogott meg akkor
Azota sem egy bobeszedu, de lassankent bovul a szokincse. A titok: olyat kell tanitani neki, amihez hasonlot mar mond es rafogni, hogy azt mondta, de csak Te erted
Nalunk most a cica /cic/ utan Apja megtanitotta a cicit
En meg az Apa /Ata/ utan az ajtot /ajta
/.
Zsuzsa,
akinek még ketszer alszik a gyereke napkozben, az ne panaszkodjon
Hajtja a csajokat, mar most?
Legalabb van eleg idod keszulni az anyosszerepre
Reka a fejet ritkan veri be, szimplan seggreesik. Bar volt, hogy olyan idetlenul esett, pattogott a foldon eses kozben
, hogy az orrat leradirozta.
Elod cipoben van otthon? Lassan nekunk is aktualis lenne, szinte mar semennyit nem maszik.
A legujabb horror nalunk az agyramaszas. Egy mozdulat es fenn van. De sajna elofordul, ha valami megtetszik neki, hogy egy mozdulat es lenn van
Itt volt az en Apum minap es megremulve mondta, hogy tudom-e, hogy siman felmaszik. Mondtam, hogy igen, de nem lehetek allandoan ott vele, az ulogarniturat meg vegkepp nem tudom eltuntetni a lakasbol
Hogy esetleg tehetnek pledeket az agy ele.... szerencsere mar hetente csak egyszer esik le, ugyhogy leszavaztam. Nalatok hogy van, Csajok? Kata, tudom, hogy Ti mar tul vagytok ezen, hogy csinaltatok?
Bringa,
udv kozottunk, még epp befersz
Te is utalod a pokokat?
Aztan gyere gyakran es meselj Hannarol, mi egymasnak adunk otleteket, ki mit jatszik, tanul, es egymast keszitjuk fel, mire szamithat
Elindulas: epp nemreg beszeltuk azt hiszem, Kata topicjaban, hogy olyan klasszikus elindulas nalunk nem volt
Mert felallt, aztna oldalazott butorok mellett, aztan elengedve acsorgott, majd par lepes, de az sem igazi, mert vetodve, bizonytalanul. Majd szep lassan, ugy 2 honap alatt lett belole most mar normalis menni tudas
Hajvagas: nem tudom, megoszlanak a velemenyek. Nekem tovabbra is a szivem szakadt meg a vagastol, de muszaj volt, mert ugy izzad ews annyira erzekeny a bore, egybol kiuti a ragya. Igy is kenni kell a fule mogott, mert kipallott, vagymi.
Utolert minket is a kezenfogas nelkuli seta /Kata
/. Bar volt felvezeto szakasz is, mar kezenfogva is tuti masik iranyba akart menni, nade most!
Panda, kaki
Es ha kiprobalod, jokepu pasik koreben micsoda sikert arat ez a mutatvany, megjobban elvezni fogod
Nalunk a röfögéssel egyutt tuti nyero
-Afonya
ui: Egyebkent a "bonmdoltam" sokkal jobb szo