Naaaa, lánykák, tessék most már befejezni a témát, ami miattam tört ki!
Senkire nem haragszom, és sajna nekem is vannak rossz napjaim, néha viszont tök jó kedvem van. De gondolom ezzel sokan vannak így.
És amikor depis vagyok, akkor csak a Babaneten tudom kiönteni a bánatomat, hogy mi nyomja a lelkemet, vagy anyukáméknak, de őket meg nem szeretném mindig terhelni a marhaságaimmal, mert bár nagyon aranyosak és megértőek, de nem akarom, hogy anyu ne aludjon miattam, mert ő már csak ilyen aggódós.
Azért mertem kiborulni a topicban, mert arra gondoltam, hogy ha én mindenki bánatát meghallgatom, és próbálom megnyugtatni, vagy segíteni neki, drukkolok mindenkinek, akkor cserébe egyszer-egyszer elvárhatom, hogy ha nem is sajnálnak, mert ezt a kutya sem kérte, de legalább meg"hallgatják" a bajaimat. Ennyi, még csak hozzászólást sem vártam, de komolyan.
És mivel az ember amikor kicsit kiborul, mert valami nem úgy alakul, ahogyan kellene, akkor minden apró dologra is rosszul reagálhat. Szóval még az is lehet, hogy nem is bántásnak szánták amit írtak a hozzámszólók, csak én úgy vettem. És ez pont elég is. Ettől függetlenül tényleg nem orrolok senkire, meg nem is vagyok haragtartó sem.
Na mindegy, inkább hagyom is, csak ennyit szerettem volna leírni.
Szerintem senki nem akarta bántani a másikat sem itt, sem a másikban, és kérlek benneteket, hogy ne is vegye senki magára a dolgokat!
Boni, te+pláne nem értem, min bántódtál meg, szerintem nagyon kedves, figyelmes emberke vagy, sosem sértegettél! Nem tudom, most mi van veled, de remélem, ez egy babás tünet nálad!
Én is azt szeretném, ha mindenkinek sikerülne babásodni, aki szeretne! És bár igaz, nekem szerencsémre nem kellett inszemezni, lombikozni, sőt, még csak gyógyszertömeget sem kellett alkalmazni, hogy teherbe essek, azért még én is vártam épp eleget a babáimra, ha még emlékeztek!
Szeretnék köszönetet "mondani" mindazon kedves topic és nemidevalósi topictársaimnak, akik védelmükbe vettek, és kiálltak értem, és valamennyire magukért is! Hálás vagyok érte, és hogy ilyen kedves emberek is vannak a földön!
És akkor jöjjön az ujjongás végezetül:
Kriszti, nagyon gratulálok a kisbabád születéséhez, boldogságot, örömöt az életben neked és a családodnak, egészséget és minden jót, amit az ég adhat!
Mindenkit ölelek és puszilok, és drukk mindenféléhez! Jók legyetek!