Sziasztok!
Köszi a
:(:( -kat.
Most nem vagyok szomorú, ez van, megyünk tovább.
Talán kicsit könnyebb volt hogy előtte volt lehetőségem végig tesztelni és nem ért meglepetésként a dolog.
Most inkább a karácsony gondolata foglalkoztat, mindjárt itt van. Készülni akarok, feldíszíteni a lakást, mézes sütit sütni, ajándékot csinálni. Tökre be vagyok sózva.
Jah, meg narancs lekvárt főzni, ez szintén nagyon fontos projectje az elkövetkező napoknak.
:D:D:D
Ti készültök valamivel?
Czinkeb.!
Köszi, de sehogy sem.
:D
Az egy következő project lesz, a fejemben levő ezer millió közül.
Nálam ötletben sosincs hiány. Sőőőt... inkább túl sok van.
:D
Szurikat mikor kell kezdeni?
Vicky!
Sajnálom.
Bár én nem vagyok nagy tudósa a dolgoknak, de szerintem most aztán meg pláne ne siesd el a closty beszedését. A barna nem mensi... Inkább hozasd meg és utána számold az 5 napot.
Sikerült beszélni a dokiddal? Mit mondott?
Lona!
Jobban vagy már?
Érdekes ez a jön megy hányás dolog. Passsz, én semmit nem tudok mondani rá. Jéghideg citromos víz kortyonként, ennyi. Sajnálom.
Lilianyuka!
Sajnálom hogy nektek így alakultak a dolgok.
:(:(
Talán... talán nem kellene most a lányodnak küszködnie, de ahogy Te is írtad, ezt már sosem tudjátok meg.
Nem raknál fel róla vonalzót? Ez ilyen feledékeny nőciknek mint én, megváltás ha az orra előtt van mindig, hogy kinek mekkora a csemetéje...
Tükörke!
Örülök hogy jelentkeztél!
Hajrá nektek apával!
Hajni!
Hát ez elég patt helyzet.
Részemről is baromságnak tartom... Elhúzzák a mézes madzagot az ember orra előtt, aztán meg nem segítenek.
Rambóka!
Eljött a pillanat amikor felhívom az endo dokit. Kicsit bizonytalan vagyok az ügyben... vagy mégsem?!
Ide nekem egy gyereket de azonnal, minden bajom elmúlna.
:D:D:D
Szép napot!
Monee