Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mamacka: őszinte részvétem.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Bartika!
Ez a Kolping-ügy elég rosszul hangzik! :evil: Sajnálom, hogy így jártatok vele! Ez a reggel hatos takarítás a legdurvább, mert az nem is a többi vendég hibája, hanem egyértelműen a helyé.

Angi!
Örülök, hogy Lidi meggyógyult! :D
Mi a seprűvéna? Én csak tippeltem, hogy megpattant egy ér, mert érzésre is olyan volt, meg a látvány is, de nem tudom, mi lehetett ez.

Karácsonyra mi valamilyen Thomast akarunk venni. Most ő a menő, meg persze Elmo. :wink:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Mamacka:
Nagyon sajálom és őszinte részvétem!!! :(
Tényleg sokat segít, ha így tudsz róla beszélni és hogy a családja vette körül édesapádat!!

Bartika:
nem semmi, amit írtál a Kolpingról...

Meli:
örülök, hogy írtál!! tényleg szuper munkát találtál, természetesen irigyek vagyunk :D

Lidke:
Seprűvéna
Nem betegség, bár sokszor visszértágulattal együtt fordul elő fiatal nők combján az egy-egy pontból „seprűszerűen” szétágazó, kék színű kis vénákból álló elváltozás. Kialakulásában örökletes tényezők is szerepet játszanak. Kezelése elsősorban szklerotizálással (injekciós beavatkozás) történik, új terápiás eljárás az ózonkezelés. Megelőzésében nagy jelentősége van a rendszeres testmozgásnak.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Mamacka:
Nagyon sajálom és őszinte részvétem! :cry:

Megvolt kukucska és nagyon boldogok vagyunk! :D

A kiskönyvbe ezeket írták:
Szívműködés: szabályos
Placenta helyzete: mellső fali
Magzatvíz mennyisége: megfelelő
Négy végtag, ép koponya
DBP=38,1mm
LF=20,1mm
Ultrahang szerint 16/17 hetes terhesség, fejlődésben :D

És a neme:
Kép

Puszika Nektek
Vendég

Mamacka: Őszinte részvétem! Nagyon szépen, meghatóan írtál, kívánom, hogy sikerüljön mielőbb megnyugodnotok!

Bartika: Pü-ben írom a címet :) Kösziiiiiii :D

Húúúú én meg azt hittem, hogy mi vagyunk teljesen normálatlanok, hogy anno nekünk sem jött be a Kolping, mikor mindenki ódákat zeng róla :roll: Ez az a hely, ahova apával közös megegyezéssel többé be nem tesszük a lábunkat. Mi totál elégedetlenek voltunk, annyi pénzért, amit otthagytunk, nem azt vártuk, amit végül kaptunk.
Viszont Zalakarosra bármikor szívesen visszamennénk :)

Lidke: Azért óvatosan a takarítással, remélem a pihenésre is odafigyelsz! Tök jó, hogy Keve ilyen gyorsan visszazökkent :)

Angi: Szupi, hogy Lidi újra a régi :) Mióta mi itt lakunk Szentendrén, még egyszer sem volt időnk bemenni a városba csavarogni :roll:

Tünde: Ilyen seprűvénám nekem van sajna, nagyon utálom. :evil: Jó, hogy írtad, hogy milyen kezelések vannak rá, lehet egyszer beruházok egyre. Én ezer éve rendszeresen sportoltam, mégis előjött, szóval a mozgás nem igazán jó megelőzésre. Vagy én vagyok defektes :oops:

Meli: Gratula a szép eredményhez, és a kukihoz! :) Nevet választottatok már?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok! Csak egy gyors bekukkkkk....

Marcsi!
Fogadd részvétünket! :cry: Sok erőt, és kitartást kívánunk nektek!

Meli!
Cerkahuszár. :):):):) Kiskukist szerettetek volna? (tudom, tök mind1... ;)

Alex megint taknyi, és köhög... :( De amúgy a közérzete nagyon jó.
Nem tudjátok honna lehetne szerezni, nem drága, vastag, bélelt nadrágot? Aláékat kiviszik még a levegőre, és ahogy nézem a nadrágjait, térdel rendesen. Van a bölcsibe váltó gatyója, de amikor kimennek, akkor azt adják rá, amibe vittem. Én vagyok a balek, mert bélelt farosba vittem ma is, és ne tudjátok meg, h hogy néz ki a gatyája. Ami ilyen bélelt, az mind márkás, szép nadrág, ami meg a bölcsibe való, azt meg nem adják rá kint. Meg vagyok lőve... :(

Én meg voltam dokinál jól. Kistesó nem lesz, csak simán nem állt még be a mensim. Mondjuk tudtam, h nem vagyok terhes, mert ugye valahonnan dereng, h milyen az, amikor terhes vagyok. :)
Írt fel másik bogyeszt, meg nem mondom mi a neve. :) Tényeg, szed valaki még cerazette-t? Van még 2 origi...

Nah, megyek, nlzem a sofőröket. Pusztulunk apával rajta... ;)

Kép

Kép
nancsika

Köszi Lányok!

Apa most marhára büszke magára, mert szinte az eléjétől biztos volt benne, h kisfiú lesz.
Egy reggel el is kaptam amikor a lakást szemlélgette és bőszen bejelentette, h festeni kéne, mert olyan lányos szinek vannak :lol:

Nevek:
Kislány név: Jázminka
Kisfiú: Botond (?)

Én szivem szerint még egy lányt szerettem volna, Apa "sörivó cimborát".
De, most jobban örülök én is a kisfiúnak, mint a kislánynak

Így legalább egyenlő a nadrágot viselők száma a szoknyát viselőkkel :lol:
Vendég

Vali, Bartika: mi 5 éve voltunk a Kolpingban, és bár alapvetően nem éreztük magunkat rosszul, az ár-érték arányt nagyon durvának éreztük, mert szerintem nem rossz, nem rossz (mondjuk jónak tuti nem mondtam volna), de annyit nem ér, mint amennyit kérnek érte...

cory
Budapest

Köszönöm mamik!

Hoztam képeket...

Unokatesókkal
Kép Kép Kép

Szomorú ősz
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Meli,
szuper, hogy minden ok és az is klassz, hogy rendeződik a nemek aránya otthon. :wink:
Vali,
lézerrel is kezelik a seprűvénákat. Ha majd sok pénzem lesz, akkor én is megcsináltatom. :D Hú, pedig naagyon fini forró csoki van a szentendrei Szamos cukiban. Majd egyszer nézz be oda. :)
Nancsi,
de jó, hogy jöttél. Sajnálom, hogy Ala beteg.. Kenguru Goldban nézted már a gatyót?
Mamacka,
szépek ezek az őszi képek. Pocid is alakul már. :)
Cory,
teljesen így van, amit írtál a Kolpingról. Mi is pont ezt mondtuk ma a barátnőmmel.

Pussz. Lépek vasalni.
angi79

Meli
Gratulálok a pöcköshöz! :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihó!!!

Nincs nagy pörgés errefelé mostanában, pedig az idő is pocsék, arra nem lehet most fogni, hogy mindenki csavarog ...

Nancsika: Vastag, bélelt, szívfájdalom nélkül leamortizálható bölcsis játszógatya engem is érdekel. Ha találtál, szólj, mert én is vadászok rá!

Meli: Nem csoda, hogy apa kezdettől olyan magabiztos volt, elvégrre ő csinálta ezt a gyereket :wink: :lol:

Cory: Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen véleménnyel a Kolpingról. Mondjuk annak idején ezt meg is írtam nekik, mert volt valamiféle megelégedettségi kérdőív-szerű a szobánkban. Na azzal bizti nem reklámozták magukat.

Mamacka: Ismét szupi képek, de ez már nem is meglepő tőled :)
Áron mindig ilyen kis nyugodt, mint amilyennek a képeken látszik?
Nagyon szépen alakul a pocid :)

Angi: Forró csoki???? Nyami. Imádom. Asszem hamarosan muszáj lesz beugranunk kicsit :wink:

Lézeres seprűvéna kezelés mennyibe kerül? Hátha meg tudom oldani egészségpénztárból ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Meli:
de jó!!! 1 lány - 1 fiú :) , aranyos lehetett a férjed. Nálunk az enyém is tudta, hogy itt csak lányok lehetnek... :P

Vali:
hogy bírják a gyerkőcök az utazgatást? és Te?
melóhely milyen??

Anita:
hogy van Boti???

Nancsi:
a Fóti úton van két angol turi, ott nem nézted???

Vali:
én játszóruhát a C&A-ban, Corában, Auchanban, Tescoban is vettem már vagy bármelyik turiban.

Mi még nem voltunk a Kolpingban, de ezek után nem is megyünk.
Nekünk a Debreceni Aquaticum jött be nagyon

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka, őszinte részvétem édesapád miatt.

Vali, Nancsi, játszóruhát én is olyan helyeken veszek ahol Tünde is .
Pl. ovi kezdés előtt 1000-ért vettem melegítőgatyákat a tescóban.
Oké, nem túl jó minőség, de az oviba príma. :o
Meg aztán turkáló.
Azért, hogy szétbarmolják(pl. a térdüket folymataos kocsitologatás mellett a földön mászva, ) prímán jó a turis.
Levente volt gatyagyilkos, mindig lyukas volt a térde :roll:

Meli, gratu a kispöcsöshöz!!!!! :D :D :D

Kolpingba mi se hiszem, hogy megyünk, (egyszer akartunk, de nem volt szimpi, hogy 2 hónappal előtte már nem volt hely)
Nem ismerem a helyet, de nekem nem szimpi ez a nagyon ajnározás, amit csinálnak vele(aztán tessék, nem is olyan jó) :roll:
Viszont nekem meg a Fagus jött be Sopronba(meg még van egy-két liblingem :wink: )
Tünde, Debrecent mi is ki akarjuk próbálni :wink:

Mamacka, Lidke, nagyon helyes kis pocakotok van :D

Era, Martin dühöngője nagyon jó.
Akkor ezek szerint nem lesz ház csere??

Eszti, arcod hogy alakul???

Anita, Boti??
Sikerült a vétel?

Angi, őszi szünet eltelt(szerencsére), egyszer-kétszer szét b×××ták az idegrendszeremet, de azon kívül nyugodt volt. :lol: :lol:

Az uram telefonszámát meg képzeljétek el valaki felrakta egy szexoldalra. :shock: :shock:
Most zaklatják a szexre éhes pasik :lol: :lol: :lol:
Vagy valaki eltévesztette a számot, vagy valaki szórakozik vele :lol: :lol: :lol: :lol:
tök vicces :lol: :lol: :lol:

vas

Jó reggelt!

Tünde: Utazgatást sztem a gyerekek jobban bírják, mint én :oops: Mire hazaérek, teljesen hulla vagyok. Reggel fél 7-kor indulunk, 7-negyed 8 között szórom ki őket a bölcsinél, sulinál, aztán meg buszozok be a melóhelyre.
Délután muszáj fél órával hamarabb lelépnem bentről, mert különben nem érek oda 5-ig Alizért a bölcsibe. Már 2x így is ő volt az utolsó, de nem igazán vette zokon. Én annál inkább. Ha nem kell mennem bevásárolni, jó esetben este 6-ra érünk haza :roll: Utána meg a szokásos vacsorát adni mindenkinek, meg Vincével is kell még kicsit tanulni. 9 után esek össze. De remélem idővel belerázódom.

Debreceni Aqutaticumba Tibinek van két kedvezményes belépője, ha akartok menni, szólj, szívesen odaadjuk. Asszem november 30-ig lehet felhasználni. Mi nem hiszem, hogy megyünk, nektek meg ennyivel is kevesebbe kerül. Mert amúgy szerintem elég húzós :(

Ildi: Vincének még tavaly is el kellett vinnem jó pár gatyáját a varrónőhöz, hogy foltozza meg a térdét, mert még a suliban is képes volt leamortizálni :shock:

Auchanban, Corában néztem mostanában bélelt gatyákat, de én nem találtam :( Ma megyünk C&A és Auchan felé is, majd körbepásztázom mégegyszer.

Szextelefon :lol: :lol: :lol: Az urad is ilyen viccesnek találja??? Nem is gondoltam volna, hogy tényleg ugranak még az ilyenre. Annyi hirdetés van már mindenfelé, hogy én úgy gondoltam, már túlkínálat van.

Eszti: Fogad (helye) hogy van? Jobban vagy már?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Kolping: szerintem annak nagyon jó hely, akinek nincs autója, mert tényleg nem kell vinni semmit a gyereknek. Meg engem idegesített a sok német is.

Ildi: szextelefon :D

cory
Budapest

Vali, az uram ne találja ennyire viccesnek, az előbb próbáltam beszivatni, és Betty-t keresni(ezen a néven tündököl), és ismeretlen számról hívtam, de már fel sem vette. :lol: :lol:
Szóval Betty szexuális élete bezárult. 8) :lol:
Tegnap velem akarta felvetetni, mikor este valaki hívta, de annyira röhögtem, hogy mire felvettem volna, a pasi letette. :lol: :lol: :lol:
vas

Vali, azt hittem, a melóhelyig is kocsival mész :wink: :wink: :wink:
III.-ker-ben van a suli, bölcsi?
Onann buszozol?
Soká érsz oda??

Fél 7-kor indultok?? :shock: :shock:
Úristen!Akkor 6-kor kelted őket??

Urad otthon melózik még??
vas

Cory: Zalakarosra se kellett vinni semmit, extra szuperül felszerelt szobák voltak és szerintem sokkal jobb minőségben + nekem valahogy nyugisabb volt.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ildi: 6 után keltem őket, illetve csak Vincét, Aliz már olyankor ébren van :? Én Vinit teszem gyorsan rendbe, plusz megreggeliztetem, apa meg Alizt. Addigra én már teljes menetfelszerelésben vagyok, így tudunk fél 7-kor elindulni.

Suli és a bölcsi is a 3. kerben van, ott pattanok fel a 86-osra, ami itt tesz le a cégnél. A busznak már elég sok helyen alakítottak ki buszsávot, ezért sokkal gyorsabb, mint kocsival, ráadásul nem idegeskedem a dugóban. Jah ... meg itt parkolni se tudnék, csak vagyonokért :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali:
nagyon köszi és rendes vagy, de idén mi már nem megyünk sehova
kocsira gyűjtünk... :)
akkor jól meg tudtátok szervezni a napi utazást, ügyi vagy

Ildi:
Az aquaticumban úgy van, hogy az árban benne van a szállás (kétszobás apartman, félpanzió, élményfürdő, termálfürdő, játszószoba, rácsos ágy...)
A szállodából egy szál fürdőköpenyben lehet átmenni az élményfürdőbe, mert egybe van építve, ott is van étterem, ha napközben megéhezik az ember.
Hétköznap érdemes menni, mert akkor alig vannak

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Köszönjük a részvétet! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote]A írta:z uram telefonszámát meg képzeljétek el valaki felrakta egy szexoldalra. Shocked Shocked
Most zaklatják a szexre éhes pasik Laughing Laughing Laughing

Jujj ez durva!
Biztos egy "jópofa haver" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ennél már csak az lett volna jobb ha nők zaklatják!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszi Tünde az infókat, tudom, hogy így van, de baromi-baromi drágának találom, még a hétköznapokat is, akárhányszor számoltam, 150 alatt 5-ünknek nem jönne ki. :shock:(hétvége)
Az meg irreális. :roll:
na, megnéztem kíváncsiságból, most miennyiért van, gyors számolás, és nekünk kb. 90 lenne, + 2000/fő/éj az apartmannért.
ha Nasit nem számoljuk, hogy fizetni kell érte, akkor cuzammen:kb. 105 ezer két napra.
Aztán harmadik nap be se mehetünk ezért a pénzért a fürdőbe(csak 1800/fő :roll: :roll: :roll: )
(és ez csak hétköznapra vonatkozik)

Mamacka,hát, igen, valószínű, valami barom haverja szórakozhat ezen a szexes oldalon. :roll:
Na, de ez nem ám csak szextelefon, hanem szolgáltatás hirdető lapocska.
Pasi felhívja Bettyt, időpont megbeszél, mehet a numera :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Hú, Vali, akkor be vannak osztva a perceitek reggel is, meg este is :)
Gratulálok, hogy ezt ilyen jól megtudtad szervezni, meg lebonyolítani.
Én nem tudom, egyáltalán tudok -e majd valahol melózni, aztán meg összeszedni az összes gyereket.Áááááááá................, kizártnak tartom :roll: :roll: :roll:
Max. 4, vagy 6 órába esteleg :roll:
vas

Mamacka: részvétem :(

Meli: gratula a kukihoz :)

Angi, Ildi, Tünde: köszi az érdeklődést. Úgy tűnik a rotát kaptuk meg :(
Többieknek: Botinak péntek este óta iszonyat durván megy a hasa, szombat éjszaka hányt is. Szombat óta nem eszik semmit. Tegnap egy kevés tápit, majdnem egy egész almát, pici leves levét, de éjszaka brutál hasgörccsel ébredt és indultunk a kórházba. Közben ügyelettel beszéltünk,mondták, inkább várjunk még, hátha a 3 fosi után megkönnyebül. Úgy is lett. Ma jött meg a tenyésztés, negatív. Innen van egyelőre, h rota, mert állítólag azt nem mutatja, és ez már az 5. nap lesz. Ez húzódik el ennyire. Szombat este volt a gáz, akkor inni sem akart, akkor is már vinni akartuk be, de aztán csak el kezdett iszogatni. Ma már ivott 2x 40 ml tápit, ami egyelőre benn is maradt. Nem alszom éjszaka, mert sokszor öltöztetem át, annyira folyik a kaki :( Ma délután megyünk még be a kórházba a gyermekosztály vezetőjéhez. Állítólag, nem nagyon lehet megúszni infúzió nélkül, ha tényleg a rota az. Mondjuk már nem is bánom, csak legyen megint olyan, mint eddig Botucim. Ha kell is az infúzió, de szerencsénk van, megkaphatja a nappali klinikán, és jöhetünk is haza utána. Na, majd kiderül.

Sziasztok.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jujj, Anita ez nagyon durva. :(
Szegény kis Boti.
El is hiszem, hogy inkább már nem is bánod az infúziót, tényleg , nehogy valami gond legyen.Levente is kapott kétszer, és megúsztuk a kiszáradást.
belőle is minden kijött,alul-felül.
De neki nem tartott 5 napig.
Rota elleni oltáson nem gondolkodtál??

Az, hogy infúzió utáan hazmehettek az tök jó.
vas

Most olvasom, hogy a rota elleni oltást csak csecsemő korban lehet beadni :shock: :shock: :shock:
nem is tudtam :roll:
vas

gondolkodtam már régen, csak akkor már kiestünk a határidőből :(

Botitesó tuti kapni fogja....

Indulunk, 3-ra várnak minket.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita:
nagyon sajnálom, hogy ilyen beteg szegény kis Boti!!! :(
még annyit, hogy ilyenkor ne adj neki semmilyen tejterméket, merthogy írtad tápit kap, inkább bármi más folyadékot!!

Ildi:
hááát, igen, nem olcsó....
viszont az uccsó nap is ingyé lehet ám az élményfürdőbe menni, adnak kupont és a csomagokat is el lehet helyezni a csomagszobában, mi is este 7-ig voltunk ott, aztán indultunk haza

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vas
És amikor a mi gyerkőink voltak csecsemők még nem volt ilyen! :(

Anita
Jobbulást a csemetének!
Tejterméket tényleg nem jó ilyenkor erősíti a tüneteket! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szerencsére itthon vagyunk. Már tegnap este is.
Szóval, nagyon kedves doktornőt találtunk, aki egyébként korábban az újszülőttosztályon dolgozott, és Botimat akkor is mindig ő nézegette. Aranyos volt és nagyon jó fej. A lényeg,h egy tünete sem jelentkezik a kiszáradásnak. Nagyon megdícsért minket, azt mondta, mindent szuperül csinálunk , mert elmondása szerint ritka, h ennyire ok a bőre, nyelve ennyi idő a sok fosi és nem evés után is a bébiknek. Szóval egyelőre megúsztuk az infúziót. Doktornő javaslata,h még két napot várhatunk, ha szombatig nincs nagy javulás, akkor kapja a nappali klinikán az infúziót, de aztán jöhetünk is haza. Most a Normolyt-tal próbálkozunk, mint sópótló (ilyenek az elektrolytok is - eddig egyiket sem itta meg B.), na meg, smecta helyett az ORS 200-t. Egyébként bíztató, h mikor felébresztettem Botit, mert indulni kellett, mondta,h ebéd Persze egy kekszen kívül nem ment le más, na, de örültem nagyon, h ő kéri. Tápit iszogat, mehet tovább Tünde, sőt kubut is, sőőőt, mindent, amit megkíván ehet, ihat, kiv. a túró rudi, krémtúró (ezeket amúgy sem kap). Kefír, joghurt (különösen az actival) jöhetne, ha enné.

Ja, h rota vagy sem, csak vérvételből lehet megtudni, de egyikünk sem erőltette ezt. Lényeg,h végre meggyógyuljon. (Ha szükséges, legfeljebb szombaton vért is vesznek, ha kell az infúzió.)

Mai nap nagyon reményteli, bízunk benne, h nem kell az infúzió. Ma már eszegetett kevés rizst és egy-egy fél activalt, na és rengeteget iszik. Kaki reggel volt utoljára, az is bizakodásra okot adó állagú. Jajjjj, remélem, lassan újra a régi lesz. Kedve jobb, erősebb is, már ugrált a kanapén :D Nem is gondoltam, h ennek még ennyire fogok örülni :wink:

Mi is nagyon készültünk még az idén a KOlpingba, de lehet visszamegyünk a Karosba. Az nagyon tuti volt, nagyon bejött.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, és eddig is csak orvosi engedéllyel itta a tápit (azt is csak 2 napja), magamtól nem mertem, mert én is tudom, h felerősítheti a tüneteket.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory: Zsomának boldog névnapot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: köszönjük :)
Jobbulást Botinak!

cory
Budapest

Anita: Jobbulást a Te kis Botikádnak!!!!!!!!!!!!!!!Vigyázzatok magatokra!

Vali: Minden elismerésem a TIED!!!!!!!Nagyon ügyes vagy hogy megtudod oldani! És legalább megéri? Úgy értem anyagilag!( ha nem vagyok indiszkrét!)
Vendég

Sziasztok lányok!
Tudom ezer meg egy éve nem jelentkeztem...de iszonyú sok minden történt Velem..és hát sokszor kedvem se igen volt senkivel beszélgetni.
Tömören:
Egy hónapja elkőltöztem a férjemtől, feljöttem a gyerekekkel Pestre. Most egy bérelt lakásban lakom, Kitti, Krisztián, Szófi van Velem.
Anett ott maradt az apukájával...neki ott a sulija, a barátai, a fiúja...nem akartam ráerőltetni, hogy Pesten éljen.
Visszamentem dolgozni, Gyes mellett a kórházba, mert Szófit nem vették fel bölcsibe, hosszú várólista van.
Szófica 20 hónapos, iszonyúan, akaratos, dumás, és imádnivaló.
Igazi nő!
Krisznek nem tett jót a sok otthoni vita, komoly viselkedésbeli problémák vannak vele, úgy gondolom el kéne vinnem egy pszichológushoz. Kitti pedig továbbra is RG-zik Ő jól van csak az a "kamaszkor"...Szóval ennyi...majd kicsinyítek le képet róluk és teszek fel.
Pusszancs mindenkinek:
Csema=Mariann

KépKép
csema

Csema!
Örülök, hogy jelentkeztél, húú, nem lehet most könnyű Neked :(
Az élet kiszámíthatatlan...
Remélem minden jól fog ezentúl sikerülni!!!!

Szófi Pesten jár akkor bölcsibe??
Majd a nyugodt lesz az életetek, akkor kisfiadnak is könnyebb lesz!
Puszillak!!!! és írj gyakrabban!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Köszi Tündi:))
Nem Szófi nem jár bölcsibe, hosszú várólista van, úgy dolgozom, hogy hétvégenként és éjszakázom ami azért rossz , mert sokkal több most a munkánk, és mikor haza megyek nem tudok lefeküdni, mert Szóficám otthon van így elég fáradt vagyok folyton.
Én is remélem Krisz rendbe jön, de nem könnyű neki sem ragaszkodott az apukájához, és bár Ő velem akart jönni érzem, hogy hiányzik neki..és ezért komoly lelkiismeretfurdalással kűzdök.
De az is nagyon rossz volt már amiben az utolsó évben része volt.

KépKép
csema

Csema: örülök, hogy látlak :) Az életed nem lehet egyszerű most sem, de remélem, most már jobb lesz, hogy elköltöztetek. Várom a képeket :)

cory
Budapest

Akkor az ígért képek a srácokról:
Kép A lányokkal

Kép Anett

Kép Krisz

Kép Szófi és a popsikrémes pakolás :)

Kép Szófi öltözik:)

KépKép
csema

Köszönöm Cory:)
Bizonyos szempontból nyugodtabb...bizonyos szempontból problémásabb...de igyekszem:)

KépKép
csema

Csema!

Én nagyon sajnálom, :( azt hinné az ember ennyi együtt töltött év után, már semmi ilyesmi nem történhet....és mégis.

Anett de jó nőci!!!! :lol: :D Persze a többi gyerkőc is nagyon szép! :D
Vendég

Meli:)
Féltem is Őt, főleg, hogy apánál van:)))
Belelestem ám Bogi naplójába és igen cuki:)
És gratula az új pocaklakóhoz!

MINDEN ÚJ POCAKLAKÓHOZ GRATULÁLOK...AZT LÁTTAM TÖBBEN IS VANNAK:)

KépKép
csema

Csema,
jó, hogy jöttél. Sajnálom, hogy így alakult... Nem lehet most könnyű Neked. Remélem felveszik Szofit és akkor kicsit talán egyszerűbb lesz a munkába járás. Melyik kerületben laktok? A gyerekeid gyönyörűek. A kicsin jót nevettem, édes ahogy öltözik. :lol:
Anita,
hogy van Boti???

HAVAZIK!!! :D És még nincs overálunk... :?

Ma voltunk Lidivel a Művészetek Palotájában. Minden vasárnap 10-től vannak ingyenes gyerekprogramok. Van játszóház, hangszerek, kézműves foglalkozások a nagyobbaknak és előadások is. Jól éreztük magunkat, megyünk máskor is. :)

Marciknak boldog névnapot!!

angi79

Sziasztok

Meli
Gratula a kukishoz!!! :lol: :lol: :lol:

Vali
Egyébként majd Szentendrére fognak járni?
Hajrá a holnapi vezetéshez! :wink:

Ildi
Neked is! :wink:

Anita
Remélem Botinak már kutya baja. :) Nagyon sajnáltam szegényt. :cry:

Cory
Zsomának boldog névnapot! :)

Anna
Van valami híred??????????? :?: :?: :roll:

Csema
Örülök ,hogy írtál.
Ami történt a családoddal, azt nagyon sajnálom. :( Hol laktok most, ismerősnél? Húú de nehéz lehetet ott hagyni a három gyerkőcöt. :cry: A képek nagyon jók ,minden gyerkőc nagyon szép. :D Nekem is, Anett a favoritom továbbra is, és persze Szófi se semmi. :lol:

Nálunk ma meg volt a nagy szánkózás, és szerencsére Levi is nagyon élvezte. :lol: Gyönyörű kint minden. :) Remélem ,holnap tudunk menni szánkóval zenebölcsibe.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Csema
Ez nagyon szomorú :cry:

Sok erőt kívánok nektek! ...nagyon nehéz lehet...

Babetta
Nálatok annyi esett, hogy szánkózni is tudtatok??? De jó!
Mi még csak gyönyörködtünk... meg elég latyakos is... de remélem idén nem csak mutatóba lesz, bár ez eddig is már több mint egy éve összesen...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
egy kis hó

Kép

és a kedvenc képem

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ja!!!! és a motort se hagyhatuk ki :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok.
Bocsi az ismeretlen bejelentkezésért de van eladó berbero junior pelusom 260 darab. Légáteresztős, textiles, nagy tépőzáras és szép mintázatúak. 30ft/db-ért. Csepeli vagyok. ha érdekel valakit írjon lécci privit.
Sziasztok. Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Csema: biztosan nem egy álmatlan éjszakát töltöttél mire meghoztad ezt a döntést! Kitartást, és sok erőt neked! Gyönyörűek a gyermekeid!!!

Babetta: tök jó hogy már élvetétek a havat! Nálunk is esett, de latyak lett belőle! Nekünk se overálunk, se szánkónk! Úgyhogy indulhat a költekezés! :roll: Hogy tetszett Levinek a havazás?

Anita: Írj hogy van Botikátok!!!!!

Meli: megvan Lillyke! Gratulálunk a kisfiatokhoz!(párom kéri a receptet) :wink:

Vigyázzatok magatokra sofőr anyucik!!!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?