Jajj ne máááár....Mikor jönnék, senki nincs itt? Olvasgattam eddig, hát téma az van. Mivel mától apával egy szakban vagyunk, nem tudok annyit lebzselni a gép előtt, mint máskor.
A súly gond nálam is megvan.1 év alatt sikerült 8 kilót magamra szednem... Áthelyeztek, és a mostani amolyan ülő munka, ami meg is látszik rajtam. Azelőtt álltam egész nap, meg mozogtam. Bár most sem vagyok kövérnek montható, 172 centihez 66 kiló. Párom nekem is mindig mondja, hogy csinos vagyok igy, de azért engem a hasam meg a méretes melleim zavarnak.
58 kilósan láttam magam szexinek, akkor minden ruha jól állt még rajtam. Na de fogyózni én sem tudok, voltam már 70 kiló is. Akkor próbáltam nem enni, de nagyon hisztis voltam tőle, sokszor voltak sirós napjaim. Én is igy vagyok vele, hogy baba előtt nem fogom sanyargatni magam, majd talán szoptatáskor lemegy.
Natasa, azért kérdeztem apa életkorát, mert azt hittem fiatalabb nálad esetleg, és azért fél még egy baba jövetelétől. 34 évesen akkor már csak egy kis biztatás kell neki, meglátod, majd ő fog könyörögni neked!
A szexet én akkor nem kivántam, mikor fogamzásgátlót szedtem. Nekem nagyon levitte a libidómat, főleg az elmúlt 2 évben. Na de mióta nem szedem....
Apának elég jó az étvágya, szóval a hullámhosszal nincs gondunk.
Itt mindenki férjnél van? Nekünk lehet, hogy a baba előbb lesz, mint házasság...de manapság talán ez nem akkora gáz, mint régen.
Márti, mizu veled????A hőd még mindig fenn?