Új privát üzeneted érkezett!

Lányok encunak már biztos megvan a baba kb 20 perc a császi nem : ugy izgulok aki tud valamit azonal irjon
anha

Lányok Karcsika 3360 és gyönyörü Encu irta
anha

GRATULÁLOK
anha

Sziasztok!

Most hivtam.Meg nem tudja,h.hany cm,de szerintem jo nagy lehet ennyi cm-vel. :roll: :lol: Encu jol van kicsit sajog a pocija,de ez termeszetes.A babocaja meg nincs vele,de mar nyuglodik,h.hozzak mar le neki. :lol: A parja szerencsere ott van mellette,ugyhogy nincs egyedul a draga ujdonsult anyuci! 8)

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ennyi kg mal.Hejesbitek,bocs,csak nagyon izgaott vagyok. :oops:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ennyi kg mal.Hejesbitek,bocs,csak nagyon izgaott vagyok. :oops:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Encu!

Gratuláunk Kiskarcsihoz mnden szépt és jót kívánunk nektek!

Kép
gabriel79

Encu!

Gratulálunk a fiatokhoz! Kívánjuk nektek, hogy kiegyensúlyozott, nyugodt babab legyen! :lol: :lol:
rnecsi

Drága Encu!!!

Gratulálunk!!!!!!! Sok Boldogságot, Egészséget, és Sok-Sok Tejcsit Kívánunk!!!!!!!!!!

És persze várunk vissza! :wink:

Kép
niki+baba

Móni!
Nem sikerült, már majdnem földhöz vágtam, aztán rájöttem nem tehetem, mert csere telcsi! :oops:

Timci!
Hiszen nem is született nagy súllyal, ahoz képest amire gondoltunk! :lol:
Flóra több volt 100grammal és csak 53cm volt!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Encunak hatalmas gratula Kiskarcsihoz!!!!

Móni, az az igazság, hogy nagyon rég volt, hogy Szilárd ilyen pici volt, és csak sírt, azért furcsa nekem, mert azért már egyévesen Szilárd is legalább megmutatta mit akart...Vince meg csak a szájába tudja tömni a kezét, hogy éhes.

Ma voltak megint a doktornéni, meg az Anna, és állítólag Vince szépen hízik :D , ők egy hete látták. Mert ugye nincs mérlegünk, és ezt nem is bánom. Azt tudom, hogy eszik, meg aludni is szokott, és rengeteg pelenka fogy. Éjszaka meg leraktuk este 8kor, és éjfélkor meg 5kor keltünk hamizni. Remélem nemsokára átalusszuk az éjszakát. Ja, Szilárd meg 4kor pisilt, aztán velünk aludt 7ig...majdnem elkéstek apjával az oviból. Nem tudom, hogy fogunk felkelni, ha apa már dolgozni jár, vagy netán nekem kéne fél8kor két gyerekkel elindulnom :shock:

Niki, ha jól tudom a búvárreflex, kb 7-8 hónapos korukig van meg a babáknak.

Csilla, tényleg csak a babák a fontosak!!!! És azért 3 hónap még elég sok lenne a kórházban. A pocid meg szépen növekszik :wink:

Szisz, akkor most te vagy a következő :wink:

Kép

Kép
sbarbi

BUDAKESZIN SZAKAD A HO :lol:
anha

Csillebércen is! :lol:
Bezzeg itt csak az eső csepereg! ... vagy már az sem? :oops:
rnecsi

Sziasztok!

Tesóka!

Hatalmas gratula!!! :D

Sok-sok tejcsit és egészséget kívánunk! Legyetek nagyon boldogok! :wink: :D :D :D :D

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs nagyon várunk haza Titeket!!!! :D :D :D

De jó lenne ha itt is esne a hó :roll:

Gabó!

Ne idegesítsd magad ezen :wink:
együtt küldtük!!! :wink: :D :D :D :D :D :D

Na mennem kell, nem bír nélkülem egy percet sem a Ricsi :shock: :D

Hihetetlen hogy még mindig nem bújt ki a foga, legszívesebben felvágnám neki :roll: :? mindkettőnek csak egy pici kéne, tegnap este még vérzett is neki ezerrel de csak nem jöttek át az ínyen :twisted: :twisted: :twisted:

Tényleg megyek, majd jövök ha elalszik egy kicsit

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Lányok!
Tegnap volt itt a védőnő és mondta, hogy figyeljem, hogy mozognak-e rendesen a fiúk! Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen amikor rendesen mozognak? Mennyit kell éreznem a ficergésüket? :oops: :oops:
rnecsi

én paszolok
anha

Újra itt :D

Mindent szépen lassan átolvastam hogy senkit és semmit se hagyjak ki, de már most alig jut valami eszembe :shock: :oops:

Niki!

Tegnap este kipróbáltam azt a lebegtetést, hááát :lol: Egyszerűen nem hajlandó úgy tartani magát, feláll :D :D :D talán majd nyáron a mélyvízben :roll: :lol:

Barbi!

Nagyon ügyik vagytok, sebed fáj még?

Az oviba miért kell olyan korán menni? Nem lehet 9-10 felé :roll:

Csilla!

Nekem is ez volt, otthon jókat mértem, a dokinál meg magas volt. Állandóan izgultam hogy ne legyen magas és jól felment :twisted:
Nem kell vezetned az otthoni méréseket és megmutatni a dokidnak? Nálunk ez bevált és csak akkor volt már gáz amikor az otthoniak is 140-esek lettek.

Tudom milyen sz@r semmit csinálni egész nap. Tavaly ilyenkor ugyanígy voltam de hamar február lett és meglett a gyümölcse, kitartás :wink:

Szisz!

Mostmár Te jösz :wink: :D :D :D

Na mennem is kell, felkelt a Ricsi :shock: majd jövök :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!

Asszem napi 10 rugás, de nem bizti :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szia momi

téleg te nem tudsz vélelenül valakit aki tud szoptatos széket :)
anha

Azt sem tudom hogy mi az a szoptatós szék :oops: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

hintaszék
anha

anha

ez az
anha

nagyon nagyon szeretnék egy ilyet :)
anha

Ilyenben ültem mikor ctg-ztek a dokinál :D csak fekete bőr volt :lol: :lol: :lol:

A Kikiába láttunk mi, 1 éve majd 50ezer volt :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

hát ezaz énis ezért nem vettem még de lehet hogy van haszált ezt nem lehet szétnyúzni
anha

Nekem is megfordult anno a fejemben hogy kéne venni de aztán nem bántam meg hogy nem vettünk. Csak pár hónapig tudtam székben szoptatni a Ricsit, hamar elkezdte nyomni, nem volt kényelmes neki, beszorult a két karfa közé vagy lefejelte a karfát :lol: :lol: :lol:

ha találkozok egy használttal majd szólok :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Én a KenguruGoldban láttam 25000 körülo ha jól emlékszem...
rnecsi

Sziasztok

http://www.lunarium.co.uk/jonas.php

segitsetek ezt megfejteni ez álitolag nagyon jo a baba nemének megálapitásába kivi vagyok hátha bejön
anha

Sziasztok.A legeny 53 cm.Es van neki szep fekete hajacskaja,es pirosposgas az arca,nagyon szep a nagyija szerint.Es kis mongol szemei vannak.mar varom a nagyszuloktol a kepeket.Amint megjottek kozzeteszek egy parat nektek is.HIsz gondolom ti is mar nagyon kivancsiak vagytok ra. :wink: Ha minden igaz penteken jonnek haza.
Jo ejt nektek!!!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Csajok,sajna nem tudom a netem miadt letolteni a kepeket,de tovabkuldeni a mailemrol el tudom.Ha valakit erdkel,irja meg ide a mailcimet es szivesen elkuldom a kepeket.Gyonyoru egy legeny,szerintem tiszta anyja. :lol:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

anha@tvnetwork.hu

léci ide küld

Köszönöm
anha

Timcike!

tothmonika82@citromail.hu

Jajj de várom, nagyon kiváncsi vagyok :oops: :D :D :D :D :D

Ez hihetetlen, úgy üvöltözik após mint egy őrült :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: zeng a ház :evil: nem normális :evil: :evil: fú de mérges lettem :evil: :evil: ha felkelti a Ricsit kinyírom :evil: :evil: :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!

Valami magyar oldalt is találhattál volna :wink: :D :D ebben nem nagyon tudok segíteni, az angol tudásom teljesen elkopott :oops: :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kuldom,csak eppen locsizott a kispasa meg lefekudt.Most szabad vagyok.Kuldom.Varom a reakciokat! :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok.

Megjártam a körmöst, és elintéztem a gyedet is. :)

Barbi!
Csak 7-8 hónapig? Akkor bele kell húznunk! :?
Nálunk Nonó nem még mindig nem aludja át az éjszakát, egyszer felkel szopizni.

Móni!
Csináltál Ricsikéről képet? :D

Gabó!
Mi baja a telcsidnek?
Mikor lesz kész a másik teló?
Nekem van olyan telcsim amit nem használok, viszont teljesen jó. Szívesen odaadom, ha gondolod.

Én is kérek Kiskarcsiról képet!
nikibaba-@freemail.hu

Kép
niki+baba

Zsuzsa!
Szerintem hagyd a fenébe, mert én beütöttem Flóra születési dátumát kiváncsiságból és azt mondta boy(fiú)!
Hmmm, nemtudok róla, hogy a lányomnak kukija lenne! :lol:

Timci!
gabomano@fibermail.hu
Köszi!

Móni!
Apósod bizti fél egyedül! :lol:
Ilyen anyósom is örökké sipítozik! :evil:

Niki!
Szerintem neked nem is kéne fogynod! :shock:

Kép
gabriel79

Elkudtem,johetnek a hozzaszolasok. :wink:
KépKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Majd holnap elolvasom,mert most megyek lefekszem,holnap hosszu es zsufolt napom lesz.Jo ejt nektek!!! :wink:

KépKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Majd holnap elolvasom,mert most megyek lefekszem,holnap hosszu es zsufolt napom lesz.Jo ejt nektek!!! :wink:

KépKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci!
Köszönjük a képeket!
Tényleg gyönyörű ez akisfiúcska!

Kép
gabriel79

Timci!

Nagyon szépen köszönjük!!!!!!!!! :D

Gyönyörű baba, annyira édes! Kis falatka :D :D :D :D

Gabó!

Encu üzeni, nem baj hogy nem műkszik az sms funkció, van azon hívás lehetőség is :wink: Tessék bátran próbálkozni, ha épp zavarod majd nem veszi fel! :wink: :D :D Nagyon várja hogy hívd! :wink: :D

Beszéltem Encuval. Nagyon boldog, jól vannak :D Mindenkit puszil és sietnek haza :D :D

Hihetetlen hogy megint lett egy tündéri gazfickónk. Babazápor van a topikban :lol: Először Barbi, most Encu, mindjárt Szisz és Csilla, utánuk a Zsuzsa... mennyi baba :D :D :D :D :D :D :D

Szép álmokat, megyek babákról álmodni :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki, milyen képet??? :roll: fürcsiset? nem, most nem, egyedül vagyok a héten este, éjjel jön haza párom így nem tudok fotózni :roll: :D :D vagy mit is igértem volna??? :roll:

Nonó harap szopi közben?

Na tényleg megyek aludni, alig látok ki a fejemből :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

szisztok hát ez se ot egy jo északa

söt este azon voltam hogy leviszem az ügyeletre mert képzeljétek kb egy hete csinálja Zoé hogy örténik valami a pelusba és után elkezdi tépni magát ledobja magát a földre tépi a puncit és ordit valami csipi de nem jövök rá mi megmostam bekentem meg minden és tegnep töb mint egy rán keresztül szenvedet levetem rola a pelust fujtam neki adam r másik ruhát mire nagy nehezen elmult .
anha

ENCU

GYÖNYÖRÜ KARCSKIA
anha

KARCSIKA
anha

nekem is kell egy kisfiu . :)
anha

Nincs mit csajok,szivesen tettem.Szoltam is Encunak,h.akit erdekel elkuldom neki a kepeket. :wink:

KépKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nincs mit csajok,szivesen tettem.Szoltam is Encunak,h.akit erdekel elkuldom neki a kepeket. :wink:

KépKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

KépKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?