Ahojtye!
Szilbee, jó nagy pockád van!
Katlina, azé nem rossz anya valaki, mer nem cipeli magával a picit mindenhova! Ilyenekre ne is gondolj. Én is részben a körülmények miatt, részben meg merő önzésből viszem Annalucust mindenhova
Ha így nézzük, akkor én vagyok rossz anya
Nameg az etetést nem adom ki a kezemből - egyelőre. Tudom, hogy a cumisüveget akárki tudja tartani, de én a tápis evést is úgy élem meg, mint a szoptatást... Pillanatnyilag az apja az egyetlen, akitől nem "irigylem" a gyereket
Egyébként azért is jobb, hogy viszem/visszük magammal/magunkkal mindenhova Bogyónkat, mert tök jól elvan. Szinte mindig a Cora-ba járunk vásárolni, kocsival ugye, és ha útközben bealszik (az alatt az 5 perc alatt
), akkor sem kell felverni, hordozóval együtt visszük be. Tologatás közben jókat alszik
Ha velünk élne egy nagyi, valszeg én is kezdettől fogva másként állnék a dologhoz
Szombaton temetésre megyünk, ma éjjel meghalt dédnagyim húga
Pedig úgy gondoltam holnap még elviszem hozzá Annalucust, mert nagyon szerette volna látni még egyszer. Ez van sajnos
Ildi
Séró: kb. egy hete én is levágattam a hajamot, mert már csomókban hullott
A fodrász szerencsére nem marad ki az életemből: házhoz jön (anyumékhoz)
Nagyon rendes csajszi, és az első fodrász, aki felfogja, hogy mit szeretnék a hajammal
Viszont a műkörmös meg a kozmetikus már nagyon hiányzik