Megküzdöttünk az internettel.
Már harmadik napja döglődik, és már másodszorra csinálják meg. Panaszra annyira azért mégsem lehet, okom, mert két nap alatt kétszer kellett már valami "komoly rendszerhibát" elhárítani, és végülis van net. Egy ilyen netfüggőnek, mint én, végülis ez a fontos.
Ma 9-12 között kellett volna jönnie a gázosnak, egy kis garanciális melóra, így itthon maradtunk. Naná, hogy nem jött, de még csak nem is szólt.
Pedig ma volt Szabi babatalija. Igaz, oda egyébként sem tudtunk volna menni, mert Szaszamaszat tegnap belázasodott. Mára már semmi nyoma, nem tudom, mitől volt, ahogy jött-ment.
Natival meg el kellett volna mennem fülészetre, de szintén nem tudtam. Különösebb baja neki sincs, csak nem múlik el az orrcsorgás vagy egy hónapja, úgyhogy vszínűleg van vmi góc, amiatt nem gyógyul meg teljesen. Persze ez is ugrott.
Dokinénit majd hívom jövő héten, sajna nem valószínű, hogy addigra meggyógyulna. Bár úgy lenne.
Roberta,
Hasonló cipő annyi volt, hogy Szabi születéséig nem voltam távol Natitól - 21 hós volt. Kórház egy hét volt, egyszer jöttek be meglátogatni. Semmi gond nem volt, pedig én is tartottam tőle. Addig max reggeltől délutánig volt távol tőlem párszor. Mi majd 1,5 éves koráig együtt is aludtunk, mert éjjel is szopizott. Ennek ellenére sem.