Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Niki!

Hatalmas gratulácció a fogacskához! :wink: :D :D :D
Nagyon ügyes Nonó! És látod a multkori nyügis időszak is ez lehetett, ráéreztél a fogzásra! :D :D

Nekünk még mindig nincs meg a 3. :?

Végül is igaz, a fülészeten is ezt mondták de nagyon rosálok a fülgyuszitól :oops:

Zsuzsa!

De szép nap lesz július 4.én :wink: :D :D :D :D :D

Gyerekeket beavattátok már hogy a pocidban van a kistesó?

Tesóka!

Jujjjjjjjjjjjj, én is izgulok, nagyon-nagyon. Egyre jobban ahogy közeleg a holnap, nem is tudom hogy hogy fogok aludni hétfő este. Lehet sokat fogsz csuklani az elkövetkezendő órákban egész keddig amíg nem jön a nagy hír :roll: :wink: :D :D :D

Izgulj csak bár nincs miért! Minden simán fog menni, csodálatos lesz!! :D :D :D

Holnap mikorra mentek be a kórházba? Már korán reggel, jösz még közénk????

Ööööö, :oops: , Boldog névnapot a legényeknek!
Nem tudtam hogy ma van Karcsinap :oops:

Megyek mert lepasszoltam a Ricsit, apa fürdeti, mert jönni akartam nehogy Encu lelépjen alukázni :roll: Majd jövök még este ha már lefeküdt a Ricsi, sietek hogy még elkapjalak Tesóka :wink: :D :D :D

Tudsz egyáltalán majd aludni? :lol: az izgalomtól :roll: :D

Kértél még egy képet, teszek fel a Ricsiről is

Na nem tudok feltenni majd később most mennem kell, hívnak a fiúk..l.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

:lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép
Nem lehet elég korán kezdeni...... :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szia Momi

nem még csk ti tudjátok . a sogornömnek e montam csak anyit hogy elviszem a ruhákat hogy neki ne foglalja a hejet , :oops:
anha

Hali, vagyok még ;)

Tesóka, holnap reggel vmikor indulunk fel (sztem olyan 8-9 körül), ma még tán csak-csak fogok tudni aludni, mert itt szuszog majd mellettem a szerelmem, de holnap... ÚÚÚúúúúúúúúúúúúú :shock: :shock: Kemény lesz! :D
Töltöm fel a telómat, hogy tudjam lökni az infókat ;)

Köszi mindenkinek a súly-tippeket, egyik csak bejön ;)

Még jövök, csak nagyon izgi a Lost...Apa meg nem bírja :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu pihenj mert Keddtöl vége a jolétnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Móni, Gabó!
Ti az első fogacskával is megszenvedtetek?
Móni tudok neked küldeni képet ahogy velem pancsizik, van kettő kedvencem, de ide nem teszem fel. Vajon miért? :D :shock:

Encu!
Én fogok nyerni! :wink:

Zsuzsa!
A lányok tudják már, hogy lesz kistesó?
Figyu remélem nem haragszol meg rám, de a táblázatba most már nem Zoé lesz, hanem a kismamaságod, és Zoé csak tesóként lesz fent.

Csilla!
Merre vagy? Minden ok veletek???? :roll:

Kép
niki+baba

Azért én is dobok ide egy képet Nonóról. :)

Kép

Édes a Ricsike a motoron!!!!! :lol:
Elektromos?

Kép
niki+baba

Mindenki nagyon édes!! :D Nonó, Ricsi...MINDENKI!!!

Zsuzsa, még el sem olvastam, hogy pihenjek, mert vége lesz a jónak, kb 10 perce olyan álmosság tört rám, hogy ihaj :D

Niki, miért gondolod, hogy te leszel a nyerő? ;)

Tesóka, szoktasd a Ricsit a nagy közös sétálásokhoz.. :D Gabó, Barbi, meg mindenki szintén :D

Lányok, vigyázzatok magatokra meg a manótokra, sietek vissza!!!!

Sok-sok-sok puszi Mindenkinek, ölelés a Manóknak!!!

Lököm az infókat! Ja, és már most hiányoztok...ez HIHETETLEN!!! ;);););) :D:D:D:D:D

Jó éccakát!

Kép
Kép
encu

Encu azért, mert nem gondolom, hogy kisebb lenne, mivel elég nagy a pocid, viszont nem hiszem hogy sokkal nagyobb lenne, mert előbb mint ahogy kellenne. :roll:
De majd meglátjuk. :D

Ja és képzeljétek fogytam 1,5 kilót. :D

Igen, igen siess majd vissza. És halmozz el minket sok-sok képpel!!!!!!!

Kép
niki+baba

Szia Tesóka!

Hiányozni fogsz :cry: De végre kibújik Kiskarcsi :D :D
Pihizz a kórházban is, amikor csak tudsz!
Majd zaklatlak sms-ben, nem merlek hívni nehogy zavarjalak :roll: :wink: :D :D :D

Nagyon izgulok értetek 8)

Niki!

Hogy lebeg Nonó :shock: :D Ezt hogy csináljátok? Még sosem próbáltuk ezt a pózt, nem jártunk babaúszáson :roll: :?
Nagyon élvezheti a pancsikat :D :D

És mennyit változott! :D Szerintem rád hasonlít :lol:

Az első fog nehezen jött de nem annyira mint a mostani, a felsők. A második pár napra az első kibújása után jött, azzal nem volt nagy gond csak az áttörés éjszakája volt húzós.
Úgy látszik szerencsések vagytok e téren! :D :D

Elektromos motor de nem jó az aksija. Tolni szoktuk de kormányozni már nagyon tud a Ricsi. Haláli :D

Gratulálok a fogyáshoz!!!! Ügyi vagy :wink: :D :D

Mit is akartam még??? :roll: :roll: na mindegy majd holnapra csak eszembe jut 8)

Szép álmokat!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Szerencsésen átverekedtük magunkat a hosszú hétvége forgalmán és ismét itthon ücsörgök! :roll:
Gyorsan szeretnék sok erőt és kitartást kívánni Encuéknak Kiskarcsihoz, hisz eljött az idő, hogy végre a kezükbe foghassák a legénykéjüket! :wink:
Most megyek az SZTK-ba vérvételre, remélem, hogy délutánra meglesz az eredménye, mert vinni szeretném vissza a dokihoz (nem tudom, hogy írtam-e, hogy mennem kell vissza vérnyomás és vizesedés ellenőrzésre ma délután... :roll: )

Ha hazaértem majd ismét jelentkezek és visszaolvasom az elmúlt 4-5 nap hozzászólásait!
rnecsi

Sziasztok

ENCU HAJRÁ
anha

Niki

nem baj csináld ugy ahogy gondolod

Nem még csak ti tudjátok senki más .
anha

Szasztok

Most beszéltem a védönövel és azt monta a 12 hétig nem kiváncsi rám adig nem adnak kiskönyvet mert a terheség 80% megszakad adig és akkor feleslegesen álitota ki a konyvet . :evil:

hát most nem mondom ki amire gondolok
anha

na látom sehol senki
anha

Sziasztok!

Encu már bizti bent van a kórházban...kár hogy nincs internet a szobájában, tudná lökni az infókat :roll: :roll: :roll: :D

Zsuzsa!

Mekkora barom védőnőd van! Lehetett volna kedvesebb, miért kellett hozzáfűznie hogy 80% megszakad :shock: :evil: Azért ez túlzás szerintem. Az viszont igaz hogy csak a 12. hét után adnak kiskönyvet, legalábbis nekem is így volt.

Holnap után doki :D :D

Kiváncsi vagyok hogy mit szolnak majd a lánykáid a kistesónak?

Csilla!

Üdv újra itthon :wink: :D
Sikerült pihizned?
Múlt a vizesedésed?

Olyan fáradt vagyok :shock: alig élek, csak aludnék és aludnék :?
Nagyon fárasztó egész nap rohangálni a Ricsi után, de azért muris is :D hihetetlen milyen kiváncsi, állandóan rámol :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok lányok!

Mi ez a pangás? :? :shock:

Zsuzsa!
Hát most mit mondjak erre??? Elég dúrva a védőnőd! Hogy is hívják?
Én mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor voltlam 6-7 hetes terhes, asszem, és nekem mondta a dokim, hogy menjek kiskönyvért. Tehát szerintem nekem 12 hetesen már volt kiskönyvem! És amúgy is , hogy mondhat ilyet, hogy 80%-a megszakad, nagyon bíztatóóóó a védőnő!!! :x

Móni!
Nem járunk babaúszásra. :D
Szeretnék már eljutni oda, legalább kipróbálni, de eddig még egyszer sem mentünk.
Ugye, hogy sokat változott Nonó?! :wink: :D
Te is simán tudod lebegtetni Ricsikét, próbáld ki. A válla alatt fogd meg és akkor nem merül el. :wink:
A moci pedig szerintem tök jó. Nem is kell még, hogy elektromossal menjen, szerintem az még korai lenne. De ezekszerint nagyon élvezi a motorozást. :wink:
Viszont Ricsike is nagyon sokat fejlődött, hihetetlen hogy egyik napról a másikra, már miket tudnak a babák. :shock: :D

Kép
niki+baba

na ezzel énis igy vagyok csak aludnék

énis kivi vagyok mit szol majd a Lívia
anha

NIKI

hát ez az nekem is volt 7 hetesen könyvem a zoénál ahogy volt szivhangja rögtön .

K Anna
anha

Én most megnéztem a kiskönyvemet kíváncsiságból.
A 9. héten voltam először a védőnőnél akkor már mért vérnyomást is, és vizeletet is nézett.

Kép
niki+baba

Az igen na kivi lesek mert pénteen fel fog hivni mi volt az uhán

Egyébként is utálom
anha

én is elöszedtem mindent mert nálunk van véröszeférhetelenség
anha

Sziasztok!

Encu, sokat gondolunk rád :D

Niki, nem tudom, hogy mérték a kórházban, de főleg a kenguru goldos 56-osak pont jók, a többi 56-osba még nőhet egy kicsit Vince. Gratula a fogacskához :D :shock: Ilyen hamar kijött. És Nonó nagyon ügyi a vízben, nem viszed úszásra??

Zsuzsa, én kb 8 hetesen kaptam kiskönyvet, pedig vérezgettem is :roll: Ki ez a védőnő? Szép beszólás ez egy kismamának :shock:

Móni, szuper a járgány!!! Szilárd is mindig imádott mindenféle motort, most is van neki bicikli, kismotor, elektromos quad, meg roller is...szóval gyűjthetitek a járműparkot :wink:
Szilárd örül a kistesónak, egy kicsit féltékeny csak, többet nyúzza az apját, és bújósabb, szerintem ez teljesen normális. Ha sír a Vince szól nekünk, meg ő is óvatosan simogatja, szóval nagyon édi.

Képzeljétek tegnap Vincét megviselte nagyon ez a hidegfront, mert egész nap szinte nem aludt, csak fél órát kézben, meg 2 óránként szopizott, na ezek után éjszaka meg csak egyszer keltünk. Szerencsére most alszik, mert a reggel is nyűgösen idult, de most úgy látszik sikerült megtömni a pociját :D Furcsa, hogy nem lehet tudni igazán miért sírnak :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Encu!
Bár ezt már nem olvasod, de én is izgulok és licitálnék! :lol:
3640gramm és 57cm, remélem nyerek!!!! :wink:

Zsuzsa!
Hát ez baromság! Nekem az Anna 7 hetesen kiállította a kiskönyvemet!
Ilyet, hogy 80%!!! :shock:
Mindegy a lényeg, hogy te tudod minden rendben oszt majd lesz kiskönyved! :wink:

Niki!
Tündéri Nonó!
Gratulálok a fogyáshoz!Vagy nem akartál? :oops:
Sajna én lestagnáltam és ez elég szar! :cry:
Gratulálok a fogacskához és elég jól átvészelte, sajna nekünk az első is nehezen jött! :cry:

Móni!
Azta......! Ricsi már nem baba hanem HVCS!!!
És persze imádni való HVCS!
Felnézek én is a teszveszre bár apa már leállított! :oops:

Csilla!
Vigyázz nagyon magadra, szedd azt a vérnyomáscsökkentőt és sokat tedd fel a lábad és valami könnyű mozgást azért végezz, mert segít abban, hogy ne vizesedj annyira!

Szisz!
HOl vagy?
Minden rendben?Jelentkezz!

Kép
gabriel79

Látom mindenki megcáfolt :lol:

Nekem sem pont a 12. héten adták, a 12. héten csinálják a nyakiredős uh-t, nem? Ezt jól össze kevertem :oops: Arra már kiskönyvel mentünk, szóval előtt kaptam én is. Sajnos engem nem siettettek a védőnőhöz, kétséges volt hogy megmarad e a baba :? fú de rossz volt az a pár hét :evil: na mindegy... :roll:

Zsuzsa!

Kelemen Anna? :lol: :lol: :lol:

Félretéve a viccet, sajnálom hogy az a védőnőtök, a másik Anna sokkal emberibb.

De a legutálatosabb szerintem az öreg, fészekfejű. És mindig az van tanácsadáson, mikor megyünk a dokihoz :? Valamivel mindig felidegesít :twisted:

na nem is erről akartam írni, és az eredetit meg elfelejtettem :shock: megyek egy kört, hátha eszembe jut :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

nem moni

Köbányai
anha

o bocs késön eset le de megvan elkaptam
anha

A vérnyomásom tök rendben van, és a bokám is mintha kisebb lenne! Ma a fejfájással küzdök elég erősen! Az előbb mire elaludtam volna beálltott a védőnő!
Nekem 7 hetesen adták ki a kiskönyvemet!
rnecsi

hát akkor nem értem mi ez az engem ért megtiszteltetés
anha

látom mideki nagyon elfoglalt :)
anha

Sziasztok!

Akartam már jönni, de szivat a net :?

Nya, mindjárt visszaolvasok!

szisszka

Encu
Nagyon drukkolok Nektek!

Csilla
Örülök, hogy jobban vagy!
Azért még pihizz :)

Gabó! :D
Vagyok vagyok... :)
Köszi, minden rendben, csak próbálom magam utolérni pakolásban, meg ilyesmi :)
Na, meg tegnap sütit is sütöttem, abban jól elfáradtam :D
Ja, és a netem sem túl fényes mostanában, ilyen vodás, és sokszor alig akar kapcsolódni, meg állandóan megszakad... :S

Zsuzsa
Eléggé paraszt volt a védőnő! Hogy mondhat ilyet egy kismamának???
Hú, én nem is emlékszem mikor állitották ki a kiskönyvet, de azt tudom, h már az első harmad vége felé. De ez csak az én trehányságom, és lustaságom miatt volt. Az sztkban meg folyamatosan azért voltak rám kiakadva, hogy miért nem csináltatok már kiskönyvet, és akkor nem kell vizitdijat fizetni.
Ja, amúgy nekem az első doki volt ilyen kedves, akinél jártam. Elküdött uh-ra, de mondta, h ne legyek kiakadva ha nem lesz már baba, mert ez sűrűn előfordul, meg hogy amúgy is fiatal vagyok, ráérek a gyerekkel stb. Úgyhogy mondtam neki, h kössz, majd eldöntöm, h mikor szeretnék gyereket. Persze azért sikerült jól megijesztenie, és az egész hétvégét végig bőgtem.

Móni
Nagyon édes Ricsi a kismotorral :) Tényleg nem lehet elég korán kezdeni :)
Nálatok mi a helyzet? Kibújt már az a fogacska?

Niki
Nagyon édes Nonó!
Ééés gratula a fogacskához!!!

Barbi
Nagyon édes Vince a mosolygós képen!!! :)

Akartam még írni... de elfelejtettem :( Mostanában már mindent elfelejtek

szisszka

Sziasztok!

Encu átírta a vonalzóján a kiírás szerinti napot? Elcsodálkoztam hogy pont 1 nap van még hátra. De valószínű átírta :D :D :D :D
mi lehet vele??? üres nélküle a topik :cry:
Úgy várom a holnapot... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zsuzsa!

Szerintem ha szerdán a doki is igazolja uh-al hogy pocilakód van, akkor megírja neked a kiskönyvet. Végül is minek hívna, ha nem ezért?
Vajon tényleg fel fog hívni? :roll:

Tünetek vannak már? Cici rendbe jött? :roll: :wink: :D

Niki!

Azt hittem voltatok már babauszin :o :D honnan vettem? :shock: :lol:

Én is mindig rácsodálkozok, hogy hogy képesek ennyi mindent megtanulni. Olyan ügyik a babák, nagyon eszesek és ügyesek. Hihetetlen. Csak azt nem tudom hogy hova lesz ez a sok ügyesség meg ész felnőttkorra :roll: :roll: :roll: :roll: persze most magamról beszéltem :wink: :D

Szisz!

Látom neked is kijutott a jó dokikból :?

Encu hazajön és izgulhatunk is érted! Mindjárt szülsz :D :D :D
Izgulsz, félsz, mit érzel ezzel kapcsolatban? Motyódat összekészítetted? :D
Tényleg Ti hogy tervezitek, apás szülés lesz? Bocsi ha már írtad :oops:

Hú és bocsi a sok kérdésért 8)

Még nincs kint a foginca, viszont most úgy néz ki hogy egyszerre fognak kibújni, fej fej mellett haladnak :lol:

Csilla!

Eltűntél! Hova lettél? :wink:

Mi volt a dokinál?

Gabó!

Nem meséltél magatokról! Hogy vagytok? :wink: :D Fogacska?

Barbi!

Furcsa volt olvasni, hogy írtad, furcsa hogy nem tudni miért is sírnak a manók :roll: Ennyire más a két manó? Újra kell értelmezni a sírásokat? Kicsit reménykedtem benne hogy a rutin segíthet de akkor :? :roll: :roll: :roll:

Szépen nődögél a Vince :D lassan ruhatárcsere lesz :D :D
Szilárd meg nagyon felnőtt a helyzethez. Hihetetlen milyen nagyfiú. Jó olvasni hogy ilyen jó testvér! :D

Na megyek, fürdeni kell lassan... majd visszanézek hátha jöttetek :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Momi nincsenek tüneteim . hála égnek a cicim se fály már .

Várom nagyon a szerdát nagyon :D
anha

Köszönöm lányok a dicséreteket. :D

Barbi!
Szeretném vinni, de ált. szombaton van babaúszás, és akkor délelőtt még apa dolgozik. :?
Ti voltatok Szilárddal nem? A babák meddig tudják ezt a búvárreflexet?

Gabó!
Fogyni??? Dehogynem akartam. :lol: Sőt még 5 kiló simán lehetne, de ha három lemegy még akkor már nagyon fogok örülni. :wink:
És tessék többet jönni és mesélni magatokról!!!!!!!!

Móni!
Onnan vehetted, hogy régen már beszéltünk a babaúszásról. :roll:
Nekünk az a védőnőnk aki neked nem szimpi. Nekem semmi bajom nincs vele, velem mindig figyelmes volt, sosem kötött bele semmibe. És mindig segítőkész volt, sőt az elején mindig ő szerezte nekem a beutalókat és a recepteket. És mikor szültem még a kórházban is felhívott. :)

Kép
niki+baba

Csilla!
Kérünk szépen pocis képet! :wink:

Gabó!
Jársz még tornázni?
Mennyit szeretnél még fogyni?
Már nagyon közeleg a szülinapi party Flórának. :wink: :D

Fog kibújásba azért én még nem bízom el magam, mert lehet a többivel mi is nagyon megfogunk szenvedni. :?

Móni két fog egyszerre??? Azzal jól megszenved szegény Ricsike :(

Kép
niki+baba

Most aludt el a Ricsi :shock:

Encunak holnap 10-kor lesz a császija :D :D :D
Még egyben vannak, jól vannak, de már nagyon várja hogy kibújjon a babája :D :D :D

Hiányoztok neki! :D :D :D :D

Megyek aludni, alig látok ki a fejemből :shock:

Szép éjszakát!

Tesóka!

Neked is! :wink: :D Holnaptól "igazi" anyuka leszel :D :D :D :D

Pusszancs :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

pocsék északánk volt Éfél ota nyüszg Zoé HUUUUUUUUUUUUUU

ENCU VELED VAGYUN

Pnteken már hátha ithon lesz . a babocával ugy izgulok érte mintha én szülnék .
anha

Sziasztok!

Most hivtam fol Encut.Ha minden igaz,ugy 10 fele viszik fol a mutobe.Mar nagyon izgul.En is tiszta libaboros vagyok. :wink: Mar nagyon varom.Egyebkent minden ok vele.A kisbaba egesz ejjel vaszkalodott,nem hagyta pihizni.Hat erezte az anyucija streszet.Szerintem. :roll: Nagyon kivancsi vagyok a meretekre.Meg arra is,h.hogy is nez ki. :roll: :lol: 8)
Na megyek,mert izgatott vagyok. :lol: Sziasztok.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Sajnos annyi mindent kell csinálnom, hogy nem is jutottam ide.
Aztán meg mire ide értem volna apa játszott a gépen! :evil:

Szorítunk Encunak!

Igen még 7-8kg kellene fogynom, de sajna nem járok tornázni, de remélhetőleg most csütörtökön eljutok!

Kaptam egy drasztikus 1hetes fogyireceptet mától kezdem!

Csajok mennem kell!

Kép
gabriel79

Hali!

A hosszú hétvégén mért vérnyomásértékekhez képest tegnap ismét sikerült egy magasabbat (154/84) produkálnom, de szerencsére nem kell egyenlőre befeküdnöm. Kaptam egy másik gyógyszert is, így most reggelente 2 fajtát kell magamba nyomnom és szerdán ismét kontroll. :roll:
Mostanában nem csinálok semmit, csak égnek álló lábbal netezek vagy bámulom a tv-t! Szegény párom dolgozik reggeltől estig, aztán megcsinálja a háztartás körüli dolgokat! Kicsit furán érzem magam miatta, mert eddig sem voltam egy minta háziasszony, de ez a kiszolgálásos helyzet idegesít!
A hétvégén anyukán csomagolt egy halom kaját, így legalább azzal nem kell szórakozni. A hétvégén elvileg jönnek az anyósék és csinálnak nekünk ők jó sok kaját, hogy majd megint kitartson egy darabig! :roll:
Tudom, hogy mindent a fiúkért és azért, hogy ne fektessenek be, de akkor is sz.r! :cry:

Vajon mi lehet most Encuékkal? Mindjárt 10 óra és kismamából anyukává válik! :wink:

Igértem pocakos képet, amit már múlt héten megcsináltunk, de mindig elfelejtettem felrakni! Tehát ez a kép 2007. 10. 31-én készült: Kép
rnecsi

Szia Csilla Jo a kép . Szokj hozzá a gondolathoz hogy nem tudsz csinálni nagyon semmi házimunkát mert ha meglesznek a fiuk akkor azt a kis idöt amit szabad vagy azt örülsz ha netezel vagy pihensz . És ne foglakoz csak magadal semmi másal tudud ha tel jol éred magad akkor a babaok is
anha

Gabo

Mi foglal le enyire téged is a házimunka
anha

lányok

Ha tudtok eladó szoptató hintaszéket én vevö lennék rá
anha

Zsuzsa!
Szerdán Pestre mész orvoshoz?
Tegnap délután találkoztam a férjeddel, de nem mertem neki gratulálni, mert nem tudtam, hogy tudhatom-e már a jóhírt! :oops:
rnecsi

Igen mesélte hogy taliztatok Tudja hogy ti tudjátok . nem még nem pestre hanem ide az sztk ba uténa valo héten megyek a maszek dr hez :)
anha

Zsuzsa!
Igen, mert, hogy nem voltunk itthon mindennel elmaradtam ráadásul lett egy csomó mosatlan, vasalatlan.
A konyha romokban, mert ugye apa csak kajált és a lakás jó koszos, persze egyszerre semmit nem tudok csinálni, mert manóval is kell foglalkoznom.
Tegnap azon kaptam magam, hogy le sem ültem (csak míg neteztem!).
Tehát menek most is és csinálom a dolgom, mert Flóra talán most elaludt!
Persze Encu folyamatosan a fejemben, ráadásul 9-kor már nem vette fel a telcsit!
Így hát jövök ezerrel hátha hírekre érkezem!

Kép
gabriel79

Zsuzsa!
Bocsika! Nem délután találkoztunk, hanem délelött, 10 óra körül! :oops: :oops:
rnecsi

Sziasztok!

Most keltem alig látok ki a fejemből!

Ezekszerint Encut már műtik, vagy már meg is van Kiskarcsika!!! :D
Én is nagyon szorítok értük!!!!!!

Csilla!
Szépen növögetnek a fiúk! :wink:

Gabó!
Nem csodálom, hogy nem jutottál el tornázni, hiszen egy csomó mindent intéztél Flóra szülinapjára.
De ha eddig nem hanyagoltad el a tornát, akkor úgyis könnyen lemegy az a 7 kiló. :wink:

Kép
niki+baba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?