Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

ha megfelelő hatást ért el a closti a szervezetedben akkor a 13.napon két-három szép tüszőt fognak látni.
Ami a 14-16. napon meg kell,hogy repedjen.
Vagy esetleg erre rásegítenek pl.choragon tüszőrepesztő injekcióval.
A programod normális, de sokan a 3-7. napig szedik, általában napi kettőt.
Te rögtön napi háromra lettél beállítva, vagy ez már adag növelés?
Általában nincsenek mellékhatásai, hőhullám jellemző ,de semmi extra.
Én az ilyen nagy görcsök és hiszti rohamok hallatán inkábbb lelki tényezőkre fognám és nem a clostira.
k.vanda

vanda köszönöm, ez már a harmadik ciklusom, és most emelték fel mert most closty mellett is 47 napra sikerült megjönnie a menszinek. Akkor oltam uh-on és 15 mm volt a nyh, amire azt mondta a doki hogybabát nem látbenne de lehet hogy terhességnek indult, csak a betegségem hamenés aztán hólyaghurut jól bekavart és nem tudott megtapadni.
Úgy hogy most emelta az adagot, és ha nem lesz eredmény, akkor majd tovább lépünk a kivizsgálás felé. Reméljük nem kerül rá sor.
Eddig az előző ciklusban is csak a hőhullám volt, más nem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Tüszőrepsztő injekciót nem kaptál?
Az az igazság,hogy 47 napos ciklus estén kevés az esély a peteérésre.
k.vanda

vanda akkor nem kaptam, de szerintem most fogok kapni, de valami multhónapban lehetett velem, mert a hőm is összevissza ugrált. majd végül a 47. napon spontán megjött, tiszta darabos volt és elég sok. de ma már épp hogy csak megvan.
Azt megelőző hónapban pedig 31 napra jött meg, akkor volt rendesen pe, csak szerintem nem jókor voltunk együtt. Namajd most.

Amúgy az előző két terhességem is clostyval sikerült. Norbival 6 hónapig próbálkoztunk majd a hetedik hónapban closty és akkor már sikerült is. Lányommal pedig 3 hónapig alig menszeszeltem, mjd 3 havi closty ésa harmadik hónapban sikerült. így volt összesen 6 hónap.

Most pedig július eleje óta próbálkozunk.

Az a baj velem hogy afogigátló nagyon összezavarja a hormonjaimat, és mikor abba hagyom akkor nehezen áll vissza, vag vissza sem áll.

Kép

gabi1

Szuper, hogy már több gyerkőcöd is van és nemsokára gyarapodik a létszám:)

Igen sajnos a fogigátló sokaknál megkavarja a hormonháztartást, de a closti csodaaszer tud lenni.
Te példád pedig hűen tükrözi:)
Azért is jó a tüszőrepesztő injekció ,mert akkor tutira lehet tudni,hogy mikor kell együtt lenni.
k.vanda

Vanda igen 3 gyerekem van az első a második hónapban sikerült beavatkozás nélkül. Két lény egy fiú.

Hát igen jó lene ha adna, majd azérrt rákérdezek

Kép

gabi1

Na látom fáradok. nem lény hanem lány :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tiszta lökött vagyok.

jó éjt

Kép

gabi1

Sziasztok CSajok,

Gabi,remélem nekünk is igy hat a closti. :D

Nekem még csak meg sem emlitette a repi injekciót.

Egyébként az első hónapban én is kurva szarul voltam a clostittól.
Öklendeztem, hányingerem volt, stb. De most már nincs.
gmelcsi1

sziasztok.

gab1 igen kell mennem UH-ra penteken(13 napon)akkor valoszinu tuszorepiesztot kapok es hetfon kell mennem ellenorzesre.
Gartulalok a gyerekeidhez.

nekem a fejem faj tole kicsit szedulok.meg bromot is szedek este egy felet,attol meg hanyingerem van.

Kép
monyo83

Sziasztok Csajok hová tünt mindenki?

Monyo mi újság?

Árnika csináltál tesztet?

Aminella, fejlemény?
gmelcsi1

hali.

velem semmi kulonos nincs.szedegetem a bogyoimat.

Kép
monyo83

sziasztok

Látom mindenki pihizik hogy otthon vannak apócák :lol: :lol:

Monyo drukkolok neked

Gabi üdv. Olyan jó volt olvasni , hogy clostival sikerült!! :P
Csak nem értem, hogy spontán nektek nem jön ösze?? Azt tudod miért?

Melcsi mizujs?
Nem csináltam tesztet, de már azt hiszem nem is fogok, mert fáj a fejem, és így szerintem nem sikerült, jön piri. :cry:

jók legyetek
árnika

Sziasztok

MA nem voltunk itthon egésznap, nem régen értünk haza. Keresztfiamnak volt szülinapja, aki már immáron 17 éves, náluk voltunk.

Árnika az a helyzet hogy az első spontán jött, nagyon nehéz szülés volt, inkább nem részletezném. Aztánm mikor eldöntötük hogy akarunk még egy babát, akkor 6 hónapig nem jött össze, mert állandóan 45-50 napos ciklusaim voltak, előtte fogigátlót szedtem. Én meg nagyon megijedtem hogy tuti valamit elcseszett a nőgyógyi aki épp ügyeletes volt, és azért nem jön össze. Persze nem ez a gond hanem annyira megkavarja a szervezetemet a fogigátló hogy miután abbahagyom "elfelejti" hogy peteérést kellene produkálnia, na ezért kaptam a fiamnál a clostít hogy ezt rendbetegye, nála rögtön ahogy kaptam sikerült.
Aztán újra, fogigátló szedése, és mikor megint szerettünk volna babát akkor megint előjött ez a probléma, és az előzőekből okulva nem vártam félévet, hanem 3 hónap után a dokim is azt mondta hogy gyógyszer, és vele a 3. clostyban sikerült.

És most a negyediknél ugyan ez a helyzet. Nincs semmi bajom, csak a fogigátló nem tesz jót ezekszerint a szervezetemnek.

Bocsi hogy ilyen hosszú lettem.

Kép

gabi1

Helló Csajok,

Mi is pihizünk. Sőt hétfőtől két hét szabi. Gondolm sejtitek, hogy mivel fogjuk tölteni. :oops:

Árnika, várjál még azzal a fejfájással front van. Lehet semmi köze pirihez.

Gabi, nekem is van sok olyan ismerősőm, akinek a fogigátló ilyen problémákat okozott.
De engem is nagyon megnyugtatott, hogy neked ilyen jól bejön.

Csajok hőmérőzök ezerrel a 11. napon vagyok és folyamatosan 35,8 - 35,9 a hőm. Normális ez, hogy ilyen alacsony? Még innen fog leesni pé-kor?
gmelcsi1

sziasztok.

melcsi,nem baj hogy ennyi az alaphod.

arnika teszt?

Kép
monyo83

Szia monyo,

Remélem jobban vagy, és nem készit ki a gyogyi. Bár gondolom, mindegy, az a lényeg, hogy szedheted. :D
gmelcsi1

Melcsi kosz megvagyok.igaz eleg rosz hogy nalam kijonnek a mellekhatasok de elviselheto,meg amugy is meg csak 1 nap es vege.

vezeted valahol a hodet?

Kép
monyo83

Ne aggódj, nekem is kijönnel a mellékhatások.

Csak magamnak itthon. Még nem tettem fel seghova. Te hol vezeted?
gmelcsi1

Seghova, az persze sehova. :D :D :D :D
gmelcsi1

Sziasztok

Nekem nincsen mellékhatás. alán mintha gy kicsit ingerültebb lennék mint szoktam. Remélem nem azért nincs mellékhatás mert nem használ a gyógyszer.

Nekem is már csak 1 nap, és vége. Utána szombaton uh. Már alig várom, és nagyon remélem hogy szép nagy tüszőim lesznek.

Kép

gabi1

Ja, egyébként én is hőmérőzök, de nekem a menszesz napjain 36,7 volt, és amióta szedem a bogyeszt azóta 36,6. mindennap.

Kép

gabi1

melcsi en a fertin vezetem.most meg nem mertem majd pe korul.

gabi akkor hasonlo vagy mint en,nekem pe ig 36,5-,36,6 kozott mozog.

Kép
monyo83

sziasztok.

Eljen :!: ma van az utolso clostys napom :lol:

ki hogy erzi magat?

Kép
monyo83

Szia monyo,

gratula, ezen is túl vagy. :D

Mi nemsoká indulunk a dokihoz tüsző nézőbe. Mindenki szoritson. :D

Kora délután érünk haza. Jövök egyből.
gmelcsi1

melcsi nagyon szoritok :!:
erzel valamit a petefeszkeid korul?szurkalas,huzodas?

Kép
monyo83

Sziasztok

Melcsi megy a drukk!

Monyo neked is drukk! A mellékhatások pedig vmit vmiért, igaz?!

Tegnap csináltam tesztet, negatív. :cry:
Úgyhogy most nagyon a béka s...e alatt vagyok. :cry:

jók legyetek, mindenkinek jó tüszőnövesztést
árnika

Sziasztok Csajok,

Megjártuk a dokit. Azt mondta van 2-3 szép tüsző, de ez nem olyan egetrengető, ahhoz képest, hogy 1,5 costit szedek. Ez most mit jelent nem tudom. Szerintem egy is elég a gyerekhez. Nem?

Egyet láttam az uh én is. Nem mondott méretet sem, csak azt, hogy próbálkozzunk ezerrel.

Okosabbak nem lettünk.

Egyébként monyo, szurkál a hasam rendesen. Tojcsi nincs még.
Szerintem alakul ez. :D

Árnika, nagyon sajnálom a negativ tesztet. Mikor kell megjönnie?
Ne legyél a béka segge alatt.
gmelcsi1

Sziasztok

Árnika ne búslakodj, addig van remény amig meg nem jön. Legalábbis én mindig ez mondom magamnak.

melcsi én méretbe tudom hogy ha 20 mm-es egy tüsző akkor az már gyönyörű. SZóval szerintem kapd el apát legalább két naponta. Megy a drukk neked.

MEg persze mindenkinek.

ÉSSSSSSSSSS én is az utolsó clostys napon vagyok. Jaj de jó.

Monyo én elszóltam amgam hogy nincs semmi tünetem, na azóta fáj a fejem. Tegnap is meg ma is:( De most már féllábbal is kibírom. Azt hiszem holnaptól elkezdem az lh tesztet is. vagy elég ha a 10. naptól kezdem?

Nekem ma már egy kicsit fájdigált a hasam is.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Na, hát megvolt az uh! :)

Van egy 9 mm-es petezsákunk, látható szikhólyag és embrió kezdeménnyel!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A mérete a 6 hetes kornak megfelelő :) Azt még nem tudni, hogy 1 vagy 2 :) 2 hét múlva lesz a kövi uh., addigra már lesz szívhang és látni fogjuk hányan vannak :)

Kaptam beutalót vérvételre, EKG-ra és az eredményekkel pedig mehetek a védőnénihez.

A doki kapásból veszélyeztetettre rakott az előzmények miatt. Nem is bánom.

Sztárfotónk van, de eléggé sötét. Ha bescannelem, sajna nem látszik belőle semmi :( A vakut meg visszaveri. De ígérem, a következő képet, ha törik-ha szakad, felteszem :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Melcsi huha ez szuper,kar hogy nem mondott mereteket :? nyalkahartyadrol nem mondott semmit?

pinkine,gratulaaa.szavadon fogunk a sztarfotoval :wink:

arnika sajnalom a nega tesztet :cry:

Kép
monyo83

Ma teszteltem egy negatívat és talán a mensim is beköszönt lassan...nagyon lassan, mert még mindig csak annyi van, hogy a tisztasági betéten van egy csík. Nekem ilyen még nem volt. Most akkor ma van az első napja a mensinek és 5. cn elkezdjem a clostyt? Fel kell hogy hívjam a dokimat. Amúgy köszönöm az aggódást és az érdeklődést. Eléggé el vagyok keseredve, de legalább úgy néz ki, hogy volt pé-m. Majd a következőben...
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok,

Pinkiné, nagyon nagy gratula. Szivből kivánok minden jót, és most persze nagyon irigy vagyok. :De csak jó értelemben.

Monyo, nem mondott arról se semmit. Komolyan már nem is érdekel. Próbálkozunk most két hónapig, aztán ha semmi, akkor keresek valaki alaposabbat. De erre már tuti nem lesz szükség. :D

Gabi, most már fél lábbal is kibirod. Szerintem bőven elég a 10-11 napotól lh tesztelni.

Vicky ne legyél elkenődve. Szerintem addig ne számold 1 cn, még nem jön meg teljesen. Nekem is 33 napra jött meg az első clostis hónapban. Ha meg nem jön meg, akkor tesztelj még egyet.
gmelcsi1

Vicky, nekem a Closty mellett végig 32-33 napra jött meg, plussz még barnáztam is. Emlékszem, amikor elmentünk nyaralni, 3 napon keresztül barnáztam, mire elindult. Ráadásul éreztem a pé tüneteket, de az uh sosem igazolta ezt tüszőkkel. Úgyhogy nagyon el voltam kenődve, hogy nem hat a Closty. Mert hát mellé ittam a cickafarkot is.

Aztán az uccsó hónapban már 3x1-et kaptam, ami jó fejbe is vágott. 12. napi uh, nem volt, mert elutaztunk pihenni.

Képzeljétek, ma az uh-on a doki a baba mérete alapján napra pontosan megmondta, hogy mikor volt pém :) És tényleg akkor éreztem a tüneteket. Nagyon durva :):):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

pinkine akkor neked a 3*1 es adag jott be?remelem nekem is hasznal.

vicky,sajnalom.Azert ez eleg gaz hogy ilyen hosszuak a ciklusaid.nem lehet ezzel valamit kezdeni?Most is szedted a clostyt?

melcsi akkor durr bele bumm :lol: mi most tartalekolunk a az akcios napokra :lol:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Én is clostyzok, ez az első ciklusom. Ma voltam 2szor uh-on (13. napom van ma) 3 szép tüszőm van, péntek óta nem nagyon nőttek ugyan, de így is szépek: 18,5 ; 18 és 17 mmesek. A méhnyálkahártyám 12 mm (???)! :D Meg is kaptam ott egyből a repiszurit a pocakomba, mivel az LH tesztem + volt. Kedd este és szerda reggel kell együtt lennünk, mert elvileg szerda hajnali 2kor reped meg. :wink: Csütörtöktől kell szednem 3 x 1 Duphastont. Jövő 7 kedden megyek uh-ra és vérvételre.
Nagyon bizakodó vok!!!!

Mérteket én sem tudom mi a jó, de szerintem ezek jók, doki szavaiból erre következtettem.

Drukkolok Mindenkinek!

Pinkiné: gratu! Neked ez hányadik ciklus volt?

Melcsi: repesztés is lesz? Drukk!

Monyó: drukk!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi,szijja :lol:

ezek a meretek nagyon jok :wink: drukkolok.

Kép
monyo83

monyo: A pcos mellett nem tudom mi miatt lehet ilyen hosszú a ciklusom, még a gyógyszer előtt is ilyen volt, mostanra állt be ugyanarra. Majd megkérdezem a diokitól. Nekem gyanús, hogy csak a jobb oldali petefészkem műxik, mert csak azt érzem, a balt nem.
vicky79
Budapest III. kerület

nekem csak egyszer volt 90 napos ciklusom es ketszer 60 napos,nekem annyi boven eleg volt,tisztara kikeszultem mire ujra megjott.Utalom a varakozast.
A met ota beallt,32-33 napra,ami szerintem jo.
A clostynal meg ugye meg rovidul a ciklusom.
Eddig en is arra gyanakaodtam hogy csak a ball petefeszkem muxik,de most mintha ereznem a jobat is.hat elvalik.

Kép
monyo83

Sziasztok Csajok,

Snufi, képzeld nekem meg sem emlitette a doki a repiszurit. Bár ezen kivül még sok mást sem emlitett. Egy csomo dolgot itt tudtam meg. Ugy vagyok vele, hogy most akciózunk, aztán ha semmi, akkor keresek más dokit.
A tüsző méreteid nagyon szépek. :D Tök jó, hogy a dokid mindent elmondott.

Monyo mikor mész uh-ra?
gmelcsi1

Snufi, ez a 4. Clostys ciklusom volt.
Az első 3-ban 2x1-et szedtem, de az uh szerint 2 anovus volt. Így a doki úgy döntött, megemeli az adagot.

Egyébként azt olvastam hogy a Closty hatékonysága függ a nő súlyától. Mivel én nem vagyok nádszálkarcsú (a legnagyobb jóindulattal sem) :oops: :oops: :oops:, így nekem valszeg ezért nem hatott a 2x1.

Félek is, hogy a védőnéni azonnal diétára fog. :oops: :oops: :oops: De amióta terhes vagyok, nem híztam egy dkg-t sem. Mondjuk inkább salátákat vacsizom a husi valamilyen formájával, ha eszem kenyeret azt meg inkább reggel.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

jo reggelt.

melcsi.penteken megyek UH-ra,akkor leszek 13 ik napon.Azert en azt kivanom hogy ne keljen masik dokit keresned. :wink:

pinkine,en is nagy darab vagyok,mondjuk nekem hatott a 2*1 is,akkor lett egy tuszom,most meglatjuk mennyi lesz a 3*1 tol :roll:
Bizti azert nem fog a vedono dietara fogni :wink:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Snufi teljesen egy a programunk, eredményeink is hasonlóak, csak nekem 6-7 mmes méhny. szokott lenni.
a 12mm szinte már túl jó a 13 .napon :)
6 fölött számít jónak!
harmadik clostis hónapom, most annyi változás ,hogy 1x2 clostit szedek, nem pedig 2x1-et. igazából nem tudom mekkora a különbség, egyszerre veszek be nagyobb adagot reggel.
ma vagyok a 4.napon, clostit a 3-7. napig szed. 10.napon UH
k.vanda

ezt még nem hallottam,hogy a testsúly is befolyásolja a closti hatását, de valószínű így van, én egyébként 174 cm és 59 kg vagyok.
igazából egy tüsző is elég, csak az legyen legalább 15 mm-es a 13. napon.
k.vanda

k.vanda.
Pont ezt mondtam a dokinak hogy egy tuszo is eleg nekem,erre azt mondja a tobb jobbb es ugy sokkal nagyobb az esely.Ja,meg a fajdalom is amit a petefeszkemben erzek :? (tele vagyok cisztakkal es nem nagyon fer el benne egy kifejlett tuszo,nagyon szur es huzodik)

te hanyas tuszomeretnel kapod a repiszurit?(szedem az infokat) :wink:

Kép
monyo83

melcsi azert nehogy elszomorodj mert nem kaptal repiszurit :!: az nelkul is siman sikerulhet,mert a tuszo magatol is megreped.

Kép
monyo83

köszi monyo, szerintem is. :D

Nekem is azt mondta a dokim, hogy testsúly függő. És azért emelt egy felet, mert én sem vagyok manöken alkat. :D

Az a jó, ha szurál, bár nem túl kellemes. Nekem napok óta szurkál, de még nem annyira. 12. napon vagyok, most felment a hőm kemély 36-ra. Gondolom innen esik majd le 34-re. :D :D
gmelcsi1

Melcsi azert akkora ugrasra ne szamoly,max par tizes eses mar jo,de azon se lepodj meg ha le sem esik hanem egybol elkezd felfele menni a hod.Van ilyen is.

En most szamoltam utanna ha a mostani nem sikerul akkor az iden belefer megegy stimu :lol: :lol:

Kép
monyo83

15mm. feletti tüszőméret esetén már adják a repesztő injekciót.
Egyébként most váltottam ki 2 adag choragon repesztő injekciót és 3 db. Merional tüsző növesztő injekciót, összesen 18.000 ft.volt
Nem semmi....

A Merional injekciót még rásegítésnek adják, closti által növesztett tüszőket még nagyobbá teszi.
Ez már kicsit olyan ,hogy nagyon tutira akar menni a doki.
mondjuk én sem bánom, de clostival is volt 18mm-es tüszőm.

nálam egyébként minden rendben, de szó szerint, hiszen volt lapar műtétem is, férjem spermája pedig egyszerűen tökéletes(80 millió/ml.)
és mégsem jön össze, egyenlőre:)

egyszer már voltam terhes pár éve, akkor abszolut nem terveztük, de sajnos nem is maradt meg.
igaz ez mostmás téma ,de akkor nem is vol ott az ideje,mindketten egyetemisták voltunk
k.vanda

vanda en 22mm eresre kaptam a repiszurit,szerintem azert nem sikerult az elso stimu mert akkor mar keso volt.

szerinted?van ilyen ugye,marminr hogy tul nayg a meret es azert nem sikerul. :roll:

Akkor nalatok ismeretlen eredetu meddoseg all fenn?
Nekem is volt egy spontan terhesegem tavaly,meg egy jopar pozitiv tesztem,de egy sem marad meg.

Kép
monyo83

hát igazából a doki ezt így nem mondja ki, nem is próbálkozunk igazán régóta. max egy éve. A másik mindketten nagyon stresszes és túlhajszolt életet élünk, sokszor örülünk ha este látjuk egymást. szóval én inkább ebbenkeresem az okokat, de most mindenestre ebben a hónapban a 13-18.nap körül akármi lesz , csak ez lesz a fontos.
egyébként,ha kapsz tüszőrepesztő injekciót akkor 24-36 óra között kétszer érdemes együtt lenni.
az első előtt pedig jó ,ha a párodnak 3-5 naposak a spermái.
de 5 naposnál semmiképpen sem több. 5 nap után romlik a minőség, ezért tartogatni nem szabad.
igaz nem is szokták:)
k.vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?