Sziasztok Lányok!
Bocs, hogy így szótlanul eltűntem, de mélyen belenyúltam a rosszkedvbe megint. Kiderült ugyanis, hogy egész nyáron nem lesz egy perc lazítás se, nyaralás nyista, anyukám pedig mégse jön látogatóba, hogy egy kicsit segítsen, meg beszélgessünk
A férjem reggeltől estig dolgozik, amíg aratás van, szóval egyszál magamban a két lánnyal örülhetek a dög melegnek. Persze, a klímás is csak igérgeti, hogy jön
Ja és naná, hogy összeszedtem valami gombás fertőzést, ami már a múltkori felfázásos tüneteimet is okozta és megint nyakig benne vagyok. Így megint antibigyót kell szednem, amitől viszont Zsebit féltem
Na ennyi volt a panasz.
Zsuzsi,
szegény Miki buksi
Timi is már többször próbálta felnyalábolni Zsebit az ágyról, csak eddig időben közbeléptem. De elővigyázatosságból azóta nagylányom egy méretes babával gyakorolja a szakszerű fogást
Ez a nyakfogás még kicsit meredek:
Na ez már sokkal jobb
Ja, és idejében elkezdtem a rasszizmus elleni nevelést is
Márti,
gratula az 1 hónapossághoz és a nem mindennapi súlyhoz
Nekem se nagyon van időm netezni a 2 lány mellett, mert mire belejövök az írásba, már nyekereg valamelyik
Kangi,
nagyon helyes a fotó
Pároddal megdumcsiztátok a sarkallatos kérdéseket?
Pálma,
ezzel még az is így van, aki az egész napját bosszankodással tölti a rosszcsont gyerekei miatt
Ha egy pár pillanatig visszavesznek a lányaim a tempóból, meghatottan szoktam őket szemlélni
Myssnia,
én nem tudom, mire kenjem a nemevést, de nálunk dettó ez a helyzet
Persze, pár nap alatt drasztikusan csökken a tejmennyiség, és amikor a vacsinál rájön Zsebire a kajálhatnék, már nincs elég neki. Így természetesen éjjel többször is riaszt, amitől újra kialvatlan vagyok
A melegen kívül biztos a foga is bejátszik már ilyenkor a babáknak, nekem Timi már 2 hónappal az első fogacskák kibújása előtt is nyüglődött
Zsuzsóc,
minden elismerésem a szépszámú családodhoz
Angi,
az én 21 hónapos Timim is szokott kajasztrájkot tartani, sajna nem lehet vele mást kezdeni, mint megvárni, hogy megéhezzen.
Kaska,
gratula a méretes csajszihoz
Ne parázz a tej miatt, lesz elég Violának
Zsuzsi és a többiek már minden okosat elmondtak, így én már nem tágítom a fejed
Évi24,
neked is gratula Petra babához
Kitartás, az első napok káosza szépen rendeződik majd
Virág,
juj, pedig én is ki akartam próbálni az infraszaunát. De így az én kedves Timim bucira vigyorogja magát, ha pöttyös lesz az anyja feje
Ellimami,
én is csak azt tudom tanácsolni, hogy minél kisebb felhajtást rendezz éjszaka Kevin körül, és akkor nem zökken ki a szunyából
Ha nagyon kakis és muszáj tisztába tenni, azt sötétben is megérzi az ember lyányának orra
Cumit éjjelre inkább ne adj, mert később állandóan rohangálhatsz visszatömeszelni a gyerek szájába, míg ha csak az ujját használja esetleg, abban teljesen önkiszolgálók a csemeték
Beu,
Lőrinc még mindíg naggyon pasi
Nadine,
az első mosoly nagyon megható tud lenni
Most már a síráson kívül mással is le tud venni a lábadról
Anyakati,
éljen az alvás
Dani ügyesen megtanult fára mászni
Én már előre rettegek, ha Timi is rákap a mászás ízére, mert én se voltam egy jó kislány és nem győztek leszedni a fákról
Nálatok, amíg csak Dani is Sári voltak, tényleg egyszerre csináltak mindent a gyerkőcök (evés, alvás)? És ez a rend kb. mikortól esedékes? Mert nálunk homlokegyenest ellenkező a két csaj napirendje, én meg ki vagyok pusztulva estére
Jaj, még nem is mondtam, Dani nagyon helyes az új frizuval is
és a lányok is nagyon tündériek.
Andi,
dehogy vagy rossz anya! Nem kell túlreagálni a gyerek minden rezdülését, mert megszokja. Egyébként szerintem egy anya a másik szobában is pont időben ébred, ha a gyerekének szüksége van rá
Én éjszaka sokszor már előbb fenn vagyok, mint ahogy Zsebi elkezd hangosabban méltatlankodni a kiságyban. Nyugi, beállsz majd erre a megváltozott helyzetre is
Orsoly,
nagyon édes ez a Lackó gyerek és látom, neki is van súlyzója
Na megyek, mert hiszti van
üdv
Momo