Új privát üzeneted érkezett!

Naaaa, lánykák, tessék most már befejezni a témát, ami miattam tört ki!
Senkire nem haragszom, és sajna nekem is vannak rossz napjaim, néha viszont tök jó kedvem van. De gondolom ezzel sokan vannak így.
És amikor depis vagyok, akkor csak a Babaneten tudom kiönteni a bánatomat, hogy mi nyomja a lelkemet, vagy anyukáméknak, de őket meg nem szeretném mindig terhelni a marhaságaimmal, mert bár nagyon aranyosak és megértőek, de nem akarom, hogy anyu ne aludjon miattam, mert ő már csak ilyen aggódós.
Azért mertem kiborulni a topicban, mert arra gondoltam, hogy ha én mindenki bánatát meghallgatom, és próbálom megnyugtatni, vagy segíteni neki, drukkolok mindenkinek, akkor cserébe egyszer-egyszer elvárhatom, hogy ha nem is sajnálnak, mert ezt a kutya sem kérte, de legalább meg"hallgatják" a bajaimat. Ennyi, még csak hozzászólást sem vártam, de komolyan.
És mivel az ember amikor kicsit kiborul, mert valami nem úgy alakul, ahogyan kellene, akkor minden apró dologra is rosszul reagálhat. Szóval még az is lehet, hogy nem is bántásnak szánták amit írtak a hozzámszólók, csak én úgy vettem. És ez pont elég is. Ettől függetlenül tényleg nem orrolok senkire, meg nem is vagyok haragtartó sem.
Na mindegy, inkább hagyom is, csak ennyit szerettem volna leírni.

Szerintem senki nem akarta bántani a másikat sem itt, sem a másikban, és kérlek benneteket, hogy ne is vegye senki magára a dolgokat!
Boni, te+pláne nem értem, min bántódtál meg, szerintem nagyon kedves, figyelmes emberke vagy, sosem sértegettél! Nem tudom, most mi van veled, de remélem, ez egy babás tünet nálad! :wink:

Én is azt szeretném, ha mindenkinek sikerülne babásodni, aki szeretne! És bár igaz, nekem szerencsémre nem kellett inszemezni, lombikozni, sőt, még csak gyógyszertömeget sem kellett alkalmazni, hogy teherbe essek, azért még én is vártam épp eleget a babáimra, ha még emlékeztek!

Szeretnék köszönetet "mondani" mindazon kedves topic és nemidevalósi topictársaimnak, akik védelmükbe vettek, és kiálltak értem, és valamennyire magukért is! Hálás vagyok érte, és hogy ilyen kedves emberek is vannak a földön!

És akkor jöjjön az ujjongás végezetül:

Kriszti, nagyon gratulálok a kisbabád születéséhez, boldogságot, örömöt az életben neked és a családodnak, egészséget és minden jót, amit az ég adhat!

Kép

Mindenkit ölelek és puszilok, és drukk mindenféléhez! Jók legyetek!
Vendég

Kriszti4
Gratulálok neked! Egészséget és sok tejcsit kívánok!

Junko!
Sajnálom....

Olvasok ám , csak nap, mint nap nem tudok jönni....

Kép
Kép
zsazsóka73

Kriszti szívből gratulálok a kislányodhoz! :P
katica_75

És most látom Gyugyi hogy Neked is lehet örülni!! :lol: Szuper! Vigyázzatok magatokra. :lol:
katica_75

Kriszti! Mi is szeretettel gratulálunk Dorottyához! :D Sok boldogságot nektek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Latom mindenki hosszu hetvegezik, na, mi is mindjart megyunk a rokonokhoz addig is nezzetek meg ezeket a videokat en halalra rohogtem magam rajtuk. :lol:

Rate tanci:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... IP0009.flv

Kanon:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... IP0010.flv

KépKép
KépKép
tontica

Ja, feltetlenul kapcsoljatok be a hangfalakat kakaon! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

SziaSztok!
OKR NAGGYON GRATULÁLOK!!!!

Örülök hogy mindne rendeződött, csak egyetlen egy dolgot szeretnék, hogy Már megint KAtám lett kicsit letámadva(Tonti által) pedig ő csak írt valamit, és mivel ismerem, tudom, hogy nem úgy és arra gondolt! Ő egy rettenetesen jó ember és biztos vagyok benne, hogy nem gúnyolodni akart, főleg nem Athizon!

Asszem NEkem már nem kell drukk, mert már péntek óta barnázok, és egyre rosszabb!

Kép
Vendég

Tonti naggyon édesek a picik, és RAe ahogyan táncol! JAckó elmehet.... :lol:
Vendég

Robcsi jobbulást kívánok, reméelm hamar meggyógyulnák lánykáid!
Vendég

Tonti!

Besz.rás! :lol: :lol: :lol:

Boniko!
Korai ez még mesus barnának, nem???? :roll: :roll:

Képzeljétek, volt vmi egérkaparászás... :wink: :lol: :lol: Anyapoc rászólt, hála az égnek! :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

BAli sajnos előszür én is arra gondoltam, de mivel erősödik, és a hőm is leesett... ez van :cry:

Milyen egérkaparászás?
Vendég

Boniko, Katat en nem tamadtam le csak szerintem ez a hozzaszolasa nem volt valami "kedves" meg Zoldie sem mert Athiz elmondta Nektek a panaszat, problemajat es megertesre vagyott erre azt kapta hogy sokan lennenek a helyeben meg hogy a mas ferje is dolgozik megse kell sajnalni Ot emiatt. Azert te is belathatod hogy ez nem jelentett vigaszt Athiznak. Biztos semmi rosszat nem akart se Zoldi se Kata se senki csak igy jott ki, szerintem ezzel lezarhatjuk ezt a temat, senkit nem akartam megbantani!!!
Nagyon, nagyon sajnalom a barnazast, en nem ertem mi a fenenek nem jon ossze, ugy segitenek ha tudnek!!!

Bali de jo!!! En is 16 hetesen kezdtem el erezni valamit enyhen es a doki (no) azt mondta erre hogy lehetetlen hogy a babat erezzem (latszik hogy meg nem volt terhes!). Nagy mar a pocid? Rakjal kepet!!! Hogy birod a terhesseget a kicsi Nandi mellett, nem nehez igy? Jo kisfiu Nandi?

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Szoljatok ha sok belolem! :wink: :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Először is:

Hatalmas gratula KRisztinek,Dorottyának és persze a Kispapának is!

Meg kell hagyni,jól megcsinálták,hogy ne 1-én szülessen :wink: !

Gyugyi,

neked is gratulálok!!!

Lányok,mindenkinek a maga keresztje a legnagyobb.Induljatok ki ebből.Kit ezért,kit azért kell/lehet/akarunk/nem akarunk sajnálni.Vagy hogy ne legyen ilyen durván megfogalmazva,mondjuk azt,hogy együttérezni vele.

Bali

Látod,tudtam én,mikor kell kérdezni :).Hurrá kapirgálás!Én is valahogy így éreztem Villővel!Tuti lány lesz :D!

Tontica

Nagggyon jól a videók!!!!Az a kánon....! :shock:
A gyerekek fel sem vették,hogy nem aznap megyünk :).Nekik mindegy,mikor és hol játszanak :wink:!
A mi kocsink már 15 éves,nagyon ráfér a csere.nagyon szép állapotban van,de az eredeti alkatrészek kezdik felmondani a szolgálatot... :roll: Csak hát a párom nem talál megfelelő autót...a típus megvan,csak kocsit nem talál :?...
7 ajtós,családi :):)...hát majd adsz tanácsot,ah mi is odajutunk.Bár szt mi el fogunk férni a másikban is,mert addigra Bulcsúnak már semmi nem kell,Villőnek is talán csak ülésmagasító.Amúgy Rate-nak milyen ülése van?Mert ha már öv nélküli(amit a kocsi övével kell becsatolni és középen is van a kocsinak 3 pontos,akkor szt mellette oldalt elférnek a hordozók :roll:... Persze akkor csomagot ne vigyetek :D!
Véltelnül se adj Rate-ra pelenkát!!!Ez természetes,hogy a kistesók, a sok változás miatt visszesik.Adj neki még időt,vissza fog állni.Beszélgess vele,hogy mit álmodik iylenkor,vagy mit érez....Ne adj neki inni este már vagy esetleg egy-egy etetés alkalmával éjjel keltsd fel pisilni!De pelust ne adj rá!!!
Nem emlékszem,hogy Anna miylen súllyal született,nyilván nem volt olyan nagy,mint Alex,de nyugi,ha látod,hogy kerekedik,akkor minden ok.Ráadásul simán el is mérhették pár centivel,az meg ugye iylenkor számít.Ha növi ki a ruhákat,akkor minden ok :).

Na most futok,mert este lett és holnap ovi/bölcsi :).

Apa meg elutazott és csak karácsonyra jön haza...23-án éjjel érkezik :shock: ...Intézhetek én mindent karácsonyra... :roll:

anyapoc

Ja,és Boni...sajnálom :(:(...a hőd eléggé leesett :(...

anyapoc

Tonti

Basszus,fejjel lefelé tartod a gyerekeket....? :shock: :shock: Persze,hogy nem nőnek :lol: !

anyapoc

Tonti((((((((((((((()))))))))))))))) köszi, ez a formám...

:cry:

Anyapoc ez tényéleg nem jó! olyan messze van még karácsony4 oké hoyg megszokja az ember, de nagyon rossz érzés lehet... pusza
Vendég

Mindenki alszik nalunk! Eljen!!! :D :D :D En meg nem vagyok almos mert du. kialudtam magam, na most mi legyen menjek moziba? :lol:

Anyapoc:

"Basszus,fejjel lefelé tartod a gyerekeket....? Persze,hogy nem nőnek " :lol: :lol: :lol: Eppen azert kellene jobban noniuk, huzza Oket a gravitacio! :lol:
Jesszusom hova ment Apa ilyen hosszu idore? Nem irigyellek vagyis egyutt erzek Veled! :wink: :lol: :( Karacsony egy kisse messze van meg, en nem nagyon varom mert akkor megy el a nagymama es mar elore be vagyok tojva mi lesz velem nelkule! :cry: Bar addigra betanitjuk a babakat hogy egyenek egyedul es vecebe vegezzek a dolgukat, ja es akit meghallok sirni annak beragasztom a szajat! :lol:

Ratera nem adtam pelust, kopp-kopp tegnap es tegnapelott este nem pisilt be, remelem ez igy is marad!

Apaval megbeszeltuk hogy lehet nem kocsit veszunk hanem telket, kihuzzuk a passattal amig nem esik szet es veszunk valahol egy szep kis telket, veszunk ra egy kis fahazat es hetvegekre meg du. mehetunk is. Kell a gyerekeknek (meg nekem is) a friss levego.
Aztan szepen-lassan elkezdjuk epiteni a hazat.
A telek is es a kocsi is nem menne egyszerre.
Milyen az az ules amit mondasz? Ratenak olyan van aminek van ove.

KépKép
KépKép
tontica

Gyugyi ne haragudj, nagyon gratulalok mar akartam mondani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon sokat vartal ra, nagyon megerdemled a boldogsagot!!!
Most akkor hany hetes vagy?

Lanyok ma letelt a 6 het!!! :D Es nekem megjott a menzim azt hiszem mert mar par hete nem volt es most megint nagyon.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti ügyesek vagytok! csak így tovább! :lol:
Vendég

Tontica :)
Ma vagyok a 28. ciklusnapon. DPO 18. :wink:
Kép

PUSZI NEKTEK!
Vendég

Krisztikém!

Gratulálok nektek!:)

Gyugyi!
Ügyes vagy. pihenj sokat vigyázz magatokra. :)

Anyapoc!
Csak Karácsonykor jön haza. Hú nem semmi.
JHa egyébként azt hiszem a férjemnek ki is votl mutatva a magas koleszterin, de lehet keverem valamivel. Majd megnézem már a leleteit...Köszi a tippeket.

Tonti!
Még mindig gyönyörűek a babáid.

Athiz!
Én tökre hajlamos vagyok depire, asszem gyerekkel is beleesnék néha.

Boni!
Meg fog jönni. A fene...

Zsazsó!
Köszi az együttérzést.

Bali!
Az egérkaparászás belülről jött, vagy a polc alól? :roll:

Robcsi!
De jó ez a kép a gyerekekről!!!

Most többet nem bírok írni, mert nem vagyok képben.

Pusszancs.
Vendég

Junko!

Bizony belülről... :lol:
Nálad mi a következő lépés?

Boniko!
Nem javult vmit az a hő? Nekem 36.8 volt a maximumom :roll:

Anyapoc!
Fogadjunk, hogy fiú! :wink:
Bevallom neked, én nem tudnék így élni, még akkor sem, ha jelentős anyagi javakkal jár. Nekem a Lada is jó, de azuram este fél6kor már a gyerekeket csiklandozza :oops:
(...ööö... bár nem fér be 3 gyerekülés, nem tudodm, mi lesz)
Lánykoromban is mindig arra gondoltam, ha összefutok pl. egy katonával, máris hátata fordítok, mert nem bírnék várni rá... Hajóskapitányra nem gondoltam, mivel az csak a mesében van... :lol: :lol: :lol:
...biztos az apám miatt ilyen (rossz) a hozzáállásom... :roll:

Tonti!
Pontosan mi a probléma Anna méreteivel? ...mert első ránézésre semmi... :roll: :lol:

Livi

bali78

felment! Kép
Vendég

Boniko!
:lol: :lol:

Livi

bali78

Sziasztok!

Boni

Nahát,ez szuper!!!Jaj,de izgi!!!Teszt????

Tonti

Arra gondoltam,szegények anniyra be vannak tojva fejjel lefelé,hogy még a növésben is megállnak :lol: !
Hát apa visszament a hajóra,mert most januárig vannak utak és nem töröltek el egyet sem :evil:!!!Na de azért még találkozunk addig,csak hát nem tud itthon lenni.Na de jövőre lesz annyi szabija :wink:!
Karácsonyig tényleg van még idő,hogy mindenre megtanítsd a gyerkőcöket :wink:!
Örülök,hogy Rate "jól viselkedik" éjszaka :).És olyan is van,h mindenki alszik :D!
Telek is szuper ötlet :).
Az ülést itt látod:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Nekünk pont iylen van,és ez alul nem olyan széles,mint az az ülés,ami szt most nektek van(18 kilóig).Így befér mellé szt simán a 2 hordozó....Vagy egye előre,egy hátra és Te meg hátra ülsz. .roll:

Junko

Na igen,ilyen még enm volt,hogy eddig maradt volna :?... De ezt is kibírjuk..tudod, a jó házasság titka :D!

Bali

Tudom,nem midnenki tud így élni(hallom én ezt sokszor :D).Na nem a kocsi miatt élünk így :wink:!Hanem szeretnénk kertes házat,nem lakásban lakni,pláne ha 3 gyerkőcöt szeretnénk. :roll:
Hát a kocsi nekem sem mindenem,de ha belegondolok,mennyit utazunk vele,akkor azért már nem mindegy,hogy miylenben ülünk.És itt nem az értékére gondolok,hanem a megbízhatóságára és a biztonságosságára...
Sokszor gondolkodtam ám én is ezen,de mindeig arra jutunk,hogy az sem sokkal jobb,ha korán reggel elmegy apa és este későn ér haza.Így legalább normálisan 4 hónapot csak velünk van,plussz a szabadságok.Na meg amikor megyünk hozzá :).
Na meg ha a szakmájában itthon kezdett volna dolgozni,akkor nem érte volna el ezt a szintet és a vendéglátás ugye nem olyan itthon,hogy este 6kor már itthon van :(.Szl sok-sok átrágás után ez a legjobb döntés.Most még fiatalok vagyunk,bírjuk, a gyerekek is(én úgy gondolom),aztán még pár év és ennek is vége.De megteremtettük a hátteret,hogy felneveljük tisztességben a gyerekeinket úgy,ahogy mi szeretnénk :).
Katonával én sem kezdenék :wink:!
Egyébként a hozzáállásod nem "rossz",csak nem vagyunk egyformák :).De miért az apukád miatt....? :roll:

Na megyek,emrt büdi van :?...A lányom produkált :?

anyapoc

Boni ez nagyon izgi, nagyon remelem hogy most mar osszejott!!! De jo lenne!!!!!!!!! Milyen regen lattam mar hogorbet! :wink:

Anyapoc teljesen egyetertek Veled, a gyerekek miat sokmindent kibir az ember es azert Nekik nem mindegy hogy lakasban vagy kertes hazban elik a gyermekkorukat es egy jo hazassag sokmindent kibir! Ja, es egy ilyen helyes hajoskapitanyert mindent! :wink: :lol:

Bali: biztosan semmi baj Anna mereteivel csak Alex mellet kis kertitorpenek nez ki. :lol: 47 cm-el szuletett es meg minidg csak 48,5. Alex pedig 48 cm-el szuletett es most 53.

Megyek mert Apa engem akar en meg hulla vagyok de egy helyes vallakozo-meheszert mindent! :lol:

Krisztit mikor engedik haza?

KépKép
KépKép
tontica

Jó reggelt!

Aranyosak vagytok! próbálok én is bízni.de így hogy barnázgatok ne nagyon tudok. most számolgattam, hogy a 11.dpon vagyok, tehát 7.dpon keztem el barnázgatni! Nem értem Én ezt, de ez van!

Szép NAPot!
Vendég

Sziasztok!

Tonti

Szt Annát vagy Alexet elmérték.Egyébként meg ha nő,akkor minden rendben.Szt sosem lesz akkora,mint Alex .És mivel teljesen más is,hiszen kétpetéjűek,ne is hasonlítsd hozzá :wink:!
Óóóó,apának ezt a bókot feltétlenül meg fogom mutatni :):)!
Egyébként én megértem azt is,aki azt mondja,nem csinálná.Erről sokat beszélgettem már a férjemmel és megegyeztünk abban,hogy nem elég a helyzet,ehhez ember is kell....Sokan beleugranak és házasságok bomlanak fel,kapcsolatok mennek tönkre,még gyerekkel is.Ezt minden évben látjuk magunk körül a hajón. :roll:
Na most nem magunkat akartam fényezni :D,de tényleg annyira különbözőek vagyunk :).
Az ülést megnézted?

Boni

Nem akarok benned hiú reményeket kelteni,de a barnázás a 7. DPO körül,és még most is lehet a beágyazódástól.Ugyanis mensinek még korai lenne...Na meg ugye "csak" barna...
Másrészt ha szedsz plussz progit,az is okozhatja.A hosszan tartó barnázás meg azért is lehet,mert ugye a beágyazódás egy folyamat,ami több napot vehet igénybe.A teljes beágyazódás 1 hét.Szl azért ne írd le a ciklust.Ja,és a hőesés is TIPIKUSAN beágyazódós!!!!Csak én azt hittem a múltkor,hogy a ciklus végénél jársz!Nekem is volt Villővel és utána visszament!!!
MIndjárt belinkelem neked a görbémet,ha megtalálom!

Pussz,

anyapoc

Anyapoc köszönöm, de nemrég voltam a mosdóban, és már volt rózsaszines nyálkás cucc is! :cry: kicsit asszem meg fogok zuhanni. a hőm egyébként még mindig 37,1 :cry:
Vendég

Boni

Szedsz progeszteront?Mert attól is lehet akkor magas a hőd. :roll:
Azért beteszem a "tankönyvi" görbét,azon is látszik a leesés.A sajátomat nem találom :?.
Azért még ne kenődj el,mert 11. DPO-on korai lenne a mensi...

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/mes ... 272711.jpg

anyapoc

Okr-hírek:

M a jöttek volna haza, de Kriszta méhe tele van alvadt vérrel, így egészségügyi kaparást kell csinálni... Ada valszeg ki lesz borulva, ami értehető... Dorottya pedig nem szopizhat estig (pedig valszeg igen jól megy neki) az altatás miatt... :cry:

Nemsoká minden rendebn lesz, de azért most nagyon sajnálom... :cry:

Majd jövök...

Livi

bali78

Bali

Köszi a tudósítást :).

Krisztiék!!!Kitartás!!! :)

És egy kép,hogy milyenek a jó gyerekek... :D

Kép

Igen,igen,az bizony szigetelőszalag :D!

anyapoc

Okrisznek és a babóinak! ++++
Anyapoc
:lol: :lol: :lol: szegény gyerkőcök! akkor most nagy a csönd nálatok!? :lol:
katica_75

Anyapoc,
ez a kép! :lol: :lol:
Azóta is így vannak? :wink:
angel37

Sziasztok!

Tontica, nagyon jót nevettem a videókon, érdekes ha az én törpém üvölt nem nevetek annyira :lol: A kép is nagyon jó :wink:

Anyapoc, jó ötlet ez a szájberagasztás, Réka a kiabálhatnék mindig akkor jön rá ha Adrienn alszik :evil: Mondjuk szegényke már elég jól hozzászokott a dologhoz :)

Bali, mikor mész AFP-re, vagy már meg is volt?

Szegény Kriszti látom úgy járt mint én, csak belőlem rögtön a szülés után jött iszonyat mennyiségű alvadt vér, azt hitték benn maradt egy db méhlepény, úgyhogy engem is megkotortak. Tényleg tudja esetleg valaki mi, vagy milyen az a melléklepény? Szülés után a szülésznő és a doki hosszasan nézegették a lepényt, aztán a doki azt mondta, hogy az melléklepény. Én nem láttam hogy nézett ki, de érdekelne hogy esetleg az mitől alakulhatott ki.

Kép
Kép
robcsi03

Van egy felesleges iwiw meghívóm, nem kéri valaki?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Robcsi

Ezt találtam neked:

Mi a mellék lepény? Mikor szültem, az orvosom a szülésznőnek mutatta meg, de nekem nem szólt róla semmit. Én jobban örültem a kisbabám világra jöttének, minthogy bármit is kérdeztem volna. A fiam már 9 hónapos és igazán elkezdett foglalkoztatni a kérdés.
Válasz:
A melléklepény semmi kórosat nem jelent, csak annyit, hogy a lepény mellett van egy kisebb lepény is, amelyek közösen működnek.
Van olyan feltételezés is, hogy ezekben az esetekben a terhesség ikerterhességnek indul, aztán az egyik baba elhal, de erre vonatkozó bizonyíték nincs.
Dr. Ács Nándor

Katica

Óóóó,nem sokáig tartott az idill :D!Mert utána indiánost játszottak és a homlokukra ragasztották.... :wink:!

Angel

Aha,oviba viszem így őket,aztán rám is szabadítják a gyámügyet :D!

Boni????

anyapoc

Anyapoc: szuper a kep, igy konnyu!!! :wink: Jo otlet!!! Lehet en is alkalmazni fogom bar Anna tuti meg ezen is atkiabalna mert a hisztis kiskiralylaly uuuugy tud oritani hogy meg a foldszinten is halljak (5-en lakunk). :lol: Ez azert van mert annyira akartunk egy kislanyt erre a JoIsten ugy gondolta; nesze nektek egy hisztis, siro, rossz evo kis nunis! :lol:

Szegeny Kriszti, ezek nem jo hirek de akkor gondolom holnap mar otthon lesznek, nem?

Robcsi: melleklepeny :shock: tenyleg furi, talan tenyleg egy masodik babo volt. :roll: Nalunk Rate ahogy hazaer a sulibol rogton rohan a babakhoz es csokolgatja Oket en meg hulyet kapok ha eppen aludtak mert ettol tutui folebrednek.

Tenyeg Boni mi ujag?

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc, köszi én is ezt találtam :)

Tontica, nem tudom hogy 6+3 voltam amikor előszor uh-on voltam, ott 1 baba és 1 szívhang volt, utána már csak 12 hetesen voltam.

Kép
Kép
robcsi03

Tontica, a "hogy"-ot vedd ki :wink:

Kép
Kép
robcsi03

http://kepfeltoltes.hu/071109/PA090014_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071109/PA150055_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071109/PA180098_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071109/PA240163_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071109/PA300199_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071109/PA290194_ ... es.hu_.jpg
Csak igy tudtam megoldani a friss kepek feltetelet. Remelem azert meg tudjatok nezni.

Tonti:
Szuper a harmas kep. A kert szerintem jo dontes. A kocsit mar mi is tobbszor elhalasztottuk lecserelni. :roll:

Anyapoc:
A szigeteloszalagos is fantorpikus! :)

Kriszta:
Itt is gratulalok!!! Nagyon remelem, hogy most kicsordulsz a boldogsagtol! :lol: Emlekszem en anno igy voltam. Puszi nektek!

Bali:
Orulok a mocorinak!

baratodildi

Robcsi!
Köszi az érdeklődést! Az uh-on egy héttel idősebbnek ítélték meg, ezért már a múlt hét szerdán voltam afp-n, eredmény még nincs. Nem is bánom, mert most olyan jól érzem magam! ...csak ahasam nem nő :roll:

Bildi!
Köszi, én is :lol: Képeket mindjárt nézem :lol:

Attól tartok Krisztána még nincs ereje kicsattanni a boldogságtól, mert bár otthon vannak nagyon nem érzi jól magát, és tegnap már hőemelkedése is volt... :roll: :( Ma még nem mertem neki írni, mert félek, hogy az agyára megyek... :?

Livi

bali78

Bildi!

Jaj, Istenem naggggyon édes!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ...és csak alszik meg mosolyog? :wink: :wink: :lol:

Livi

bali78

Itt vagyok, kicsit nyalogattam sebeimet! :oops:

NAgyon szép bildi a picur!

Anyapoc ez a ragtapasz! :lol:

TOnti, Athiz, Sziromka, Ceni, Bali, Robcsi ölellek benneteket!

Mindenkienk puszi
Vendég

SOS, hulyet kapok, nem birom tovabb, megyek a zartosztalyra! :roll: :evil:
Boniko adok egy gyerkocot, gyere erte! :evil:
Tegnap hajnali 3 es 6 kozott orditottak aztan Alex meg 7-ig. Aztan Rate egesz de. hisztizik, etetjuk a nagyimmal a babakat Rate meg; mami, gyere ide-oda, ezt csinald azt csinald es nem erti meg hogy nem birom akkor azonnal amikor O mondja erre ordit, sikit, kapalozik a babak kozeleben en meg bevittem a szobajaba hogy most itt maradsz, direkt nem zartam be az ajtot hogy ne ijedjen meg de meg igy is bepisilt, a tokom tele van Vele! Akarhogy is probalkozom nem er semmit, unatkozik itthon es hisztizik. Rapakolja a babakra a parnat, konyvet.
Nem tudom mi lesz, en ezt nem fogom birni!

KépKép
KépKép
tontica

Húúú Tontica! Ez kemény lehet!!!!! Kitartást és erőt küldök!
Ill. egy gombot a billentyűzetedre, remélem jön a segítség, ha megnyomod: Kép :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Köszi a gratukat!!!Balikám,Neked pedig,hogy mindig megírtad a híreket!
Egy villanásnyi időm van,mert 3-ban vagyunk itthon,apa dolgozik.
Már jobban vagyok,két napig volt hőemelkedésem,remélem ennyivel megúsztam.
Dorottya egy áldott jó gyermek,igazi ajándék!
Egy kép róla:
Kép
Kiköpött nővére! :D :D Majd jövök bővebben,ha Ada bevonul az oviba. :lol:

Gyugyikám
Nagyon nagy gratulációóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?