sziasztok!
apa mulatva dolgozik, Eszti alszik. holnap elmegyünk galyatetőre pihenni, de még a táskát sem vettem elő, semmi nincs összepakolva. ma egész nap ügyet intéztem meg ilyesmi. de újabb kis lépést tettem a karácsonyi ajándékok felé is
és nagyjából megvan, hogy milyen lesz a fa. mármint, ha én díszítem, mert idén lehet, hogy mégis apa lesz a nyertes.
Eszti még azért köhög, de hétfőn voltunk a doki néninéál adott valami hörgőtágítót, és most már jobb szerintem, remélem nem rontjuk el hétfőig.
Megann, sztem próbálj a gép előtt ülve ajándékokat keresni, sztem nagy könnyebbség, tényleg többet kellene pihenned, még épphogy félidős vagy, vigyázz magatokra!
Csikken, sokat gondolok rátok, ügyesek legyetek!!!!!
sztem viszünk laptopot, ember nem bírja ki 4 napig internet nélkül, úgyhogy talán bekukkantok, nehogy lemaradjak valamiről
nekünk csak egy hét múlva lesz kontroll uh, mert a doki, az egyetlen, akiben pillanatnyilag megbízok nem tudott ezen a héten megnézni, holnap meg ugye ünnep van
igyekszem rendesen csinálni azt, amit eddig, mondjuk az Eszti betegsége és a 2x-i hányásos dolog egy kicsit betett, úgyhogy ennek tudom be, hogy most nem híztam semmi, sőt. de azért bízom a tesóban, hogy olyan ügyes lesz, mint a nővére
már nem is emlékszem mennyi fényképet láttam és kiről, de nagyon tetszettek
rólam nincs pocakfotó... valahogy kerülöm, eszembe sem jut. ha megnézem az Esztivel történt fotókat, elképedek, hogy atya ég, mekkora hasam volt, olyan furcsa, pedig biztos most sem kisebb.
Zsuzsa, úgy örültem, amikor azt olvastam, hogy a Marika néni milyen aranyos, és így szeretik a lányok! kész főnyeremény egy ilyen pótnagyi, remélem tényleg azzá válik! én egyszerre veszítettem el a kát nagymamámat, és olyan furcsa érzés volt unokának lenni nagyszülők nélkül, akkor éreztem igazán a hiányukat, addig olyan természetes volt, hogy vannak.
Rokica, annak is nagyon örültem, hogy Zsuzsa jókedvűbb lett a bölcsiben!!neki biztos több idő kell feldolgozni az eseményeket, és a kaját is meg fogja kóstolni előbb-utóbb.
Anikó, rátok is gondoltam, remélem rendben megérkeztetek!! adj hírt magatokról! kíváncsi vagyok nagyon, milyen érzés lesz nektek Itthon
bilitéma: nálunk az a helyzet, ha nincs rajta pelus, ami reggel és este szokott lenni, akkor megyünk a bilibe és belepisil. mostanában jutunk el odáig, hogy szól, ha bekakilt, de nem mindig. most tanulja, hogy szólni kell, mert különben pőiros lesz a popsija és az fáj.
erről jut eszembe, most, hogy fújjuk ill. szívjuk az orrát, olyan aranyos, mindig mondja, hogy nem, mert az fáj, de tartja és csinálja. persze közben rúgkapál meg mindien, de azért segít is, utána meg felfogja, hogy muszáj és őérte van.
én, mi minden nap rácsodálkozunk, hogy egy 2 éves mennyi mindent megért és hall és tud. egyszerűen egyik napról a másikra, mintha egy kis felnőtt lett volna belőle, saját határozott véleménnyel, öntudattal. mondtam embernek, hogy ha én fele ennyire lennék határozott, már elégedett lennék
apa szárnyal, azt mondja erre várt, mióta megszületett
én meg jól megkóstoltam az eszti nutelláját, amit a nagyijától kapott
szóval ezt csinálják a lányok a pocakban
nem baj, legalább holnap reggel meg fogok nyugodni, amikor ráállok a mérlegre
Meli&Molli duón elérzékenyültem, olyan aranyosak együtt
nekem meg az volt hihetetlen, hogy mindjárt 2 hónapos a pici, amikor csak nemrég született...
ja, köszi a mézeskalács receptet!!! és meddig áll el a fémdobozban? mennyivel előtte lehet vagy kell megcsinálni? és csak úgy simán lehet fémdobozban tárolni, nem kell folpack meg almagerezd meg ilyesmi? és kifestve raktad el, vagy csak amikor megpuhult, akkor díszítetted? bocs, de tudod milyen vagyok a konyhában...
ma egyébként láttam az ikeában kész mézeskalács tésztát, de egyrészt nem volt szabad kezem megnézni
másrészt még adoik egy esélyt magunknak...
Hajni, remélem ti is javulgattok!!
és egyáltalán tessék gyógyulni minden fül meg arcüreg meg torok meg orrocska!!!!!!!
Barbi, nektek is szorítok a bölcsi miatt
na össze szedem magam és elkezdek egy kicsit pakolni, aztán a többit holnap, majd elindulunk, amikor tudunk..
jóéjt