Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Húúú jó sokat írtatok a hétvégén. :) Én csak tegnap voltam itthon..egész nap próbáltam helyrehozni a lakást a fiúk után, de nem sikerült :( :D

A gépírással kapcsolatban aki írt. Legkésőbb 2 hét múva kész kellene lennie. Ha gondoljátok meg is lehet osztani az anyagot.
Akit továbbra is érdekel, légyszi írjon privit. :)

Hajny
Barnus baba gyönyörűű! :)

Bepa
Igen, elég magas vagyok, biztos engem láttál, :D de miért nem jöttél oda??? :( (bár csoda hogy felismertél...nem a saját kabátom volt rajtam és úgy éreztem magam...még magamat sem ismertem volna fel :roll: :D
Benedek is Veled volt? lehet hogy Őt láttam :) :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Kazi,
ez a mozgólépcső dolog már régikeletű dolog. Üres babakocsit sem lehet vinni. Volt néhány baleset, ezért. Amúgy egyszer apukám a biztonsági őr kezébe nyomta a babakocsit, hogy akkor vigyázzon rá, amíg visszajövünk:-)
Most már nem próbálkozunk. De amúgy a fentebbi emeleteken már a kutya se nézi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
ment oviba Lili?Hogy van ma?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
nem ment ma Lili oviba, a tesóm szabin van a héten, ő jött ki vigyázni rá. Amúgy ha elvittem volna oviba se vette volna észre senki, hogy beteg, annyira nem látszik rajta semmi, csak álmában köhög csúnyán. Nemsokára megyek haza, megyünk vissza az ügyeletre, ma újra meg kell mutatni. Szerencsére a dokink az ügyeletes.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak olvasni van időm sajna. Szóval itt a hátérben meghúzodva, de figyellek benneteket :)

Hajny,
nagyon édes Barnus! Ilyenkor mindig azt gondolom, hogy nagyon-nagyon szeretnék még egy babát. Imádom őket!!!!

Lina,
Jobbulást Lilinek!!

Kazi,
Annyiszor akartam már kérdezni, csak mindig elmaradt. Hogy állnak az éjszakáitok? A miénk még mindig a rémálom kategóriába tartozik.

Kérdés:
Látott valaki Kecskeméten cipőorr védőd. Már ott tartunk, hogy a gyerekeim nem kinövik a cipőt, hanem lemotorozzák az orrát. Az őszi cipőjük teljesen tönkrement, a télit meg még nem akarom ráadni, mert annak is az lesz a sorsa pár héten belül. Szóval inkább egy orrvédő

A multkor kérdeztétek, hogy mekkora a ló, amin lovagolunk. Hát ekkora :) :
Kép

Kép

Kép
nyhk

Nyhk!
Én régebben hallottam, hogy az Aldöldiben lehet kapni, rendelni a játékosztályon!
Most nem tudom, de kérdezd meg!

Nana!
írtam pü-t!!!

Kép
adrienn021

Estelle,

Én sem hallottam, hogy nem lesz kötelező az NST, viszont én alig vártam, hogy menjek. Főleg Petrusnál. Az a fél óra maga volt a nyugalom, csak rá figyeltem, és hallhattam a szívverését. Az állandó rohanásban ez olyan jó volt!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Csak azért vagyok most ennyit, mert Petrus alszik, Ádám meg csöndben játszik az ágyában, viszont ez nem tart sokáig. Nekem meg kivételesen nincs vasalnivalóm. :)

Ha valakit érdekel!
Katonatelepen kedd és csütörtök délelőtt 10-től baba-mama torna (mondókás fejlsztő torna a gyerekeknek az anyukával együtt). (telefonon lehet érdeklődni: 486-405 vagy 30/ 275-13-48 )

Kép

Kép
nyhk

Adrienn

Köszi ma megyek is arra.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk!
Hihetetlen! :o
Nem fél a csöppség azon a nagy lovon?Olyan kicsi rajta 8)
És TE nem félsz, hogy leesik?
Ádinak hogy tetszik?

Hajny!
Gyönyörű Barni!
Mindig kérjük ám az újabb képeket! :wink:
Na, majd legközelebb jól odaköszönök! :lol:

Kép
adrienn021

Nyhk-a naci Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci,

Köszi, de ez túl nagynak tűnik, meg nagylányos nagyon :). de ha a későbbiekben lesz valami amit kérdezetm, szólj!

Adrienn,

A másik oldalon ott vagyok mellette (csak nem látszom a lótól, számold meg a ló lábait, egyik az enyém :) ). Egyébként nem félnek rajta. És olyan nagy biztonsággal ülnek rajta, hogy az hihetettlen. Ádám ha csúszik, akkor már saját maga igazítja vissza magát. Ő már nem is sokat kapaszkodik, mert csinálja a feladatokat közben.
Félelmetesnek tűnik, de egyébként nam az. Talán egyszer én is felmerészkedem a lóra :).

Kép

Kép
nyhk

Bea Zsolti! nem jöttetek:(

Nana! igazából én is Botit láttam meg, aztán vettelek Téged észre
Bebe apja nyakában volt végig:)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Hajni- De édes Barni!:) Biztos kis "szuszogi". Én már azt várom nagyon, hogy halljam a kisbabám szuszizását...mint egy kis sünike. Nem? :D Azok szuszognak olyan aranyosan.

nyhk-Biztosan nagyon élvezik a gyerekek a lovaglást. Ez valamilyen terápia, vagy csak tanultok lovagolni?Akkor csak "kacsa" a hír! Nem törlik el az nst-t. Biztosan jó lesz.

Lili! Hol vagy? Hogy vagytok? :D

Képzeljétek az egyik ismerősöm nov.1-jén szült, ikreket! Egy kisfiú és egy kislány. Fejenként 2450g-os babákat. :shock: :D És mindezt simán. Gratula! :D

Regina- Miri hogy érezte magát az oviban? Láttam, jól elvolt Virággal.
Én nem dolgozm most. Majd elmegyek a héten, ha jó nektek is vmelyik nap. Vagy gyertek ti! :D

Kép
estelle26

Estelle,
Kifejezetten gyógylovaglás Ádámnak, a végén Petrus "csak" megy egy kört, hogy ki ne maradjon.

Kép

Kép
nyhk

Éva, köszi, jól vagyunk, de már nem tudok mozogni. Jó lenne, ha megszületne.....
Gratulálok az ikres anyukának! Nagyon ügyes! :)

Nyhk, jó rólatok hallani! Örülök, h. így megszerettétek a lovaglást! :)
Baba- mama klub minket érdekel majd..... :)
Az Alföldben én is láttam cipőorrvédőt. Találtál ma?

Hajni, milyen kis csöpp Barnus! :) Nagyon aranyos. El sem hiszem, h. nekünk is lesz hamarosan egy ilyen szuszogónk. :) Ahogy Éva írta. :D
birolili

Sziasztok!

Értem én a mozgólépcsős dolgot,nem azzal volt a gond hanem a hangnemmel,meg hogy hiába mondtam,hogy nekem még sosem szólt,válltig állította,hogy már többször figyelmeztetett :shock: :x

Évi:
megvolt a fogadó,szülői:eldöntöttük idén hazajárós lesz Mirabel.Volt nagy öröm ,meg igérkezés itthon :D
Ma is volt sírás de.Reggel elmaradt.Várunk a héten(a laptopotok érdekében :lol: )!!!Van még skarlátos?

Nyhk:
Nagyon jópofa a lovas kép :D
Éjszakák egész jók!1xkel hajnalban és reggelig kb.8-ig alszik :D Már csak 2x szopizik összesen.
Sajnálom,hogy a tiétek nem alakul,de biztos az lehet a dologban amit múltkor beszéltünk :?
kazi

Hajni:
Barnus nagyon cuki!!! :)

Évi:
Nem semmi az ikres anyuka,gratula neki :shock: :wink:
Kecskeméten szült?
kazi

Sziasztok!

Köszi Barnus nevében a dícséreteket,élöben még szebb.

Lina
hátha otthon gyorsabban meggyógyul Lili,remélem nem mondtak semmi rosszat ma az ügyeleten.

Estelle
hát,még a szuszogását is alig lehet hallani mikor alszik Barnus.Mint akit fejbevágtak,úgy alszik.Meg se mozdul,soxor odahajolok én is hogy halljam szuszog e még a gyerek.Jó az alvókája.

Nyhk
hüüüüü,mekkora paci!Én féltem mikor a húgom ráültetett egyszer egy ekkorára.
Remélem segíteni fog nektek,meg legalább megismeri a lovat.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Estelle
gratula barátnödnek,nem lehet rossz majd ikrekkel. :lol:

Lili
kitartás,,már a finishben vagy naon,írj ha mész szülni. :lol: Kíváncsi leszek Botira,Dora babájára is kíváncsi vaok.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lányok! mindjárt mégres leszek ám!
nem nagyon kaptatok az ötletemre! :cry:
nem akartok talizni?
míg Lili és Dóra egyben vannak?(persze ha el akarnak jönni egyáltalán)
Ha lehetne jó lenne még a héten összehozni! Levire addig apa tudna vigyázni
!
ÍRJATOK!!!(lécci :oops: )

Lili
már nincs sok hátra, kitartás! Úgyis mindjárt itt az idő és szaladtok a korházba!
Aludni tudsz még? Én olyan jókat aludtam, csak ha fordulnom kellett, akkor ébredtem fel! Mivel nagy baba volt Levi a pocakban, (itt kint nem az :cry: ) így nem nagyon volt helye mozogni, inkább alukált. Mondjuk este fél 8 tól mindig fentvolt, de 10 körül már aludt is. :)

Estelle!
Szép nagy babók, ikrekhez képest, és hogy még simán is születtek :o
Graluta!!!

Hajny!
én is sokszor voltam így Levivel, veszi még a levegőt....
sokszor álmomból riadtam és néztem meg.

Nyhk!
Találtál???

Cukker!
Férjeddel voltál! Mind1, majd legközelebb :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
adrienn021

Balim
Ni is áprilisban voltunk és fél évet mondott a doki, közben 2 havonta vizeletkontroll. Na az elsőnél pont előtte kapott AB-t, szóval halottnak a puszi, utána meg most akartam mielőtt megyünk, de megint AB-t kapott. Múlt héten vittünk pisit, de ma elfelejtettem rákérdezni…
Ti h veszitek a pisit? Kisterilizáltam a bigyót, erre belekakilt (életében 2x) aztán újra fertőtlenítetem és sikerült kicsikarni egy annyit ami elég volt.

Adri
Boldog szülinapot utólag is!

Erszényes
Gyopi ma kezdte a bölit. Innentől szinte csak akkor lesz itthon, ha beteg….szóval….izé…átmenni átmehetek majd, de Gyopi nélkül. Persze nem a héten, meg a jövő héten….

Andi
Fejés-maszírozás-szopizás-közben AB. Jó még a borogatás, de ne hidegvízzel, hanem meleggel. Hideg apaszt, de a melegtől ellazul és könnyebb kifejni/leszívni. Nekem apa fejt, meg maszírozott, mert én nem mertem hozzányúlni, úgy fájt.

Kazi
Hát nem semmi a sztorid! Biztos én is kikeltem volna magamból.

Hajni
Nagyon szép Barni!

Nyhk
Nem félted a kicsit azon a nagy lovon?

Kép
Kép
Kép
thymi

Köszi lányok, nem akartam ezt az érzést, Zsófival semmi negatív érzésem nem volt, hogy legyen már vége, elég volt....stb, de most nagyon várom a végét. Olyan fáradt, lassú vagyok, ha elmegyünk sétálni picit, 1óra után elég volt..... ÉS ezt nagyon nem szeretem.

Lina, mi volt az ügyeleten?

Kazi, rám múltkor azért szólt a biztonsági őr, mert fordítva álltam a lépcsőn, Zsófihoz beszéltem. MIre rájöttem, h. nekem mondja, h. forduljon meg hölgyem.....és milyen "udvariasan"..... :shock: Aztán mérgesen figyelt, hogy nem fordultam meg, mert Zsófira figyeltem továbbra is. Teljes extázisba jött a biztonsági őr, hogy van dolga. :D :lol: Gabi azt szokta mondani, h. a biztonsági őr azért van, hogy fontosnak érezze magát. :lol:
birolili

:?: Adri, mikorra gondoltad a talit? Melyik napra? Mert én már szinte tele vagyok a hétre. És hol? Jó hideg van már. Egy benti tali lett volna jó vhol...... :?:
birolili

Hajny, nagyon édes Barnus!
Én meg ma Sygék Ricsikéjével babáztam, annyira drága kis pofi, a csajoknak meg diavetítőztünk :D !

Kazi, hát nem mondom, h ugrált Hanna, h reggel van,és kelünk, de azért viszonylag időben odaértünk, sőt még én sem késtem el....., sírás se volt,szerencsére.Az olyan jó,amikor délután olyan szorosan átölel, olyan könnycsorgató....Jót pihentünk ,igen, Anyukámék meg jót unokáztak :D . Nálatok messze laknak a nagyik? Olyan vicces vag, 3 ember hívja Hannusnak Hannát, az egyik legjobb barátnőm,az egyik óvónő,és Te, és Ti 3-an nagyon hasonlítotok egymásra, külsőre is, de amennyit ismerek Belőled , belsőre is :D .
Biztonsági őr :evil: -no comment.

Nyhk, hű tényleg milyen nagy egy ló!Ádi nagyon ügyes lehet rajta!Petrus is gondolom élvezi!

Kép
seriff

Adrienn,

Nem jutottunk el az Alföldig :( . Az a baj, hogy sokszor sokat tervezek be, és a felét sem sikerül elintézni. De a héten még tervben van.

Milyen talira gondoltál? Gyerekestül vagy annélkül?

Köv. kérdésem:
Valaki volt már Élő Vércsepp analízisen?

Kép

Kép
nyhk

Hajni!

3× költöztünk,mióta együtt vagyunk,most 9-én lesz 5 éve,az kb.1.5 évenkénti költözés,itt egy éve lakunk,lassan időszerű lesz :lol: csak vicc volt,megpróbálok beletörődni,csak piszok messzi van az ovi nekem,így már most tiszta ideg vagyok,mi lesz ha oviba kell járnia Donátnak :? Csodaszép Barnus,annyira vágyom ilyenkor mindig egy puha babaillatú csöppségre :oops: de aztán gyorsan elhessegetem a gondolatot :lol:

Nyhk!

De klassz ez a lovas kép :) Alig látszik Petra rajta :lol: Engem nem tudnának rábeszélni,hogy egy ekkora állat közelébe menjek :lol: Észrevehető haladás-változás Ádámnál,hogy lovagol?

Balim!

Ez szuper,hogy Eszternek nincs baja 4 hónapja,örülök neki! :D
Vendég

Sziasztok!

Hát a tali? Mind1 hogy gyerekkel vagy anélkül! (mondjuk ha lehet én itthonhagyon Levit, mert rájött, hogy tud menni ha fogjuk a kezét. Vele úgy sem tudnék semmit csinálni 8) :oops: )
A lényeg, hogy talizzunk!!!!
Lili!
kévázóra, vagy teázóra gondoltam!
én sem akarok ebben a hidegben kintlenni(amúgy is fel vagyok fázva, mennem kell majd dokihoz :cry: )
Mondjuk mit szólnátok a péntekhez?
Hmmmm?
apa 2 után jön haza, kb 3-fél4től nekem jó lenne!

Kép
adrienn021

Ja,és van egy iwiw meghívóm! még 17 napig!
ha kell írjatok!

Kép
adrienn021

Nekem a péntek még jó lenne. :) HA még 2in1. :D Dóra szavaival élve. (Főleg, ha Dóra 2in1. :D )
birolili

okés, Lili, de hol gondoltad, én sajna nem ismerek jó helyeket :oops:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

nyhk: húúúú de pici a lovon! Úgy látom az arcán, hogy nagyon élvezi... :wink: :lol: Én nagyon félek a lovaktól, pedig szeretnék még lovagolni is megtanulni csak hát az anélkül nem megy h odamenjek hozzájuk... :lol: :lol: :lol: :roll:

thymi: hogy bírja Gyopi a bölcsit eddig?? Mesélj már annyira kíváncsi vagyok!! Persze h szólóban is jöhetsz, meg majd jövő 7 végén (csüt, avgy péntek) én is meglátogatlak (hamarabb azért nem, mert addig nem leszünk itthon...) ha neked is jó. :wink: :lol: :lol:

donoé: látom akkor ti is költözősek vagytok. :) Mi is azok voltunk egy ideig (2 év alatt 3 helyen laktunk) , de mostmár ötödik éve ugyanott lakunk, szal 7 év alatt nekünk ez a 4. otthonunk. :)
Majdcsak megtaláljátok ti is az igazit... :wink: :lol:

Adrienn: nekema péntek pont nem jó, mondjuk a 7-en nehezen lenne jó bármelyik is, no kocsi+ az uram reggel fél8-tól este 10-ig dologzik, egyfolytában, péntek estig... :cry: Ja és viszi a kocsit is...
Viszont nálam lehetne a tali ha nem találtok jobb helyet, fogadóképes vagyok, mindenkit szívesen látok aki ráér. Hajny úgyis jön hozzám...

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Hajni, edes Barnus baba! :D Tesod meg olyan ismeros... :wink:

Nyhk, Petrus milyen ugyesen uli meg a lovat! :D Klassz, hogy igy bejott a gyerekeknek a lovaglas.

Kazi, biztonsagi or :shock:

Adri, jo otlet a tali, de en mar nem merek messzebbre menni, buszozni meg plane. :( Pentekig meg mar jo volna megszulni! :D Tali a korhazi bufeben? :lol: (Bocs, ezt viccnek szantam :wink: )

Thymi, majd ird meg hogy tetszett Gyopinak a bolcsode! Nevetek van mar?

Lili, meg 2in1! :lol: Kepzeld, meg mindig nem jott vissza az utalas... :evil:

Tegnap voltam NST-en es az orvosom miutan megnezte a kiskonyvben, hogy holnapra vagyok hivatalosan kiirva, mondta, hogy akkor szerdan be kellene fekudnom... :roll: Nagyon szamitottam ra, Bea esetebol kiindulva. Kedvesen, de hatarozottan mondtam neki, hogy nem szeretnek befekudni Kati miatt. Annyiban maradtunk, hogy holnap ujra NST.
Jaj, ezen a heten ki kene csalni Andris! :wink: Valaki kuldje erre a golyat!!! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Adri
hát,ha Erszényesékhez eljöttök az jó lenne.Kiugrok én is akkor Annával.

Ser
ugye milyen jó kisbabázni?Nem kívántál meg egy sajátot hirtelen?
Én is szoktam diavetíteni Annának,mindig ugrál a kép előtt,de azért szereti.

Én most nővéremnél vaok megint,van egy kis elintézni valója,kicsit dajkáltam Barnust,jó betojt a kezembe! :lol: Aztán rögtön vissza is aludt.

Thymi
én is kíváncsi vaok milyen a böli,hogy tetszik Gyopinak?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dora
elszaladok,megkeresem őket.Remélem találok egyet időben.
Tesóm a Kiss Katihoz jár,gyerekorvoshoz,meg itt lakik a Széchenyi városban,A Böbe fagyizó fölött,a Március 15-e utcán.Vagy nem tom.
Naon megy a pozitív energia neked is és Lilinek is,gyors könnyű szülést nektek!

Lili
neked is küldtem egy kis pozitív energiát,ha meg elfáradsz a séta alatt,az normális.Zsúnál is így kezdödött,kijött Barnus utána gyorsan. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny!Erszényes!
hát a KISMAMÁINKRA gondolva, messzi lenne nekik, jó lenne a városközpont valahol!
Nem tudod behozni Erszényeséket?

Dóra!
Én bemegyek, oda is, de ha úgy alakul, akkor neked ott pihenni is kéne! :)
Küldtem a gólyát!!!
De írj, ha van valami!
még tegyél már fel egy képet magadról!!!!2in1! :lol:

Kép
adrienn021

Adrienn: én semmiképp nem tudok bemenni, mert másnap reggel elutazunk, szal azért is írtam h fogadóképes vagyok, csak menni nem megyek már sehova,mert utána már úgysem leszünk itthon 5 napig... :lol:

KépKép
erszényes

Dóra: drukkolok neked, h babázhass már!!! Remélem Andris siet kifelé mostmár!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Lili: sztem neked se lehet sok hátra már. Főleg ha ennyira fáradt vagy, nekem az már a legvége volt... :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Lányok!
Nekem jó hamarabb is, nem kell várni péntekig!
Mondjátok meg,mikor lenne jó!

Kép
adrienn021

Kazi- nem értem. A laptopok érdekében? :oops:
Igen, kecskeméten szült.
Van még skarlátos a csopiban.Ma mész fogadóra?

Kép
estelle26

Nekem a központ lenne a jó talira. DE pénteken kívül egyik nap sem jó. Beteltem. Holnap hozzák Boti szobájába a szekrényt, délután nst, Dóra, hányra mész? CSütrötökön is programom van....
DE jó lenne, ha nem kellene befeküdnöd! Andris, Bújj elő!!!!!!! Egyébként én is a hétre tervezem a szülést. :) :lol: :roll: ( ÉS Botika? )
REggel hívtalak, pont az utalás miatt! MEnniyt szivat ez a nő! Kerüljétek szutyurit, vaterán, teszveszen, és a babazsobán! VAgyis a www.játsszvelem.hu - t is! Ez a nő nem igaz!

Erszényes, hova utaztok megint? Olyan jó nektek, h. mentek mindenfelé..... én ezt a tehetetlenséget nem szeretem.
MIért nincs olyan, h. na, pont ekkor fog elő bújni kismanó? Annak örülnék a legjobban! :roll: :lol: A várakozás a legrosszabb. sztem.
birolili

Adri: én tuti nem megyek...ilyen időben, és a gyerekekeet se tudom lerakni senhol (no mama)

Thymi: köszi a mailt:)

Dora! már itt az idő??? nem is tudtam azt hittem van még egy heted:)...a protokollt ismerve, hamarosan úgyis kibujcsiztatják Andrist, de remélem jön a Gólya addig. Majd sokat énekeljük Bebével hátha segít :wink:
Kati várja most már, vagy mint eddig???

Nyk! Lovas kép irtó cuki, de én nem merném rárakni a gyerekeket:( nagyon féltem Őket (szörnyű anyós leszek, most tudom)

Gabi
bepagabi

Mindenkinek akinek szüksége van rá!!! :D :D :D
Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Dora
már én is küldtem egy gólyát,remélem megtalálta a címet.Épp egy kislány volt nála,azt mondtam az nem jó. :lol:

Erszényes
annyian voltak a dokinál hogy eljöttem,nem vártam ki a sorom,mindjárt hívom idöpontért.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
láttalak bent délután a központban,sajna autóban ültem,nem tudtam kiabálni.Van valami meló kilátásban?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

bepa!

tegnap beáék késön jöttek már haza, és akkor már nem indultunk el. ma meg szerncsére egy ismerős nekünk adta a babakocsiját és így nem kell venni. bocsi, de köszi.

szülőknek sok sikert.

kinga itt alszik ölemben, azért van a isbetű.

KépKép
KépKép
sbea

Zsolti! Örülök hogy ,megoldódott:)
nem kérdeztem, jól vagytok? Lilla, Kinga bírják még egymást? :lol:

Gabi
bepagabi

Sziasztok

Adri
útólag is boldog szülinapot, tali jó ötlet nekem a péntek nem jó sajnos :(

hajny
meló
reménytelen voltam az auchanban meglréredzni mert láttam kiirva az árufeltőti állást de Tibor mondja hoyg oda ne menjek mert messze is van meg 7 végén hova teszzük a srácokat ... Mondjuk ebben igaza van ...

seriff
köszönöm a segítséget nagyon kedves vagy és ne haragudj hogy zavartalak :)
holnap megyünk ki a szemészetre meg az audiológiára Sűrgősségi beutalóval sajnos a szemészeti kartonozót nem tudtam elérni csak a szemészeti osztályal beszéltem mondák hoyg kérjek holnap reggel egy időpontot és modjam hoyg fotos és megnézik. Neorológust nem találtam sajnos . De a szemészet után ugy is okosabbak leszünk Ha gond van úgy is egyből vagy felviszem Pestre vagy beszélek a régi kezelő orvosunkal a Kelemen Edit dokinővel Ő úgyis benne van nagyon a dolgokban hátha tudna segíteni ... Vagy előkerítem valahoyga régi Svábhegyes dokinőnk a Berényi Mariennt vele nagyon elégedettek voltukn anno Bár gondolom mennünk kell maja eeg.-re vagy mri.-re ha találnak valmit Remélem semmi gond nem lesz nagyon be vagyok tojva...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ser:
Klassz,hogy szivessen megy Hannus(szerintem így olyan cuki :) ) az oviba,szerencséd vannem úgy mint nekem :(
Örülök,hogy a barátnődre emlékeztetlek,akkor biztos nem találsz annyira lököttnek :lol:
Mamik nem laknak messzi,de anyum még dolgozik,anyósomnak meg nincs jogsija,ide pedig nem jár busz :( Meg olyan körülményes :?

Hajni:
Óóóó azok a régi szép idők,mikor a gyerekek nyakig kakisak voltak 1nap 5x-6x,de szerettem :lol: :lol: :lol:

Dóra:
Megy a drukk++++++ :D Szólj ám, ha menned kell :wink:

Évi:
Nem emlékszel múltkor mikor Lari mérlegnek használta a laptopotot?Akkor jó :lol: Szóval a berendezés érdekében is jobb,ha te jössz :wink:
Mikor várjunk?

Roz:
Csak nincs valami baj???

Adri:
Jó ötlet a tali,de én csak gyerkőcökkel tudok menni,azt is fél5után.
Vagy 6után esetleg gyerekek nélkül
már ha nem jön közbe semmi :oops:
kazi

Roz, a Kelemen Edit sztem még nem dolgozik, még itthon van a kisfiával, nincs még 1éves, de ha tudjátok a mobilszámát,akkor biztosan segít, ha végképp nem megy, hívj,és akkor átmegyek Hozzájuk, tudom melyik házban lakik, meg köszönni is szoktunk egymásnak! Nem zavartál, csak sajnáltam,h nem tudtam jobban segíteni! Bagolyt nem próbáltad?

Kazi,mondhatnám,h Ők is lököttek :wink: :lol: , de neeem ám :lol: :lol: :lol: !

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?